Συνάντηση στο σπίτι της Ελένης!

• Thread starter Thread starter ladycat
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
καλε βαλτε του ενα ματι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kι εγώ μέσα, το ξέρετε ήδη :rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κορίτσια κι εγώ θα ήθελα να έρθω αλλά για τις 4 Ιουνίου υπάρχει μία περίπτωση να μην μπορώ. Και τί χαμός είναι αυτός καλέ για το γάτο της Ελένης; Θα τον φάτε βρε παιδιά...:D
Ελπίζω να τα καταφέρω και να σας ξαναδώ - όσους/ες γνώρισα - και να γνωρίσω και τους/τις υπόλοιπες. Απλώς περνάμε δύσκολες ώρες στην οικογένεια και τα πράγματα είναι λίγο στενάχωρα τώρα...:(

Αρχική Δημοσίευση από eleni:
ποιος μου τον ματιαζει?δεν προλαβα να πω αυτο το επιτελους στο τελευταιο μηνυμα και μετα απο 1 ωρα τον ετρεχα στον γιατρο,αν βρεθουμε τελικα θα του βαλω μια πλεξουδα σκορδα στο λαιμο:)

Ναι,ναι!!Και στα αυτάκια του να κρέμονται επίσης άλλες δύο πλεξούδες!Θα είναι σαν την Πίπη την Φακιδομύτη!!!Τι γατούλης είναι αυτός!!!Ελένη,μην τολμήσεις και μας τον κρύψεις την ημέρα που θα έρθουμε.Θα αρχίσω να μυρίζω σαν λαγωνικό μέσα στο σπίτι σου για να τον εντοπίσω.:mad:

αχ καλε μην το μελεταμε πολυ γιατι ο γατουλης της ελενης ειναι παλι αρρωστουλης μιλησα πριν με τον αντρα της εκανε εμετους το χρυσο μου

Περαστικά στον γατούλη σου Ελένη. Ελπίζω να γίνει καλά και γρήγορα, γιατί καταλαβαίνω πως είναι να τον βλέπεις αρρωστούλη....:( :(

ευχαριστω αλλα ειναι πολυ δυσκολα να μην μπορεις να κανεις κατι παραπανω δεν ξερω ... και παλι ευχαριστω

ευχαριστω αλλα ειναι πολυ δυσκολα να μην μπορεις να κανεις κατι παραπανω δεν ξερω ... και παλι ευχαριστω

Ελένη κάνεις όσα ακριβώς χρειάζεται.Μην νιώθεις τύψεις για κάτι.Ο καιρός θα φέρει τα υπόλοιπα.Εσύ μείνε κοντά του,όπως κάνεις τόσο καιρό.Αυτό θέλει και ο ίδιος,την παρουσία σου.Αυτό του αρκεί.

Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια

Eλένη μας, χρόνια πολλά για χτες, κι οτι επιθυμείς!!! :) Kι επειδή ξέρω τι, χρόνια πολλά και στο γλυκό γατούλη!!!!

Ευχαριστω Ολγα να εισαι καλα και πραγματι αυτο επιθυμω

Για την συναντηση μπορω να σας πω την επομενη εβδομαδα για να δω πως θα ειναι και ο γατος μου υπαρχει προβλημα απο εσας? υπαρχει καποια που θελει να ξερει απο τωρα?

εγω οχι δεν εχω προβλημα

Oύτε κι εγώ. Oτι σε βολεύει. Aς είναι καλά το γατάκι και μας λες.

Ελένη προέχει να γίνει καλά ο γατούλης μας.Από εκεί και πέρα βρισκόμαστε όποτε μπορείς εσύ.Εγώ γενικώς δεν έχω πρόβλημα με την ημερομηνία και από ότι διαπιστώνω ούτε και τα υπόλοιπα κορίτσια.Περιμένουμε να μας πεις.

Λοιπον οκ απο εμενα για την Κυριακη 4 Ιουνιου ελπιζω μεσα στην εβδομαδα να μην τυχει κατι με τον γατο που εχει συνελθει λιγο.
Πρωι η απογευμα? τι λετε?
Για το πως θα ερθετε με ΠΜ θα σας πω που θα σας περιμενω,μονο πειτε μου ποιοι
θα ερθουν για να το κανω (απο Δευτερα)

λοιπον κοριτσια τι απο φασιζουμε για την κυριακη θα παμε στν ελενη καλε πειτε που κ τι ωρα

Λοιπον οκ απο εμενα για την Κυριακη 4 Ιουνιου ελπιζω μεσα στην εβδομαδα να μην τυχει κατι με τον γατο που εχει συνελθει λιγο.
Πρωι η απογευμα? τι λετε?
Για το πως θα ερθετε με ΠΜ θα σας πω που θα σας περιμενω,μονο πειτε μου ποιοι
θα ερθουν για να το κανω (απο Δευτερα)

Πω πω Ελένη μου.Τώρα πραγματικά το είδα το μήνυμα.Το είχες στείλει από τις 26 του μήνα και θα νομίζεις πως σε "έγραψα.Νιώθω πολύ άσχημα.Δεν το είχα δει στη πρώτη σελίδα όπως σου έγραψα και στο mail και νόμιζα ότι δεν υπήρχαν νεώτερα.Χίλια συγνώμη και πάλι.

Kι εγώ τώρα το είδα! Eγώ πάντως είμαι OK. Tώρα για το πρωι ή απόγευμα, ας δούμε τι προτιμούν οι περισσότεροι. Eγώ δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση, αλλά προτείνω κατά τις 12 και. Mόνο πρόβλημα που έχω είναι οτι ο αντρας μου μετά τις 5 δεν μπορεί να με πάει κάπου -που το χρειάζομαι- γιατί δουλεύει. Oτι ώρα πριν είναι οκ. Mέχρι τώρα είμαστε μόνο, Tάνια, Φρόσω και εγώ; Άλλος κανείς;

Λυπάμαι κορίτσια. Eγώ δεν θα μπορέσω να σας ακολουθήσω ούτε αυτή τη φορά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back