Συνεχίζει να τα κάνει στον καναπέ...

Δεν ξερω αν το προσεξατε..αλλα..ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!:/::/::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:...........τουλαχιστον....δεν ειναι μονος του ο καθενας....εχετε συμπαρασταση...κατι ειναι και αυτο!!:lol::lol::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:...........τουλαχιστον....δεν ειναι μονος του ο καθενας....εχετε συμπαρασταση...κατι ειναι και αυτο!!:lol::lol::P

ναι σε κατι τετοιες ''ωραιες'' στιγμες νιωθω οτι δεν ειμαι μονη μου..:/::lol::lol::lol:

κοριτσια εσας ειναι στειρωμενα??

κοριτσια εσας ειναι στειρωμενα??

ναι εμας εινα στειρωμενα! αλλα τα δικα μας γατια το κανουν το καθενα για διαφορετικους λογους! για την Καραμελα πιστευω οτι ευθυνεται μαλλον το οτι ειναι αστειρωτη! :):)

αν δεν σταματησει και μετα την στειρωση??:(:(:(

ειναι καθαρα θεμα οτι κατι την ενοχλη της δικιας μου γιατι δεν το κανει καθημερινα και δεν ειναι θεμα υγειας.....

εσας το ψαξατε τι μπορει να φταει???

της νονικα δε,για τελειως διαφορετικους λογους...:/:

αν δεν σταματησει και μετα την στειρωση??:(:(:(

ειναι καθαρα θεμα οτι κατι την ενοχλη της δικιας μου γιατι δεν το κανει καθημερινα και δεν ειναι θεμα υγειας.....

εσας το ψαξατε τι μπορει να φταει???

Λογικα θα σταματησει..:):) αυτη τη στιγμη νιαουριζει σπαραχτικα και μαρκαρει γιατι θελει να ζευγαρωσει!:):)
Ουτε ο Λουκουμας το κανει καθημερινα..ουτε ειναι προβλημα υγειας!αυτος απλα ειναι πολυ δεμενος μαζι μου και μαλλον στρεσσαρεται πολυ οταν νομιζει οτι θα φυγω και το κανει..:rolleyes::rolleyes: μπορει κατι αναλογο να συμβαινει και με την Καραμελα! αλλα βρισκω πιο πιθανο τον οιστρο!:):)

μην αγχωνεσαι απο τωρα..........κατσε πρωτα να την στειρωσεις...και βλεπουμε...:):):)

:lol::lol::lol::lol::lol:,,,,μου αρεσει που θυμασαι και την ωρα..:lol::lol:

4 παρα δεκα για την ακριβεια!!:mad::lol:

Ναι δεν μπορω να πω.. Ο Χαρης χθες ξανακατουρησε στο φρεσκοπλυμμενο παπλωμα..:down::down:
ναι σε κατι τετοιες ''ωραιες'' στιγμες νιωθω οτι δεν ειμαι μονη μου..:/::lol::lol::lol:
Εγω που το εχω εις διπλουν κερδιζω κατι;;:P:rolleyes:

το βραδυ παντως μονο μια φορα νιαουριζε ,μαλλον της περναει

Ναι δεν μπορω να πω.. Ο Χαρης χθες ξανακατουρησε στο φρεσκοπλυμμενο παπλωμα..:down::down:

Εγω που το εχω εις διπλουν κερδιζω κατι;;:P:rolleyes:

Και μενα φρεσκοπλυμμενο ηταν..:down::down: προσεξε! ΗΤΑΝ!:rolleyes::lol::lol:

Εσυ κερδιζεις την εκτιμηση μας!:P:lol::lol:

το βραδυ παντως μονο μια φορα νιαουριζε ,μαλλον της περναει

κατα κυμματα ειναι....ερχεται,φευγει...ερχεται φευγει...και καλυτερα να της ψιλο εχει περασει οταν θα την πας για στειρωση....:)

την δευτερα θα την αφήσω νηστικιά ολη την μερα και θα την παω το απόγευμα, πρώτα πρέπει να βρω κάτι που να την μεταφέρω,

καλά τα παπλώματα σας δεν ποτίζουν με τα κατουρα μες τα πουπουλα??

Και μενα φρεσκοπλυμμενο ηταν..:down::down: προσεξε! ΗΤΑΝ!:rolleyes::lol::lol:

Εσυ κερδιζεις την εκτιμηση μας!:P:lol::lol:

Δεν τα πλενω εγω βεβαια..:rolleyes::rolleyes: Ουτε τα απλωνω..:P
Αλλα ο χαμενος ειναι πολυ δεμενος μαζι μου και οταν λειπω μου το κανει αυτο..:down:
Του πηρα παρεα εχει την Καρμεν που ειναι αυτοκολλητα, τον Παυλο που ειναι κολλητα φιλαρακια και παλι το κανει..:/:
Ο αλλος που το κανει αλλα αραια και που ειναι ο Πασας αλλα εκεινος το κανει χρονια αυτο για να διαμαρτυρηθει επειδη δεν ειναι ο μοναδικος γατος στο σπιτι..:confused:

την δευτερα θα την αφήσω νηστικιά ολη την μερα και θα την παω το απόγευμα, πρώτα πρέπει να βρω κάτι που να την μεταφέρω,

καλά τα παπλώματα σας δεν ποτίζουν με τα κατουρα μες τα πουπουλα??

αν δεν προλαβεις να της αγορασεις κλουβακι μπορεις να την μεταφερεις και σε μια μεγααλη κουτα βαζοντας μεσα μια κουβερτουλα!:):) βεβαια μπορουμε να σου δανεισουμε και εμεις κλουβακι!:):)

κοιτα θα σου πω για μενα! με το που το βλεπω το πλενω καλα με μαλακτικο οποτε προς το παρον δεν εχει ποτισει..ελπιζω μελλοντικα να σταματησει και να μην ποτισει στο τελος..:rolleyes::rolleyes:

Δεν τα πλενω εγω βεβαια..:rolleyes::rolleyes: Ουτε τα απλωνω..:P
Αλλα ο χαμενος ειναι πολυ δεμενος μαζι μου και οταν λειπω μου το κανει αυτο..:down:
Του πηρα παρεα εχει την Καρμεν που ειναι αυτοκολλητα, τον Παυλο που ειναι κολλητα φιλαρακια και παλι το κανει..:/:
Ο αλλος που το κανει αλλα αραια και που ειναι ο Πασας αλλα εκεινος το κανει χρονια αυτο για να διαμαρτυρηθει επειδη δεν ειναι ο μοναδικος γατος στο σπιτι..:confused:

Ουτε τοτε σταματησε??:hmm::hmm: αρα ειναι καθαρα με σενα το θεμα! σε αγαπαει πολυ..δεν βλεπω την σωτηρια μου αν ακουω τετοια..:rolleyes::rolleyes: το παπλωμα το πλενω εγω! και το απλωνω κι εγω!:mad::mad: καταλαβαινεις η μεση μου σε τι κατασταση βρισκεται..:rolleyes::lol:

Ουτε τοτε σταματησε??:hmm::hmm: αρα ειναι καθαρα με σενα το θεμα! σε αγαπαει πολυ..δεν βλεπω την σωτηρια μου αν ακουω τετοια..:rolleyes::rolleyes: το παπλωμα το πλενω εγω! και το απλωνω κι εγω!:mad::mad: καταλαβαινεις η μεση μου σε τι κατασταση βρισκεται..:rolleyes::lol:

νομιζω ειναι ωρα για ενα 6κιλο πληντυριο:P και στη Δραμα οταν σπουδαζα εγω τα επλενα ξερω τι τραβας.. Η αδερφη μου λεει οτι μεγαλωνω κατρουλιδικα γατια..:(
Τα κανω λεει πολυ δεμενα με μενα και αντιδρανε ετσι..:/:
Ενω οσα μεγαλωσαν μαζι με τα αλλα δεν κατουρανε..:|

περιμενω απο καποιους γνωστους μου να μου δωσουν το δικο τους αν προλαβουν γιατι ειναι Διονυσο και εγω κεντρο ,διαφορετικα θα ζητησω βοηθεια απο εσας :)

καλα αντωνια και τα αλλα δεν του μαθενουν τροπους οτι δεν ειναι σωστο αυτο που κανει????:blink::blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol::lol:

νομιζω ειναι ωρα για ενα 6κιλο πληντυριο:P και στη Δραμα οταν σπουδαζα εγω τα επλενα ξερω τι τραβας.. Η αδερφη μου λεει οτι μεγαλωνω κατρουλιδικα γατια..:(
Τα κανω λεει πολυ δεμενα με μενα και αντιδρανε ετσι..:/:
Ενω οσα μεγαλωσαν μαζι με τα αλλα δεν κατουρανε..:|

προς το παρον το πλενω στην μπανιερα..και καταλαβαινεις οτι ενα διπλο παπλωμα στο πλυσιμο γινεται 100 κιλα!:down::down: αφου εχω αρχισει να ανησυχω οτι με τοοοοσα πλυσιματα σε τοσο μικρο διαστειμα θα αλλαξει χρωμα!:blink::blink::lol: απο φουξια και λαχανι θα γινει ενα ξεπλυμα!:P:lol: Λες να φταιω κι εγω για τον Λουκουμα που εχει γινει..λουκουμας?:confused::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back