Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά μιλάμε πράγματι και εγώ έχω πεθάνει στα γέλια
Σε καλό σου βρε Μελινάκι...σε περιγράφεις τόσο γλαφυρά που ειναι σα να σε βλέπω κι έχω κατουρηθεί απο τα γέλια...
Οσο για τον τραυματισμό, καθολου δε γελάω πάντως και πάλι καλά που δεν έπαθες τιποτα χειρότερο κοριτσάκι.
Ξεμάλλιασμα ήθελε η Γυμνάστριά σας...στο χαλαρό.

. Τα γράφει τόσο ωραία
που σου έρχεται ολοζώντανη η εικόνα μπροστά σου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Επαθα που λέτε παιδια. Οκ όλοι αλλάξαμε αλλά τόοοοοοοοοσο πολύ και ιδιως τόσο πολύ προς το γεροντίζειν ;;;;
Η κοπέλα (δικηγόρος παρα Αρειω παρακαλώ) ήταν σα να μου έριχνε 10 χρονια χαλαρά χαλαρά!!
Αναρρωτήθηκα, λες να ειμαι κι εγώ έτσι και να μην το βλεπω;;
Πανικοβλήθηκα λέμε. Μετά όμως χαλάρωσα. Αφού όλοι γύρω μου με βλέπουν σαν 28 (ε κάτι θα ξέρουν κι αυτοι) κι εγώ νιωθω σαν 20 (παρα τα 37 μου) τότε no probs..
Sorry που περιαυτολόγησα αλλά φρικαρίσματος ένεκα είπα μην έχετε περάσει κι εσεις κατι παρόμοιο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Παρόμοιο με συμμαθητή ή συμμαθήτρια δεν μου έχει συμβεί. Σοκ είχα πάθει μια φορά όταν στην κηδεία της γιαγιάς μου είχαν κατέβει η ανηψιές της από το χωρίο. Η πιο μικρή που την θυμόμουνα μια πάρα πολυ γλυκιά και όμορφη κοπέλα (τελευταία φορά την είχα δει όταν εγώ ήμουν 5 και αυτή 19) και την συνάντησα μετά από 20 και κάτι χρόνια. Η κοπέλα είχε εξακολουθήσει να είναι γλυκιά αλλά η δυσκολίες της ζωής της είχαν δώσει ρυτίδες πολλες και αρκετά κιλάκια. Δεν το πίστευα ότι αυτή ήταν η κοπέλίτσα που με κανάκευε μικρή!!!!!!Σήμερα είδα στο δρομο μια πρώην συμμαθήτρια ενω με ειχε πιασει φανάρι. Ηταν από αυτά τα παιδια, τους "νερακι το παπαγαλισα το μάθημα", που η μαμά τους ειναι στο σύλλογο γονέων και που γενικά που τις έχανες που τις έβρισκες μέσα σε όλα...Αλοιμονο σε εμας που οι μαμάδες μας έπρεπε να εργάζονται...αλλά οκ δεν ειναι το θέμα μας αυτο αν και πολύ μου την έσπαγαν αυτες οι γυναικες και απο τότε έλεγα στον εαυτό μου πως δε θα γινω ποτέ τετοια μάνα (γλυψιματιας).
Επαθα που λέτε παιδια. Οκ όλοι αλλάξαμε αλλά τόοοοοοοοοσο πολύ και ιδιως τόσο πολύ προς το γεροντίζειν ;;;;
Η κοπέλα (δικηγόρος παρα Αρειω παρακαλώ) ήταν σα να μου έριχνε 10 χρονια χαλαρά χαλαρά!!
Αναρρωτήθηκα, λες να ειμαι κι εγώ έτσι και να μην το βλεπω;;
Πανικοβλήθηκα λέμε. Μετά όμως χαλάρωσα. Αφού όλοι γύρω μου με βλέπουν σαν 28 (ε κάτι θα ξέρουν κι αυτοι) κι εγώ νιωθω σαν 20 (παρα τα 37 μου) τότε no probs..
Sorry που περιαυτολόγησα αλλά φρικαρίσματος ένεκα είπα μην έχετε περάσει κι εσεις κατι παρόμοιο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος

Στο σχολείο ήταν μακρυμάλληδες, με πλούσιο μαλλί και τώρα αναγκάζονται να το ξυρίζουν γουλί!!! Οι περισσότερες συμμαθήτριες που έχω δει δεν έχουν αλλάξει πολύ... αν και κοντεύουν 15 χρόνια απ'την αποφοίτηση (εμείς είμαστε 32 μαϊων)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ παθαίνω σοκ κάθε φορά που βλέπω τους παλιούς συμμαθητές με φαλάκραΣτο σχολείο ήταν μακρυμάλληδες, με πλούσιο μαλλί και τώρα αναγκάζονται να το ξυρίζουν γουλί!!! Οι περισσότερες συμμαθήτριες που έχω δει δεν έχουν αλλάξει πολύ... αν και κοντεύουν 15 χρόνια απ'την αποφοίτηση (εμείς είμαστε 32 μαϊων)
Μαίων στην κυριολεξία?
Melini
Διάσημο μέλος
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Ιουλίων
Καρκινάκι ή Λιονταράκι;;;
Και τα δυο μου κάνουν μια χαρα

(Ιχθεις με Λέοντα γαρ...)Εγώ παιδες μετράω Φλεβάρηδες αλλά σαν παιδι γεννημένο στις 29...πειράζει να μετρήσω ...χμμμ
μόλις 9 & 1/4 απο δαύτους;;;; 

(Αληθεια λεω πάντως 29/2...)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Καρκινάκι ή Λιονταράκι;;;
Και τα δυο μου κάνουν μια χαρα(Ιχθεις με Λέοντα γαρ...)
Εγώ παιδες μετράω Φλεβάρηδες αλλά σαν παιδι γεννημένο στις 29...πειράζει να μετρήσω ...χμμμμόλις 9 & 1/4 απο δαύτους;;;;
(Αληθεια λεω πάντως 29/2...)
Σοβαρά μιλάς; Γεννήθηκες 29 Φεβρουαρίου;

Εγώ είμαι Λιονταράκι με ωροσκόπο Καρκίνο
Καλός συνδυασμός, λίγο αλληλοσυγκρουόμενα είναι τα στοιχεία μου 
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Σοβαρά μιλάς; Γεννήθηκες 29 Φεβρουαρίου;
Εγώ είμαι Λιονταράκι με ωροσκόπο ΚαρκίνοΚαλός συνδυασμός, λίγο αλληλοσυγκρουόμενα είναι τα στοιχεία μου
![]()
Καλέ ναι..αλήθεια λέω !!!
Χρονια και χρονια το δουλεμα ...δουλεμα οταν έχω..δουλεμα κι οταν δεν έχω...Πάντως δεν γιορταζω ποτέ γεννέθλια οταν δεν εχει 29.
Γεννήθηκα σε μια ιδιαίτερη μέρα και δε θέλω να το χαλάσω (χωρις που ήταν και Τριτη και 3 το μεσημέρι
)Οσο για το ζωδιο τι να πω κι εγώ με ενα Λιοντάρι να θαλασσοπνίγεται όλημερις κι ολονυχτίς μέσα μου ;;; ......
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάνω κάτω από ότι έχω καταλάβει όλες την ίδια ηλικία έχουμε εδώ μέσα. Εμεις είμαστε 34!!Εγώ παθαίνω σοκ κάθε φορά που βλέπω τους παλιούς συμμαθητές με φαλάκραΣτο σχολείο ήταν μακρυμάλληδες, με πλούσιο μαλλί και τώρα αναγκάζονται να το ξυρίζουν γουλί!!! Οι περισσότερες συμμαθήτριες που έχω δει δεν έχουν αλλάξει πολύ... αν και κοντεύουν 15 χρόνια απ'την αποφοίτηση (εμείς είμαστε 32 μαϊων)
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάνω κάτω από ότι έχω καταλάβει όλες την ίδια ηλικία έχουμε εδώ μέσα. Εμεις είμαστε 34!!
Μαιων κι εσεις;
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Οχι Ιουνίων.Μαιων κι εσεις;

Αλήθεια βρε κορίτσια πως έχει βγεί αυτή η έκφραση?????

"...... Μαίων"
΄Μήπως γιατί οι αρχαίοι έλληνες μετράγανε τα έτη από τον Μάιο? Μάλλον έτσι θα εξηγείται.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Οχι Ιουνίων.![]()
Αλήθεια βρε κορίτσια πως έχει βγεί αυτή η έκφραση?????"...... Μαίων"
΄Μήπως γιατί οι αρχαίοι έλληνες μετράγανε τα έτη από τον Μάιο? Μάλλον έτσι θα εξηγείται.
Χμμμ...καλή ερώτησις.
Καμμια φιλόλογος να ξέρει να μας πει;
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Χωρις να κάνει καμια εντύπωση πλεόν σε όσους με ξέρουν, υπήρξα το μεγαλυτερο αγκαθι του σχολειου. Του δημοτικου, του γυμνασιου και βεβαια του λυκειου.
Αδιάφορη μέχρι αηδίας για ότι ειχε να προσφέρει το -ο Θεος να το κάνει- εκπαιδευτικό μας συστημα, σε συνεχεις καβγάδες με τους καθηγητές μου -οταν δεν βαριόμουν πολύ για να τους απαντησω-, με ένα αβεβαιο μέλλον να προβληματίζει πολύ τους δικούς μου και με έναν ατιθασο χαρακτήρα που έφερνε μάλλον σε αγοράκι.
Με μαζευαν απο τα μπιλιαρδαδικα συνεχεια και ήταν και η εποχη που είχε βγει ανακοινωση ότι τα κατω των 16 δεν επιτρεπονται εκει οπότε έβγαινα με συνοδεια αστυνομιας συνεχεια.
Περιττό να σας πω ότι όταν πέρασα στο ναυτηλιακό του ΠΑ.ΠΕΙ και είπα ότι δεν παω γιατι ήθελα διαφήμιση, οι μουτζες πέφταν βροχή.

Παρέα κατα κυριο λόγο έκανα με αγοράκια, χωρίς αυτο να σημαίνει κατι περισσότερο για μενα από παρέα. Εποχη εξερευνησης βλεπετε.
Συμμαθητες μου όποτε βλεπω νομίζω κι εγω ότι οι άνθρωποι ή κακοπερνάνε ή εγώ καλοπερνάω.
Ρε σεις πως γίνεται αυτό; Λες και ο χρόνος τρεχει με διαφορετικη ταχυτητα για άλλους ανθρώπους.

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Δυστηχώς σημέρα ο κόσμος έχει πάθει κάτι και κατά την ταπινη μου γνώμη δεν ζει καλά. Μας έχει φάει το άνχος της πόλης (από εκεί οφείλονται και τα μαλλιά που λέγατε ότι λείπουν- δες φαλάκρα!!!)Ολη την ημέρα λείπουν από το σπίτι στην προσπάθεια να έχουν περισσότερα καταναλωτικά αγαθά.Και στο τέλος τι μας μένει?Λοιπόν επειδή ζούλεψα λιγάκι θέλω κι εγώ να σας πω.
Χωρις να κάνει καμια εντύπωση πλεόν σε όσους με ξέρουν, υπήρξα το μεγαλυτερο αγκαθι του σχολειου. Του δημοτικου, του γυμνασιου και βεβαια του λυκειου.
Αδιάφορη μέχρι αηδίας για ότι ειχε να προσφέρει το -ο Θεος να το κάνει- εκπαιδευτικό μας συστημα, σε συνεχεις καβγάδες με τους καθηγητές μου -οταν δεν βαριόμουν πολύ για να τους απαντησω-, με ένα αβεβαιο μέλλον να προβληματίζει πολύ τους δικούς μου και με έναν ατιθασο χαρακτήρα που έφερνε μάλλον σε αγοράκι.
Με μαζευαν απο τα μπιλιαρδαδικα συνεχεια και ήταν και η εποχη που είχε βγει ανακοινωση ότι τα κατω των 16 δεν επιτρεπονται εκει οπότε έβγαινα με συνοδεια αστυνομιας συνεχεια.
Περιττό να σας πω ότι όταν πέρασα στο ναυτηλιακό του ΠΑ.ΠΕΙ και είπα ότι δεν παω γιατι ήθελα διαφήμιση, οι μουτζες πέφταν βροχή.
Παρέα κατα κυριο λόγο έκανα με αγοράκια, χωρίς αυτο να σημαίνει κατι περισσότερο για μενα από παρέα. Εποχη εξερευνησης βλεπετε.
Συμμαθητες μου όποτε βλεπω νομίζω κι εγω ότι οι άνθρωποι ή κακοπερνάνε ή εγώ καλοπερνάω.
Ρε σεις πως γίνεται αυτό; Λες και ο χρόνος τρεχει με διαφορετικη ταχυτητα για άλλους ανθρώπους.![]()

Αγχος , ρυτίδες και ....φαλάκρα!!!
Τελικά δεν μας είπες , τι διάλεξες? Ναυτιλιακά ή διαφήμιση?
Desdemona
Διάσημο μέλος
Φιλόλογος στας διαταγάς σαςΧμμμ...καλή ερώτησις.
Καμμια φιλόλογος να ξέρει να μας πει;

Δεν έχω συναντήσει ποτέ την έκφραση αυτή σε αρχαίο κείμενο, ώστε να δικαιολογηθεί η διατήρησή της από τη συνήθεια των αρχαίων ελλήνων να μετρούν το έτος αρχίζοντας από την άνοιξη (πολλώ μάλλον όταν αυτό γινόταν για σχετικά μικρό χρονικό διάστημα και είχε περιορισμένη τοπική εμβέλεια). Η πιθανότερη εκδοχή είναι η έκφραση αυτή να καθιερώθηκε μεταγενέστερα (ίσως και με ελαφρώς σκωπτικό τόνο, για μεγαλύτερες ηλικίες) για να τονίσει τη νεότητα, η οποία αντιπροσωπεύεται από την άνοιξη.
elvenstar
Επιφανές μέλος

Από την άλλη όμως δεν ανέχτηκα κ ποτέ να με προσβάλουν οι καθηγητές πάντα υπήρχε μία καλή απάντηση ε!όπως καταλαβαίνεται όλα αυτά δεν μ έκαναν κ ιδιαίτερα δημοφιλή 

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε σεις πως γίνεται αυτό; Λες και ο χρόνος τρεχει με διαφορετικη ταχυτητα για άλλους ανθρώπους.
[/quote]Εγώ πάλι την έβρισκα με το τάβλι οχι πως δεν τρελλαινομουνα για μπιλιάρδο αλλά η παρέα δεν...οπότε το στερήθηκα λιγάκι (λιγάκι ομως γιατι μετά έδωσα ρέστα). Bowling πότε πότε επισης...(Ακομη τα κανω αυτα)
Επισης ειχα ενα προβλημα. Ηθελα παντα να ειμαι σε κινηση κι απο την άλλη δεν έπινα καφέ, οπότε πάντα κάποια ζουζουνιά έπρεπε να κάνω για να μην πλήττω όταν οι άλλοι ρούφαγανε τη φραπεδιά στο Λουμπαρδιάρη...
Προλάβατε να γευτείτε καφέ στην ιστορική αυτή καφετέρια;;;
Τωρα για το χρονο τι να πω ρε παιδια...Μάλλον οσοι τον φοβουνται, την πατάνε ;;;;
Χώρια που βλεπω συμμαθητές και δυσκολευομαι να τους αναγνωρίσω..πλεον είναι σα να μην υπάρχει και σημειο επαφής με τους περισσότερους ... Τι στο καλό, μετάλλαξη;;;;
Τα "κουρασμένα" προσωπα έχουν και "κουρασμένες" οπτικές "κουρασμένες" συνήθειες .... Προκειμένω να με πιασει θλίψη, το βάζω στα πόδια ευγενικά ευγενικά...
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Φιλόλογος στας διαταγάς σας
Δεν έχω συναντήσει ποτέ την έκφραση αυτή σε αρχαίο κείμενο, ώστε να δικαιολογηθεί η διατήρησή της από τη συνήθεια των αρχαίων ελλήνων να μετρούν το έτος αρχίζοντας από την άνοιξη (πολλώ μάλλον όταν αυτό γινόταν για σχετικά μικρό χρονικό διάστημα και είχε περιορισμένη τοπική εμβέλεια). Η πιθανότερη εκδοχή είναι η έκφραση αυτή να καθιερώθηκε μεταγενέστερα (ίσως και με ελαφρώς σκωπτικό τόνο, για μεγαλύτερες ηλικίες) για να τονίσει τη νεότητα, η οποία αντιπροσωπεύεται από την άνοιξη.
Μ' αρεσειιιιιιι !
elvenstar
Επιφανές μέλος
Μήπως είναι κάποιο παγανιστικό κατάλοιπο; Γιατί το Μπαλτίν που γιορταζόταν την 1Μαγιά συμβόλιζε την γονιμότητα κ την γέννηση του νεαρού θεού εκείνη την ημέραΦιλόλογος στας διαταγάς σας

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool