Συνεχίζει να τα κάνει στον καναπέ...

Με το καλό!!!!:):):) Θα περιμένουμε να μας πεις τα νέα της!!!:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τωρα το ειδα οτι την πας για στειρωση......ολα καλα θα πανε....και εγω τα πηρα την ιδια μερα....αλλα καλο θα ειναι να εχει μισοξυπνησει το γατι.....ο γιατρος μου επιμενει πολυ σε αυτο....για παν ενδεχομενο.....απλα μετα,θελει λιγη προσοχη να μην σου ανεβει πουθενα(....ναι,ναι...και ομως τα σκασμενα εχουν τη δυναμη και ανεβαινουν...)και μετα πεσει ατσαλα και χτυπησει...:)
οπωσδηποτε γραψε μας νεα,οταν επιστρεψεις απο γιατρο....:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μόλις επέστρεψα απ τον Γιατρό, την εχω ακόμα στο κλουβί γιατι ακόμα ξυπναει. Ο Γιατρός μου είπε να την αφήσω ολο το βραδυ μεσα βάζοντας πολλες εφημερίδες. ( σε ευχαριστώ πάρα πολύ Σιμωνη για το κλουβί:)).

Ας αρχίσω το χρονικό στείρωσης, με το που έφερα το καλάθι την έβαλα μεσα χωρις καμία αντίσταση και ξάπλωσε κατευθείαν αφου μετα από λίγο κοιμήθηκε.

Με το που έφτασα ο γιατρος με ρώτησε ποιο είδος επέμβασης θελω να κανω και μου ειπε είναι 2 ένα που της κάνουν από κάτω και ένα από τα πλαγια, από κάτω μου είπε δεν αφήνει κανένα ιχνος αλλα υπαρχει ενδεχόμενο να μολυνθεί πολύ εύκολα και χρειάζεται περισσότερη επούλωση με αντιβιοτικά bedadin κτλ. Απ τα πλαγια είναι πολύ πιο καλή απλά θα έχει για κανα 2 μηνες σημάδι και θα φαίνεται. Τον ρώτησα ποιο κάνουν οι περισσότεροι και πιο με συστήνει και μου είπε το πλαϊνό οπου και επέλεξα αυτή την μέθοδο.

Μου ειπε ότι τα ματάκια της είναι πολύ καλύτερα και ότι εχει τέλειο τρίχωμα. Επισης τα δοντια της άσπρισαν σε σχέση την τελευταία φορα που ήταν κίτρινα.

Αυτά τωρα από ότι είδα σηκώθηκε και αλλαξε μεριά πως ξάπλωνε.

Να ρωτήσω της πείρα νυχοκόπτη λογο που εχει νυχαρες, λετε να της τα κοψω τωρα που εινε μισοζαλισμένη η όχι καλύτερα λογο επιπλέον ταλαιπωρίας?

Επίσης μου ειπε ότι 1-2 μερες θα μου κανει μουτράκια

εεεεεεεεεεεε οχι βρε στριμμενε γατοπατερα........τωρα που το παιδι σου ειναι στο κρεββατι του πονου.....εσυ να το εκμεταλλευτεις...και να του κοβεις τα νυχακια!!!!!!! :lol::lol::lol::lol: τερας που εισαι!!!!!:lol::lol::P

:redface::redface::redface::redface::redface::redface: απλα μια σκεψη εκανα:redface::redface::redface::redface::redface::redface:

το λοιπαμε πολυ το καιμενο αν το δειτε πως ειναι....

για πειτε για την τεχνικη στειρωσης εσεις ποια κανατε??? καλα εκανα που επελεξα την β'???

χαιρομαι που ολα πηγαν καλα!!:D:D σε 1-2 μερες θα ειναι περδικι!:D:D

:redface::redface::redface::redface::redface::redface: απλα μια σκεψη εκανα:redface::redface::redface::redface::redface::redface:

για πειτε για την τεχνικη στειρωσης εσεις ποια κανατε??? καλα εκανα που επελεξα την β'???
Κοίτα αυτή που την κάνουν στο πλάι είναι παλιά μέθοδος. Την έκανε η μεγάλη μου γατούλα αλλά εγώ την υιοθέτησα στειρωμένη. Η Μικρή μου την έκανε στην κοιλίτσα και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα:):):)Της έκανε και απορροφήσιμα ράματα, της έδωσε και αντιβιωτικό μακράς διαρκείας, και δεν ξαναασχολήθηκα με την πληγή. Επουλώθηκε μόνη της.:):)

εμενα δεν μου ειπε καν οτι υπαρχουν 2 τεχνικες....:blink:...απλα θυμαμαι οτι η ραφη ειναι καθετη...παντως πολυ καλα εκανες και επελεξες αυτην......τι μας νοιαζει αν θα φαινεται η ουλη καλε....γκομενο δεν προκειτε να βρει...:lol::lol::lol:........αλλα και να βρει...θα την εκτιμησει για αυτο που ειναι...:lol::lol::lol::P

εμενα δεν μου ειπε καν οτι υπαρχουν 2 τεχνικες....:blink:...απλα θυμαμαι οτι η ραφη ειναι καθετη...παντως πολυ καλα εκανες και επελεξες αυτην......τι μας νοιαζει αν θα φαινεται η ουλη καλε....γκομενο δεν προκειτε να βρει...:lol::lol::lol:........αλλα και να βρει...θα την εκτιμησει για αυτο που ειναι...:lol::lol::lol::P

:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::P:P:P

γιωργο.......ας συνεχισουμε την υπολοιπη κουβεντα στο θεματακι της....γιατι εδω βγαινουμε και εκτος....γιατι το φτυνεις το θεμα του παιδιου σου βρε???:lol::lol::lol::P

:lol::lol::lol::P:P:P

γιωργο.......ας συνεχισουμε την υπολοιπη κουβεντα στο θεματακι της....γιατι εδω βγαινουμε και εκτος....γιατι το φτυνεις το θεμα του παιδιου σου βρε???:lol::lol::lol::P

μαλλον το κατουροθεμα νιωθει πιο..οικεια!:lol::lol::P

μαλλον το κατουροθεμα νιωθει πιο..οικεια!:lol::lol::P

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:.εχει ταυτισει εντελως την καραμελα με το........κατουρημα!!!:lol::lol::lol::lol:

κάθομαι και κοιτάζω πως ξυπναει, την λυπάμαι πολυ γιατι σαν κοτόπουλο ειναι μεσα στο κλουβη σηκώνετε και πέφτει.... ο γιατρός ειπε αυριο να την βγάλω απ το κλουβί, τι να κανω??? εχει να φαει και απ το πρωι

βασικα με την στειρωση υποτιθετε οτι θα σταματηση το κατουρημα οποτε ......

χεχεχε οτως ειναι πιο οικιο το θεμα :P

παμ εστο αλλο αν ειναι

κάθομαι και κοιτάζω πως ξυπναει, την λυπάμαι πολυ γιατι σαν κοτόπουλο ειναι μεσα στο κλουβη σηκώνετε και πέφτει.... ο γιατρός ειπε αυριο να την βγάλω απ το κλουβί, τι να κανω??? εχει να φαει και απ το πρωι

θα σου απαντησω στο θεμα σου,......που στο ανεβασα,..........:mad::mad::mad::lol::lol::P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back