Συνεχίζουν ακάθεκτοι!!

georgia alex

Δραστήριο μέλος

Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα.
Δεν ξερω αν ακουσατε για τα καινουργια κρουσματα βιαιοτητας,εγω τα ειδα σημερα πρωι-πρωι στην εκπομπη ''6-11 ΜΑΖΙ'' στον ΑΝΤ1..:mad:Συγκεκριμενα,με τιτλο:''Βρεθηκε κακοποιημενο κουταβι με χημικα στα σκουπιδια στο Αργοστολι'',καπως ετσι..Ο δημοσιογραφος που καλυπτε το ρεπορταζ περιεγραψε την κτηνωδια ως εξης:καποιος/οι,αφου πηραν το κουταβακι,του εριξαν χημικες ουσιες που του προκαλεσαν πληγουλες σε ολο του το σωμα:(:(,το εκλεισαν σε μια πλαστικη σακουλα και το πεταξαν στα σκουπιδια,διπλα απο ενα νεκροταφειο,προφανως γιατι νομιζε οτι με οσα του εκανε,εκει ηταν η θεση του!:mad::mad::down::down:Ευτυχως τα κλαμματακια του κουταβιου ακουσε ενας ζωοφιλος,το μετεφερε στην Αθηνα και του προσφερε την ιατρικη φροντιδα που χρειαζοταν..:up:Ε Λ Ε Ο Σ ! ! !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρε τι είναι αυτοί ρε δεν μπορώ να πιάσω ένα εν δράση?:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασε,δειξανε και κατι φωτογραφιες του μικρουλη,αλλοιωμενες ομως,για να μη φανουν οι πληγες..Ελπιζω να εχει καλυτερη ζωουλα απο δω και περα..οσο για οποιον το εκανε και γενικα οσους τα κανουν αυτα,να μη δουν ασπρη μερα στη ζωη τους..:mad:

Μηπως περνουν ιδεες απο την τηλεοραση τελικα??? αναρωτιεμαι τελικα τι ειναι καλο να τα δειχνουν η οχι? γιατι υπαρχουν και μα... σ αυτον το κοσμο.. πολλα εχουμε τελευταια με τοξικα και χημικα και μου κανει εντυπωση... τι φρικη κουβαλαει ο ανθρωπος???

δεν πάμε καλά, αυτοί οι "άνθρωποι" είναι άρρωστοι:sick:

Παντως εχει δικιο η yasmin για τα χημικα..μαλλον δεν τους αρκουν πια οι ''κλασικες'' φολες..:mad::mad:Εδω πριν αρκετους μηνες ειχα δει ενα περιστατικο που ενας τυπος εριξε στη μεση του δρομου οξυ σε μια κοπελα για να της κλεψει την τσαντα..:down:Αν υπαρχει θεος,ας τους τιμωρησει ολους αυτους κι ας τους κοψει τα χερια κ μονο που θα το σκεφτουν..Φαντασιωσεις..Λοβοτομη θελουν αυτοι,οπως κι αν ακουγεται αυτο!:|

Τους διασκεδάζει η αντίδραση του ζώου:mad:. Έτσι είχα μαλώσει με πορτιέρηδες στην Σκιάθο. Έριχναν σε ένα γατάκι σπρέυ στα ματάκια του από αυτό που τυφλώνει προσωρινά τους κλέφτες και αυτό το καημένο έτρεχε πανικόβλητο. Θυμάμαι είχα πάρει το γατάκι ΄για να το απομακρύνω και αυτοί μου λέγαν να τους αφήσω να γελάσουν. Ε τους έβρισα:down: Πως δεν μου έριξαν κανα ξύλο

Τους διασκεδάζει η αντίδραση του ζώου:mad:. Έτσι είχα μαλώσει με πορτιέρηδες στην Σκιάθο. Έριχναν σε ένα γατάκι σπρέυ στα ματάκια του από αυτό που τυφλώνει προσωρινά τους κλέφτες και αυτό το καημένο έτρεχε πανικόβλητο. Θυμάμαι είχα πάρει το γατάκι ΄για να το απομακρύνω και αυτοί μου λέγαν να τους αφήσω να γελάσουν. Ε τους έβρισα:down: Πως δεν μου έριξαν κανα ξύλο
Τι να σχολιασεις τωρα σ'αυτο;Τς,τς,τς!Ντροπη,ειμαστε και ενηλικες ανθρωποι υποτιθεται..

Τι να σχολιασεις τωρα σ'αυτο;Τς,τς,τς!Ντροπη,ειμαστε και ενηλικες ανθρωποι υποτιθεται..

Ο άρρωστος εγκέφαλος δεν έχει να κάνει με την ηλικία... Μη σου πω ότι μεγαλώνοντας ασθενεί περισσότερο:mad::mad: Το χειρότερο όμως είναι ότι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ - ΠΟ - ΤΑ, όλα αυτά δεν έχουν επιπτώσεις στα τομάρια τους:mad:

.. Εσυ τους εριξες???;)

Ο άρρωστος εγκέφαλος δεν έχει να κάνει με την ηλικία... Μη σου πω ότι μεγαλώνοντας ασθενεί περισσότερο:mad::mad: Το χειρότερο όμως είναι ότι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ - ΠΟ - ΤΑ, όλα αυτά δεν έχουν επιπτώσεις στα τομάρια τους:mad:

ε ναι βρε παιδια δεν τους κανει κανενας τιποτα γιατι ολοι μας ανεξαιρετως δεν κανουμε μυνησεις και δεν ξεσηκονωμαστε και καλα να παθουμε δηλαδη. Γιατι εαν ζουσαμε σε μια κοινωνια που δεν θα ηταν εκ των προτερων απελπισμενη οτι δεν αλλαζει τιποτα κι αν ο καθενας με το που εβλεπε κατι το κατηγγειλε θα μαζευονταν καταγγελιες πολλες και θα αλλαζε κατι...αν ειμασταν πιο ενεργοι αντι να τα τα βλεπουμε και να τα σχολιαζουμε θα γινονταν κατι. Αλλα στην ουσια ( αν και περισσοτεροι απο οτι παλια ισως) ειιναι οι ιδιοι και οι ιδιοι που τρεχουν και διαμαρτυρονται καθε φορα και μετα ευκολα τους χαρακτηριζουν γραφικους γιατι δεν ακολουθουν και οι υπολοιποι.

Δεν υπαρχει κοινωνικη παιδιεα κα φιλοζωικη παιδεια ακομη. Αν και σε δυο χρονια απο εδω εχουν προστεθει πολλα μελη και το παρακολουθουν πολλοι ανθρωποι.

Ουρανία και κάθε Ουρανία κράτα γερά!Εχουμέ πολλούς να δείρουμε ακόμα!Ιδιο περιστατικο φαντάζομε πολλές θα έζησαν και θα ζήσουν οπότε κάθε φορά θα τους δείχνουμε οτι οι πράξεις αυτες δεν περνάνε απαρατήρητες!!!!

ε ναι βρε παιδια δεν τους κανει κανενας τιποτα γιατι ολοι μας ανεξαιρετως δεν κανουμε μυνησεις και δεν ξεσηκονωμαστε και καλα να παθουμε δηλαδη.

Θα μου επιτρέψεις να σου πω από δική μου εμπειρία ότι έχοντας κάνει καταγγελία για κακοποίηση ζώου (δυστυχώς δεν είχα αποδεικτικά παρά μόνο το λόγο μου...) κι έχοντας κυνηγήσει το θέμα, ΔΕΝ έγινε τίποτα, yasmin. Δεν δέχομαι ότι όλοι καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια, και να σου πω και κάτι άλλο; Πολλοί βρήκαν και το μπελά τους με καυγάδες και ιστορίες για κακοποίηση ζώων αλλά δεν σταμάτησαν να αγωνίζονται. Το κακό είναι ότι δεν σταμάτισαν ούτε οι βασανιστές το έργο τους...:mad:

Επεισόδιο που είχα εγώ οταν πήγα πρίν λίγες μέρες για φαγητό εξω να χαλαρώσω σε μία ταβέρνα μέσα στη φύση και πολλά γατάκια που ζουν εκει και οι ιδιοκτητες τα προσεχουν:Ενα παιδι κλωτσησε πολύ αγρια μια γατούλα και η μανα του ηαταν εκει και καμαρωνε!Αμαν!Τους πήρε και τους σηκωσε!Φυσικά κανένας δεν αντεδρασε ενω όλοι το είδαν οτι μια γατα έπεσε με δυναμη στον κορμο ενος δεντρου απο την κλωτσια!Αρχισα να φωναζω και τους εκανα ρεζιλι στο μαγαζι και φυσικα εφυγαν!Ε!Αυτο το παιδάκι τωρα εχει παρει το μαθημα του οτι δηλαδη όλα εχουν ένα αντικτυπο!!!Φυσικα yasmine αυτο με εκανε να παω σπίτι και να φτιάξω και την αφισα!Αντίδραση θελει ΠΑΝΤΑ!Για να ξερουν όλοι οτι ο βασανισμος των ζωων δεν είναι πια αδιάφορος στην κοινωνια μας!

Αχ ποσο χαιρομαι που υπαρχουν ανθρωποι που φωναζουν και καταγγελουν και γενικα γραφουν και κανουν αισθητη τη παρουσια τους... η γατουλα τι εγινε σε εκεινη την ιστορια αληθεια?

( Εχουμε τα ιδια αβαταρ με τη νταλια γιατι ειναι η πρωοθητρια αγγελιων της Γατοομαδασ αν και ειναι στη ξανθη)

Μετα το περιστατικό φυσικά εξαφανίστηκε αλλά μόλις έφυγαν αυτοι με κατεβασμένο το κεφάλι ήρθε στα πόδια μού και την τάισα!Στο μαγαζί αυτο δουλεύουν πολλοι γατοφιλοι και τις προσεχουν πολλοί και όποτε πάμε συζητάω μαζι τους,δεν έχουν πρόβλημα να της ταίσεις!Είναι πολύ ωραίο μέρος κάθεσε και τις χαζεύεις να παιζουν στα δεντρα!

τελικα υπαρχει πολυ ανωμαλια στον κοσμο ,πιστευω πως καποια μερα καποιος θα πιαστει επ'αυτοφωρο κι ελπιζω να καταλαβει τι θα πει πονος!:mad:

.. Εσυ τους εριξες???;)

Τι να ρίξω βρε την πάπια έκανα. Πήρα το γατί έριξα τρία μπινελίκια και έφυγα. Είχα και δύο φίλες μαζί είχαν πρασινίσει. Αυτοί είναι άγριοι βρε:blink:

Στην επαρχία η κατάσταση με αυτούς τους ασυνείδητους είναι απελπιστική.

Στο σπίτι της γιαγιάς μου, το οποίο είχε κοινή αυλή με το πατρικό μου και με της θείας μου το σπίτι (μεγάλη αυλή), είχαμε 3 καταπληκτικά σκυλάκια (ένα κολλεΰ και δύο του δρόμου) και πολλές πολλές γάτες (οι οποίες φυσικά ήταν αδέσποτες αλλα πάντα τις ταίζαμε και τις φροντίζαμε σαν δικές μας) και φυσικά τις Σιαμέζες που είχα. Στην δίπλα οικοδομή στον 1ο όροφο μια οικογένεια είχε μια πανέμορφη μπουμπού (σκυλακι ημίαιμο κανίς).

Συχνά η ξαδέρφη μου παραπονιόταν πως το βράδυ κάποιος έπαιρνε τηλέφωνο και τους απειλούσε πως θα σκοτώσει τον σκύλο της (ενα απο τα 2 ημίαιμα το οποίο ήταν φύλακας και είχε πραγματικά διώξει από την αυλή διαρρήκτες 2 φορες).

Έτσι ένα πρωΐ που σικώθήκαμε, βγήκαμε έξω στην αυλή και τα δύο ημίαιμα ήταν νεκρά απο φόλα και το κολλεΰ με την μυτούλα του να τρέχει ασταμάτητα αίμα. Οι γατούλες δεν ήταν πουθενά (πιθανότατα η γιαγιά τις είχε μαζέψει νεκρές) και η γειτώνισσα με την μπουμπού να βρίζει στο μπαλκόνι τις.

Ο ασυνείδητος είχε ρίξει φόλες και ποντικοφάρμακα σε όλες τις αυλές γύρω από το σπίτι του και στο μπαλκόνι της κυρίας προκειμένου να σκοτώσει όλα τα ζωντανά για να βρεί και καλά την ησυχία του.

Τρέξαμε στην αστυνομία καταγγέλωντας τον άνθρωπο (αν είναι άνθρωπος αυτός), όμως δεν μπορουσαν να κάνουν τίποτα αφού δεν μπορούσαμε να αποδείξουμε πως όντως ήταν εκείνος που υποπτευόμασταν.

Τελικα οσοι εχοθμε ζωα θα βαζοθμε και καμερες στα μπαλκονια .. τη βλεπω τη δουλεια...:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back