Συνέπειες της αμέλειας

σιεννα

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα.
Δυο εβδομαδες περασαν από τη μερα που εχασα για παντα το μικρο μου πλασματακι,2 χρονων γατακι.Ολα ξεκινησαν αρχες Απριλιου.Για 2-3 μερες ετρωγε και κοιμοταν,ουτε λογος για παιχνιδι.Ραντεβου με τον ʽγιατρο μαςʼ!
8 Μαιου φτασαμε στο ιατρειο.Ημασταν το τελευταιο ραντεβου.Τον κοιταζει από δω,από κει,τον ψιλαφιζει.Δε βρισκει κατι.Τον ζυγιζει 6400kg.Πριν 1,5 μηνα ηταν 7500 kg και μας εδωσε την Satiety της Royal για να χασει βαρος.Τον ρωταω:ʼμηπως είναι κατι απτην τροφη?ʼ-ʽκαμια φορα πειραζει λιγο το συκωτιʼψελλιζει και το σταματαει εκει.
Ετοιμαζομασταν να τον βαλουμε στο κλουβακι,του πιανει ταυτια και λεει:δεν εχει πυρετο,αλλα ας του βαλουμε θερμομετρο.39,8!!!!Εξεταση αιματος κατ΄ευθειανΚοιταει τις τιμες σʼένα μηχανημα που βγαζει κατʼευθειαν ταʼαποτελεσματα.22% αιματοκριτης!
Σιγουρα εχει κατι μας λεει αλλα δε μπορω να ξερω ακομα,πρεπει να στειλω το αιμα εξω και να περιμενουμε αποτελεσματα.
Δυο μερες ημασταν σε αναμενα καρβουνα.Παιρναμε και ξαναπαιρναμε τηλ.”Δεν εχουν βγει ακομα ,μας ελεγε”
Mετα από 2 μερες μας ειπε ότι ηταν καθαρος από AIDS και λευκαιμια,και ότι τελικα ειχε αιμομπαρτωνελλα,παρασυτο στο αιμα.Vibramicin 2φορες τη μερα για 2 βδομαδες.
Οι μερες περναγαν και η ψυχουλα μου δε γινοταν καλυτερα.Βιταμινες,λιωμενη τροφη,αλλα τιποτα,ο μικρουλης εχανε συνεχεια βαρος.
14 Απριλιου Μ.Τριτη.τηλεφωνουμε μια βδομαδα μετα για να τον ξαναδει.
“Μηπως χρειαζεται εξεταση αιματος για να δουμε τον αιματοκριτη γιατρε?”
“Και να του κανουμεδε θα δειξει τιποτα γιατι ο αιματοκριτης στη γατα ανεβαινει 2 μον. Κάθε βδομαδα” μας απανταει
Περναει το Πασχα,ο γατουλης τα ιδια και χειροτερα.Τηλεφωνουμε στις 22 Απριλιου,να κλεισουμε ένα ραντεβου να τον δειτε,δεν εχει καποια βελτιωση γιατρε.
“Συνεχιστε την αντιβιωση μεχρι τις 28 και ελατε τοτε να το δουμε”
6 ημερες μετα μας εκλεισε ραντεβου!!!Πολυ καλος γιατρος είναι κατι θα ξερει λεμε εμεις.
28 Μαιου,9 παρα το βραδυ,στο ιατρειο.Υποδοχη με τα γνωστα χαμογελα και χαιρετουρες.Με το που βλεπει τα ματια του μεσα,του κοπηκαν και τα χαμογελα και όλα.-“είναι πολύ χειροτερα από πριν,μας λεει”
(χαιρω πολύ ΓΙΑΤΡΕ) Εξετασεις αιματος κατʼευθειαν.Ειναι μεσα στο εργαστηρι του και μας λεει 15% αιματοκριτης!!!Το μικρο μας καθοταν,ουτε αντιδρουσε.Αρχιζει να ψιλαφιζει.Βρικατε τιποτα τον ρωταω,Ναι κατι στο εντερο απανταει.Θα στειλω επειγον το αιμα εξω για να ξερουμε μεχρι αυριο τι γινεται.Μπορει να χρειαστει παρακεντηση απτο μυελο,μπορει να χρειαστει ακτινογραφια,αλλα δεν κανω τιποτα τωρα για να μην ταλαιπωρηθει.Μ*******(Περιττο να πω ότι μεχρι μα πληρωσουμε,ειχε ηδη βαλει το μπουφαν του)Ουτε μια ενεση να παρει τα πανω του δεν του εκανε.
Τεταρτη 29 Απριλιου,μεχρι τις 6:15 το απογευμα δεν ειχε αποτελεσματα,και μʼαρεσει που θεωρησε επειγον το περιστατικο.Παιρνουμε το γατακι μας και παμε στο Πικερμι.Εκει το βλεπουν,του παιρνουν αιμα,και το κατεβαζουν για ακτινογραφια.Το μωρο μου ηταν ξαπλωμενο με τα ματια ανοιχτα γεματα παραπονο σε πλαγια θεση.
Καθαρη η ακτινογραφια.Περιμεναμε τις εξετασεις αιματος.Ερχεται ο κ.Χριστοπουλος ο οποιος μπορει να μην εχει τρελλη επαφη με τα ζωα,αλλα ο ανθρωπος είναι πραγματικα ΓΙΑΤΡΟΣ.
Τα είναι αρκετα ασχημα,οι τιμες ηταν ολες στα υψη.Δειχνει σημαδια από καλπαζουσα λευκαιμια,αυτό δε σημαινει ότι είναι και ετσι.
“Μπορει να γλυτωσει γιατρε?”
“Μπορει γιατι εχει το πλεονεκτημα ότι είναι μικρος”
Περιττο να πω ότι ο αιματοκριτης ηταν στο 10% και όχι 15% που ελεγε ο άλλος 24 ωρες πριν.Θα του βαλουμε ορο,μεταγγιση αιματος,κορτιζονη,λιγο αντιβιωση,θα μεινει μεσα σημερα για να παρει τα πανω του και να μπορουμε να κανουμε περαιτέρω εξετασεις.Με τον ορο τον κατεβαζουμε κατω για να τον βαλουμε στο θαλαμο οξυγονου.Παει να τον βαλει μεσα ο γιατρος,και το μωρακι μου ειχε γυρισει ανασκελα.Τον βγαζει επι τπου,τον παει διπλα στο χειρουργικο τραπεζι.Ανακοπη καρδιας μπροστα στα ματια μας.Διασωληνωση κατʼευθειαν,ατροπινη,μαλαξεις.25 λεπτα παλευε αυτος ο ανθρωπος για να σωσει το αγορακι μας.Δυστυχως όμως εκλεισαν για παντα τα ματακια που μεχρι πριν μιση ωρα μας κοιταζαν με παραπονο.

Παλευω μερες να γραψω το περιστατικο,αλλα καπου στα μεσα με πιανουν παλι τα κλαματα.Μου σκιζει την καρδια κάθε μερα που θυμαμαι λεπτο προς λεπτο τα γεγονοτα.Ειμαι θυμωμενη μεχρι κοκκαλο με τον “καταπληκτικο γιατρο” που 21 μερες ελεγε ότι εχει αιμομπαρτωνελλα και ουτε καν τιμες από λευκα δεν ειχε βγαλει στην 1η εξεταση.Ειμαι θυμωμενη με τον εαυτο μου που δεν πηρα 2η και 3η και 4η γνωμη από αλλους γιατρου,επειδη εδειξα εμπυστοσυνη σένα γιατρο που ελεγαν τα καλυτερα γιʼαυτον.Που σκεφτομουν,είναι “ο καλυτερος” και όταν πας στον καλυτερα για 1,5 χρονο,ολοι οι υπολοιποι είναι μετριοι.Ειμαι θυμωμενη που εμπυστευτικα έναν γιατρο από το πώς φαιροταν στα ζωα και αν εκανε καλα τα εμβολια,γιατι τελικα στα δυσκολα αποδειχτηκε πολύ λιγος και αδιαφορος.Αυτον τον ανθρωπο δεν θελω να τον ξαναδω μπροστα μου,γιατι μπορει οντως το γατακι μας να ειχε κατι που δεν γιατρευοταν,αλλα τουλαχιστον δεν θα πεθαινε απο ανακοπη καρδιας λογω χαμηλου αιματοκριτη.Ειμαι θυμωμενη που σκεφτομαι ότι υπηρχε πιθανοτητα αυτό το πλασματακι να ζουσε τωρα,και που επρεπε να παιθανει για να κταλαβω ότι παντα χρειαζεται 2η γνωμη,οσο καλος και να είναι ο γιατρος.Και ο ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ φαινεται μονο στα δυσκολα,και όχι στο πως μιλαει στα ζωακια ή ποσο ομορφο είναι το ιατρειο του.

Ευχαριστω παρα πολύ που με ακουσατε και συγγνωμη αν σας κουρασα.Ο μοναδικος λογος που δεν γραφω το ονομα του “καταπληκτικου γιατρου” είναι γιατι ειδα ότι δεν επιτρεπεται.Οποιος θελει μπορει μπορω να του στειλω με πμ.Και επιτελους καλο θα είναι καποιοι γιατροι να ακουσουν και τα λαθη που εχουν κανει και να μην νομιζουν ότι μονο αυτοι είναι και κανενας άλλος,μπας και την επομενη φορα με καποιο άλλο ζωακι,είναι πιο προσεκτικοι.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολυ λυπαμαι γι αυτο που συνεβη. ορισμενοι γιατροι ειναι μονο μοστρα και διαφημηση αλλα απο ουσια στη δυσκολια μηδεν.
κανονικα δεν επρεπε να απαγορευεται να γραψεις το ονομα του.
ευτυχως που δεν απαγορευεται να το πεις κιολας.
λυπαμαι παλι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μη στενοχωριέσαι ,κοριτσάκι μου ,το γατουλάκι σου θα είναι πολύ καλά εκει που είναι τώρα δεν θα υποφέρει απο τις αμέλειες κάποιων Αχρηστων θα σε κοιτα και θα σε προστατεύει:(:(Λυπαμαιπολύ

Σεπαρακαλώ στείλε μου με pmτο γιατρό.

κριμα να την πληρωσει το γατακι για εναν αχρηστο :( Ευχομαι να περναει καλα εκει που ειναι το μικρουλι. Μα καλα ειδε αιματοκριτη 15% και δεν σκεφτηκε να κανει ουτε μια μεταγγιση αιματος; Κανε καταγγελια στον κτηνιατρικο συλλογο γιατι αυτος ο ανθρωπος θα παρει και αλλα ζωακια στον λαιμο του.

Λυπαμαι για το χαμο του γατιου σου...στεναχωριεμαι γιατι και εγω τον σκυλο μου απο αμελεια γιατρου τον εχασα. Μπορει να εφυγε πληρης ημερων (19 χρονων) αλλα ειμαι σιγουρη οτι εφυγε εξαιτιας του. Θα μπορουσε να ζουσε λιγο παραπανω. Δεν θα πω τιποτα αλλο για να μη σου χαλασω το θεμα σου...Το μονο που μπορω να σου πω ειναι να μη τα βαζεις με τον εαυτο σου, μην αρχιζεις το "αν εκανα το αλλο αν εκανα εκεινο"...Δεν φταις εσυ. Το ειπες και μονη σου,
Ειμαι θυμωμενη με τον εαυτο μου που δεν πηρα 2η και 3η και 4η γνωμη από αλλους γιατρου,επειδη εδειξα εμπυστοσυνη σένα γιατρο που ελεγαν τα καλυτερα γιʼαυτον

Κουράγιο και απο μενα.. σε καταλαβαίνω απόλυτα. :(

Λυπάμαι πραγματικά...

Πόσο δίκιο έχεις κορίτσι μου......

Γιατι το να ονοματίσει καποιος εναν καλό γιατρο -κατά την άποψή του - ειναι επιτρεπτο και δεν αποτελεί "διαφήμιση" ενω να κατονομάσει εναν ασυνείδητο αποτελεί "δυσφήμιση" ?

Καλή μου Σιένα...νομίζω πως λίγο πολύ όλοι μας καταλάβαμε ποιον εννοεις, δε χρειάζονται ονόματα, αφού .."απαγορεύεται"...

Ας αναλογιστούν όμως όλοι όσοι τον διαφημίζουν ανεπιφύλακτα μόνο, πόσο λάθος μπορει να έχουν κάνει κι ίσως αύριο στη θέση αυτή να βρεθεί τελικά το δικό τους ζωάκι....

Πάρε ιατρική γνωμάτευση και κάνε του απλώς μια αναφορά αν δε θελεις να μπεις σε κάτι περισσότερο. Τουλάχιστον αυτό...

Μα καλα ειδε αιματοκριτη 15% και δεν σκεφτηκε να κανει ουτε μια μεταγγιση αιματος; Κανε καταγγελια στον κτηνιατρικο συλλογο γιατι αυτος ο ανθρωπος θα παρει και αλλα ζωακια στον λαιμο του.

Αυτο ακριβως!!!Και ειμαι σιγουρη οτι ουτε 15% ηταν γιατι οταν το ειδε δεν ημουνα μπροστα και στις εξετασεις οταν τις ζητησαμε μετα απο μερες εγραφε 10%!!!Φαντασου ουτε τα βασικα δεν του εκανε.Σας ευχαριστω πραγματικα μεσα απο την καρδια μου ολους για το κουραγιο και τη δυναμη που μου δυνετε και ευχομαι να μη βρεθει ποτε ξανα κανενας στη θεση μου.

Δε φανταζεσαι ποσο πολυ λυπαμαι...απο κατι τετοιο πρεπει να εφυγε κι ο δικος μου γατουλης πριν δυο χρονια.Δυστυχως μολις ειχαμε μετακομισει Βολο και δεν ηξερα κανεναν γιατρο,κι αυτος που τον πηγαμε ηταν λιγο...στον κοσμο του.Το ζωο ηταν τοσο χαλια που εφυγε το ιδιο βραδυ,στα χερια μου εμεινε,χωρις να προλαβουμε να παρουμε δευτερη γνωμη.Καλο του ταξιδι.
Θα μπορουσες σε παρακαλω να μου στειλεις σε ενα ΡΜ το ονομα του γιατρου για να σιγουρευτω;Εχω "δικο μας" γατακι που κουραρει νομιζω και θα ηθελα να το διασταυρωσω.

Κορίτσι μου ό,τι και να πει κανείς τώρα είναι λίγο. Καταλαβαίνω κι εγώ όπως και πολλοί άλλοι, δυστυχώς, πόσο μπορεί να πονάει μια απώλεια από βλακεία και ασυνέπεια το γιατρού. Πριν από μερικούς μήνες παραλίγο να χάσει το χεράκι της η μικρή μου και ήταν από καθαρή βλακεία μιας από τις πιο διαφημισμένες στο φορουμ γιατρούς. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολη κατάσταση αυτή που βιώνεις αλλα θα ήθελα και εγώ να μου στείλεις με πμ το όνομα του γιατρού. Ακόμα και αν δεν μπορείς να το δημοσιοποιήσεις καλό θα ήταν να το ξέρουν όσοι περισσότεροι γίνεται για να μην συνεχισει το καταστροφικό του εργο και σε άλλα ζωάκια. Και πάλι λυπάμαι.

Πολύ λυπάμαι για την απώλειά σου... :(
Τελικά το μικρό είχε αιμομπαρτονέλα; Νομίζω οτι αυτο ειναι παράσιτο που κολάει απο ψύλους και αν δεν το προλάβεις νωρίς μπορεί να γίνει μοιραίο.
Στο πικέρμι τι σου είπαν, θα μπορούσε να γίνει κάτι για το ζωάκι ή μήπως τελίκά έτσι κι αλλιώς ήταν καταδικασμένο;

ειλικρινά λυπάμαι για την απώλεια σας και για τον τρόπο που έγινε ότι έγινε.
έχω ακούσει απίστευτα άσχημα περιστατικά για τον εν λόγω κύριο...και εγώ προσωπικά σαν εκτροφεας δεν το θεωρω γιατρό.
pr ..promotion η οτιδηποτε άλλο θα ηταν πιο κοντά στη πραγματικότητα γιατι η αλήθεια είναι οτι έχει πάρει στο λαιμό του πολλά θανόντα γατιά απο το φορούμ κατω απο αδιευκρίνειστες συνθήκες...αλλά κανεις δεν μιλάει...
οποτε θα ήθελα πλεόν ανοιχτά για να έχω τη συνείδηση μου ήσηχη να επιστήσω την προσοχή και στους υπόλοιπους γιατι κουράστηκα να ακουω για πεθαμένα γατάκια ή για σχιζοφρένικες τιμές σε θεραεπίες σε αρρωστιες φαντάσματα
παιδιά προσοχή...προτιμείστε κανονικούς γιατρούς....τίποτε άλλο...:|

Λυπάμαι πολυ για το γατάκι σου. Εκανες όμως ό,τι μπορουσες εσύ απο μεριά σου. Δεν φταις αν εμπιστεύτηκες τον γιατρο που μέχρι εκείνη τη στιγμή θεωρούσες καλό και ήταν και αυτος που παρακολουθουσε το γατάκι... Μην έχεις τύψεις. Κουράγιο και πάλι.
Και πράγματι πρέπει να προσέχουμε οσον αφορα΄τη φήμη κάποιων γιατρών.
:(

κρίμα το γατάκι. γμτ πραγματικά ορισμένοι γιατροί αδιαφορούν.

μόνο σε έναν γιατρό μπορεί να πάει το μυαλό μου μετά από όσα άκουσα και πραγματικά έπεσα από τα σύνεφα. προσωπικα δεν τον έχω χρειαστεί αλλά είχα κρατήσει το τηλέφωνό του μή και χρειαστεί .... τι να πώ...

αν έχεις το κουράγιο κάνε του καταγγελεία. κανείς δεν θα σου πεί με σιγουριά αν δεν είχες πάει εκεί αν θα ζούσε το μικρό σου, αλλά αν το είχες παλέψει θα ένιωθες καλύτερα.

καλό του ταξίδι του μικρού άτυχου.

Νομίζω ότι θα ήταν καλό να αναφερθεί δημοσίως το όνομα του γιατρού για να προσέχουμε όλοι

Λυπάμαι πολύ για τον γατούλη σου...:( Μην κατηγορείς τον εαυτό σου, υπάρχουν μόνο τόσα που μπορούμε να κάνουμε εμείς. Το βοήθησες όσο μπορούσες, το γατάκι σ'ένιωθε κοντά του κι αυτό είναι το σημαντικό.

Στον ίδιο γιατρό πήγαινα κι εγώ για ένα χρόνο περίπου και τον άλλαξα κι εγώ "στα δύσκολα".
Όταν η γατούλα μου διαγνώστηκε με λευχαιμία, η αντιμετώπισή του ήταν το λιγότερο απογοητευτική. Ουσιαστικά την είχε ξεγράψει και απαξιούσε ν' ασχοληθεί. Ο κτηνίατρος που την είδε στη συνέχεια είχε απορήσει που δεν είχαν γίνει κάποιες πολύ βασικές εξετάσεις. Και -κυρίως- είχε να προτείνει αρκετά πράγματα που, ενώ δεν την έσωσαν, βελτίωσαν πάρα πολύ την ποιότητα ζωής της για όσο έζησε.

Δεν ξέρω αν έχεις αρκετά στοιχεία που να στοιχειοθετούν αμέλεια ώστε να προχωρήσεις σε καταγγελία, νομίζω όμως ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να γνωστοποιήσεις την εμπειρία σου και τη γνώμη σου γι' αυτό τον κτηνίατρο σε όσους περισσότερους μπορείς, όπως ακριβώς έκανες, ανοίγοντας το θέμα σου εδώ. Είναι σημαντικό να μη μασάμε με τους αυθαίρετους ισχυρισμούς του καθενός περί τάχα μου "εξειδίκευσης" και να το ψάχνουμε περισσότερο, παίρνοντας κι άλλες γνώμες, κυρίως όταν πρόκειται για σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σου εύχομαι κουράγιο για την αντιμετώπιση της απώλειάς σου -δυστυχώς ξέρω από πρώτο χέρι πώς αισθάνεσαι.:/: Θα δεις όμως ότι όσο περνάει ο καιρός ο πόνος γλυκαίνει και η ανάμνηση του γατούλη σου θα σε ζεσταίνει, αντί να σε πονάει.

Νομίζω ότι θα ήταν καλό να αναφερθεί δημοσίως το όνομα του γιατρού για να προσέχουμε όλοι
Όπως έχει ξαναγραφτεί σε παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν, καλό είναι να μην κατονομάζονται δημόσια οι κτηνίατροι για τους οποίους έχουμε πολύ αρνητικά σχόλια.
Αφενός γιατί οι τυχόν κατηγορίες για δυσφήμιση θα βαρύνουν το site και αφετέρου γιατί πολλές φορές οι κρίσεις μας είναι υποκειμενικές.
Αν ενδιαφέρεσαι για τα στοιχεία του κτηνιάτρου μπορείς να επικοινωνήσεις μέσω πμ με τη σιεννα για να σου τα δώσει. Άλλωστε, από τα συμφραζόμενα, νομίζω πως όλοι καταλαβαίνουμε για ποιον πρόκειται.

Λυπάμαι πολύ για τον γατούλη σου...:( Μην κατηγορείς τον εαυτό σου, υπάρχουν μόνο τόσα που μπορούμε να κάνουμε εμείς. Το βοήθησες όσο μπορούσες, το γατάκι σ'ένιωθε κοντά του κι αυτό είναι το σημαντικό.

Στον ίδιο γιατρό πήγαινα κι εγώ για ένα χρόνο περίπου και τον άλλαξα κι εγώ "στα δύσκολα".
Όταν η γατούλα μου διαγνώστηκε με λευχαιμία, η αντιμετώπισή του ήταν το λιγότερο απογοητευτική. Ουσιαστικά την είχε ξεγράψει και απαξιούσε ν' ασχοληθεί. Ο κτηνίατρος που την είδε στη συνέχεια είχε απορήσει που δεν είχαν γίνει κάποιες πολύ βασικές εξετάσεις. Και -κυρίως- είχε να προτείνει αρκετά πράγματα που, ενώ δεν την έσωσαν, βελτίωσαν πάρα πολύ την ποιότητα ζωής της για όσο έζησε.

Δεν ξέρω αν έχεις αρκετά στοιχεία που να στοιχειοθετούν αμέλεια ώστε να προχωρήσεις σε καταγγελία, νομίζω όμως ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να γνωστοποιήσεις την εμπειρία σου και τη γνώμη σου γι' αυτό τον κτηνίατρο σε όσους περισσότερους μπορείς, όπως ακριβώς έκανες, ανοίγοντας το θέμα σου εδώ. Είναι σημαντικό να μη μασάμε με τους αυθαίρετους ισχυρισμούς του καθενός περί τάχα μου "εξειδίκευσης" και να το ψάχνουμε περισσότερο, παίρνοντας κι άλλες γνώμες, κυρίως όταν πρόκειται για σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σου εύχομαι κουράγιο για την αντιμετώπιση της απώλειάς σου -δυστυχώς ξέρω από πρώτο χέρι πώς αισθάνεσαι.:/: Θα δεις όμως ότι όσο περνάει ο καιρός ο πόνος γλυκαίνει και η ανάμνηση του γατούλη σου θα σε ζεσταίνει, αντί να σε πονάει.
Ποσο δίκιο έχεις Αλίκη μου!
Ναι γμτ. ΑΥτο ειναι! Εντάξει αν το ζωάκι έχει κάτι ανίατο σίγουρα θα φύγει. Αλλα τουλάχιστον ας μην το αφήνουν αβοήθητο κ χωρίς να προσπαθούν να του δώσουν μια κάποια καλλίτερη ποιότητα ζωής στα τελευταία του....

εθιξες ενα πολυ ιδιαιτερο θεμα...και στα ζωα κ τους ανθρωπους οταν συμβαινει να χανεται καποιος λογω ασχετου γιατρου ειναι τραγικο....:(:(:( μην κατηγορεις τον εαυτο σου, τον εμπιστευτηκες απλα. δε θα μπορουσες να ξερεις . εχουν χαθει και ανθρωποι ετσι...ξερω εκ πειρας :(:(:( λυπαμαι πολυ..

Γεμίσαμε Παν..επιστήμονες παιδιά!
Αυτό ειναι το πρόβλημα. Κανένας ηθικός φραγμός, καμμία ευσυνειδησία.
Εγώ αν δω οτι η κτηνίατρος μας δεν ανταποκρίνεται όπως πρέπει, δε θα καθήσω να το σκεφτώ διόλου όπως δεν έκανα ευτυχώς ούτε με τους προηγούμενους (οσο "διαφημισμένοι" κι άν ήταν..γιατι ήταν!)
Η Χαρά γυρνούσε απο γιατρό σε γιατρό με τη ζωή της να κρέμεται απο μια κλωστή. Οι περισσότεροι το ξέρετε.
Κι ομως σε πείσμα όσων αρνήθηκαν να προσπαθήσουν γιατι απλώς δεν τους ενδιέφερε... ή δεν ειχαν επαρκείς γνώσεις, ΚΑΙ ζήσαμε, ΚΑΙ το πόδι σώσαμε, και γενικώς ζούμε και βασιλεύουμε και τον κόσμο κυριεύουμε (και τον γατο-άντρα του διπλανού γοατο - διαμερίσματος για να μην ξεχνιόμαστε!)

Δε θέλω να χαλάσω το θέμα σου γλυκιά μου.
Ομως μην τιμωρείς τον εαυτο σου με ευθύνες που ανήκουν σε άλλους...
Ολα εδώ πληρώνονται...αυτό μην το ξεχνάς. Εχει γυρίσματα για όλους.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back