fru_fru
Δραστήριο μέλος
Θα ελεγα να απευθυνομασταν σε καποιους ε... και στο φιναλε οπως ειπες το πολυ να μας απορριψουν.
Και ενα εντυπο απο αυτα που μοιραζουν σε μετρο/τραινο κλπ δε θα ηταν κακο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
δεν μας αντεχω πια , φρου φρου νοικιασε ενα συννεφακι και για μενα... διπλα σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Μα καλά, τίποτα άλλο πέρα απο το κέρδος δεν υπάρχει σε αυτή τη ζωή??????????
Στο κάτω κάτω, με χαρτάκια στο τραίνο το έχω σκεφτεί και εγώ!!Δεν γίνεται κάτι, σπάνια το διαβάζουν..Εδώ με τις αγγελίες που προωθώ όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν οι υπόλοιποι με έβρισαν κι όλας..Δεν το καταλαβαίνω!!Δεν μπορεί κάποια λύση θα βρούμε!!!
εεεεε????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
ξεφυγαμε λιγο αλλα ελπιζω να εξηγισα σωστα και να μη σας μπερδεψα..

katerina10
Περιβόητο μέλος
fru_fru
Δραστήριο μέλος
(εγω εκει, στο συννεφο μου επιμενω... Χαβανα, ελα να γινουμε γειτονισσες!!)
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ναι μάλλον σε βλέπω Φρου Φρου, σε ξεχωρίζω από τα κόκκινα μαλλιά!!Εγω είμαι στο 10ο σύγνεφο αριστερά όπως μπαίνεις από την κορυφή του ουράνιου τόξου !!!
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Ως Κατερινα φρου-φρου (ειδικα με το φρου-φρου
) λιγο δυσκολο να μας λαβουν υπ οψιν..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
βρισκουμε μια εξωτερικη εταιρια για εκτελεση παραγωγης σε πλατο (μπορω να βοηθησω σε αυτο το κομματι) η αιτουμαστε να γινει in house εσωτερικη παργωγη απο το καναλι, χρειζομαστε .
παρουσιαστη, (που θα μιλαει στην οθονη) συντακτη (που θα υποδεχεται το υλικο των lost and found ,παραγωγο (που θα πουλησει την προταση στο καναλι και θα ψαξει για χορηγους και γενικα θ
α κανει τον κακο) αν εχουμε εικονοληπτη , μακιγιεζ και μπουνηχοληπτη εδω στο φορουμ hollywood τρεμε!!!
Havana
Διάσημο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
fru_fru
Δραστήριο μέλος
ξερω οτι υπαρχει το ΓΑΒ, υπαρχει καποιο...ΜΙΑΟΥ?
katerina10
Περιβόητο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
fru_fru
Δραστήριο μέλος
μια συναντηση αρκει , για τον ανθρωπο που θα τα παρπυσιαζει δεν ξερω...πρεπει να κανουμε casting και δοκιμαστικα... μεχρι να καταληξουμε
Ωραια τα λες... που θα τα παρουσιασουμε δε ξερω !!!!!!!
Στειλε μας ιδεες για αυτο που σκεφτεσαι και αυτους που ξερεις και παρουσιαστη, ισως και πολυ γνωστο, αν δεχθει, θα προσπαθησω να βρω εγω.. με πμ γιατι εδω θα χρονισουμε ανταλλασοντας μηνυματα!!!
drusilia
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Παιδια στο ραδιόφωνο μήπως υπάρχει κάποιος που θα μπορούσαμε να απευθυνθούμε για κάτι τέτοιο? Ένα μινι δελτιο για τα ζωάκια με τα τηλέφωνα των αγγελιών να ειναι στην διάθεση αυτων που τα ζητάνε με ένα σμσ ή τηλ...
Για ραδιωφονικό σταθμό που έχει ηδη στην πρωινή ζώνη του 7-10 10 λεπτα για σκύλους είναι ο ΔΙΕΣΗ 101,3 δημοσιογράφος ο Κώστας Αρβανίτης τον κύριο που μιλάει για τα συλιά δεν θυμάμαι.'Η θα το κοιτάξετε ή θα περιμένετε να το κοιτάξω εγώ,κι αυτός γράφει στην Ελευθεροτύπια.Αν έχω γράψει πράγματα που δεν πρέπει μπορείτε να τα σβύσετε ή να μου πείτε τι;να τα σβύσω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool