Ουφ, εγω απο γλυκα αλλο τιποτα...Να φανταστειται σημερα στον παιδοτοπο ειχε παρτυ 50 ενηλικες και αλλα τοσο παιδια. 5,5 ωρες παρτυ!
Μετα, πηρα για το σπιτι ενα ταψι τουρτα, απειρα φαγητα και ακομα περισσοτερα αποφαγια.
Μαζευω τα αποφαγια και τα αφηνω στον κηπο για οποια γατα θελει. Τα εξαφανιζουν!Μεχρι και τα τυροπιτακια τρωνε!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

Eγώ πάντως τσάκισα μια σοκολάτα αμυγδάλου που είχε ξεμείνει μόνη και απροστάτευτη στο ντουλάπι!!!![]()
Τουλαχιστον δεν εμεινε μονη της!
Βρεθηκε καποιος(ποιος???)να την προστατεψει μεσα στο στομαχι του!

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Τουλαχιστον δεν εμεινε μονη της!![]()
Βρεθηκε καποιος(ποιος???)να την προστατεψει μεσα στο στομαχι του!![]()
Και εκεί θα βρει μπόλικη παρέα.

Έχει τα τυχερά της η δουλειά σου! Άσε που κάνουν και οι γατούλες του κήπου σου πάρτυ!!! Πρόσεχε μόνο μην πάρεις κιλά χωρίς να το καταλάβεις...![]()
Μα τα πετουσαν τα φαγητα!Αμαρτια ειναι!
Τους ειπα να τα βγαζουμε απ'εξω να τρωνε οι γατες, αλλα μου ειπαν οτι δεν τις θελουν!
Ε και εγω τα περνω σπιτι!Αν ερθει καμια πεινασμενη γατουλα εξω, της ριχνω λιγα στα κλεφτα, γιατι αν με δουν θα μου βαλουν τις φωνες!

vicki v.
Δραστήριο μέλος

ΚΟΛΟΚΥΘΟΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙΑ
Υλικά:
1 1/2 κολοκύθι κίτρινο βρασμένο και στραγγισμένο
1/3 της κούπας ζάχαρη
2 κουταλιές φρυγανιά τριμμένη
1 κουταλάκι κανέλα
1/4 κουταλάκι γαρύφαλλο
1/2 κούπας καρύδια
1 πακέτο σφολιατίνια στρογγυλά
Φτιάχνουμε ένα μίγμα με όλα τα υλικά
και γεμίζουμε τα σφολιατίνια. Βρέχουμε τις άκρες τους
και τα κολλάμε. Τα ψήνουμε για ένα 20λεπτο το πολύ
μέχρι να ροδίσουν σε φούρνο 180C βαθμούς.
Από πάνω πασπαλίζουμε ζάχαρη άχνη και κανέλα

Συνημμένα
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Κάνω και δίαιτα ή μάλλον προσπαθώ γιατί μου ανοίγει η όρεξη !!!![]()
Kι εγω τα ιδια, και μου λεει η μητέρα μου να αρχίσω να προσέχω επειδή εχω κάνει ψωμάκια, κι εγω της απαντώ οτί ηθοποιός (ηθοποιός θέλω να γινω) χωρίς ψωμάκια δε λέει (βλέπε J.Lo
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Επίσης, εσύ ίσως ξέρεις να μου πεις, το γάλα σόγιας μπορώ να το βράσω και να το χρησιμοποιήσω σε μπεσαμέλ όπως το κανονικό γάλα?
Mika
Δραστήριο μέλος
Επίσης, εσύ ίσως ξέρεις να μου πεις, το γάλα σόγιας μπορώ να το βράσω και να το χρησιμοποιήσω σε μπεσαμέλ όπως το κανονικό γάλα?
Γινετε
δεν ειναι και αναγκη να το βρασεις..δειτε και εδω για vegan recipes
https://www.creativegan.net/en/
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Mika
Δραστήριο μέλος

Mika
Δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κοιτα κανονικα η συνταγη της μπεσαμελ θελει να βρασεις το γαλα με κρεμμυδι και γαρυφαλο αντε και λιγο μοσχοκαρυδο, Μιλαω για την κανονικη συνταγη τις μπεσαμελ.
Με κρεμμύδι???!!!
Μη λες κακές λέξεις Μίκα!!! Κρεμμύδι στο σπίτι μου δεν βάζω...

Τη μπεσαμέλ τη θέλω για να φτιάξω νηστίσιμο μουσακά (μελιτζάνες, πατάτες, κιμάς σόγιας)

Mika
Δραστήριο μέλος
Κατι σαν τους βρυκολακες με το σκορδο?Και κολοκυθακι βαλε!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Χειρότερα! Με πιάνει καούρα στο στομάχι κι αρχίζω κι έχω παρενέργιες. π.χ. χάνω τα λόγια μου, ζαλίζομαι κ.α. Μου έλεγε η μητέρα μου από μικρή, "Τι θα γίναι αν βρεις κάποιος άνδρα που θα του αρέσει το κρεμμύδι" κι εγώ απάντούσα "Δεν πρόκειται να παντρευτώ!!!" Τελικά δεν ξέρω πως τα κατάφερα, αλλά ο Κώστας δεν αντέχει το κρεμμύδι επίσης!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Κατι σαν τους βρυκολακες με το σκορδο?
Όσο για το σκόρδο, μου γυρνάει το στομάχι ανάποδα αν φάω στο φαγητό. Ούτε σκορδαλιά. Έχω κατέβει από λεωφορείο γιατί κάποιος μου μύριζε σκόρδο
Αλλά κατά περίεγργο τρόπο το σκόρδο σκόνη δεν μ'ενοχλεί και το βάζω σχεδόν σε όλα τα φαγητά γιατί έχω υπέρταση και πρέπει να τρώω ...
Mika
Δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος

vicki v.
Δραστήριο μέλος
Μπράβο Βίκυ! Ωραία τα κολοκυθομπουρεκάκια. Θα τα κάνω! Όταν λες κίτρινο κολοκύθι ποιο εννοείς? Ξέρω τα κανονικά τα κολοκυθάκια τα πράσινα και τις κολοκύθες τις πορτοκαλί τις μεγάλες που τις κάνω γλυκό του κουταλιού και κολοκυθόπιτα αλμύρή. Υπάρχει και κίτρινο κολοκύθι?![]()
το κολοκύθι το πορτοκαλί ναι. Αυτό που είναι γλυκό. Το γάλα σόγιας το χρησιμοποιώ και για μπεσαμέλ, και στον πουρέ και παντού

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool