Συνταγή θεραπευτική για γάτες

mimikaki

Διάσημο μέλος

Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
Γιατι να μην πιουν και οι γατουλες ενα φλιτζανι τσαι?

Η παρακατω συνταγη, περα απο θεραπευτικη ,ειναι πολυ νοστιμη για τα γατουνια, και ειναι ειδικη στο να τις ενθαρυνει να πινουν υγρα, ιδιαιτερα απαραιτητο για το ουροποιητικο συστημα.

πολλες γατες και ιδιαιτερα οι αρσενικες γατες που ζουν μεσα στο σπιτι, υποφερουν με προβληματα στο ουροποιητικο. Τη γνωστη Νοσο του Κατωτερου Ουροποιητικου της Γατας.
Ενα απο τα σημαντικοτερα στοιχεια της θεραπειας ειναι να ενθαρυνεται η γατα να πινει πολλα υγρα ωστε να καθαριζει το συστημα.
με αυτη τη συνταγη ακομη και ο πιο δυσκολος γατουλης δεν θα αντισταθει στην δυνατη μυρωδια και εντονη γευση και θα βοηθηθει στο να αποφυγει τον κτηνιατρο και τον πονο!

Το μυστικο ειναι το catnip!!! γνωστο για τις ιδιοτητες του! αν χρησιμοποιηθει ως αφεψιμο εχει πολυ καλα αποτελεσματα!

μπορειτε να φτιαξετε ενα λιτρο, και να το διατηρειτε στο ψυγειο. Μια δοση την μερα ζεσταμενο, ειναι αρκετη.

ΤΣΑΙ ΓΙΑ ΓΑΤΕΣ

2 κουταλακια του γλυκου catnip αποξηραμενο

450ml νερο

απλουστατα βραζετε το νερο και ριχνετε μεσα το catnip. Αφηστε λιγο να κρυωσει. Σουρωστε το catnip με ενα σουρωτηρι για τσαι, και σερβιρετε. μπορειτε να το συνοδευσετε με λιγη ξηρα τροφη.

καλη επιτυχια!!

πηγη: Joe's recipe, "your cat" magazine, uk

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• sc008d47f1.jpg
    sc008d47f1.jpg
    232,1 KB · Εμφανίσεις: 95
Καλό!
Αλλα αυτο το catnip που εχω φυτέψει απο περισυ μάλλον σε Bonzai εξελίσεται...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τέλειο!! :up: :up: :up: Όμως catnip αποξηραμένο πού βρίσκουμε στην Ελλάδα;:confused:

σε καποια pet shop υπαρχει.. εγω ειχα βρει σε ενα στη γλυφαδα.Θελει λιγο ψαξιμο αλλα ολο και καποιος φερνει.

Κορίτσια, πόσο καιρό ψάχνω για το CATNIP :/: έχω ψάξει σε όλα τα pet shop στα Βόρεια Προάστια και δεν βρήκα. Μήπως ξέρει κανένας;;; :) :) :D....

Mici μπορώ να σου δώσω εγώ σπόρους που έφερα από Αμερική. Αποξηραμένο μπορει να βρει κάποιος στο www.ebay.com

δεν το είχαν ξανακούσει , χχχμμμ, ακούγεται καλό!!!!:up:
θα δοκιμάσω να το βρώ.....

Catnip βρήκα στο vegancats. Για κοιτάξτε το;) :)
Το παραγγέλνετε και σας έρχεται delivery!:)

Γειά σας,
catnip αποξηραμένο έχει στο Μπαχάρ (Ευριπίδου 31) και το ζητάμε με την ονομασία NEPETA. Δεν το περίμενα αλλά είχε πράγματι αποτέλεσμα στον γατούλη μου. Θα δοκιμάσω και το τσάι.

Για μας που είμαστε από επαρχία μπορούμε να το παραγγείλουμε από το συγκεκριμένο κατάστημα; Η οδός Ευριπίδου στην Αθήνα που είναι; Σε ποια περιοχή;

και στην θεσσαλονίκη που μπορούμε να το βρούμε;

Γειά σας,
η Ευριπίδου είναι στο κέντρο της Αθήνας κάθετη στην οδό Αθηνάς.
Δεν ξέρω αν κάνει αποστολές αλλά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους και να σας πουν. Έχει και site: www.bahar-spices.gr/

Καλύτερο και από catnip

Όπως ξαναείπα είχα πάρει ένα σακουλάκι με catnip και οι γάτες μου.... εντελώς στο φτύσιμο:/:.
Προχθές, όμως , έπλυνα το χαλί με carpex... Εκεί να δεις χαρά!! Τέλειο! Τέτοιο τρίψιμο και τόσες τούμπες δεν είχαν ξανακάνει....:P.. Μάλλον κάτι έπαθαν με το άρωμα του....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back