georgia alex
Δραστήριο μέλος
Συγκεκριμενα,με τιτλο:''Βρεθηκε κακοποιημενο κουταβι με χημικα στα σκουπιδια στο Αργοστολι'',καπως ετσι..Ο δημοσιογραφος που καλυπτε το ρεπορταζ περιεγραψε την κτηνωδια ως εξης:καποιος/οι,αφου πηραν το κουταβακι,του εριξαν χημικες ουσιες που του προκαλεσαν πληγουλες σε ολο του το σωμα
,το εκλεισαν σε μια πλαστικη σακουλα και το πεταξαν στα σκουπιδια,διπλα απο ενα νεκροταφειο,προφανως γιατι νομιζε οτι με οσα του εκανε,εκει ηταν η θεση του!

Ε Λ Ε Ο Σ ! ! !Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

georgia alex
Δραστήριο μέλος

Εδω πριν αρκετους μηνες ειχα δει ενα περιστατικο που ενας τυπος εριξε στη μεση του δρομου οξυ σε μια κοπελα για να της κλεψει την τσαντα..
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
. Έτσι είχα μαλώσει με πορτιέρηδες στην Σκιάθο. Έριχναν σε ένα γατάκι σπρέυ στα ματάκια του από αυτό που τυφλώνει προσωρινά τους κλέφτες και αυτό το καημένο έτρεχε πανικόβλητο. Θυμάμαι είχα πάρει το γατάκι ΄για να το απομακρύνω και αυτοί μου λέγαν να τους αφήσω να γελάσουν. Ε τους έβρισαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex
Δραστήριο μέλος
Τι να σχολιασεις τωρα σ'αυτο;Τς,τς,τς!Ντροπη,ειμαστε και ενηλικες ανθρωποι υποτιθεται..Τους διασκεδάζει η αντίδραση του ζώου. Έτσι είχα μαλώσει με πορτιέρηδες στην Σκιάθο. Έριχναν σε ένα γατάκι σπρέυ στα ματάκια του από αυτό που τυφλώνει προσωρινά τους κλέφτες και αυτό το καημένο έτρεχε πανικόβλητο. Θυμάμαι είχα πάρει το γατάκι ΄για να το απομακρύνω και αυτοί μου λέγαν να τους αφήσω να γελάσουν. Ε τους έβρισα
Πως δεν μου έριξαν κανα ξύλο
stellak
Διάσημο μέλος
Τι να σχολιασεις τωρα σ'αυτο;Τς,τς,τς!Ντροπη,ειμαστε και ενηλικες ανθρωποι υποτιθεται..
Ο άρρωστος εγκέφαλος δεν έχει να κάνει με την ηλικία... Μη σου πω ότι μεγαλώνοντας ασθενεί περισσότερο

Το χειρότερο όμως είναι ότι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ - ΠΟ - ΤΑ, όλα αυτά δεν έχουν επιπτώσεις στα τομάρια τους
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Τους διασκεδάζει η αντίδραση του ζώου. Έτσι είχα μαλώσει με πορτιέρηδες στην Σκιάθο. Έριχναν σε ένα γατάκι σπρέυ στα ματάκια του από αυτό που τυφλώνει προσωρινά τους κλέφτες και αυτό το καημένο έτρεχε πανικόβλητο. Θυμάμαι είχα πάρει το γατάκι ΄για να το απομακρύνω και αυτοί μου λέγαν να τους αφήσω να γελάσουν. Ε τους έβρισα
.. Εσυ τους εριξες???

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ο άρρωστος εγκέφαλος δεν έχει να κάνει με την ηλικία... Μη σου πω ότι μεγαλώνοντας ασθενεί περισσότεροΤο χειρότερο όμως είναι ότι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ - ΠΟ - ΤΑ, όλα αυτά δεν έχουν επιπτώσεις στα τομάρια τους
![]()
ε ναι βρε παιδια δεν τους κανει κανενας τιποτα γιατι ολοι μας ανεξαιρετως δεν κανουμε μυνησεις και δεν ξεσηκονωμαστε και καλα να παθουμε δηλαδη. Γιατι εαν ζουσαμε σε μια κοινωνια που δεν θα ηταν εκ των προτερων απελπισμενη οτι δεν αλλαζει τιποτα κι αν ο καθενας με το που εβλεπε κατι το κατηγγειλε θα μαζευονταν καταγγελιες πολλες και θα αλλαζε κατι...αν ειμασταν πιο ενεργοι αντι να τα τα βλεπουμε και να τα σχολιαζουμε θα γινονταν κατι. Αλλα στην ουσια ( αν και περισσοτεροι απο οτι παλια ισως) ειιναι οι ιδιοι και οι ιδιοι που τρεχουν και διαμαρτυρονται καθε φορα και μετα ευκολα τους χαρακτηριζουν γραφικους γιατι δεν ακολουθουν και οι υπολοιποι.
Δεν υπαρχει κοινωνικη παιδιεα κα φιλοζωικη παιδεια ακομη. Αν και σε δυο χρονια απο εδω εχουν προστεθει πολλα μελη και το παρακολουθουν πολλοι ανθρωποι.
NTALIA
Νεοφερμένο μέλος
Ουρανία και κάθε Ουρανία κράτα γερά!Εχουμέ πολλούς να δείρουμε ακόμα!Ιδιο περιστατικο φαντάζομε πολλές θα έζησαν και θα ζήσουν οπότε κάθε φορά θα τους δείχνουμε οτι οι πράξεις αυτες δεν περνάνε απαρατήρητες!!!!Τους διασκεδάζει η αντίδραση του ζώου. Έτσι είχα μαλώσει με πορτιέρηδες στην Σκιάθο. Έριχναν σε ένα γατάκι σπρέυ στα ματάκια του από αυτό που τυφλώνει προσωρινά τους κλέφτες και αυτό το καημένο έτρεχε πανικόβλητο. Θυμάμαι είχα πάρει το γατάκι ΄για να το απομακρύνω και αυτοί μου λέγαν να τους αφήσω να γελάσουν. Ε τους έβρισα
stellak
Διάσημο μέλος
ε ναι βρε παιδια δεν τους κανει κανενας τιποτα γιατι ολοι μας ανεξαιρετως δεν κανουμε μυνησεις και δεν ξεσηκονωμαστε και καλα να παθουμε δηλαδη.
Θα μου επιτρέψεις να σου πω από δική μου εμπειρία ότι έχοντας κάνει καταγγελία για κακοποίηση ζώου (δυστυχώς δεν είχα αποδεικτικά παρά μόνο το λόγο μου...) κι έχοντας κυνηγήσει το θέμα, ΔΕΝ έγινε τίποτα, yasmin. Δεν δέχομαι ότι όλοι καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια, και να σου πω και κάτι άλλο; Πολλοί βρήκαν και το μπελά τους με καυγάδες και ιστορίες για κακοποίηση ζώων αλλά δεν σταμάτησαν να αγωνίζονται. Το κακό είναι ότι δεν σταμάτισαν ούτε οι βασανιστές το έργο τους...

NTALIA
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
( Εχουμε τα ιδια αβαταρ με τη νταλια γιατι ειναι η πρωοθητρια αγγελιων της Γατοομαδασ αν και ειναι στη ξανθη)
NTALIA
Νεοφερμένο μέλος
felix_
Νεοφερμένο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
.. Εσυ τους εριξες???![]()
Τι να ρίξω βρε την πάπια έκανα. Πήρα το γατί έριξα τρία μπινελίκια και έφυγα. Είχα και δύο φίλες μαζί είχαν πρασινίσει. Αυτοί είναι άγριοι βρε

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στο σπίτι της γιαγιάς μου, το οποίο είχε κοινή αυλή με το πατρικό μου και με της θείας μου το σπίτι (μεγάλη αυλή), είχαμε 3 καταπληκτικά σκυλάκια (ένα κολλεΰ και δύο του δρόμου) και πολλές πολλές γάτες (οι οποίες φυσικά ήταν αδέσποτες αλλα πάντα τις ταίζαμε και τις φροντίζαμε σαν δικές μας) και φυσικά τις Σιαμέζες που είχα. Στην δίπλα οικοδομή στον 1ο όροφο μια οικογένεια είχε μια πανέμορφη μπουμπού (σκυλακι ημίαιμο κανίς).
Συχνά η ξαδέρφη μου παραπονιόταν πως το βράδυ κάποιος έπαιρνε τηλέφωνο και τους απειλούσε πως θα σκοτώσει τον σκύλο της (ενα απο τα 2 ημίαιμα το οποίο ήταν φύλακας και είχε πραγματικά διώξει από την αυλή διαρρήκτες 2 φορες).
Έτσι ένα πρωΐ που σικώθήκαμε, βγήκαμε έξω στην αυλή και τα δύο ημίαιμα ήταν νεκρά απο φόλα και το κολλεΰ με την μυτούλα του να τρέχει ασταμάτητα αίμα. Οι γατούλες δεν ήταν πουθενά (πιθανότατα η γιαγιά τις είχε μαζέψει νεκρές) και η γειτώνισσα με την μπουμπού να βρίζει στο μπαλκόνι τις.
Ο ασυνείδητος είχε ρίξει φόλες και ποντικοφάρμακα σε όλες τις αυλές γύρω από το σπίτι του και στο μπαλκόνι της κυρίας προκειμένου να σκοτώσει όλα τα ζωντανά για να βρεί και καλά την ησυχία του.
Τρέξαμε στην αστυνομία καταγγέλωντας τον άνθρωπο (αν είναι άνθρωπος αυτός), όμως δεν μπορουσαν να κάνουν τίποτα αφού δεν μπορούσαμε να αποδείξουμε πως όντως ήταν εκείνος που υποπτευόμασταν.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool