ruko
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
ελπιζω να μην ειστε και οι δυο........κατουρημενοι!!!!!!!![]()
Μην γελας εσυ!!!
Οριστε,εχεις εσυ τα καθως πρεπει γατια και μας κοροιδευετε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μην γελας εσυ!!!Οριστε,εχεις εσυ τα καθως πρεπει γατια και μας κοροιδευετε!
![]()

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
κι ομως.....στην αρχη που πρωτοεβαλα την πουπυ μεσα,καθε 2 μερες κατουραγε το κρεββατι μου και τους δυο καναπεδες!!!!!!!!!Δεν θα σου τυχει κ σενα κανενα κατουρλιδικο να δεις τη γλυκα;![]()

.........το καλο ειναι οτι μολις στειρωθηκε..το εκοψε!!!!!!!!!...........αλλα δεν το καναμε θεμα χρυση μου!!!!!!

παντως του samis η γατα.δεν ειναι ακομα στειρωμενη.και αυτο μπορει να παιζει πολυ μεγαλο ρολο....

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
επισης του σαμι ειναι καινουρια γατουλα καμια βδομαδα που μπηκε σε σπιτι και μπορει να νιωθει ανασφαλεια ακομη...
συμφωνω............και αυτο μπορει να παιζει..........

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Μην γελας εσυ!!!Οριστε,εχεις εσυ τα καθως πρεπει γατια και μας κοροιδευετε!
![]()
Δεν θα σου τυχει κ σενα κανενα κατουρλιδικο να δεις τη γλυκα;![]()
Εμενα που ειναι στειρωμενο τι να κανω,να το διπλοστειρωσω;![]()
συμφωνω σε ΟΛΑΑΑΑ!!!

οσοι δεν εχουν κατουρλιδικο γατι δεν μπορουν να νιωσουν τον..πονο!

Νονικα παμε να τα..ξαναστειρωσουμε??

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Γελαμε με τα χαλια μας για να μην κλαιμε.

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Εχω πεθανει στο γελιο!!!
Γελαμε με τα χαλια μας για να μην κλαιμε.![]()
αυτο ξαναπεστω..

σου λεω ειμαι στη τσιτα! τον παρακολουθω μην παει πουθενα και..ξαλαφρωσει..!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
αυτο ξαναπεστω..σου λεω ειμαι στη τσιτα! τον παρακολουθω μην παει πουθενα και..ξαλαφρωσει..!
![]()
αλλη κατακατουρημενη απο εκει!!!!!!!!!

samis....ενα σου λεω..........το θεμα σου σημερα μαζεψε..........ολες τις κατακατουρημενες μαναδες!!!!!!!! μονο η Αθανασια λειπει!!!!!!

....παιδια.........κοιταξτε να κανετε .....συλλογο!!!!!!!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
αλλη κατακατουρημενη απο εκει!!!!!!!!!
samis....ενα σου λεω..........το θεμα σου σημερα μαζεψε..........ολες τις κατακατουρημενες μαναδες!!!!!!!! μονο η Αθανασια λειπει!!!!!!....παιδια.........κοιταξτε να κανετε .....συλλογο!!!!!!!
![]()
γελα εσυ γελα...θα στον φερω κακομοιρα μου μια βολτα απο εκει να στα κατουρησει ολα..

θα σου κοπουν τα γελια μετα!!

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Να φερω κι εγω τον δικο μου να μην προλαβαινεις να μαζευεις!!!![]()
και μετα θα της πω εγω αν θα φορεσει εκεινο το ωραιο πουκαμισο που τα μανικια δενουν πισω..

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
γελα εσυ γελα...θα στον φερω κακομοιρα μου μια βολτα απο εκει να στα κατουρησει ολα..θα σου κοπουν τα γελια μετα!!
![]()
Να φερω κι εγω τον δικο μου να μην προλαβαινεις να μαζευεις!!!![]()
με απειλητε????????...εεεεεεεεε....????????αν τολματε........φερτε τους!!!!!!! και αν τους ξαναδειτε................................................γραφτε μου!!!!!!!

samis
Δραστήριο μέλος
επισης του σαμι ειναι καινουρια γατουλα καμια βδομαδα που μπηκε σε σπιτι και μπορει να νιωθει ανασφαλεια ακομη...
του σαμι η γατα καινουρια καινουρια αλλα πριν απο μενα κατουρουσε αλλα 2 σπιτια.....

Αρχική Δημοσίευση από samis....ενα σου λεω..........το θεμα σου σημερα μαζεψε..........ολες τις κατακατουρημενες μαναδες!!!!!!!! μονο η Αθανασια λειπει!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:....παιδια.........κοιταξτε να κανετε .....συλλογο!!!!!!!:lol::lol::lol:[/quote:ναι να μαζευτουμε ολοι με της κατουρογατες μας... κατουροmaniacs![]()
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
και μετα θα της πω εγω αν θα φορεσει εκεινο το ωραιο πουκαμισο που τα μανικια δενουν πισω..![]()

με απειλητε????????...εεεεεεεεε....????????αν τολματε........φερτε τους!!!!!!! και αν τους ξαναδειτε................................................γραφτε μου!!!!!!!![]()
Καλα,κατσε μια δυο μερες μαζι τους και μας τα λες μετα αυτα!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
με απειλητε????????...εεεεεεεεε....????????αν τολματε........φερτε τους!!!!!!! και αν τους ξαναδειτε................................................γραφτε μου!!!!!!!![]()
βεβαια θα τους πεταξεις εξω απο το παραθυρω με τοσο κατουρημα που θα σου ριξουν!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool