Σχετικά με τη διάρροια

• Thread starter Thread starter popi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Ετσι θα γίνει ο Πρίγκιπας όταν μεγαλώσει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 04052007080.jpg
    04052007080.jpg
    694,8 KB · Εμφανίσεις: 71
καπως ετσι ηταν και η froufrou μικρη..κουκλακι να το χαιρεσαι!!

παιδια απο hills πια να επιλεξω ειδα στο σαιτ οτι εχει διαφορες.. κανει για πληρη διατροφη ?η ειναι μονο για θεραπεια..?

σας ευχαριστω για τις προηγουμενες απαντησεις:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπαρχουν πολλες τροφες...
Εγω θα σου συνιστουσα να επερνες μια πιο ειδικη οπως η oral care(για δοντια χωρις πετρα) ή την hairball, που ειναι για τις τριχομπαλες.
Μπορεις να ρωτησεις καποιον κτηνιατρο να σου προτινει καποια!:)

Καλώς ήρθες! Πανέμορφη είναι η γατούλα σου!:inlove::inlove::inlove: Να τη χαίρεσαι!

Ειναι περσίδα σαν το χιονακι μου μονο πρασινοματα αντι πορτοκαλοματα.. νομιζω την εχεις καλομαθει και πρεπει να χει καποιο ποροβλημα η δικη μου τρωει απο ολα με ορεξη δεν μου φαινεται φυσιολογικο . ο αιλουρος θα σου πει τι να κανεις

:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Ετσι θα γίνει ο Πρίγκιπας όταν μεγαλώσει;
Συνημμένα Thumbnails
ο πριγκιπας σου εκτος οτι χρειαζεται τομπρεξ στο ματακι οπως ολα τα περσικα θα γινει ιδιος με το χιονακι δες κατω που λεω χουχουδακια εχει το χιονακι μεγαλο με τριχα και κουρεμενο ετσι θα ειναι

Οσον αφορα τη γατα σου Κωστα, συμφωνω με την Ολγα. Περιεργο να μην εχει βρει μια λυση ο γιατρος και καλα θα εκανες να παρεις μια δευτερη γνωμη. Στο pet shop υπαρχουν κονσερβες hills για γατες που δινονται για θεραπευτικους λογους. Νομιζω οι w/d της hills ειναι για τη διάροια, αλλα η γατα δεν κανει να τρωει τετοια συνεχεια.

ο πριγκιπας σου εκτος οτι χρειαζεται τομπρεξ στο ματακι οπως ολα τα περσικα θα γινει ιδιος με το χιονακι δες κατω που λεω χουχουδακια εχει το χιονακι μεγαλο με τριχα και κουρεμενο ετσι θα ειναι
O Πριγκηπας ειναι Νορβηγός! (Νορβηγικου δάσους). Δεν ξερω πως θα γινει ακριβως Ποπη οταν μεγαλωσει, αλλα εχω ακουσει οτι αυτα τα γατια γινονται τεράστια και θελουν πολυ χωρο!

τι να πω ρε γμτο.. λετε να το κανει επητιδες για να τρωει μονο gourmet ?:lol:

αυριο θα παω στο petshop και θα πω το προβλημα και θα ρωτησω πια να της παρω απο hill's.. ελπιζω να τα τρωει και να πανε ολα καλα.. και κονσερβα θα τρωει μια φορα την εβδομαδα :happy:

ποσο κανει μια σακουλα hill's ?

yasmin1gr ναι πρασινοματα ειναι και μαλιστα το ενα ματι ειναι σα να το βαφει..:lol:

δεν ξερω αν φενεται στη φοτο

Συνημμένα

• DSCN0114.JPG
    DSCN0114.JPG
    21 KB · Εμφανίσεις: 52
ποσο κανει μια σακουλα hill's ?
Εξαρταται...
Το δικιλο ειναι γυρω στα 12-17Ε, αναλογως το ειδος.

Πόπι μου ο Πρίγκηπας σου θέλει επειγόντως αλοιφή για το ματάκι, ίσως και βόλτα στον κτηνίατρο, στη φωτογραφία φαίνεται ότι κοντεύει να του κάνει έλκος! Πάντως, νομίζω όταν μεγαλώσει πρέπει να τον αναβαθμίσεις σε θεό!;)
Κώστα, όταν λες κάνει εμετό, βγάζει μόνο τριχόμπαλες ή κάνει κανονικά εμετό; Αν είναι το δεύτερο μάλλον έχουν δίκιο τα παιδιά, εκτός από ειδική τροφή χρειάζεσαι και μια δεύτερη ιατρική γνώμη. Περαστικά και γρήγορα!

μονο τριχομπαλες ! και ειναι αηδια..

Ε, εντάξει πουλάκι μου τότε μην ανησυχείς! Οι κονσέρβες κάνουν καλό για τις τριχόμπαλες γενικά αλλά σίγουρα όχι στην διάρροια. Μπορείς να τις συνδυάσεις και με ξηρή τροφή ειδική για τριχόμπαλες και να δοκιμάσεις και καμιά διαφορετική πάστα. Δύσκολη η απεξάρτηση από τα γκουρμέτ, την περάσαμε και μεις:P, μπορείς απλά να μοιράζεις την κονσερβούλα και να ανακατεύεις σε κάθε γεύμα τη μισή με ξηρή τροφή. Εγώ στη δική μου δίνω nutro choice (έχει και hairball εκδοχή) και μπορώ να πω ότι έχουμε γλιτώσει από προβλήματα πεπτικού. Παλιότερα την έπιαναν διάρροιες που και που αλλά τίποτα χρόνιο.
Πάντως, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, πάρε και ένα τηλέφωνο το γιατρό σου και πες του για τις διάρροιες.

παρε κ μια δευτερη γνωμη απο αλλο κτηνιατρο ο Αιλουρος ειναι ειδικευμενος στις γατες

Περαστικά στο γατάκι σου!!!!

ο δικος μου ,απο μικρος που ηταν ,ολο διαρροια εκανε.Ο γιατρος μου ειπε να παρω την h\dτης hill's αλλα ουτε και με αυτην του περασε.Μου ειπε μετα οτι έπρεπε να κανουμε εξετασεις που θα στοιχιζαν γυρω στα 200 ευρώ.Τελικα σωθηκα με τις ξηρες τροφες της hill's που ανακαλυψα μονος μου και τις παιρνω γυρω στα 16-18 ευρω.Τις βρησκεις σε ολα τα pet shop και διαλεξε μια που να εχει μεσα ρυζι.Περαστικα σας.

Πόπι μου ο Πρίγκηπας σου θέλει επειγόντως αλοιφή για το ματάκι, ίσως και βόλτα στον κτηνίατρο, στη φωτογραφία φαίνεται ότι κοντεύει να του κάνει έλκος! Πάντως, νομίζω όταν μεγαλώσει πρέπει να τον αναβαθμίσεις σε θεό!;)
Κώστα, όταν λες κάνει εμετό, βγάζει μόνο τριχόμπαλες ή κάνει κανονικά εμετό; Αν είναι το δεύτερο μάλλον έχουν δίκιο τα παιδιά, εκτός από ειδική τροφή χρειάζεσαι και μια δεύτερη ιατρική γνώμη. Περαστικά και γρήγορα!

:( :( :( Μαριγώ καλά που το είδα,λες ότι έχει πρόβλημα ο μικρός μου τι αλοιφή;ανησυχώ τον πήγα όταν τον πήραμε και δεν τον ξαναπήγα γιατί μου είπε πάνω κάτω αν τον πουλάω:down: :down: :down:
Απάντησε μου με πμ γιατί δεν προλαβαίνω να διαβάζω όλα τα μηνύματα.

λοιπον , hills δεν ειχε το pet shop μονο την φαρμακευτικη σειρα..ο κτηνιατρος μου εδωσε μια techni-cal hairball control ..ειναι η δευτερη μερα που της δινω και ολα πανε καλα.. βεβαια τις βαζω μεσα και gourmet τωρα που ειναι αρχη (μου το ειπε ο κτηνιατρος)

αληθεια, ειναι καλη γατοτροφη η συγκεκριμενη ?!

Έχουμε διάρροια...

Και τα τρία γατόνια μου είδα να έχουν το πρωί διάροια... σε τι μπορεί να οφείλεται? Τους δώσαμε εχθές για δεύτερη φορά το φάρμακο για τα σκουλικάκια. Τα δύο είναι πολύ παιχνιδιάρικα και τρώνε κανονικά, ο ένας όμως δεν έχει πολύ όρεξη και κάθεται περισσότερο μόνος του...

Αν θυμάμαι καλά είναι μικρά τα γατάκια σου, ε; Αν είναι έτσι, χρειάζεται πολλή προσοχή με τη διάρροια. Αν δε βελτιωθούν σύντομα θα πρέπει οπωσδήποτε να τα δει κτηνίατρος. Μήπως τους άλλαξες κάτι στη διατροφή τους; :hmm:
Όταν είχε η Αρήθα διάρροια (ήταν περίπου 2,5 μηνών) η κτηνίατρος μου είχε πει να την αφήσω εντελώς νηστική, μόνο με νερό, για 12 ώρες και αν δεν υποχωρήσει η διάρροια να της την πάω για να τη δει και να της γράψει σιρόπι. Ίσως να βοηθήσει και τα δικά σου η 12ωρη νηστεία, αλλά καλύτερα να ρωτήσεις το γιατρό πρώτα...
Μπορείς επίσης να κάνεις το εξής, για να διαπιστώσεις αν είναι αφυδατωμένα: σήκωσε το δέρμα απ' την πλάτη τους (κάτι μεταξύ "τσιμπήματος" και "τραβήγματος" αλλά απαλά!) και δες με τι ταχύτητα επανέρχεται στη θέση του όταν το αφήσεις. Αν επανέλθει αμέσως, είστε ΟΚ. Αν αργήσει, τότε τα γατάκια έχουν πρόβλημα αφυδάτωσης και πιθανόν να χρειάζονται ορό.
Εύχομαι να 'ναι περαστικά! :)

Δεν άλλαξα κάτι στη διατροφή τους. Σκέφτομαι μήπως φταίει οτί τώρα τελευταία η μαμά τους άρχισε να πηγαίνει στη δικιά τους τουαλέτα και επειδή ουσιαστικά ήρθε σπίτι μας όταν γέννησε (την έχουμε λίγο καιρό), μήπως τους κόλησε τπτ??? Τα δύο δε φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι στη συμπεριφορά τους και συνεχίζουν να παίζουν και να τρώνε κανονικά. το άλλο όμως δεν τρώει πολύ, δεν παίζει τόσο συχνά και φαίνεται να είναι σε κάπως χειρότερη κατάσταση. Τώρα ξύπνησαν και θα πάω να δοκιμάσω αυτό που μου είπες... Αυτή την εβδομάδα ήθελα να τα πάω για τα πρώτα τους εμβόλια...:( Είναι 7 εβδομάδων...

Μπορεί να φταίει και η αποπαρασίτωση. Να είχαν δηλαδή σκουλήκια και με την πάστα ο οργανισμός αναγκάστηκε να τα αποβάλλει και έπαθαν διάρροια. Αν συνεχιστεί και αύριο πάρε τηλ τον κτηνίατρο σου. Οι διάρροιες είναι πολύ συχνές στα μικρά:/:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back