Συνεχίζει να τα κάνει στον καναπέ...

που να δεις να σου χορεύει την λίμνη των κύκνων, αφου λεω να την στείλω στο μπάλετο της Μόσχας :D:D:D:D:D:D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

παντως..........οποτε βλεπω το αβαταρ σου.............τρελαινομαι!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν σου κατουρουσαν και σενα θα σου λεγα αν δεν εισουν μες στα πλαστικα και εσυ :P:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν σου κατουρουσαν και σενα θα σου λεγα αν δεν εισουν μες στα πλαστικα και εσυ :P:P:P:P

μονο πλαστικα??? ολοκληρους μουσαμαδες θα εβαζα!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

βεβαια,κρατησε λιγο,για κανα μηνα,αλλα οταν μου κατουρουσε η πουπου.........μεχρι και το παπλωμα μου κατουρησε και οχι μονο μια φορα...ειχε μια απιστευτη μανια με το κρεββατι μου...:blink::blink::blink:....για πες μου...πως το πλενεις το πουπουλενιο παπλωμα,που χαλαει???:hmm::hmm::hmm:

Καλε μην τις κοροιδευεις!!!:P;):lol:
Αοσμο ειναι κοριτσια και βολευει πολυ,δεν θα μου αρεσε να μυριζει περιεργα.:rolleyes:
Παντως η Μπιζου αλλο γατι,της κοπηκε η γκρινια μαχαιρι,τωρα το μεσημερι που πηγα σπιτι για καμια ωρα αχνα δεν εβγαλε,μονο κανενα σποραδικο μιου.:D
Ο Ραμσης νωχελικος οπως παντα και αξιοπρεπης,πηγε στην αμμο του για τσισακια.:up:Αντε να δουμε κι αποψε...:happy:

αληθεια??:blink::blink::blink: πρεπει να το παρω κατεπειγοντος!:P:P:lol::lol::lol:

δεν λετε για αποσμητικο χωρου??? :P:P:P:P:P:P:P:P:P
α να χαθεις βρε! κι εγω το πιστεψα!! και λεω μαλιστα την κανελλα θα παρω..!:P:P:lol::lol::redface::redface:

μονο πλαστικα??? ολοκληρους μουσαμαδες θα εβαζα!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

βεβαια,κρατησε λιγο,για κανα μηνα,αλλα οταν μου κατουρουσε η πουπου.........μεχρι και το παπλωμα μου κατουρησε και οχι μονο μια φορα...ειχε μια απιστευτη μανια με το κρεββατι μου...:blink::blink::blink:....για πες μου...πως το πλενεις το πουπουλενιο παπλωμα,που χαλαει???:hmm::hmm::hmm:

προβληματα και αυτα!:P:P:lol::lol::lol:

Ευχάριστα νέα βλέπω..Το feliway έκανε πάλι το θαύμα του!!:up:Από εδώ και πέρα σου εύχομαι ''όνειρα στεγνά''..:lol::lol:

που να δεις να σου χορεύει την λίμνη των κύκνων, αφου λεω να την στείλω στο μπάλετο της Μόσχας :D:D:D:D:D:D

Αν ειναι ετσι θελω κι εγω ενα...δυο...πενηντα... Για μενα οχι για την Καραμελα:lol::P:lol::lol::lol:

Παντως πολυ καλο που βρεθηκε λυση γιατι η επομενη θα ηταν να κανεις τον καναπε αμμολεκανη:confused::P

καλα επειδη ενα βραδυ δεν τα εκανε δεν σημενει οτι λυθηκε το θεμα....κατσε να δουμε το σημερινο, εγω καλος κακου θα ξαναστρωσω πλαστικα

παιδια........μια συνηθεια που την εχει καιρο τωρα η γατουλα του σαμις,δεν κοβεται σε μιση μερα..μην τρελαθουμαι.......μπορει να ανταποκριθηκε στο προιον αυτο,μπορει και να ηταν τυχαιο...θα δειξει...θελει υπομονη και επιμονη....και το ξαναλεω......ισως με την στειρωση να λυθει εντελως το προβλημα...:):):)

Κι εγω πιστευω πως η στειρωση θα βοηθησει αλλα εως τοτε μια ευχη στην νεραιδα Πιπι να μην τα ξανακανει εκει!:D

σιγουρα θα γινει και η στειρωση απλα μετα το επομενο ραντεβου

σιγουρα θα γινει και η στειρωση απλα μετα το επομενο ραντεβου

οχι βρε...μην νομιζεις οτι το ειπα...για να σου την μπω......απλα......το θεωρω πολυ πιθανο,και στο λεω για να μην απογοητευτεις ,αν δεις οτι το ξανακανει!:D:D:D

ναι βρε καταλαβα:) δεν το πειρα ετσι:P

Πως ξυπνησατε σημερα κατουρογονεις??:P:P εμεις στεγνοι!! ναιιι!! γιουχουυυ!!:up::up::lol::lol:

Στειρωσε τη...Οσο την αφηνεις αστειρωτη υπαρχει περιπτωση να εδραιωθει σαν συμπεριφορα.Επισης προσπαθησε να την προσεγγισεις,μαζι σου αισθανεται μαλλον ασφαλεια και δεν το κανει.Σιγα σιγα θα συνηθισει και θα καταλαβει οτι δε θα την παρατησεις κι εσυ.Σκεψου οτι ειναι μια γατουλα που εχει να αντιμετωπισει τις ορμονες της (που ειναι πολλες στην ηλικια της και συσσωρευμενες) και τρεις αλλαγες σπιτιου και ανθρωπων.Θελει λιγο χρονο για να ηρεμησει και να εμπιστευθει.;)

ενας γατουλης μου που ειχα βρει στο δρομο εκανε την αναγκη του οπου εβρισκε χωρις να νοιζεται. τον αφησα 2 μερες στο μπαλκονι(με ειδικη περιφραψη παντα, για να μην πεσει) μαζι με το αμμοδοχειο, και οταν ξαναμπηκε σταματησε να το κανει. μαλλον στο μπαλκονι επειδη εχει φυτα κλπ θα του θυμησε εκει που ηταν δεν ξερω...πριν λιγο καιρο ομωσ ξαναεκανε το ιδιο, και μαλλον οφειλωταν στο γεγονος πως του αλλαξα μαρκα αμμο... αν και δεν λεω κατι συγγεκριμενο, ελπιζω να βοηθησα!!! μηπωσ τον ενοχλει η αμο η δεν νιωθει ανετα???

Παιδια 2ο ακατουρητο πρωινο,ουιιιιιιιιι!!!!!!!:up::lol::up::lol::up:

αν το λες σε μενα......οχι βεβαια.....για το φελιγουει μιλαωω......:P

Στην Εβελυν το ελεγα.:P

α να χαθεις βρε! κι εγω το πιστεψα!! και λεω μαλιστα την κανελλα θα παρω..!:P:P:lol::lol::redface::redface:

Αλλη απο κει!:lol::lol::lol:

σε ρωτησα κ στο θεμα σου αλλα απο εδω πηρα απαντηση......
γουσταρωωωωωωωωωωωωωωωω :up::up::up::up:

Αλλη απο κει!:lol::lol::lol:

ναιιι!!:up::up::lol::lol: πες μας πως νιωθεις?:hmm::P μιλησε μας για τα συναισθηματα σου!:hmm::P και εμεις σημερα στεγνοι σηκωθηκαμε!:D:D

Τι να κανω ρε?? λεω ωραια θα εχει με διαφορες μυρουδιες..:redface::redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back