εγω ηξερα οτι χτενιζουμε στην φορα του τριχωματος και βουρτσιζουμε αντιθετα (και μετα κανονικα)

Μαλλον και εσυ εννοεις βουρτσισμα
Σωστα !!!
Αυτες οι βουρτσες χωρις τις μπιλιτσες μιμουνται την γλωσσα της γατας και αν την βουρτσιζεις σωστα δεν υπαρχει περιπτωση να πληγωθει η γατα. Αλλωστε τα συρματακια ειναι τοσο λεπτα και ευλιγιστα που δεν υπαρχει περιπτωση να την τραυματισεις. Εχω χρησιμοποιησει την βουρτσα με τις μπιλιτσες στις ακρες στον ημιμακρυτριχο γατο μου και αφαιρεσε ελαχιστες τριχες. Το σημαντικοτερο για μενα ειναι να απομακρυνει πολλες τριχες για να μη βγαζει αργοτερα τριχομπαλες

[/quote
Βουρτσιζουμε πρωτα αντιθετα με την οποιαδηποτε σκληρη βουρτσα και μετα με την τριχινη κανονικα .
Η βουρτσα με τα συρματακια αν δεν την χρησιμοποιησεις σωστα υπαρχει περιπτωση να τραυματισει το ζωακι ,ειδικα αν ειναι κοντοτριχο.
Εαν δοκιμασεις αυτο που σου λεω θα δεις μεγαλη διαφορα , βγαινουν πολλες τριχες . ναι εχεις δικιο για τις βουρτσες με τα μπαλακια αλλα μην ξεχνας οτι στο σαιτ υπαρχουν και καινουργιοι οι οποιοι μπορει να κανουν κατι αγαρμπα .
Φιλακια Μαιρη