Συνεχίζει να τα κάνει στον καναπέ...

samis

Δραστήριο μέλος

Ο samis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 520 μηνύματα.
Επανέρχομαι στο πρόβλημα που ειχα γράψει πριν μερικές μερες με τα τσισάκια της καραμέλας, αν θυμάστε την καραμέλα την υιοθέτησα πριν 10 μερες απ το δρόμο και ενώ είναι πάρα πολύ ήρεμη και συνεργάσιμη κάποια βράδια κανει τα τσισακια της στο καναπέ.
Αγόρασα και δεύτερη αμμολεκανη όπως κάπου διάβασα, την οποια χρησιμοποιεί και αυτή. Την ημέρα είναι όλα μια χαρα. Προχθές το βραδυ την απομόνωσα στο μπανιο με το κρεβατάκι της και το φαγητο της οπου είναι και η μια αμμολεκανη. Εκτος που νιαούριζε όλη την ωρα και έξυνε την πορτα πηγε κανονικά στην αμμολεκανη της. Το βραδυ που μας περασε επειδή την λυπόμουν που νιαούριζε την άφησα να βγει και να έρθει στο δωμάτιο μου. Να όμως που βγήκε στο σαλονι και ξανακατουρισε τον καναπε.
Ευτυχώς ειχα βάλει ένα μεγάλο νάιλον που σκεπαζε το καναπε και δεν πέρασαν στο ύφασμα.

Οπότε ακράτεια δεν είναι γιατι θα τα εκανε και σε αλλα σημεία σε ολη την διάρκεια της μερας. Αυτό το κανει μονο το βράδυ και στο ιδο σχεδόν σημείο του καναπέ. Επίσης δεν πρέπει να φταίει η υφη του καναπέ που της αρέσει γιατι τωρα το εκανε πανω στο ναιλον προσπαθώντας κιόλας να το σκάψει γιατι σε ένα σημείο ήταν λιγο σκισμένο.

Χρειάζομαι την βοήθεια σας και της γνώση σας στο τι να κάνω???? Εχω σκεφτεί μεχρι στο να κοιμάμαι στο καναπέ για ένα διάστημα η να βάλω την αμμολεκανη επανω στον καναπε….

Ενας απεγνωσμενος γατομπαμπας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απεγνωσμενε μου γατομπαμπα..:lol::lol::lol:...οντως αρκετοι το εχουν αυτο το προβλημα...καταρχην θυμισε μου αν ειναι στειρωμενη η γατα σου,γιατι αν δεν ειναι μπορει να λυθει με την στειρωση.η δικια μου η πουπου μου τα εκανε αυτο καθε 2 μερες περιπου...δεν ειχε καποιο προβλημα,απλα ηθελε να μαρκαρει αυτον που θεωρουσε χωρο της.......οταν την στειρωσα το σταματησε......ισως το κανει και απο ανασφαλεια ,επειδη ειναι καινουργια στο χωρο σου,και θελει να μυριζει τη μυρουδια της....δεν ξερω τι αλλο μπορει να ειναι.τον γιατρο,τον ρωτησες??? :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν είναι στειρωμένη , μαρκάρουν και οι θηλυκές των χώρο? Ο γιατρός μου ειπε να παρατηρήσω αν είναι από κακη συνηθεια η αν εχει ακράτεια. Με αυτα που ειδα μάλλον κακη συνηθεα είναι.
Πείρα και τηλ. πριν από λιγο και την κυρια στην γειτονία που ταΐζει τις γατες του δρομο από εκει που την πειρα για να τιν ρωτήσω μπας και βγαλω καμια ακρη με την ιστορία της. Από οτι μου ειπε την πρώτο ειδε το καλοκαίρι στην γειτονία πολύ φοβισμενη και ταλαιπωρημένη. Την πήραν 3 σπιτια να την φροντίσουν αλλα την ξανάφησαν στο δρόμο λογο αυτου του προβλήματος.

(Άσχετο με το θέμα με ρωτησε η κυρια για κανένα τηλέφωνο φιλοζωικής λογο που βρήκε μια μικρη γατα χτυπημένη πολύ στο πόδι με το κόκαλο σπασμένο για να την πάει)

Μαρκάρουν και οι θηλυκές κυρίως όταν σέρνουν..Μια φίλη μου εχει παρόμοιο πρόβλημα, και ο γιατρός σύστησε το feliway και όντως έπιασε στο συγκεκριμένο γατί..Βέβαια το πρόβλημα θα λήξει οριστικά μόλις στειρωθεί..

Δεν είναι στειρωμένη , μαρκάρουν και οι θηλυκές των χώρο? Ο γιατρός μου ειπε να παρατηρήσω αν είναι από κακη συνηθεια η αν εχει ακράτεια. Με αυτα που ειδα μάλλον κακη συνηθεα είναι.
Πείρα και τηλ. πριν από λιγο και την κυρια στην γειτονία που ταΐζει τις γατες του δρομο από εκει που την πειρα για να τιν ρωτήσω μπας και βγαλω καμια ακρη με την ιστορία της. Από οτι μου ειπε την πρώτο ειδε το καλοκαίρι στην γειτονία πολύ φοβισμενη και ταλαιπωρημένη. Την πήραν 3 σπιτια να την φροντίσουν αλλα την ξανάφησαν στο δρόμο λογο αυτου του προβλήματος.

(Άσχετο με το θέμα με ρωτησε η κυρια για κανένα τηλέφωνο φιλοζωικής λογο που βρήκε μια μικρη γατα χτυπημένη πολύ στο πόδι με το κόκαλο σπασμένο για να την πάει)

και βεβαια μαρκαρουν και οι θηλυκες το χωρο,αλλα λιγο πιο σπανια....τι εννοεις οτι σου ειπε ο γιατρος να παρατησεις?????? τη γατα??????:blink::blink::blink:

εγω δεν νομιζω οτι ειναι κακη συνηθεια.....απο τη στιγμη που η γατουλα ειναι τοσο ταλαιπωρημενη και περασε και απο πολλους ιδιοκτητες,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ.......για αυτο και σου κατουραει........υπομονη θελει....στα δυσκολα φαινεται η αγαπη μας εξαλλου......:)

για τηλεφωνα φιλοζωικης σιγουρα καποια μελη του σαιτ θα ξερουν....μπορει ομως να παρει και στο 11880........σιγα το δυσκολο......
μηπως σκεφτεσαι να την παρατησεις????:hmm:

και πηγαίνει στο ίδιο μέρος όταν το παθαίνουν αυτο? το ρωταω επειδή και της 4 φορες στο ιδιο σημειο πήγε. Αυτό με το feliway το διάβασα και αλλού μάλλον θα το δοκιμάσω

πουπουλινα παρατηρησω ηθελα να γραψω :P

και πηγαίνει στο ίδιο μέρος όταν το παθαίνουν αυτο? το ρωταω επειδή και της 4 φορες στο ιδιο σημειο πήγε. Αυτό με το feliway το διάβασα και αλλού μάλλον θα το δοκιμάσω

ναι..συνηθως στο ιδιο μερος πηγαινουν....οσο και να καθαρισουμε,επειδη εχουν καταπληκτικη οσφρηση.....μυριζουν τη μυρουδια τους!!!!!!!!
παντως,πρεπει πρωτα να την στειρωσεις......μπορει να ειναι τοσο απλο!!!!!!:):):)

πουπουλινα παρατηρησω ηθελα να γραψω :P

αι στο καλο σου....λεω και εγω!!!!!!!!!:blink::blink::blink:
και εσυ βρε παιδακι μου..........τετοιο λαθος βρηκες να κανεις????????:lol::lol::lol::lol::lol::P:P

Και της φίλης μου μόνιμα στον καναπέ τα εκανε,αντε και σε κανένα ρούχο που είχε ξεχαστεί έξω από την ντουλάπα..Πόσο είναι η γατούλα?Ο γιατρός δεν σου μίλησε για στείρωση?

τελικα μαι χαρα το εγραψα εσυ δεν το ειδες σωστα, για δες ποιοπανω :P:P:P:P

ισως παρω και καπια σπρευ με αρωμα λεμονιου που ειδα καπου να ψεκασω το καναπε η δεν ειναι καλο??

Και της φίλης μου μόνιμα στον καναπέ τα εκανε,αντε και σε κανένα ρούχο που είχε ξεχαστεί έξω από την ντουλάπα..Πόσο είναι η γατούλα?Ο γιατρός δεν σου μίλησε για στείρωση?

είναι περίπου 1.5 με 2 χρ. όχι δεν μου είπε για στείρωση. Της φίλη σου σταμάτησε μετά την στείρωση?

τελικα μαι χαρα το εγραψα εσυ δεν το ειδες σωστα, για δες ποιοπανω :P:P:P:P

ισως παρω και καπια σπρευ με αρωμα λεμονιου που ειδα καπου να ψεκασω το καναπε η δεν ειναι καλο??

αλλο τουτο παλι..:blink::blink::blink::blink::blink:...βρε τερας.το διορθωσες?????:lol::lol::lol:.πλακα κανω...:P...........τι στι καλο...τοσο στραβη ειμαι????????:lol::lol::lol:

δεν νομιζω οτι το αρωμα λεμονιου θα κανει κακο...επισης ξερω οτι και η μεντα τα απωθει.....αλλα δεν το εχω διαπιστωσει!!!:)

είναι περίπου 1.5 με 2 χρ. όχι δεν μου είπε για στείρωση. Της φίλη σου σταμάτησε μετά την στείρωση?

τι γιατρος ειναι αυτος που δεν αναφερει τη στειρωση???:blink::blink::blink:...

σήμερα αποφάσισα να κοιμηθώ στο καναπέ, ευχηθείτε μου να μην ξυπνήσω το πρωι κατουρημένος

Τώρα τον Νοέμβριο θα την πάει, αλλά η δική της είναι μικρή..Ο γιατρός περίμενε να περάσει το καλοκαίρι γιατί είναι περίοδος οίστρου και της είπε ότι η καλύτερη εποχή είναι τώρα..Ψάξε το θέμα λίγο γιατί είναι μεγάλη και είναι κρίμα να μένει αστείρωτη γιατί θα παιδεύεται με τις ορμόνες, ασε που μπορεί να σου την κάνει και να μείνει έγκυος και μετά τι θα γίνει με τα μικρά??

σήμερα αποφάσισα να κοιμηθώ στο καναπέ, ευχηθείτε μου να μην ξυπνήσω το πρωι κατουρημένος

καλου κακου.......φορεσε και κανενα παμπερ!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::P:P:P

τι γιατρος ειναι αυτος που δεν αναφερει τη στειρωση???:blink::blink::blink:...

οταν την πρωτοπηγα ηταν την ημερα που την πειρα απ το δρομο και απλα μου εκανε το πρωτο εμβολιο και την ελεγξε, απλα τον ρωτησα για το κοστος και μου ειπε. Την επομενη φορα που θα παω θα το κανονισω.

καλου κακου.......φορεσε και κανενα παμπερ!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::P:P:P

mmmmmmmm.....................

δοκίμασε και το feliway μέχρι να γίνει η στείρωση..Της φίλης μου όσο καιρό το χρησιμοποιούν δεν είχε νέα κρούσματα..Καλή τύχη για σήμερα!!:up:

δοκίμασε και το feliway μέχρι να γίνει η στείρωση..Της φίλης μου όσο καιρό το χρησιμοποιούν δεν είχε νέα κρούσματα..Καλή τύχη για σήμερα!!:up:
αυριο κιολας θα παω να το παρω απο ενα φαρμακειο στο κεντρο που το βρεικα.

Ομοιοπαθουσα εδω,ξεκινησα feliway σημερα,μακαρι να εχουμε αποτελεσματα.:happy:

Ομοιοπαθουσα εδω,ξεκινησα feliway σημερα,μακαρι να εχουμε αποτελεσματα.:happy:

σοβαρά??? και εγω σήμερα το εβαλα :P επισης προμηθευτικά και νεο πλαστικό καλημα για να βάλω στο καναπέ πριν κοιμηθω ... μας ευχομαι μια στεγνή νυχτα.

Τις ...στεγνοτερες ευχες μου!!!:lol:Θα τα πουμε το πρωι!;)

Τις ...στεγνοτερες ευχες μου!!!:lol:Θα τα πουμε το πρωι!;)

ελπιζω να μην ειστε και οι δυο........κατουρημενοι!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back