mimikaki
Διάσημο μέλος
Η παρακατω συνταγη, περα απο θεραπευτικη ,ειναι πολυ νοστιμη για τα γατουνια, και ειναι ειδικη στο να τις ενθαρυνει να πινουν υγρα, ιδιαιτερα απαραιτητο για το ουροποιητικο συστημα.
πολλες γατες και ιδιαιτερα οι αρσενικες γατες που ζουν μεσα στο σπιτι, υποφερουν με προβληματα στο ουροποιητικο. Τη γνωστη Νοσο του Κατωτερου Ουροποιητικου της Γατας.
Ενα απο τα σημαντικοτερα στοιχεια της θεραπειας ειναι να ενθαρυνεται η γατα να πινει πολλα υγρα ωστε να καθαριζει το συστημα.
με αυτη τη συνταγη ακομη και ο πιο δυσκολος γατουλης δεν θα αντισταθει στην δυνατη μυρωδια και εντονη γευση και θα βοηθηθει στο να αποφυγει τον κτηνιατρο και τον πονο!
Το μυστικο ειναι το catnip!!! γνωστο για τις ιδιοτητες του! αν χρησιμοποιηθει ως αφεψιμο εχει πολυ καλα αποτελεσματα!
μπορειτε να φτιαξετε ενα λιτρο, και να το διατηρειτε στο ψυγειο. Μια δοση την μερα ζεσταμενο, ειναι αρκετη.
ΤΣΑΙ ΓΙΑ ΓΑΤΕΣ
2 κουταλακια του γλυκου catnip αποξηραμενο
450ml νερο
απλουστατα βραζετε το νερο και ριχνετε μεσα το catnip. Αφηστε λιγο να κρυωσει. Σουρωστε το catnip με ενα σουρωτηρι για τσαι, και σερβιρετε. μπορειτε να το συνοδευσετε με λιγη ξηρα τροφη.
καλη επιτυχια!!
πηγη: Joe's recipe, "your cat" magazine, uk
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Ismini
Διάσημο μέλος
Αλλα αυτο το catnip που εχω φυτέψει απο περισυ μάλλον σε Bonzai εξελίσεται...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Όμως catnip αποξηραμένο πού βρίσκουμε στην Ελλάδα;
mimikaki
Διάσημο μέλος
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
έχω ψάξει σε όλα τα pet shop στα Βόρεια Προάστια και δεν βρήκα. Μήπως ξέρει κανένας;;;
....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
θα δοκιμάσω να το βρώ.....
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
tdora
Νεοφερμένο μέλος
catnip αποξηραμένο έχει στο Μπαχάρ (Ευριπίδου 31) και το ζητάμε με την ονομασία NEPETA. Δεν το περίμενα αλλά είχε πράγματι αποτέλεσμα στον γατούλη μου. Θα δοκιμάσω και το τσάι.
dimmik
Εκκολαπτόμενο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
tdora
Νεοφερμένο μέλος
η Ευριπίδου είναι στο κέντρο της Αθήνας κάθετη στην οδό Αθηνάς.
Δεν ξέρω αν κάνει αποστολές αλλά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους και να σας πουν. Έχει και site: www.bahar-spices.gr/
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όπως ξαναείπα είχα πάρει ένα σακουλάκι με catnip και οι γάτες μου.... εντελώς στο φτύσιμο
.Προχθές, όμως , έπλυνα το χαλί με carpex... Εκεί να δεις χαρά!! Τέλειο! Τέτοιο τρίψιμο και τόσες τούμπες δεν είχαν ξανακάνει....
.. Μάλλον κάτι έπαθαν με το άρωμα του....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool