Σχετικά με το φτέρνισμα

Η θερμοκρασια του και τα ματια του ειναι μια χαρα.Λιγες τριχουλες στη μυτη του μου φαινεται οτι εχουν γινει πιο σκουρες,σαν να ειναι ξηρο εκεινο το σημειο.Απο δευτερα θα παμε στο γιατρο.Απλως ηλπιζα να που πειτε κατι μεχρι τοτε γιατι με εχει πιασει μια ψιλοανησυχια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εκτός απο την άνοιξη που διαβάζω οτι αναφέρεστε, μήπως υπάρχει κι άλλη εποχή που μαδάνε οι γατουλες μας...;
Ρωτάω γιατί ο Φριξάκος μου εδώ και μερικές μέρες βγάζει απίστευτη τρίχα, χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα που να με κάνει να σκεφτώ μύκητες και τα σχετικά, χωρίς να έχει αραιώσει το τρίχωμα του σε κανένα σημείο, αλλά έχει φταρνιστεί μερικές φορές όπως ακριβώς αναφέρει ο Πυρροθριξ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξύσιμο-Μυξούλες-Φτέρνισμα

Η 3 μηνών γατούλα μου ξύνεται στο ένα αυτάκι της συνέχεια κ επίμονα,αλλα δεν φαίνεται καμία φλεγμονή,όλα είναι φυσιολογικά.Κ εδώ κ μερικές μέρες έχει μυξούλες κ φτερνίζεται.Κατα τ'άλλα είναι ορεξάτη, κ δείχνει μια χαρά....
Να τη πάω στο γιατρό ή μπορώ να της δώσω κάτι πιο ήπιο από φαρμακα??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για το αυτάκι μπορεί να έχει και ωτίτιδα και απλά να μην το βλέπεις εσύ.... και γώ πτιν μου εξηγήσουν τι είναι η ωτίτιδα δεν είχα πάρει καν είδηση ότι ξύνεται.... μυξούλες και φτερνίζονται έχουν τα πολύ εξτρίμ....αλλά καλού κακού σου συστήνω μια βόλτα από τον κτηνίατρο...

εξτρίμ είναι η δική σου φατσούλα στη γάτα; αν ναι έχουν πρόβλημα με τη μυτούλα τους να ξέρέςι....

Η 3 μηνών γατούλα μου ξύνεται στο ένα αυτάκι της συνέχεια κ επίμονα,αλλα δεν φαίνεται καμία φλεγμονή,όλα είναι φυσιολογικά.Κ εδώ κ μερικές μέρες έχει μυξούλες κ φτερνίζεται.Κατα τ'άλλα είναι ορεξάτη, κ δείχνει μια χαρά....
Να τη πάω στο γιατρό ή μπορώ να της δώσω κάτι πιο ήπιο από φαρμακα??

Σε καμία περίπτωση δεν πρεπει να δώσεις κάτι στην γατούλα σου χωρίς τις υποδείξης του γιατρού γιατί τις περισσότερες φορές τα φάρμακα που μπορεί να τους δώσουμε εμείς να είναι τοξικά για τις ίδιες!!!!!

Γι αυτό καλύτερα πρώτα να την δει γιατρός για να μην έχεις κανένα μεγαλύτερο πρόβλημα!!!!!!!

SOS... το γατάκι φταρνίζεται...

Την κυριακη,βρηκε μια φιλη μου ενα γατακι περιπου 2 μηνων.Το εχει ακουσει πολλες φορες που φταιρνιζεται και επισης εχει τσιμπλιτσες.Σημερα,πηρε τον κτηνιατρο τηλεφωνο και της ειπε οτι πρεπει να το παει σε νοσοκομειο να του βγαλουν ακτινογραφιες και να το εγχειρησουν,γιατι μπορει να εχει μυκητα στο πνευμονα.Αυριο,θα παρει τηλεφωνο και τον κτηνιατρο της φιλοζωικης για να παρει μια δευτερη γνωμη.Ανυσυχει πολυ και θα ηθελε να παρει και απο εσας μια γνωμη.Σας παρακαλουμε,αν καποιος ειχε καποιο παρομοιο περιστατικο να μας πει τι ακριβως εκανε.

Με εκτιμηση,Νεκταρια&Χρυσα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω την δικια μου οταν την βρηκα ειχε τα ιδια και ειχε ρινοτραχειτιδα.αν ειναι αυτο πρεπει να παρει αντιβιωση,θα σου πει ο κτηνιατρος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρε χρυσα πολυ μακρια το πηγε ο κτηνιατρος, να το εγχειρησουν:hmm::hmm: δεν παιρνεις και αλλη γνωμη?

πες στη φιλη σου να σταματησει τα τηλεφωνα στους γιατρους, και να παει απο κοντα σε κτηνιατρο να δει το γατι.
ρε χρυσα ποσες φορες θα στο πουμε οτι πρεπει να πας το γατι στο γιατρο ? μα ειναι δυνατον να θες να βρεις θεραπεια απο το τηλεφωνο ? :/:

Δεν ειναι δικο μου γατι.Μια φιλη μου το βρηκε και επειδη δεν εχει υπολογιστη μου ειπε να ανοιξω εδω θεματακι για να παρει καμια γνωμη.Σημερα,απο οτι μου ειπε θα το παει στη φιλοζωικη να το δει κτηνιατρος.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back