Συνταγές

Ηρωικο δεν ξερω, απαραιτητο ναι:D Ευχαριστω ομως που το λες.:) Το δυσκολο ειναι τωρα, τα τελευταια 6-7 κιλα ειναι τα πιο δυσκολα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δε λετε και καμια πρωτοτυπη συνταγη για μας που νηστευουμε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι συνταγη? Γλυκια η αλμυρη?

τι συνταγη? Γλυκια η αλμυρη?

ααα..εχουμε και ποικιλια δηλ...?:D:D:D

για φαγητακι μαλλον ποιο πολυ...κυριως γευμα δηλ..;)

εγω δεν τρελλαινομαι για σοκολατα αλλα δεν κανει να την τρωω κιολας λογο δερματικων διαταραχων... πεταω σπυρακια την επομενη... ασχημο αλλα ενταξη δεν τρελαινομαι και για γλυκα οποτε την γλυτωσα...

xm...κατι σε ρυζι, λαχανικο, μακαρονι, λαχανικο-κεφτεδες? τι? εχω καλες συνταγες για ριζοτο, ζυμαρικα στο φουρνο με κολοκυθι, κολοκυθοκεφτεδες, ρεβυθοκεφεδες, λαχανικα γεμιστα με αλλα λαχανικα, πληγοθρι μεντοματα και λαχανο...και πολλα ακομα απλα πες τι περιπου θες μιας και δεν ξερω τα γουστα σου:D

αμαν τι με κανεις τωρα...
γενικα με τα γεμιστα λαχανικα(με ρυζι) εχω τρελλη αδυναμια, οπως γεμιστες πιπεριες, ντοματες, μελιτζανες και με ντολμαδακια..γενικά ότι γεμιστό.
αυτο με τα ζυμαρικα στο φουρνο με κολοκυθι μου εκανε εντυπωση..για πες λεπτομεριες..:)

αααχ,μου ανοιξε η ορεξη....:rolleyes: πες και τιποτα σε ριζοτο!!

Θα σου πω στα γρηγορα αυτο με τα ζυμαρικα και τα κολοκυθακια γιατι δουλευω βραδυ σημερα και πρεπε να φυγω σε λιγακι:D

βραζεις οτι ζυμαρικο θες σε στυλ ριγκατονι, πενες βιδες κτλ al dente γιατι θα μπουνε και στο φουρνο.

Κοβεις 3-4 κολοκυθακια σε ψιλο καρε και κρεμμυδι το ιδιο.Τσιγαριζεις το κρεμμυδι σε χαμηλη φωτια σε ελαιολαδο και βαλε και μια κουταλιτσα του γλυκου ζαχαρη, προσθετεις τα κολοκυθακια και τα τσιγαριζεισ και αυτα. αλατι πιπερι καμποσο. Αθυτα λιωνουνε λιγο, καλο ειναι αυτο. Ριχνεισ σε ενα ταψι μια στρωση ζυμαρικα απο πανω τα κολοκυθακια, και οσο νηστισιμο τυρι θες. Αλλη μια στρωση ζυμαρικα και τυρι απο πανω. Στο φουρνο στους 180 μεχρι να παρει το χρωμα που θες.

Καλη ορεξη:D οτι αλλο θες, πες. Το ριζοτο με μανιταρια ειναι ολα τα λεφτα...

αααχ,μου ανοιξε η ορεξη....:rolleyes: πες και τιποτα σε ριζοτο!!

αχ Μαριελ δεν προλαβαινω σημερα, θα γραψω αυριο ενα με μανιταρια, το μιλανεζε και ενα με καρυδα αν θελετε..:D

πειναωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

ευχαριστω πολυ κουκλα!!!!:up:

No Problem:D :D αυριο τα υπολοιπα... αντε καλη ορεξη!

αχ Μαριελ δεν προλαβαινω σημερα, θα γραψω αυριο ενα με μανιταρια, το μιλανεζε και ενα με καρυδα αν θελετε..:D

ναααιιιιι:up: :up: :up: !!!!!

αχ ναι τη συνατγη για τα μανιταρια τη θελω και εγω μιας που εχω στο ψηγειο να τα φαω καπος να πιασουν και τοπο αφου εχω κοψει το κρεας.:)

Eω εφτιαξα νηστισιμο κεικ και ειναι τελειο!Ειδικα το γλασο του...:)

Για πες βρε σαρδελιτσα και τη συνταγη γιατι θελω αν κανω και εγω.:)

https://www.sintagespareas.gr/compon...cipe/page,viewrecipe/recipe_id,130/Itemid,30/ .
:up:

Μονο ασε το γλασο αρκετες ωρες να παγωσει.
Εγω εβαλα και λιγο ποτο μεσα στο γλασο!

Γιουβέτσι με λαχανικά
(vegan και νηστίσιμο)

Υλικά

* ½ κιλ. κριθαράκι
* 2 μελιτζάνες
* 3 κολοκυθάκια
* 1 κρεμμύδι
* 2 σκελίδες σκόρδο
* 2 καρότα
* 1 κλωνάρι σέλινο
* 1 κουτί ντομάτα κονκασέ
* Ελαιόλαδο

Διαδικασία

Αρχικά, κόβουμε όλα τα λαχανικά μας σε ροδέλες. Τηγανίζουμε τις μελιτζάνες και τα κολοκυθάκια και τα αφήνουμε στο χαρτί κουζίνας να στραγγίσουν το λάδι τους.

Σʼ ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε τις ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδο και το κρεμμύδι και ρίχνουμε και το κριθαράκι να ξανθύνει. Προσθέτουμε την ντομάτα, το σέλινο, αλάτι, πιπέρι και 3 ποτήρια νερό (ή ζωμό λαχανικών) και τα αφήνουμε να βράσουν.

Μόλις το φαϊ μας «πιει» το νερό του, το βάζουμε σε πυρέξ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 1 ώρα. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο του ψησίματος θα προσθέσουμε τα κολοκυθάκια και τις μελιτζάνες που τηγανίσαμε.
https://www.nistikoarkoudi.gr

Βικυ, μου εφερε ο μπαμπας κιτρινη κολοκυθα(εχει μαναβικο)και θα φτιαξω τα πιτακια σου αυριο!

Σαρδέλα Καλή επιτυχία!
γίνονται πολύ νόστιμα και είναι πολύ ωραία για πρωϊνό αλλά και για συνοδεία του καφέ ή του τσαγιού! Ελπίζω να σου πετύχουν!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back