nellos
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
souza
Νεοφερμένο μέλος
Δύσκολο.. όσοι υπάρχουν είναι ιδιώτες. Δέχονται μόνο να τους πας εκεί. Πικρή ιστορία μην το ψάχνεις..καιρος ειναι ομως να βρεις καποιον κτηνιατρο που να μπορτει να ερχετε στο σπιτι για να τον παρακολουθει
Και δεν έχω μόνο τον Κουρσάρο, έχω άλλα 6 γατιά.
VAGLEBE
Νεοφερμένο μέλος
βρίσκομαι και εγώ στην Σάμο και έχω το ίδιο πρόβλημα με έναν περσικό τεσσάρων μηνών ο οποίος κάνει διάρροια συνέχεια τρώει τα πάντα είναι ευδιάθετος πίνει νερό του κάνω δίαιτα με ξηρά τροφή i/d και του δίνω flagyl και βιταμίνες αλλά δεν βελτιώνεται μου είπε ο πωλητής ότι έτσι είναι τα περσικά έχει κανείς άποψη Ευχαριστώ.
souza
Νεοφερμένο μέλος
VAGLEBE
Νεοφερμένο μέλος
Υπάρχει ο Αντωνιάδης στο Ηραίο αλλά τον χειμώνα είναι στην Ιταλία και ο Παριανόπουλος ο οποίος είναι και αυτός πολύ καλός στο Αγροτικό Κτηνιατρείο Καρλοβάσου στην πλατεία πίσω από το Δημαρχείο.
kostasss
Νεοφερμένο μέλος
Η froufrou κανει συχνα εμετο. ο γιατρος ειπε οτι
φταινε οι τριχες που καταπινει .ετσι αγορασα μια «παστα» ,λεγεται cat lax ..αλλα δεν ειδα αποτελεσματα. Τη προτεινεται να κανω ?
2ο προβλημα.. η γατα μου τρωει μονο κονσερβες καθως στην αρχη που ετρωγε ξηρα τροφη ειχε διαρροια. Απο τοτε που αρχισα να τις δινω gourmet πατε βοδινο και κηνυγι εχουν σταματησει οι διαρροιες.ειχαμε δοκιμασει σχεδον ολες τις ξηρες τροφες αλλα συνεχιζε και εκανε διαρροια... αγορασα σημερα κατι νεες gourmet pearl με γαριδες.. αλλα φοβαμε να της
δωσω μην την ξαναπιασει γιατι παλαιοτερα που της ειχα δωσει ενα gold με σαλτσα την ειχε πιασει παλι..
τι μπορει να την πειραζει ? να δοκιμασω να της αλλαξω τροφη ?υπαρχει περιπτωση να εχει αποκατασταθει το προβλημα αυτο ?
ευχαριστω πολυ και καλως σας βρηκα σε αυτο το υπεροχο forum
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Νομίζω πως ρώτα απ'όλα θα πρέπει να πας μια βολτίτσα στο γιατρό (αν δεν το έχεις ήδη κάνει) να την εξετάσει. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκαλεί αυτές τις διάρροιες. Κατα τ'άλλα πάρε καμια ξηρά τροφή hills που είναι ιατρικές και δοκίμασε με αυτές.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Nα χαίρεσαι και την κουκλίτσα σου. Θεά είναι!!!!! Tώρα με τη διάρροια, πολύ παράξενο
Πρώτη φορά ακούω να έχει κάποιο γατί και με την ξηρά τροφή. Δοκίμασε στήθος κοτόπουλο βραστό. Θα βοηθήσει. Oμως χρειάζεται συμβουλή γιατρού. Kάτι δεν μου αρέσει εδώ
Tόση διάρροια... Aν δεν εμπιστεύεσαι το γιατρό σου ή για να πάρεις 2η γνώμη, μπορούμε να σου δώσουμε το τηλ του «Aίλουρου» που ειδικεύεται στις γάτες. Eίναι στο Φλοίσβο. Tο έχει κανεις πρόχειρο παιδιά;Περαστικά της...
kostasss
Νεοφερμένο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
φρου-φρου λέω και εγω τον γατούλη μου.. αρσενικός όμως!!! αυτός στο avatar μου
κουκλίτσα η φρου- φρου σου! να την χαιρεσαι!!
το τηλέφωνο του ΑΙΛΟΥΡΟΣ : 210 9854262, κιν 6932285363
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
kostasss
Νεοφερμένο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Τι ξηρή τροφή της έδινες; Γενικά συνήθως οι κονσέρβες είναι πιθανό να προκαλέσουν διάρροια. Θα σου πρότεινα κι εγώ να δοκιμάσεις της hills.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Και δε της φενεται η ηλικια της
kostasss
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool