Συνεχίζει να τα κάνει στον καναπέ...

Κι εγω παλι στεγνη σημερα!!!:up::D:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι εγω!!:up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελεια!!!:up::lol::up::lol::up:

Θες να μας απογοητευσεις κακια Εφη;;;:mad:

Δεν πειραζουν για τετοια θεματα,στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::lol:
Η μαλλον στο σπιτι του κατουρημενου....:P

Δεν πειραζουν για τετοια θεματα,στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::lol:
Η μαλλον στο σπιτι του κατουρημενου....:P

:up::up::up: :lol::lol::lol:

Δυστυχώς εγω οχι:(:(, έφυγα πριν 2 ώρες και την άφησα μόνη της με μια κυρία που καθαρίζει το σπίτι και ήρθα και είδα τον καναπέ κανονικότατα κατουρημένο. Μου είπε ότι νιαούριζε μίση ώρα.. μάλλον από αντίδραση θα το έκανε τι να πω που ειχε φασαρία στο σπιτι.
Το feliway δεν κράτησε και πολύ

Επιστρεφουν τα ναιλον καλύμματα

Ωχ.....:/::/::/:
Θα τρομαξε απο την κυρια και αγχωθηκε.:(
Παντως απ'οτι εχω διαβασει με το φελιγουεη αραιωνουν σταδιακα τα κρουσματα μεχρι που σταματανε και απότι εχεις πει πλεον λιγες φορες ειχες βρει ουρα απο τοτε που το ερχισες αρα εισαι σε καλο δρομο,απλα θελει κι αλλο χρονο.:/:

σιγουρα απ την κυρια ειταν γιατι τις αλλες φορες τα εκανε μονο το βραδυ...

Μαλλον θα εχεις κρουσματα τις μερες που ερχεται αυτη γιατι την φοβιζει,δεν την ξερει,ισως μετσ απο καιρο τη συνηθισει.:hmm:

σιγουρα απ την κυρια ειταν γιατι τις αλλες φορες τα εκανε μονο το βραδυ...

και μενα την παρασκευη που ειχε ερθει η γυναικα που μας καθαριζει και εγω εφυγα οταν γυρισα βρηκα το μαξιλαρι μου ''περιποιημενο''! :down::down::lol::lol::lol:

Τελικα εσεις εχετε θεμα με τις επισκεψεις!:confused:

Τελικα εσεις εχετε θεμα με τις επισκεψεις!:confused:

οχι..:hmm::hmm: γιατι οταν ερχονται πχ τα κοριτσια ειναι κοινωνικοτατος..:confused::confused:

Διάβασα μονορούφι το θεμετάκι με το καθημερινό δελτίο αναφοράς κατουρήματος:(Όλοι οι κατουρημένοι μαζεμένοι:lol::lol::lol:Καλή δύναμη παιδιά, τα παλιόγατα τ'ατίθασα, κάνουν τα δικά τους, αλλά, πού θα πάει; θα μάθουν καλούς τρόπους:happy::happy:Για να παρηγορηθείτε, φανταστείτε, να βρεθείτε ξαφνικά χωρίς να θέλετε με σκύλο, να πρέπει να τον βγάλετε βόλτα τρεις φορές τη μέρα, βρέξει χιονίσει, με καύσωνα ή όχι, να μαζεύετε τσίσα και κακά από το μπαλκόνι και από το σπίτι, καθώς και ξεσκισμένους καναπέδες, μαξιλάρια, τσάντες, γόβες, σακκούλες, εφημερίδες, ξύλα, τηλεκοντρόλ...(ξεσκισμένα όλα αυτά):(Και το αποκορύφωμα: Να κατουριέται επάνω του, ολόκληρος σκύλαρος πια, μόλις του μιλήσει γυναίκα:eek::eek:Ε, όχι, αυτό δεν το αντέχω!!!!:cry::cry:

εγω νομιζω οτι η γατουλα ακομη ειναι σε οιστρο, γι αυτο ειχες αυτο το κρουσμα!

Διάβασα μονορούφι το θεμετάκι με το καθημερινό δελτίο αναφοράς κατουρήματος:(Όλοι οι κατουρημένοι μαζεμένοι:lol::lol::lol:Καλή δύναμη παιδιά, τα παλιόγατα τ'ατίθασα, κάνουν τα δικά τους, αλλά, πού θα πάει; θα μάθουν καλούς τρόπους:happy::happy:Για να παρηγορηθείτε, φανταστείτε, να βρεθείτε ξαφνικά χωρίς να θέλετε με σκύλο, να πρέπει να τον βγάλετε βόλτα τρεις φορές τη μέρα, βρέξει χιονίσει, με καύσωνα ή όχι, να μαζεύετε τσίσα και κακά από το μπαλκόνι και από το σπίτι, καθώς και ξεσκισμένους καναπέδες, μαξιλάρια, τσάντες, γόβες, σακκούλες, εφημερίδες, ξύλα, τηλεκοντρόλ...(ξεσκισμένα όλα αυτά):(Και το αποκορύφωμα: Να κατουριέται επάνω του, ολόκληρος σκύλαρος πια, μόλις του μιλήσει γυναίκα:eek::eek:Ε, όχι, αυτό δεν το αντέχω!!!!:cry::cry:

:blink::blink::blink: αν και φανατικη σκυλοφιλη (πριν τον Λουκουμακο:redface:) εχω να πω οτι που σηκωθηκε η πετσα με ολα αυτα!:blink::blink::lol::lol:

εγω νομιζω οτι η γατουλα ακομη ειναι σε οιστρο, γι αυτο ειχες αυτο το κρουσμα!

συμφωνω...εξαλλου τα συμπτωματα του οιστρου δεν ειναι συνεχομενα...δηλαδη,μπορει να εχει οιστρο πχ για 5 μερες,αλλα δεν νιαουριζει με αυτη τη χαρακτηριστικη φωνη 5 μερες συνεχομενα,ουτε ειναι συνεχεια με τουρλ...νο πωπουδακι:lol::lol::lol: η πουπι τα εκανε αυτα καποιες στιγμες την η μερα και μετα μπορει να περναγαν 2 μερες και να ηταν ηρεμη....και μετα παλι δοστου απο την αρχη...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back