Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

..και καλα κανεις βεβαια........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
samis
Δραστήριο μέλος

πρεπει να της παρω και θηκη για τις μεταφορες που θα κανω...... εχετε κανα καλο οικονομικο σιτε με pet πραγματα η να ψαξω κανα ebay???
αυτο ετσι και αλιως αλλα να μ ην ξερω τι θα με περιμενει απο τωρα>????????βρε παιδια.....θα τα πουμε αυτα οταν κανει τη στειρωση........αφου ειναι σιγουρο οτι παλι θα ρωταει ο samis........και καλα κανεις βεβαια........
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
αααααα οκ
πρεπει να της παρω και θηκη για τις μεταφορες που θα κανω...... εχετε κανα καλο οικονομικο σιτε με pet πραγματα η να ψαξω κανα ebay???

γατοφορος λεγεται!!!!!!!!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Παιδια υπαρχει κινδυνος να παθει αναρροφηση το γατι αν δεν εχει μεινει αρκετες ωρες νηστικο και χωρις νερο πριν τη στειρωση,ή αν στραβοκαταπιει οσο ειναι μισοναρκωμενο.Η γιατρος μου μου ειχε πει οτι δεν παθαινουν τιποτα με μια μερα,και για καλο και για κακο εγω τα αφηνω νηστικα.
πολυ σωστο....αλλα εμεις δεν λεμε για το πριν...........λεμε για 6-7 ωρες μετα.......

aporw
Διακεκριμένο μέλος
![]()
γατοφορος λεγεται!!!!!!!!!!
![]()
σαν δεν ντρεπεσε πειραζεις το παιδι!

ιβανα
Επιφανές μέλος
πολυ ειναι......μιση μερα πριν την στειρωση νηστικια.και αλλη μια μερα...θα σκελετωθει το ερμο!!!!!!!!! μετα απο 6-7 ωρες ας της εχεις φαγακι.το πολυ πολυ να το βγαλει....![]()
ε καλα δεν ειπα να την πεθανω στην ασιτια, εμεις ειχαμε κανει μεσημερι προς απογευμα τη στειρωση κ εφαγε το αλλο πρωι, δεν επαθε κ τιποτα

aporw
Διακεκριμένο μέλος
ε καλα δεν ειπα να την πεθανω στην ασιτια, εμεις ειχαμε κανει μεσημερι προς απογευμα τη στειρωση κ εφαγε το αλλο πρωι, δεν επαθε κ τιποτα![]()
καλα για να σκελετωθουν τα δικα μας γατια εχουν πολυ δρομο μπροστα τους!

ιβανα
Επιφανές μέλος
Παιδια υπαρχει κινδυνος να παθει αναρροφηση το γατι αν δεν εχει μεινει αρκετες ωρες νηστικο και χωρις νερο πριν τη στειρωση,ή αν στραβοκαταπιει οσο ειναι μισοναρκωμενο.Η γιατρος μου μου ειχε πει οτι δεν παθαινουν τιποτα με μια μερα,και για καλο και για κακο εγω τα αφηνω νηστικα.
συμφωνω, κ εμενα η δικια μου ετσι μου ειχε πει

moukelis
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ε καλα δεν ειπα να την πεθανω στην ασιτια, εμεις ειχαμε κανει μεσημερι προς απογευμα τη στειρωση κ εφαγε το αλλο πρωι, δεν επαθε κ τιποτα![]()
αυτο,ναι!!!!!!!! οταν λες ομως μια μερα μετα.....υπολογιζεται ως 24 ωρες ΜΕΤΑ τη στειρωση......αυτο θεωρω υπερβολικο.....οχι να φαει την επομενη μερα..........

samis
Δραστήριο μέλος

πολυ αστειο ονομα....καταλαβα θα υποφερει αν δεν φαει μια μερα το φαγανο μου..... μισο ηταν οταν το πειρα και τωρα εγινε κοτζαμ γυναικα

aporw
Διακεκριμένο μέλος
γατοφορος??????πολυ αστειο ονομα....
καταλαβα θα υποφερει αν δεν φαει μια μερα το φαγανο μου..... μισο ηταν οταν το πειρα και τωρα εγινε κοτζαμ γυναικα![]()
λεω μηπως λεω πρεπει να της ανοιξεις και ενα θεματακι ολοδικο της??

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
γατοφορος??????πολυ αστειο ονομα....
καταλαβα θα υποφερει αν δεν φαει μια μερα το φαγανο μου..... μισο ηταν οταν το πειρα και τωρα εγινε κοτζαμ γυναικα![]()
μπραβο....χαιρομαι!!!!!!!!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
λεω μηπως λεω πρεπει να της ανοιξεις και ενα θεματακι ολοδικο της??![]()
της εχει καλε...την καραμελα!!!!!!!!!!!!!

....μαλλον να τα λεμε απο εκει σαμι......

aporw
Διακεκριμένο μέλος
της εχει καλε...την καραμελα!!!!!!!!!!!!!....μαλλον να τα λεμε απο εκει σαμι......
![]()
αληθεια??

με το μπαρδον τοτε..

samis
Δραστήριο μέλος

εχτε δικιο πολυ ενθουσιασμος για το γατι..... δεν ξαναμιλαω για την καραμελα.

θα σας πριξω

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
λοιπον ναι στεγνος και σημερα
εχτε δικιο πολυ ενθουσιασμος για το γατι..... δεν ξαναμιλαω για την καραμελα.θα σας πριξω
![]()
καλε οχι.....αλλο λεμε.........οτι ειναι πιο ωραιο να μιλαμε για την καραμελα στο θεμα της.......

.ισα ισα,χαιρομαστε που μιλαμε πολυ για τη γατουλα σου!!!!!!......και με εναν αντρα κιολας,που ειναι σπανιο ειδος εδω μεσα!!!!!!!

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
λοιπον ναι στεγνος και σημερα
εχτε δικιο πολυ ενθουσιασμος για το γατι..... δεν ξαναμιλαω για την καραμελα.θα σας πριξω
![]()
Μιλα οσο θελεις καλε! Οπως λεει και η Πουπουλινα εισαι και αντρας οποτε εισαι σπανιο ειδος εδω αρα θελουμε να μιλας ακομη πιο πολυ
Ασε που ενα περιεργο πραγμα...για Καραμελα οσο και να ακουω δε βαριεμαι
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
λοιπον ναι στεγνος και σημερα![]()
Αχ μπραβο,να ησυχασουμε ολοι σιγα σιγα!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool