Σχετικά με τη διάρροια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
τι σημαινει βρε μιιμκα αυτο;;;;;;:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

στον πωπω δεν θα δοκιμαζα με τιποτα. της το εβαλα κατω απο τη μασχαλιτσα οπως κανουμε στα μωρακιαεχει 37,8. αν βαλουμε και το λαθος που λεει η aretha τοτε μαλλον ειναι ενταξει. ε;;;
Η θερμοκρασία που πήρες από τη μασχάλη της δεν μπορεί να αποτελέσει ένδειξη, ούτε καλή ούτε κακή, μόνο από τον πρωκτό μπορείς να πάρεις σωστή θερμοκρασία (δεν είναι δηλαδή θέμα προσθαφαίρεσης βαθμών θερμοκρασίας). Η μόνη ένδειξη πυρετού που μπορείς να έχεις είναι, όπως σου είπαν πιο πάνω, η ληθαργική συμπεριφορά (όχι απλά ο ύπνος, αλλά το να κοιμάται συνέχεια και πολύ βαριά, να μην μπορείς να την ξυπνήσεις, να μην κινείται καθόλου κ.λπ.).
Δεν έχω καταλάβει, τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις ότι έχει πυρετό; :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aretha δεν ειναι κατι συγκεκριμενο, δεν ξερω απλα το σκεφτηκα,νομιζω πως ειναι ζεστη. δεν μιλαμε για λυθαργο καμια σχεση!!! απλα ειναι πιο ηρεμη.

πρεπει να πειναει το μαναρι μου γιατι μολις εκοβα το κοτοπουλο της μυρισε και ηρθε και μου νιαουριζε. τωρα ειναι μπροστα απο την κουζινα και περιμενει με δεος.
να φανω αμιληκτη για το 12ωρο ε;;;

δεν εχει φαει και πολυ ειναι η αληθεια, δεν ξερω γιατι. 10 ωρες κρατηθηκε η νηστεια. τωρα πηγε τουαλετα και εκανε παλι διαρροια!!!:( δεν καταλαβαινω γιατι!

:( άχου το καημενούλι μου.. Μαρία κι εμένα μου έχει κάνει διάρροια, αλλά κράτησε μόνο 3 μέρες.. και τις 3 μέρες του έδινα μόνο κοτόπουλο με ρυζάκι. Αλλά εσείς έχετε κι ένα ιστορικό.. :hmm::( Παρατήρησε το όσο μπορείς το βράδυ και αύριο πάρε τηλ τον γιατρό.. Μακάρι να είναι κάτι ασήμαντο και να περάσει γρήγορα..

ευχαριστω κλεοπατρα μου. δεν καταλαβαινω γιατι συμβαινει αυτο!!! της δοκιμαζω διαφορες τροφες αλλα ηταν ολα καλα. με ανησυχει το οτι δεν τρωει. κοτοπουλο με ρυζι της εχω αλλα... η βλακεια ειναι πως εγω θα φυγω για τις εκλογες και η μητερα μου δεν οδηγει για να την παει στον γιατρο αν χρειαστει! ευχομαι να ειναι καλυτερα αυριο για να ηρεμησω!

Τον καημενο!!! :(:( Παντως παρε το γιατρο τηλεφωνο αυριο. Δεν τρωει καθολου δηλαδη;;; Γιατι τιθεται ενα θεμα αν δεν τρωει.....

παντως το θεμα αποπαρασιτωση ξαναδεστο..μηπως εχει παρασιτα το γατι και γιαυτο ειναι ετσι..:hmm:

εφαγε λιγο κοτοπουλο το ρυζι δεν το θελει! θα της ξεχωρισω το κρεας μαλλον. εχει εξαφανιστει τωρα καπου κοιμαται. θα παρω τηλ αυριο. δεν θελω να της δωσω αλλα φαρμακα. η ταλαιπωρια ειναι μεγαλη νομιζω και για τις δυο μας, ασε που δεν θα της το δινω εγω τωρα αλλα η μητερα μου:( τα καταφερνει καλυτερα απο εμενα αλλα την αγγαρευω και δεν μ'αρεσει. δεν θα μου πει τιποτα και δεν εχει κανενα προβλημα αλλα δικια μου ευθυνη ειναι το ψιψι οχι δικια της.

παντως το θεμα αποπαρασιτωση ξαναδεστο..μηπως εχει παρασιτα το γατι και γιαυτο ειναι ετσι..:hmm:

λες; ειναι δυνατον; αφου εχει αποπαρασιτωθει. η επομενη δοση ειναι τον οκτωβριο. δεν ξερω θα παρω τηλ αυριο να ρωτησω:|

εμεις να δεις τι εχουμε περασει με τις διαρροιες...:(εχουμε κανει απειρες νηστειες 12ωρες,κι ακομα και τωρα που εχει βελτιωθει το εντερο του πρεπει να ζυγιζω αυστηρα την τροφη και να προσεχω τι κακα κανει.εμας το προβλημα μας το δημιουργει καλυκοιος.παιρνουμε και πεπτικα ενζυμα γιατι ο ιος επηρεαζει και το παγκρεας και δεν μπορει να γινει σωστη πεψη των τροφων.πιστευω παντως οτι εφοσον επιμενουν οι διαρροιες θα πρεπει να παρεις γνωμη γιατρου και οσο γινεται πιο γρηγορα.Νερο παντα πρεπει να υπαρχει οπως ειπε η Αλικη για τον κινδυνο αφυδατωσης.αλλα αν δεν αρχισει ν'απορροφα θρεπτικα συντομα θα εξασθενησει πολυ:/:

ηταν μια χαρα οποτε ειχα ησυχασει. σημερα δεν ειδα πως ειναι το κοπρανα της. της εβαλα κοτοπουλακι δεν ενθουσιαστηκε μετα απο λιγο πηγε και εφαγε. δεν ξερω αν ειναι αρκετη η ποσοτητα γιατι παντα της εχω φαγητο και τρωει οσο θελει :( θα παρω τον γιατρο τωρα να τον ρωτησω.

Περιμενουμε νεοτερα. :):)

δεν τον εχω βρει χριστινα τον γιατρο:( δεν εχει φαει αλλο, εχει παιξει τωρα κοιμαται. δεν την εχω πετυχει να πηγαινει τουαλετα για να πω αν υπαρχει βελτιωση ή οχι!!!
θα βρω το τηλ του αιλουρου κι αν υπαρχει προβλημα τις μερες που θα λειπω θα πω στην μανα να παρει αυτον. το προβλημα μου με το γιατρο ειναι πως δεν εχω το κιν του (βλακεια μου) και στο ιατρειο μιλαγε και μετα δεν το σηκωνε

Τι να κανω???
Τα καινουργια γατακια εχουν διαρροια!!!
Κατεβηκα τωρα στον κηπο και απο πισω ειναι παρα πολυ λερωμενα!
Και επισης το μαξιλαρακι που καθονται ειναι μες τη βρωμα!
Κλαινε παρα πολυ, μαλλον πονανε!!!:(:(:(

Τι μπορω να κανω?
Στον κτηνιατρο δεν γινεται να τα παω γιατι δεν πιανονται!Ειναι μια σταλα και χωνονται παντου!Μονο αν γινει κατι μεσω φαγητου...

Καμια ιδεα????:/::/::/:

μμμμ αν βάλεις πάστα στο φαγητό τους?? αλλα μάλλον δεν θα την φάνε..(αν είναι η διάρροια από παράσιτα) αλλιώς μάλλον κρυώσανε...

Εγω φοβαμαι μην ειναι πανλευκοπενια!
Και θα κολλησουν και τα αλλα...:cry::cry::cry:
Να βαλω Banmith εννοεις?
Θα κανω μια προσπαθεια αυριο γιατι σημερα δεν εχω!

Μωρέ, μη σκέφτεσαι αμέσως το χειρότερο! Διάρροια έχουν σχεδόν όλα τα γατάκια και συνήθως ή θα είναι από παράσιτα ή από δυσπεψία.
Δοκίμασε με το Banminth όπως είπε η Νότα κι αν δε δεις καμία βελτίωση μπορείς να δοκιμάσεις να τους βάλεις στο φαγητό τους λίγο αντιδιαρροϊκό σιρόπι (ρώτα καλού κακού τον κ. Πάνο πριν, επειδή είναι μικρά).
Περαστικά σας!! :)

Τι να κανω???
Τα καινουργια γατακια εχουν διαρροια!!!
Κατεβηκα τωρα στον κηπο και απο πισω ειναι παρα πολυ λερωμενα!
Και επισης το μαξιλαρακι που καθονται ειναι μες τη βρωμα!
Κλαινε παρα πολυ, μαλλον πονανε!!!:(:(:(

Τι μπορω να κανω?
Στον κτηνιατρο δεν γινεται να τα παω γιατι δεν πιανονται!Ειναι μια σταλα και χωνονται παντου!Μονο αν γινει κατι μεσω φαγητου...

Καμια ιδεα????:/::/::/:

Είναι μεγάλα τα γατάκια? Γιατί τα μωρά κάνουν σαν διάρροια επειδή δεν τρώνε στερεη τροφή. Μίλα καλύτερα με το γιατρό πάντως.... Εγώ είχα βρει κάτι γατάκια (πολύ μωρά) και το ένα είχε συνέχεια διάρροια με αποτέλεσμα να εξασθενίσει ο οργανισμός του και.... Δε θέλω να πω ότι θα συμβει το ίδιο, αλλά καλύτερα να είσαι σίγουρη. Για τη διάρροια πάντως μου είχε πει να το ταϊζω με ρυζι-λαπά, βρασμένο μέσα σε ζουμί από κοτόπουλο.... Ελπίζω να γίνουν καλά!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back