Συνεχίζει να τα κάνει στον καναπέ...

του σαμι η γατα καινουρια καινουρια αλλα πριν απο μενα κατουρουσε αλλα 2 σπιτια.....:P

ναι να μαζευτουμε ολοι με της κατουρογατες μας... κατουροmaniacs :P:P:P:P:P

ναι ναι ναι κατουροmaniacs!:up::up::up::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απασχολημένος με ολα τα manual για εκπαίδευση γατών ειμαι, τι αγγλικα τι γερμανικα forum μπέικα..... αφηστετα αφου τωρα εμαθε και με το που παει απολεκανη παει κ περιμενη να της βάλω φαγητο για επιβράβευση λες και εκανε κατόρθωμα... δεν βλεπετε την φωτο στο Avatar πανω σε ναιλον την φωτογραφίζω.... το σπιτι μου εινε λες και το βαφω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απασχολημένος με ολα τα manual για εκπαίδευση γατών ειμαι, τι αγγλικα τι γερμανικα forum μπέικα..... αφηστετα αφου τωρα εμαθε και με το που παει μολεμένη παει κ περιμενη να της βάλω φαγητο για επιβράβευση λες και εκανε κατόρθωμα... δεν βλεπετε την φωτο στο Avatar πανω σε ναιλον την φωτογραφίζω.... το σπιτι μου εινε λες και το βαφω

:lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up:

απασχολημένος με ολα τα manual για εκπαίδευση γατών ειμαι, τι αγγλικα τι γερμανικα forum μπέικα..... αφηστετα αφου τωρα εμαθε και με το που παει απολεκανη παει κ περιμενη να της βάλω φαγητο για επιβράβευση λες και εκανε κατόρθωμα... δεν βλεπετε την φωτο στο Avatar πανω σε ναιλον την φωτογραφίζω.... το σπιτι μου εινε λες και το βαφω

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:.καλε................αυτο με το αβαταρ δεν το ειχα προσεξει!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:.............απιστευτο!!!!!!!!!!!!
θα με πεθανετε σημερα απο τα γελια!!!!!!!:lol::lol::lol:

Αποψε πρωτη φορα εχω γελασει τοσο πολυ με το κατουρημα που εχω φαει!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Σαμι αυτο που ειπες οτι ειναι σαν να βαφεις το σπιτι με αποτελειωσε!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Παιδια δεν μπορω αλλο,κοιλιακους θα φτιαξω απο τα γελια!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αποψε πρωτη φορα εχω γελασει τοσο πολυ με το κατουρημα που εχω φαει!:lol::lol:
Σαμι αυτο που ειπες οτι ειναι σαν να βαφεις το σπιτι με αποτελειωσε!!!:lol::lol::lol:

εμενα με αποτελειωσε το...........αβαταρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:.....μα....ακομα και στο.αβαταρ το ναυλον??????????:lol:

Αποψε πρωτη φορα εχω γελασει τοσο πολυ με το κατουρημα που εχω φαει!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol: εγω παλι γελαω για μην κλαψω!!!:cry::cry::cry::P:P:P

εγω επισης γελαω.......:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:.γιατι μια κουβεντα λεει ο samis στο θεμα του..........100 εμεις!!!!!!!!:lol::lol::lol:.δεν μας προλαβαινει ο ανθρωπος!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

εγω παλι ειχα θεμα με το αιματακι..:/::/::/: θα περιμενω καμια μερα ακομα μπας και δρασει η αντιβιωτικη..:/::/::/:

:lol::lol::lol::lol: εγω παλι γελαω για μην κλαψω!!!:cry::cry::cry::P:P:P

Αχ σε καταλαβενω απολυτα και εγω μια από τα ιδια…αληθεια εσενα ποιο είναι το αγαπημενο της μερος ουρησης??

Αχ σε καταλαβενω απολυτα και εγω μια από τα ιδια…αληθεια εσενα ποιο είναι το αγαπημενο της μερος ουρησης??

ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πλακα κανεις.............:blink::blink:

ΑΛΗΘΕΙΑ λεω!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:......μην αφησει κανενα μπλουζακι ,καλσον........απανω τους ο λουκουμας!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:..θα δεις.....θα σου το πει και η ιδια!!!!!!!!:lol::lol::lol:

ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:mad::mad::mad: τι κοροιδευεις μανταμ??? μηπως θες να δεις τη γλυκα??:mad::mad::mad:

δυστηχως δεν κανει πλακα...:down::down: ποτε τα ρουχα μου..ποτε τη τσαντα μου..γενικα δεν εχει αφησει αξεσουαρ ακατουρητο!:mad::mad::rolleyes::rolleyes:

ΑΛΗΘΕΙΑ λεω!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:......μην αφησει κανενα μπλουζακι ,καλσον........απανω τους ο λουκουμας!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:..θα δεις.....θα σου το πει και η ιδια!!!!!!!!:lol::lol::lol:

:mad::mad::mad::mad: :bleh::bleh::bleh::bleh:

Του δικου μου ειναι οοοοοοοοοολο το πατωμα και τελευταια ανακαλυψαμε την χαρα του να κατουρας με θεα,ετσι για εμπνευση:cool: (κοινως κατουραει τον παγκο της κουζινας:rolleyes:)

ειδες Σαμι μου???υπαρχουν και........χειροτερα!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:.....δεν μπορω να σταματησω το γελιο!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

αχχ τι καλα :lol::lol: πολυ γελασαμε αποψε, ειδικα με την φωτο του σαμι με το ναιλον, γελαω με τον πονο σας αλλα ετσι που τα λετε δεν μπορω να συγκρατηθω!!!:redface:

τι γινεται ρε παιδια? ο ενας εχει κανει το πατωμα προσωπικη του αμμολεκανη, ο αλλος κατουρα ρουχα κ αξεσουαρ, καναπεδες, χαλια, παπλωματα......δεν παμε καλα.......:hmm::hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back