Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Αισθανομαι πολυ συγκινημενη ,μολις κυλησε ενα δακρυ ευτυχιας απο το αριστερο ματι και μου χαλασε τη μασκαρα!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

περιμενουμε και τον τριτο της παρεας........Σαμιιιιιιιιιιι............πως ξυπνησαμε σημερα???

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Πολυ ωραια.......οι δυο...ξυπμησαν ακατουρητες.......περιμενουμε και τον τριτο της παρεας........Σαμιιιιιιιιιιι............πως ξυπνησαμε σημερα???
![]()
εσυ φανταζομαι χαλαστηκες ε που δεν μας κατουρησαν..δεν εχεις να κανεις καζουρα τωρα..!

γι αυτο περιμενεις με αγωνια το σαμι να σου πει ''ναι με κατουρησε'' για να αρχιζεις να μας πειραζεις παλι!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εσυ φανταζομαι χαλαστηκες ε που δεν μας κατουρησαν..δεν εχεις να κανεις καζουρα τωρα..!γι αυτο περιμενεις με αγωνια το σαμι να σου πει ''ναι με κατουρησε'' για να αρχιζεις να μας πειραζεις παλι!
![]()
σαααααααααα ,.........δεν ντρεπεστε λιγο κιουρια μου.......

.........με.παρεξηγησατε!!!!!!!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
σαααααααααα ,.........δεν ντρεπεστε λιγο κιουρια μου................με.παρεξηγησατε!!!!!!!
![]()
ναι ναι απο αυτες εισαι τις παρεξηγημενες!

samis
Δραστήριο μέλος
να ρωτήσω τωρα θα πρέπει να εχω παντα το feliway??? Όταν το σταματήσω λετε να αλλάξει συμπεριφορά???
aporw
Διακεκριμένο μέλος
αν και άργησα λιγο να απαντήσω και εγω στεγνός στεγνός.... τα μετρα μου όμως τα τα παορνω ακομα με τα καλύμματα…
να ρωτήσω τωρα θα πρέπει να εχω παντα το feliway??? Όταν το σταματήσω λετε να αλλάξει συμπεριφορά???
μπραβοοο!!

νομιζω οτι καποια στιγμη αν το σταματησεις δεν θα εχεις προβλημα..λογικα το εκανε ή γιατι της ηταν ξενος ο χωρος ή γιατι ειναι στείρωτη..οποτε μετα δεν θα το χρειαζεται..

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

samis
Δραστήριο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
αν δεν περάσει καμια εβδομάδα εγω δεν λεω ακομα τπτ...... πάντως λεω καποια στιγμη και να καταργήσω και την αμολλεκανη του μπάνιου και να αφήσω την κλειστή. Αλλα ολα αυτα μετα την στείρωση, αλήθεια μετα την στείρωση πως είναι η γάτα ενωω σε πόσες μερες θα είναι οκ?και για ποσες μέρες θα είναι χαλια?? Θα μπορει να τρωει να κανει τα τσισα τις???
ναι καλε!!

ξυπναει την ιδια μερα απλα ειναι λιγο σαν κοτοπουλο..
μετα απο μια 2 μερες ερχεται στα ισια της!

samis
Δραστήριο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
την επομενη θα ειναι περδικι μην ανησυχεις
aporw
Διακεκριμένο μέλος
και αυτες τις 2 μερες που θα ειναι σα κοτοπουλο πως θα τρωει??? που θα κατουραει???![]()
απλα θα της εχει διπλα της καλε την αμμο! σηκωνεται κακονικα το κατσουνι! απλα παραπαταει λιγο!

και διπλα της θα της εχεις και το μπολακι της με το φαγητο και το νερο!

ιβανα
Επιφανές μέλος
απλα θα της εχει διπλα της καλε την αμμο! σηκωνεται κακονικα το κατσουνι! απλα παραπαταει λιγο!και διπλα της θα της εχεις και το μπολακι της με το φαγητο και το νερο!
![]()
εμενα η γιατρος μου ειχε πει να μην την ταισω την 1η μερα...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

.......βεβαια,δεν σηναινει οτι θα χτυπησουν...αλλα να εχεις το νου σου...αλλα θα τα πουμε καλε,τοτε που θα κανεις τη στειρωση....

aporw
Διακεκριμένο μέλος
εμενα η γιατρος μου ειχε πει να μην την ταισω την 1η μερα...![]()
νομιζω οτι μπορουνε να φανε αλλα πολυ λιγο..πχ 1-2 κουταλιτσες τροφη..οχι πολυ γιατι μπορει να κανει εμμετο..λες να κανω λαθος??

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εμενα η γιατρος μου ειχε πει να μην την ταισω την 1η μερα...![]()
πολυ ειναι......μιση μερα πριν την στειρωση νηστικια.και αλλη μια μερα...θα σκελετωθει το ερμο!!!!!!!!! μετα απο 6-7 ωρες ας της εχεις φαγακι.το πολυ πολυ να το βγαλει....

aporw
Διακεκριμένο μέλος
πολυ ειναι......μιση μερα πριν την στειρωση νηστικια.και αλλη μια μερα...θα σκελετωθει το ερμο!!!!!!!!! μετα απο 6-7 ωρες ας της εχεις φαγακι.το πολυ πολυ να το βγαλει....![]()
σ'εφαγα ιωαννα!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool