Σχετικά με τα αδέσποτα (σεντόνι)

Κατερινα, πολυ σωστη σε βρισκω!

Θα ελεγα να απευθυνομασταν σε καποιους ε... και στο φιναλε οπως ειπες το πολυ να μας απορριψουν.

Και ενα εντυπο απο αυτα που μοιραζουν σε μετρο/τραινο κλπ δε θα ηταν κακο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δε ηθελα να το πω τοσο ωμα , αλλα το εκαστοτε τμημα μαρκετινγκ του καθε καναλιου αγοραζει εκπομπες και στηνει προγραμμα συμφωνα με το καταναλωτικο κοινο και τις υπαρχουσες διαφημισεις ( τους πελατες του δηλαδη) για τη "μαρια την ασχημη οι διαφημιζομενοι ειναι σε λιστα αναμονης) για τα ζωακια , οικολογια κτλ δεν υπαρχει ενδιαφερουν οπτε δεν μπορουν αν ρισκαρουν γιατι και η τιβι περναει κριση , σχτικα με την οικολογικη εκπομπη της βαγιαννη το κρατος μας εχει παρεο σοβαρη επιχορηγηση απο την ε.ε για να εχει τουλαχιστον μια οικολογικη εκπομπη στη δημοσια τηλεοραση..
δεν μας αντεχω πια , φρου φρου νοικιασε ενα συννεφακι και για μενα... διπλα σου:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θες να πεις ότι πρέπει να πληρώσουμε για να έχουμε 5 λεπτά εκπομπούλα?????:confused:Μα καλά, τίποτα άλλο πέρα απο το κέρδος δεν υπάρχει σε αυτή τη ζωή??????????:mad:Στο κάτω κάτω, με χαρτάκια στο τραίνο το έχω σκεφτεί και εγώ!!Δεν γίνεται κάτι, σπάνια το διαβάζουν..Εδώ με τις αγγελίες που προωθώ όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν οι υπόλοιποι με έβρισαν κι όλας..Δεν το καταλαβαίνω!!Δεν μπορεί κάποια λύση θα βρούμε!!!:|εεεεε????

οχι εννοω οτι δεν υπαρχουν σπονσορες που να μπορεσει να υπαρξει αυτο στον αερα , πχ εχω καθαριστικα σπιτιου , το μαρκετινγκ λεει οτι η διαφημιση μου πρεπει να πεσει μετα απο σαπουνοπερα γιατι εχει συνδιαστει η γυναικα με το καθαριμσα και οτι η γυναικα βλεπει σαπουνοπερα.... μονο καμια κονσερβα η γατοτροφη μπορει να πεσει με το δετλιο που λεμε αλλα 2 δε φτανουν...
ξεφυγαμε λιγο αλλα ελπιζω να εξηγισα σωστα και να μη σας μπερδεψα..:/:

Ε ναι το έπιασα..αλλά για αυτό είπα σκαι..μετά απο ντοκιμαντέρ με ζωάκια..έλα άπειρα έχει το ΣΚΑΙ.....Και είναι και ο μακάκα!!χαχαχαχαχα!!!Όπως και να έχει δεν χάνουμε κάτι να ρωτήσουμε ε αβανούλα???Απλά πρέπει κάποιος με κάποια θέση..πχ.αυτή η φίλη σου???Η κάποιος..Εγώ τώρα σαν κατερίνα ή εσύ ή ο οποιοσδήποτε..ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι!!!

Δεν εχουμε κατι να χασουμε ....

(εγω εκει, στο συννεφο μου επιμενω... Χαβανα, ελα να γινουμε γειτονισσες!!)

:DΝαι μάλλον σε βλέπω Φρου Φρου, σε ξεχωρίζω από τα κόκκινα μαλλιά!!Εγω είμαι στο 10ο σύγνεφο αριστερά όπως μπαίνεις από την κορυφή του ουράνιου τόξου !!!:lol:

Αν μας επιτρεψουν καποια γνωστα ζωοφιλικα σαιτς να αναφερθουμε στο ονομα τους ισως καναμε κατι..

Ως Κατερινα φρου-φρου (ειδικα με το φρου-φρου:P) λιγο δυσκολο να μας λαβουν υπ οψιν..

ουφ αντε παλι ηλεκτρικη καρεκλα παραγωγων... ελπιζω να αξιζει τον κοπο, λοιπον συντασουμε προταση , βγαζουμε ενα κοστος παραγωγης , (το φθηνοτερο ελπιζω)
βρισκουμε μια εξωτερικη εταιρια για εκτελεση παραγωγης σε πλατο (μπορω να βοηθησω σε αυτο το κομματι) η αιτουμαστε να γινει in house εσωτερικη παργωγη απο το καναλι, χρειζομαστε .
παρουσιαστη, (που θα μιλαει στην οθονη) συντακτη (που θα υποδεχεται το υλικο των lost and found ,παραγωγο (που θα πουλησει την προταση στο καναλι και θα ψαξει για χορηγους και γενικα θ
α κανει τον κακο) αν εχουμε εικονοληπτη , μακιγιεζ και μπουνηχοληπτη εδω στο φορουμ hollywood τρεμε!!!

τα σωματεια δεν εχουν λεφτα δεν ειναι οτι δε θελουν να μιλαμε γιαυτα , τιποτα τα μεγαλα πετ σοπ , οι τροφες ...αυτα θα μας σωσοθν και αν υπαρχει και κανενα περιοδικο για ζωα ... (να μη διανεμεται δωρεαν για να εχει εσοδα)

Πόσο εύκολα θα τους βρούμε όλους αυτούς???

μια συναντηση αρκει , για τον ανθρωπο που θα τα παρπυσιαζει δεν ξερω...πρεπει να κανουμε casting και δοκιμαστικα... μεχρι να καταληξουμε

δεν ειναι καθολου κακη ιδεα μια καταχωρηση στα ζωοπεριοδικα...
ξερω οτι υπαρχει το ΓΑΒ, υπαρχει καποιο...ΜΙΑΟΥ?

Πρέπει να είναι δημοσιογράφος..;;Έχω κάποιον στο νου μου!!!Αλλά δεν ξέρω αν θα δεχθεί..Ασχολείται με οικολογικά θέματα σε μια πολύ γνωστή εφημερίδα..

πρεπει να ειναι καποιος που να το γουσταρει τρελα αυτο που κανει , να γραφει στο γυαλι, να ειναι φιλικος και αμεσος. να ξερει να στηνεται και να υποστηριζει μια τηλεοπτικη εκπομπη εστω κι αν αυτη ειναι ενα συντομο δελτιο ζωων

Άντε βρες τον τώρα αυτόν!!!Τέσπα, όποιος έχει ιδεούλα..λέει εννοείται!Ελπίζω να τα καταφέρουμε πάντως!!!

μια συναντηση αρκει , για τον ανθρωπο που θα τα παρπυσιαζει δεν ξερω...πρεπει να κανουμε casting και δοκιμαστικα... μεχρι να καταληξουμε

Ωραια τα λες... που θα τα παρουσιασουμε δε ξερω !!!!!!!

Στειλε μας ιδεες για αυτο που σκεφτεσαι και αυτους που ξερεις και παρουσιαστη, ισως και πολυ γνωστο, αν δεχθει, θα προσπαθησω να βρω εγω.. με πμ γιατι εδω θα χρονισουμε ανταλλασοντας μηνυματα!!!

Παιδια στο ραδιόφωνο μήπως υπάρχει κάποιος που θα μπορούσαμε να απευθυνθούμε για κάτι τέτοιο? Ένα μινι δελτιο για τα ζωάκια με τα τηλέφωνα των αγγελιών να ειναι στην διάθεση αυτων που τα ζητάνε με ένα σμσ ή τηλ...

Και στο ραδιοφωνο γινεται και στην τηλεοραση εαν συμφωνησει να μπει χορηγος καποια εταιρεια τροφων η κοινωνικης ευθύνης δοκιμαστε το

Παιδια στο ραδιόφωνο μήπως υπάρχει κάποιος που θα μπορούσαμε να απευθυνθούμε για κάτι τέτοιο? Ένα μινι δελτιο για τα ζωάκια με τα τηλέφωνα των αγγελιών να ειναι στην διάθεση αυτων που τα ζητάνε με ένα σμσ ή τηλ...

Για ραδιωφονικό σταθμό που έχει ηδη στην πρωινή ζώνη του 7-10 10 λεπτα για σκύλους είναι ο ΔΙΕΣΗ 101,3 δημοσιογράφος ο Κώστας Αρβανίτης τον κύριο που μιλάει για τα συλιά δεν θυμάμαι.'Η θα το κοιτάξετε ή θα περιμένετε να το κοιτάξω εγώ,κι αυτός γράφει στην Ελευθεροτύπια.Αν έχω γράψει πράγματα που δεν πρέπει μπορείτε να τα σβύσετε ή να μου πείτε τι;να τα σβύσω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back