Σχετικά με τα αδέσποτα (σεντόνι)

Να μην τα σβησεις καθολου!!

Μια ερωτηση προς ολα τα μελη γιατι εγω δεν γνωριζω...

Τις τροφες που δινονται στα σκυλια /γατια του ΚΑΖ, του Αγ. Φραγκισκου, στο Κεντρο κλπ απο που τις προμηθευονται???

Λεω τωρα εγω... σιγουρα θα ειναι μεγαλες ποσοτητες για να μεινουν αδιαφοροι..

(τεταρτο συννεφακι δεξια ειμαι, ντατς??)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

(τεταρτο συννεφακι δεξια ειμαι, ντατς??)[/quote]

γειτόνισσες είμαστε,εγώ μένω στο τρίτο συννέφακι:lol::lol::lol::lol::lol:και δεν φεύγω με τίποτα λέω να το αγοράσω:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συγκατοικοι των ροζ συννεφακιψν.......ΧΟΡΗΓΟΣ ειναι η μαγικη λεξη...κι ακολουθουν οι καλες προθεσεις κλπ......Τα "κακα κοριτσια" του αντεννα (καθημερινα 4 με 5 το απογευμα ε!!!!"συχνα αναφερονται σε ζωακια και για καταγγελιες και για χμενα κλπ...κι εγω εχω στειλει κι εχω μιλησει εκει....Μ εναν χορηγο θα κανουν καλη δουλεια γιατι τα λενε σκαμπροζικα κ πειστικα κι εχουν πολλους ακροατες....Ειναι κι ενας δημοσιογραφος του αλτερ που πολλες φορες συνομιλησα οταν εφερα τα καναλια για να σταματησω τους κο....ιταλους του μεντρανο να μαζευουν τα αδεσποτα του λουτρακιου για να τα δωσουν ζωντανα στις τιγρεις και τα λιονταρι!!!(λατινοι εραστες μετα μου λετε!!!!)Εσψσα πολλα σκυλακια κινητοποιωντας και τους μαγαζατορες της πολης.....Ξερετε τι μου ειπαν οι ιταλοι οταν ειχα σβερκωσει 2 σκυλια κ τους ελεγα οτι ειανι δικα μου για να μην τα παρουν???"ραγκατσα...αχρηστα ειναι τα αδεσποτα κ κανεις δεν θα τα αναζητησει...ας φανουν χρησιμα στα ζωα μας!!!!"""

Αντε βρε Avrilio ησουν μαρτυρας σε κατι τετοιο και δεν εκανες καταγγελια? Εγω το ακουω αλλα πολύ σπανια εχει βρεθει ανθρωπος να τους δει επ αυτοφορο

δεν προσεξες τι εγραψα!!!!και τους επιασα επ αυτοφορω, και τσακωθηκα κ το ειπα στα καναλια κ σε δημοσιογραφους κ ενημερωσα τους κατοικους κ καταφερα να το σταματησω!!!!οι μονοι αδιαφοροι ηταν οι μπατσοι που εκαναν τις παπιες..."εχουμε εδω τσιρκο???(εισε βουηκει ο τοπος κι ηταν 500μ πιο κατω τους!!!) κ τι να κανουμε εμεις???" Οποτε....σιγα την φοβερη τυχη που ειχα....παντως τους σκυλακους δεν τους αφησα στα δοντια τους!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back