Σχετικά με τη διάρροια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πολύ χάρηκα που ο γατούλης σου είναι καλά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καιρος ειναι ομως να βρεις καποιον κτηνιατρο που να μπορτει να ερχετε στο σπιτι για να τον παρακολουθει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καιρος ειναι ομως να βρεις καποιον κτηνιατρο που να μπορτει να ερχετε στο σπιτι για να τον παρακολουθει
Δύσκολο.. όσοι υπάρχουν είναι ιδιώτες. Δέχονται μόνο να τους πας εκεί. Πικρή ιστορία μην το ψάχνεις..
Και δεν έχω μόνο τον Κουρσάρο, έχω άλλα 6 γατιά.

Διάροια Γάτας

βρίσκομαι και εγώ στην Σάμο και έχω το ίδιο πρόβλημα με έναν περσικό τεσσάρων μηνών ο οποίος κάνει διάρροια συνέχεια τρώει τα πάντα είναι ευδιάθετος πίνει νερό του κάνω δίαιτα με ξηρά τροφή i/d και του δίνω flagyl και βιταμίνες αλλά δεν βελτιώνεται μου είπε ο πωλητής ότι έτσι είναι τα περσικά έχει κανείς άποψη Ευχαριστώ.

Μιας και μένεις και συ Σάμο, μήπως μπορείς να μου προτείνεις κτηνίατρο; Εσύ που πας τη γατούλα;

Κτηνίατρος στη Σάμο

Υπάρχει ο Αντωνιάδης στο Ηραίο αλλά τον χειμώνα είναι στην Ιταλία και ο Παριανόπουλος ο οποίος είναι και αυτός πολύ καλός στο Αγροτικό Κτηνιατρείο Καρλοβάσου στην πλατεία πίσω από το Δημαρχείο.

Προβλήματα...

Η froufrou κανει συχνα εμετο. ο γιατρος ειπε οτι
φταινε οι τριχες που καταπινει .ετσι αγορασα μια «παστα» ,λεγεται cat lax ..αλλα δεν ειδα αποτελεσματα. Τη προτεινεται να κανω ?

2ο προβλημα.. η γατα μου τρωει μονο κονσερβες καθως στην αρχη που ετρωγε ξηρα τροφη ειχε διαρροια. Απο τοτε που αρχισα να τις δινω gourmet πατε βοδινο και κηνυγι εχουν σταματησει οι διαρροιες.ειχαμε δοκιμασει σχεδον ολες τις ξηρες τροφες αλλα συνεχιζε και εκανε διαρροια... αγορασα σημερα κατι νεες gourmet pearl με γαριδες.. αλλα φοβαμε να της
δωσω μην την ξαναπιασει γιατι παλαιοτερα που της ειχα δωσει ενα gold με σαλτσα την ειχε πιασει παλι..

τι μπορει να την πειραζει ? να δοκιμασω να της αλλαξω τροφη ?υπαρχει περιπτωση να εχει αποκατασταθει το προβλημα αυτο ?

ευχαριστω πολυ και καλως σας βρηκα σε αυτο το υπεροχο forum

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• froufrou.GIF
    froufrou.GIF
    118,1 KB · Εμφανίσεις: 90
τι ομορφια ναζιαρικη ειναι η φρουφρου.....αυτη τη παστα για τριχομπαλες δε τη χρησιμοποιω γιατι δεν τη τρωει και κανει τα παντα χαλια ετσι του παιρνω και φυτευω ειδικο γρασιδι σε ενα μπολ και ειναι καλυτερα.........δε ξερω τι να πω για το φαι αφου της πηρες δωστης πολυ λιγο και παρακολουθα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και καλως ορισατε :up: :up:

Καταρχήν καλως ήρθες εσύ και η κούκλα γάτα σου.
Νομίζω πως ρώτα απ'όλα θα πρέπει να πας μια βολτίτσα στο γιατρό (αν δεν το έχεις ήδη κάνει) να την εξετάσει. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκαλεί αυτές τις διάρροιες. Κατα τ'άλλα πάρε καμια ξηρά τροφή hills που είναι ιατρικές και δοκίμασε με αυτές.

Kαλώς ήρθες Kώστα στο my cat :) Nα χαίρεσαι και την κουκλίτσα σου. Θεά είναι!!!!! Tώρα με τη διάρροια, πολύ παράξενο :blink: Πρώτη φορά ακούω να έχει κάποιο γατί και με την ξηρά τροφή. Δοκίμασε στήθος κοτόπουλο βραστό. Θα βοηθήσει. Oμως χρειάζεται συμβουλή γιατρού. Kάτι δεν μου αρέσει εδώ :hmm: Tόση διάρροια... Aν δεν εμπιστεύεσαι το γιατρό σου ή για να πάρεις 2η γνώμη, μπορούμε να σου δώσουμε το τηλ του «Aίλουρου» που ειδικεύεται στις γάτες. Eίναι στο Φλοίσβο. Tο έχει κανεις πρόχειρο παιδιά;
Περαστικά της...

o κτηνιατρος ειχε σηκωσει τα χερια ψηλα.. τις ειχε κανει εξετασεις κοπρανων κλπ αλλα ηταν ολα οκ..απο τοτε που περασε το προβλημα αυτο δεν ξανασχοληθηκα.. αλλα τωρα με τρωει να αρχισω να τις δινω τις διαφορες λιχουδιες (gold,pearl etc) ... αυριο το πρωι θα της δωσω ενα pearl .. ελπιζω μην κανει ολο το σπιτι μεσα στο σκ..

Πόσο χρονών είναι; Πάντως πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξεις κτηνίατρο.

καλώς ήρθες!!:) φρου-φρου λέω και εγω τον γατούλη μου.. αρσενικός όμως!!! αυτός στο avatar μου:P κουκλίτσα η φρου- φρου σου! να την χαιρεσαι!!:inlove:

το τηλέφωνο του ΑΙΛΟΥΡΟΣ : 210 9854262, κιν 6932285363

Θα συμφωνησω και εγω με νεο γιατρό και ειδική τροφή ισως να δεις της roayl canin για ευαισθητο στομαχάκι.

6 χρονων ειναι

Συνημμένα

• DSCN0121.JPG
    DSCN0121.JPG
    28,3 KB · Εμφανίσεις: 62
  • DSCN0101.JPG
    DSCN0101.JPG
    27,7 KB · Εμφανίσεις: 66
Καταρχήν καλωσήρθατε κι εσύ και η κουκλίτσα σου!!!

Τι ξηρή τροφή της έδινες; Γενικά συνήθως οι κονσέρβες είναι πιθανό να προκαλέσουν διάρροια. Θα σου πρότεινα κι εγώ να δοκιμάσεις της hills.

Αχουτο ειναι μια κουκλα!!!:D Και δε της φενεται η ηλικια της:)

δεν θυμαμε πιες ακριβως της ειχα δωσει παντος ειχα δοκιμασει παρα πολλες.και ολες τις επαιρνα απο το κτηνιατρειο. αυτες τις hills δεν τις ξερω.. απο που μπορω να τις προμηθευτω ?

Σε πετσοπ θα τις βρεις σίγουρα.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back