Σφυγξ

Κατα την γνωμη μου δεν ειναι ασχημες! Ειναι ομορφες με τον δικο τους τροπο!:)
:DΤα θεωρω πολυ ιδιαιτερα ζωακια...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μερικές φωτογραφίες από την οικογένεια μας .Θα δείτε Μαμά, Μπαμπά , μωρά και θείες σε ρόλο νταντάς......

Συνημμένα

• 4.jpg
    4.jpg
    315,5 KB · Εμφανίσεις: 84
  • IMG_0426.JPG
    IMG_0426.JPG
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 92
  • 054.jpg
    054.jpg
    98,8 KB · Εμφανίσεις: 60
  • 010(1).jpg
    010(1).jpg
    98,5 KB · Εμφανίσεις: 55
  • 028.jpg
    028.jpg
    86,6 KB · Εμφανίσεις: 48
  • 6.jpg
    6.jpg
    516,8 KB · Εμφανίσεις: 144
  • 5.jpg
    5.jpg
    514,1 KB · Εμφανίσεις: 57
Για αυτούς που νομίζουν ότι οι SPhynx είναι άσχημες .
Πείτε μου νείναι άσχημα τα παιδιά μου?????

Συνημμένα

• IMG_8390.jpg
    IMG_8390.jpg
    217 KB · Εμφανίσεις: 82
  • IMG_8391.jpg
    IMG_8391.jpg
    209,6 KB · Εμφανίσεις: 107
  • IMG_8351.jpg
    IMG_8351.jpg
    356,7 KB · Εμφανίσεις: 69
Εγώ,που έχω δει και απο κοντά αυτή τη ράτσα(σε έκθεση),έχω να δηλώσω ότι ειναι πανέμορφα,με μια διαφορετική γοητεία απο τις υπόλοιπες ράτσες!!Είναι και...βελούδινες.:D

κι εμένα μου αρέσουν αυτές οι γάτες, αν και δεν έχω δει από κοντά τις θεωρώ πολύ όμορφες!

Συνήθως φροντίζουμε να είμαστε πάντα στις εκθέσεις του ΕΟΓ αν και σαν άτομα οι γάτες μας δεν είναι πολλές και οι ιδοκτήτες στην Ελλάδα ακόμα λιγότεροι . Εκεί μπορείτε όλοι να είτε και να χαιδέψετε μια SPHYNX από κοντά , αν και μακάρι να είχαμε πιο συχνά τέτοια γεγονότα , εκθέσεις εννοώ .

Κουκλιά είναι καλέ!

Είναι κουκλάκια και πολύ ευχαρίστως θα τους γέμιζα το λαιμουδάκι και το κορμάκι φιλάκια!!! όχι πως στα δικά μου δεν το κάνω βέβαια, αλλά εδώ με μεγαλύτερη ευκολία!!!

Πολυ ομορφες φωτογραφιες Βασιλη,και τα μωρα πολυ γλυκα,να τα χαιρεστε!

Kαι βέβαια δεν είναι άσχημα τα παιδιά σου Βασίλη!!! Είναι ιδιαιτέρως όμορφα, με έμφαση στο ¨ιδιαιτέρως¨ ...:)

ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

εκτρεφεις γατες σφυνξ?

Kαι βέβαια δεν είναι άσχημα τα παιδιά σου Βασίλη!!! Είναι ιδιαιτέρως όμορφα, με έμφαση στο ¨ιδιαιτέρως¨ ...:)

Πολύ σωστά χαχαχχαχαχα , σε ευχαριστώ !!!!
Μου αρέσει να μου το λένε!!!!

ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

εκτρεφεις γατες σφυνξ?

Καλημέρα , ναι Στέλιο έχουμε το μοναδικό εκτροφείο Sphynx στην Ελλάδα .
athensphynx@gmail.com το mail μας και σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμο και το site μας .

Για αυτούς που νομίζουν ότι οι SPhynx είναι άσχημες .
Πείτε μου νείναι άσχημα τα παιδιά μου?????

:hmm: To γατάκι το παίρνεις κατά κύριο λόγο για να το χαιδεύεις γιατί έχει πολύ ωραίες και μαλακές τρίχες (σαν γούνινο αρκουδάκι) αυτά τα δικά σου δεν έχουν τρίχες :hmm:

Μου αρέσουν αυτές οι γάτες.
Κι ας τις λένε άσχημες. :pfff: Εμένα μου βγάζουν κάτι το αυτοκρατορικό.:D

Θα ταν ενδιαφέρον να βγαίναν ρούχα για αυτά τα γατιά.

Ερώτηση προς όλους από που προέρχεται αυτή η ράτσα ;
Δε νομίζω από χώρες που έχουν πολύ ήλιο αλλά ούτε από χώρες που χιονίζει και έχει κρύο.
_____
Ιστορία
Υπάρχει η φήμη οτι άτριχες γάτες αναπτύχθηκαν από τους Ατζέκους και υπάρχουν αναφορές στις «Μεξικάνικες Άτριχες» σε βιβλία των αρχών του 20ου αιώνα, αλλά η σύγχρονη γάτα αναπτύχθηκε μόνο μετά το 1966 από ένα μεταλλαγμένο γατάκι που γεννήθηκε στο Οντάριο του Καναδά από μια ασπρόμαυρη κοντότριχη ονόματι Ελισάβετ.

Μεξικό λοιπόν μια χώρα με κλίμα όπως η Ελλάδα :hmm:

:hmm: περίεργο και ενδιφέρον ταυτόχρονα

Κανένα μεταλλαγμένο γατί δεν γέννησε καμμία μεταλλαγμενή γάτα . Για να μην διαβάζετε πράματα που δεν ισχύουν δείτε στο παρακάτω Link την εκπομπή "Παρά Τρίχα" . Περίπου στο 19 λεπτό αρχίζει το θέμα μας .

https://www.skai.gr/player/TV/?MMID=212693

:hmm: To γατάκι το παίρνεις κατά κύριο λόγο για να το χαιδεύεις γιατί έχει πολύ ωραίες και μαλακές τρίχες (σαν γούνινο αρκουδάκι) αυτά τα δικά σου δεν έχουν τρίχες :hmm:

Και ένα γοριλλάκι έχει τρίχες , και ένα πιθηκάκι , και ένα μαιμουδάκι .Τα ανθρωπάκια όμως δεν έχουν ....... Αυτό σημαίνει υιοθετήστε γοριλοπιθηκομαιμουδάκια με τρίχες και άστε τα παιδιά σας στην άκρη???????
Αστειεύομαι όπως και εσύ φαντάζομαι .

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back