πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
έλενα31
Νεοφερμένο μέλος
Ρωτάω γιατί ο Φριξάκος μου εδώ και μερικές μέρες βγάζει απίστευτη τρίχα, χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα που να με κάνει να σκεφτώ μύκητες και τα σχετικά, χωρίς να έχει αραιώσει το τρίχωμα του σε κανένα σημείο, αλλά έχει φταρνιστεί μερικές φορές όπως ακριβώς αναφέρει ο Πυρροθριξ....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaso
Νεοφερμένο μέλος
Η 3 μηνών γατούλα μου ξύνεται στο ένα αυτάκι της συνέχεια κ επίμονα,αλλα δεν φαίνεται καμία φλεγμονή,όλα είναι φυσιολογικά.Κ εδώ κ μερικές μέρες έχει μυξούλες κ φτερνίζεται.Κατα τ'άλλα είναι ορεξάτη, κ δείχνει μια χαρά....
Να τη πάω στο γιατρό ή μπορώ να της δώσω κάτι πιο ήπιο από φαρμακα??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
εξτρίμ είναι η δική σου φατσούλα στη γάτα; αν ναι έχουν πρόβλημα με τη μυτούλα τους να ξέρέςι....
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Η 3 μηνών γατούλα μου ξύνεται στο ένα αυτάκι της συνέχεια κ επίμονα,αλλα δεν φαίνεται καμία φλεγμονή,όλα είναι φυσιολογικά.Κ εδώ κ μερικές μέρες έχει μυξούλες κ φτερνίζεται.Κατα τ'άλλα είναι ορεξάτη, κ δείχνει μια χαρά....
Να τη πάω στο γιατρό ή μπορώ να της δώσω κάτι πιο ήπιο από φαρμακα??
Σε καμία περίπτωση δεν πρεπει να δώσεις κάτι στην γατούλα σου χωρίς τις υποδείξης του γιατρού γιατί τις περισσότερες φορές τα φάρμακα που μπορεί να τους δώσουμε εμείς να είναι τοξικά για τις ίδιες!!!!!
Γι αυτό καλύτερα πρώτα να την δει γιατρός για να μην έχεις κανένα μεγαλύτερο πρόβλημα!!!!!!!
chrysa3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Την κυριακη,βρηκε μια φιλη μου ενα γατακι περιπου 2 μηνων.Το εχει ακουσει πολλες φορες που φταιρνιζεται και επισης εχει τσιμπλιτσες.Σημερα,πηρε τον κτηνιατρο τηλεφωνο και της ειπε οτι πρεπει να το παει σε νοσοκομειο να του βγαλουν ακτινογραφιες και να το εγχειρησουν,γιατι μπορει να εχει μυκητα στο πνευμονα.Αυριο,θα παρει τηλεφωνο και τον κτηνιατρο της φιλοζωικης για να παρει μια δευτερη γνωμη.Ανυσυχει πολυ και θα ηθελε να παρει και απο εσας μια γνωμη.Σας παρακαλουμε,αν καποιος ειχε καποιο παρομοιο περιστατικο να μας πει τι ακριβως εκανε.
Με εκτιμηση,Νεκταρια&Χρυσα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν παιρνεις και αλλη γνωμη?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
ρε χρυσα ποσες φορες θα στο πουμε οτι πρεπει να πας το γατι στο γιατρο ? μα ειναι δυνατον να θες να βρεις θεραπεια απο το τηλεφωνο ?

chrysa3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool