kostasktl
Νεοφερμένο μέλος
. Η κυρία που της ανήκει το διαμέρισμα, δεν έχει πρόβλημα, αλλά το καταστατικό της οικοδομής λέει ότι απαγορεύονται τα ζώα
. Εγώ ξέρω ότι ο νόμος επιτρέπει σε διαμέρισμα μέχρι δύο μικρόσωμα ζωάκια. Ακόμη βέβαια, οι ένοικοι της οικοδομής δεν το έχουν καταλάβει,αν μου πουν όμως ότι δεν γίνεται? Εγώ δεν θέλω να τα δώσω, θέλω να τα κρατήσω. Τί μπορώ να κάνω? Εχετε να μου προτείνετε κάτι?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
εισαι καλυμένος και δεν σε κουναει τίποτα... ΜΙΣΟ να βρω και τον νομο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Τωρα θα σου πρότεινα να είσαι χαμηλών τόνων... έτσι και αλλιώς δεν τα πας βόλτα όπως τα σκυλιά κάθε μέρα...
Εγω έχω γάτα από τον Σεπτέμβριο και αμφιβάλω αν η διπλανή μου έχει καταλάβει τίποτα....

Θα την βγάζεις μόνο όταν την πας στον Κτηνίατρο για εμβόλια ...
Αν είναι για το μπαλκόνι θα σου έλεγα ιδαίτερη προσοχή όχι τίποτα αλλο μην πεσουνε....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostasktl
Νεοφερμένο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Όλα θα πάνε καλά και να χαίρεσαι τα γατουλάκια σου.

kostasktl
Νεοφερμένο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος

kostasktl
Νεοφερμένο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

fru_fru
Δραστήριο μέλος
υπερτερει το καταστατικο της πολυκατοικιας απο την αποφαση που ισχυει στη νομοθεσια ???
υπ οψιν, οταν νοικιασα σε ενα αξιαγαπητο ανδρογυνο με 2 σκυλους και 2 γατους το ιδιοκτητο μου διαμερισμα, προσπαθησαν να κανουν φασαρια οι διπλανοι οτι βασει καταστατικου απαγορευονται τα ζωα (ουδεποτε ειδα γραπτο καταστατικο) και φυσικα παρενεβην λεγοντας οτι δικο μου το σπιτι και βασει νομου δικαιουμαι να εχω δυο κατοικιδια μεσα. Εφ οσον το νοικιαζω μεταφερω στον νοικαρη το συγκεκριμενο δικαιωμα.
οι διπλανοι το καναν "τουμπεκί" και ολα καλα.
Χμ... Υπαρχει καποιος δικηγορος στο σαιτ να μας διαφωτισει?? Το συγκεκριμενο με "καιει" και εμενα γιατι θα θελα να μετακομισω...
φιλικα
κατερινα - φρουφρου - ρωμαιος
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τώρα αν το συμβόλαιο που υπογράφεις όταν νοικιάζεις σου έχουν και όρο να μην πάρεις κατοικίδιο τότε τα πράγματα λίγο μπλέκοντε

zorica
Διάσημο μέλος

kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με τους νομους που απαγορευουν/επιτρεπουν να υπαρχουν ζωα (γατα/σκυλος κ.α) στο διαμερισμα μιας πολυκατοικιας.
Με αφορμη την αποκτηση της Σοφης διαβασαμε το καταστατικο της οικοδομης και λεει οτι απαγορευεται να εχουμε ζωα μεσα στο διαμερισμα (γατα/σκυλο). Αυτο δεν σας κρυβω οτι λιγο με ανησυχει..
Υπαρχει καποιος νομος που να τα επιτρεπει;; Και αν ναι που μπορω να τον βρω;;;Ευχαριστω και περιμενω τις απαντησεις σας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εκτος των αλλων λεει και αυτο:
Να ξερεις οτι ο νομος ειναι παντα ισχυροτερος απο οποιονδηποτε κανονισμο πολυκατοικιας.Δεν μπορεί να απαγορευθεί η διατήρηση ζώων συντροφιάς με τον κανονισμό της πολυκατοικίας, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις του προηγούμενου εδαφίου. Με τον ίδιο κανονισμό μπορεί να περιορίζεται ο μέγιστος αριθμός των ζώων, που επιτρέπονται, στα δύο (2) ζώα ανά διαμέρισμα.
Αυτο που θα πρεπει να προσεξεις ειναι,στο συμφωνητικο να μην γραφεται κατι τετοιο.Γιατι εκει,δεν ειμαι σιγουρη τι ισχυει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool