Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ισχυει οτι οταν εχει το τελευταιο ραντεβου τσακιζεται να φυγει γρηγορα...καθως επισης ταλαιπωρει ενα γατακι μου απο τον Οκτωβριο!Δοκιμασα τελικα αντιβιωση που μου προτειναν..(εχω γραψει και απειρες φορες εδω μεσα για σοβαρη στοματιτιδα απο καλυκοιο)και το γατι ειναι 90% καλυτερα...!Με οτι μου εδωσε ο ....φημισμενος γιατρος? 0% βελτιωση!
Σε γνωστη μου πεθανε το γατακι εξαιτιας του εδω και μηνες!Απο αγαρμποσυνη του ... Οποιος θελει να ξερει περισσοτερα ας μου στειλει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Το έκανα μόνο και μόνο για να σου απαλύνω τον πόνο λέγοντας σου ότι εσύ τουλάχιστον έκανες το καλύτερο για το μωρό σου.
Με αγάπη
Μίκυ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Το συμπέρασμα είναι ένα: Αν το ζωάκι μας παρουσιάζει κάτι , απευθυνθούμε σε γιατρό και αντί να καλυτερεύει, αυτό χειροτερεύει, τότε θα πρέπει να σπεύσουμε σε άλλον και ...σε άλλον ....και σε άλλον , αν χρειαστεί, χωρίς να δείχνουμε τυφλή εμπιστοσύνη. Πήγα κι εγώ σε έναν ,για τον οποίο είχα ακούσει τα καλύτερα εδώ στην πόλη μας και, τελικά, ούτε στο τηλέφωνο δεν έβγαινε ...ο ντίβος!Διπλές συννενοήσεις έπρεπε να κάνω μετά της γραμματέως , να περιγράφω τί παρατήρησα στη γάτα, για να αξιολογήσει αυτή, αν άξιζε τον κόπο να επικοινωνήσει ή όχι αυτός μαζί μου. Άσε μας ρε γιατράρα...![]()
σε αυτό συμφωνώ κι εγώ.
Οση εμπιστοσυνη να έχουμε στον γιατρό μας, όλοι κάνουν λάθη και σε ζητήματα ζωής και θανάτου αναγκαστικά πρέπει να το ψάχνουμε με δεύτερη και τρίτη άποψη. Κανείς δεν είναι τέλειος ούτε αυθεντία, ειδικά στην ιατρική που είναι ένα πολύ δύσκολο επάγγελμα.
Και ναι, μπορεί όντως να μην σωζόταν το γατάκι της Σιέννας γιατί η αιμομπρτονελα, αν ειχε αιμομπρτονέλα, ειναι πολύ σοβαρή ασθένεια. Παρόλα αυτά, τουλάχιστον το προσπάθησε και κάπου αλλού και αν δεν είχε οπως ειπε την νοοτροπία ότι πάει στον καλύτερο θα το προσπαθούσε και νωρίτερα.
Λίγο ανοιχτό μυαλό χρειάζεται να έχουμε και να το ψάχνουμε και μόνοι μας γιατί στην τελική κρίνεται η ζωή ενός ζώου και τα λάθη ειναι μοιραία.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Οση εμπιστοσυνη να έχουμε στον γιατρό μας, όλοι κάνουν λάθη και σε ζητήματα ζωής και θανάτου αναγκαστικά πρέπει να το ψάχνουμε με δεύτερη και τρίτη άποψη. Κανείς δεν είναι τέλειος ούτε αυθεντία, ειδικά στην ιατρική που είναι ένα πολύ δύσκολο επάγγελμα.
Βιβή μου νομίζω οτι το έθεσες πάρα πολύ σωστά και μετρημένα και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Είχα και εγώ αντίστοιχη περίπτωση με μολυσμένη βελόνα ή κακή χρήση κάποιου ορού ή κάτι τέτοιο και αυτό κόντεψε να στοιχίσει το χεράκι της Χαράς μου. Και οι εν λόγω κυρίες έμειναν ανενόχλητες. Δεν θέλω να πω άλλα, όμως εξοργίζομαι όταν διαβάζω κάποιον ανυποψίαστο να παινεύει αυτούς τους άριστους γιατρούς που είναι κάλοι μόνο για εμβόλια και για εισπράξεις.
vickymoon
Διάσημο μέλος

δεν μπορει να γινει τιποτα?? δηλαδη ποιο ειναι το προβλημα του αν δεν υπαρχουν συνεπειες?

μηπως θα επρεπε, αφου δεν υπαρχει αλλος τροπος, να τιμωρηθει πελατιακα. οκ, οσοι την πατησαν δεν θα ξαναπανε, μηπως ομως πρεπει να μην ξαναπανε κι αλλοι??
ετσι μπορει να την ακουσει και να γινει καλυτερος.
ισως να ειναι κι αυτο η τιμωρια του, το οτι ηταν μια φουσκα που ξεφουσκωσε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτο θελει ομαδικη προσπαθεια.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Δυστυχως σε οτι αφορα τον συγκεκριμενο κυριο εχει γινει μια πλυση εγκεφαλου στους ηδη υπαρχοντες πελατες... Δεν ακουνε τιποτα. Ετσι νομιζω. Εχει βρει καποια ευαισθητα σημεια και τα εκμεταλευεται... Τολμα να τον "κατηγορησεις" σε πελατη του και θα δεις τι εχεις να ακουσεις....
Δεν θέλει καμία προσπάθεια...
Ο καθένας είναι υπεύθυνος για την γάτα του, για την υγεία της, και το μέλλον της. Είμαστε ελεύθεροι να την πηγαίνουμε όπου θέλουμε. Τώρα αν αυτή μας επιλογή βγεί λάθος, φταίμε εμείς οι ίδιοι (είτε τον διαλέξαμε μόνοι μας είτε μας τον πρότειναν και πήγαμε σαν τα ρομπότ)... φυσικά θα την πληρώσει το ζωάκι μας, και δευτερεύον η τσέπη μας.

Επίσης ο κάθε Κτηνίατρος είναι υπεύθυνος στο πώς χτίζει την πελατεία του, πως κινείτε, και σε τί βάσεις την στηρίζει. Στην δουλειά και στο έργο του θα κριθεί, ούτε στα λόγια, ούτε στον κύκλο του, ούτε τί κυκλοφορεί με λόγια και κουτσομπολιό. Ή θα ασχολείται και θα κοιτάει την δουλειά του και τα ζώα των πελατών του ή θα κάνει ότι άλλο θέλει, και τα ΔΥΟ δεν γίνεται.
Γίνεται μάλλον, αλλά δεν θα ονομάζεται Κτηνίατρος τότε.
Πλύση εγκεφάλου, μικροτσίπ, εξωγήινοι... δεν ξέρω τί.... ας είναι. Όποιος έχει την ελάχιστη πείρα με γάτες και ζώα, καταλαβαίνει πολλά και εύκολα αμέσως, αν ο άλλος είναι σοβαρός, ή είναι καλός για χαβαλέ και καφεδάκι...δεν χρειάζεται να φτάσει το θέμα σε σοβαρό επίπεδο. Και εγώ είμαι της άποψης ότι ο Κτηνίατρος θα πρέπει να είναι Άνθρωπος, πάνω απο όλα, και Σάββατα και Κυριακές, και Πάσχα και Χριστούγεννα θα το σηκώσει το τηλέφωνο, θα μου μιλήσει και αν είναι θα του πάω και το γατί, και θα το κρατήσει μέσα αν είναι ανάγκη. Αν είναι να το πηγαινοφέρνω.. ας άνοιγα σπίτι μου κλινική, ή ας το κοιμήσω μια ώρα νωρίτερα.
Θα μου πεί την αλήθεια για την κατάστασή του, δεν θα μου ρίξει σκόνη στα μάτια, δεν θα χρονοτριβήσουμε ούτε με ανούσιες εξετάσεις, ούτε με αέρινες θεραπείες, ευρώπουλα, και λόγια...
Αν μπορεί ο ίδιος να αντεπεξέλθει καλώς, αλλιώς θα μου πεί, κοπέλα μου δεν μπορώ, δεν έχω τον τρόπο να το χειριστώ... φύγε τώρα, για αλλού.
Αυτό θέλω απο τον δικό μου Κτηνίατρο.
Ο καθένας ζητάει διαφορετικά πράγματα απο τον Κτηνίατρο του, και τις υπηρεσίες του. Μια σχέση δημιουργείτε, και ανάλογα καρποφορεί ή διαλύετε. Ποτέ και πουθενά ο φανατισμός και η τυφλή εμπιστοσύνη δεν βγήκαν σε καλό και δεν είχαν καλά αποτελέσματα.
Το σημαντικό για μένα είναι να υπάρχει και να πρυτανεύει η λογική και η καθαρή σκέψη, να καταλαβαίνουμε έγκαιρα πότε στραβώνει αυτή η "σχέση" και να είμαστε πάντα ανοιχτοί και για μία άλλη άποψη. Ειδικά σε σοβαρές περιπτώσεις που συνήθως η ζωή ή ο θάνατος είναι θέμα ωρών και όχι ημερών και εβδομάδων.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Δυστυχως σε οτι αφορα τον συγκεκριμενο κυριο εχει γινει μια πλυση εγκεφαλου στους ηδη υπαρχοντες πελατες... Δεν ακουνε τιποτα. Ετσι νομιζω. Εχει βρει καποια ευαισθητα σημεια και τα εκμεταλευεται... Τολμα να τον "κατηγορησεις" σε πελατη του και θα δεις τι εχεις να ακουσεις....
Τα πράγματα ειναι πιο απλά Αλίκη μου, εμείς τα κάνουμε δύσκολα.
Αυτός που υπόκειται σε πλύση εγκεφάλου, αυτός έχει το πρόβλημα κι όσο δεν το καταλαβαίνει, τόσο το πρόβλημά του γίνεται μεγαλύτερο!
Τι να ακούσεις και γιατι να το ακούσεις λοιπόν;
Κανείς δεν μπορεί και ούτε και πρέπει να προσπαθήσει να αλλάξει τη γνώμη κανενός ποσο μάλλον αν ο δεύτερος δε θέλει καν να ακούσει.
Αυτός που μίλησε έκανε το χρέος του.
Παύεις να είσαι θύμα, όταν σου μιλάνε και κλείνεις τα αυτιά σου.
Ας μάθουμε να ακούμε ... Τι έχουμε αλήθεια να χάσουμε αν γινουμε πιο δεκτικοί σε πράγματα που αποδεικνύονται βεβαια κι οχι σε κουτσομπολια που μπορει να έχουν άλλο κινητρο ?
Οι ορκισμένοι πελάτες του έχουν κάθε δικαιωμα να ειναι έτσι αν νιώθουν πως αυτό ειναι το σωστό. Ευχομαι να μη φτάσει η στιγμή που θα διαψευστούν. Για τα ζωάκια που δε φταινε σε τιποτα κι οχι για άλλο λογο...
Πάντως προσωπικά θα ήμουν απολύτως επιφυλακτική ακομη και στο στο αν θα πίστευα το παραμικρό που θα είχε να χρεώσει σε άλλους αυτος ο άνθρωπος, όταν ο ίδιος επιδυκνύει τετοια επιπόλεη αντιμετώπιση στους ίδιους τους δικούς του πελάτες.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα πράγματα ειναι πιο απλά Αλίκη μου, εμείς τα κάνουμε δύσκολα.
Αυτός που υπόκειται σε πλύση εγκεφάλου, αυτός έχει το πρόβλημα κι όσο δεν το καταλαβαίνει, τόσο το πρόβλημά του γίνεται μεγαλύτερο!
Τι να ακούσεις και γιατι να το ακούσεις λοιπόν;
Κανείς δεν μπορεί και ούτε και πρέπει να προσπαθήσει να αλλάξει τη γνώμη κανενός ποσο μάλλον αν ο δεύτερος δε θέλει καν να ακούσει.
Αυτός που μίλησε έκανε το χρέος του.
Παύεις να είσαι θύμα, όταν σου μιλάνε και κλείνεις τα αυτιά σου.
Ας μάθουμε να ακούμε ... Τι έχουμε αλήθεια να χάσουμε αν γινουμε πιο δεκτικοί σε πράγματα που αποδεικνύονται βεβαια κι οχι σε κουτσομπολια που μπορει να έχουν άλλο κινητρο ?
Οι ορκισμένοι πελάτες του έχουν κάθε δικαιωμα να ειναι έτσι αν νιώθουν πως αυτό ειναι το σωστό. Ευχομαι να μη φτάσει η στιγμή που θα διαψευστούν. Για τα ζωάκια που δε φταινε σε τιποτα κι οχι για άλλο λογο...
Πάντως προσωπικά θα ήμουν απολύτως επιφυλακτική ακομη και στο στο αν θα πίστευα το παραμικρό που θα είχε να χρεώσει σε άλλους αυτος ο άνθρωπος, όταν ο ίδιος επιδυκνύει τετοια επιπόλεη αντιμετώπιση στους ίδιους τους δικούς του πελάτες.
Μα για αυτο και μονο το λογο ειπα οτι θελει ομαδικη προσπαθεια για να φανει τι κανει στην ουσια αυτος ο ανθρωπος.
Δεν με απασχολει τι γνωμη εχει ο καθενας, ολοι ειναι ελευθεροι να πιστευουν αυτο που νομιζουν σωστο. Και το θεμα μου δεν ειναι για τους ανθρωπους αν εχουν σωστη η οχι αποψη, αλλα κατα ποσον αυτο το πληρωνουν αθωα πλασματα.
Αν βγει παραδειγματος χαρην η σιεννα και φωναζει για το γατουλη της, θα πουν συμβαινουν αυτα, δεν σωζονται ολα. Αν ομως βγουν 5-6 που εχουν παρομοιες εμπειριες ισως κατι γινει. Αυτο ειπα μονο.
Το να λεμε εδω μεσα θεωριες οκ, καλο ειναι, αλλα φερνει αποτελεσμα να μην χαθουν κι αλλα ζωακια απο αμελεια?
Η πρεπει κατι να γινει ωστε να μην παραμυθιαζεται αλλο ο κοσμος?
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα για αυτο και μονο το λογο ειπα οτι θελει ομαδικη προσπαθεια για να φανει τι κανει στην ουσια αυτος ο ανθρωπος.
Δεν με απασχολει τι γνωμη εχει ο καθενας, ολοι ειναι ελευθεροι να πιστευουν αυτο που νομιζουν σωστο. Και το θεμα μου δεν ειναι για τους ανθρωπους αν εχουν σωστη η οχι αποψη, αλλα κατα ποσον αυτο το πληρωνουν αθωα πλασματα.
Αν βγει παραδειγματος χαρην η σιεννα και φωναζει για το γατουλη της, θα πουν συμβαινουν αυτα, δεν σωζονται ολα. Αν ομως βγουν 5-6 που εχουν παρομοιες εμπειριες ισως κατι γινει. Αυτο ειπα μονο.
Το να λεμε εδω μεσα θεωριες οκ, καλο ειναι, αλλα φερνει αποτελεσμα να μην χαθουν κι αλλα ζωακια απο αμελεια?
Η πρεπει κατι να γινει ωστε να μην παραμυθιαζεται αλλο ο κοσμος?
Κατάλαβα τι είπες Αλίκη.
Η Σιέννα ειναι ένα περιστατικό αλλά όχι το μόνο.
Προσωπικά χαίρομαι που βρηκε το κουράγιο να το μοιραστεί όλο αυτό μαζί μας και οσοι θελουν μπορουν να ξεπαραμυθιαστούν!
Οσοι πάσχουν απο τύφλωση και κόφωση...βοήθειά τους !!! αν και ...βοήθεια στο ζωάκι τους πρέπει να πω καλύτερα
Οπως θα είδες όμως πολλοί απο όσους έχουν μιλήσει ως τώρα ειναι γνώστες κι άλλων περιστατικών ... το παγόβουνο εχει πάντα μια κορυφή...
Εδώ θα ειμαστε οσο για λιώνει σιγά-σιγά.
vickymoon
Διάσημο μέλος
αυτο το θεμα με τους γιατρους και την αμελεια ειναι πολυ σοβαρο.
πρεπει να ειμαστε ενημερωμενοι για τους σκιτζηδες, που φανταζομαι θα ειναι κι αλλοι, δεν ειναι ο μονος.
παντως επιμενω οταν ειναι κατι σοβαρο πρεπει ο κτηνιατρος να εχει κλινικη ή να παραπεμπει σε κλινικη το συντομοτερο δυνατον.
chryssa
Διάσημο μέλος
Αλίκη μου, εδώ θα διαφωνήσουμε... Είμαστε κι εμείς "πελάτες" από τα Χριστούγεννα, λόγω των καλών κριτικών και γιατί είναι σχεδόν δίπλα στο σπίτι μας, αλλά το συγκεκριμένο θέμα της σιέννας με έβαλε σε σκέψεις! Η Μπουμπού έχει αλλάξει 4 γιατρούς σε ένα χρόνο και συνήθως την πήγαινα αλλού όταν κάτι δεν μου άρεσε στην αντιμετώπισή της από τον εκάστοτε γιατρό. Δεν ξέρω τι θα κάνω στο μέλλον, έχω στεναχωρηθεί και μπερδευτεί πολύ, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχω διπλά το νου μου από εδώ και εμπρός, ακόμα και για τα απλά... Δυστυχώς δεν έχω μεγάλη εμπειρία με γάτες και αν τύχει κάτι δύσκολο δεν ξέρω αν θα το εντοπίσω εγκαίρως, αλλά μετά από αυτά που διάβασα με βλέπω να τρέχω για το παραμικρό για 2η γνώμη!Δυστυχως σε οτι αφορα τον συγκεκριμενο κυριο εχει γινει μια πλυση εγκεφαλου στους ηδη υπαρχοντες πελατες... Δεν ακουνε τιποτα. Ετσι νομιζω. Εχει βρει καποια ευαισθητα σημεια και τα εκμεταλευεται... Τολμα να τον "κατηγορησεις" σε πελατη του και θα δεις τι εχεις να ακουσεις....
Συμφωνώ με αυτό και αν είναι κτηνίατρος που δεν έχει κλινική, πρέπει να παραπέμπει αλλού άμεσα. Δέχομαι ότι δεν μπορουν να έχουν όλοι κλινική, αλλά τουλάχιστον πρέπει να συνεργάζονται ή να έχουν να προτείνουν εναλλακτικές λύσεις.παντως επιμενω οταν ειναι κατι σοβαρο πρεπει ο κτηνιατρος να εχει κλινικη ή να παραπεμπει σε κλινικη το συντομοτερο δυνατον.
σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μεχρι και την τελευταια μερα που ειδε το γατακι και του λεω,αν χρειαστει μεταγγιση αιματος,εχω τα δυο κοριτσια που μπορουν να δωσουν αιμα,και μπορουμε τωρα να παμε να τις φερουμε,αυτος δεν ειπε ουτε οτι δεν κανει μεταγγισεις,ουτε οτι δε νοσηλευει.Απλα οτι δεν ξερουμε αν ακομα χρειαζεται μεταγγιση (με τετοιο αιματοκριτη και τετοια κλινικη κατασταση!!!)
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλίκη μου, εδώ θα διαφωνήσουμε....
Χρυσα μου δεν τους βαζω ολους στο ιδιο καζανι, οχι γιατι εισαι εσυ, απλα γιατι ειναι πρακτικα αδυνατο. Απλα θεωρω οτι η πλειοψηφια ειναι ετσι. Και φυσικα το πιο πιθανο ειναι να επεφτα κι εγω στη λουμπα αν ημουν Αθηνα με τοσα καλα λογια που ακουγονται. Δεν ειναι δυνατον να γνωριζουμε τα παντα, αλλιως θα ανοιγαμε τα δικα μας ιατρεια. Απλα οταν προσπαθησα να πω σε κανα δυο ατομα μια κουβεντα, δεν ακουγαν τιποτα (πριν το συγκεκριμενο περιστατικο )... Θεωρω απλα αδικια για τα ζωακια να ταλαιπωρουνται επειδη καποιος ξερει καλα απο δημοσιες σχεσεις.
vickymoon
Διάσημο μέλος
μπορει η κατασταση της γατας της σιεννας να ηταν μη αναστρεψιμη μπορει και να μην ηταν ομως.
αυτη η συμπεριφορα δεν σε βαζει σε υποψιες??

και οταν ειναι κατι σοβαρο δεν χρειαζεται συνεχης παρακολουθηση??
δλδ ποτε ενα ζωο χρειαζεται να νοσηλευτει?? ποτέ!!!
αν δεν σου πει ο γιατρος σου ,που δεν μπορει να νοσηλευει, τρεχα στο νοσοκομειο ποιος θα το πει, εγω??
τι ποιο απλο να καταλαβει καποιος οτι δεν εκανε οτι επρεπε.
εναν ανθρωπο με αιματοκριτη 15 ή 10 τον εχεις σπιτι??? το ζωο λοιπον γιατι να το εχεις σπιτι???
αφου λοιπον δεν νοσηλευει ζωα ποια ειναι η εμπειρια του σε δυσκολες καταστασεις???
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Tο να καθόμαστε να κατηγορούμε έναν άνθρωπο, άσχετα αν έκανε λάθος ή όχι, ΕΙΔΙΚΑ από τη στιγμή που ο ίδιος δεν συμμετέχει στη συζήτηση, δεν είναι και ό,τι καλύτερο.
ΟΚ, το καταλάβαμε, έχουν γίνει στραβές με αυτόν τον γιατρό... Καλά έκανε η κοπέλα και το παρέθεσε, να έχουμε το νου μας, έχει απόλυτο δίκιο.. Ειλικρινά, κανένα ζωάκι δεν αξίζει τέτοια μοίρα
Από κει κι έπειτα, όλο αυτό το τρενάκι απαξίωσης δεν οδηγεί πουθενά...
Just my 2 cents.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
νομιζω οτι η αλικη εχει δικιο. πρεπει να ειπωθουν τα πραγματα με το ονομα τους. και ειτε αυτος ο γιατρος ειτε καποιος αλλος ειναι ανευθυνος να το λεμε.
αυτο το θεμα με τους γιατρους και την αμελεια ειναι πολυ σοβαρο.
πρεπει να ειμαστε ενημερωμενοι για τους σκιτζηδες, που φανταζομαι θα ειναι κι αλλοι, δεν ειναι ο μονος.
παντως επιμενω οταν ειναι κατι σοβαρο πρεπει ο κτηνιατρος να εχει κλινικη ή να παραπεμπει σε κλινικη το συντομοτερο δυνατον.
Μα αυτό δε λέμε ;;;
Αν ο άλλος δε θέλει να ακουσει όμως γλυκια μου δε θα ακούσει που να χτυπάς τον πισινό σου κάτω. (οχι εσυ, σχημα λόγου
)Ειναι χρέος μας να μιλάμε κι οσο για το να ακούμε...τι να πω...ειναι απλα θεμα αντιληψης και κοινής λογικής.
Ανήκω στους ομιλούντες πάντως κι αυτό δεν αλλάζει

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλίκη μου, εδώ θα διαφωνήσουμε... Είμαστε κι εμείς "πελάτες" από τα Χριστούγεννα, λόγω των καλών κριτικών και γιατί είναι σχεδόν δίπλα στο σπίτι μας, αλλά το συγκεκριμένο θέμα της σιέννας με έβαλε σε σκέψεις! Η Μπουμπού έχει αλλάξει 4 γιατρούς σε ένα χρόνο και συνήθως την πήγαινα αλλού όταν κάτι δεν μου άρεσε στην αντιμετώπισή της από τον εκάστοτε γιατρό. Δεν ξέρω τι θα κάνω στο μέλλον, έχω στεναχωρηθεί και μπερδευτεί πολύ, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχω διπλά το νου μου από εδώ και εμπρός, ακόμα και για τα απλά... Δυστυχώς δεν έχω μεγάλη εμπειρία με γάτες και αν τύχει κάτι δύσκολο δεν ξέρω αν θα το εντοπίσω εγκαίρως, αλλά μετά από αυτά που διάβασα με βλέπω να τρέχω για το παραμικρό για 2η γνώμη!
Συμφωνώ με αυτό και αν είναι κτηνίατρος που δεν έχει κλινική, πρέπει να παραπέμπει αλλού άμεσα. Δέχομαι ότι δεν μπορουν να έχουν όλοι κλινική, αλλά τουλάχιστον πρέπει να συνεργάζονται ή να έχουν να προτείνουν εναλλακτικές λύσεις.
Μπράβο κορίτσι μου που τουλάχιστον εσύ επέλεξες να ακούσεις.
Υγιής αντιμετώπιση θα έλεγα αλλά καλό θα είναι να μην βρεθείς στο σημείο να τρέχεις καποτε....ίσως να ειναι κι αργά.
Προφυλάξου επιλέγοντας εναν επιστήμονα που θα σε πείσει πως ειναι ο καλύτερος για το μωράκι σου. Αυτο δεν κανουμε για τους δικούς μας;
Θα μου πεις πως δεν εχεις προσωπικό δειγμα αλλά...γιατι πρέπει ντε και σώνει να αποκτήσεις; Το βλεπεις από τις παραπάνω αναφορές πως έχει μαθηματική ακρίβεια το πράγμα...
Οταν εισαι αδιάφορος έως εγκληματικά αδιάφορος αυτό δεν αλλάζει...
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Καταλαβαίνω ότι είναι φορτισμένο το κλίμα, αλλά κατά τη γνώμη μου, δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε αρνητική εικόνα για κανένα γιατρό... Αυτό που ειπώθηκε παραπάνω, το να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να ζητάμε 2η γνώμη όπου έχουμε αμφιβολίες, νομίζω λύνει και όλα τα προβλήματα.
Tο να καθόμαστε να κατηγορούμε έναν άνθρωπο, άσχετα αν έκανε λάθος ή όχι, ΕΙΔΙΚΑ από τη στιγμή που ο ίδιος δεν συμμετέχει στη συζήτηση, δεν είναι και ό,τι καλύτερο.
ΟΚ, το καταλάβαμε, έχουν γίνει στραβές με αυτόν τον γιατρό... Καλά έκανε η κοπέλα και το παρέθεσε, να έχουμε το νου μας, έχει απόλυτο δίκιο.. Ειλικρινά, κανένα ζωάκι δεν αξίζει τέτοια μοίρα![]()
Από κει κι έπειτα, όλο αυτό το τρενάκι απαξίωσης δεν οδηγεί πουθενά...
Just my 2 cents.
Απο πότε δημιουργείς αρνητική εικόνα για καποιον αν πρώτα δεν έχεις φροντίσει μόνος σου για αυτήν;;;
Ε...μην τρελλαθούμε και τελείως...!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool