Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Φιλούσαμε τα πόδια της, για εμας ήταν "Θεά". Καταπληκτική δασκάλα με πολύ καλό χαρακτήρα. Το επόμενο έτος μετα λύπης μας αλλάξαμε και είχαμε τον κ. Ιωάννου. Ψηλός αδύνατος με μακριά μύτη. Δεν ήτανε κακός αλλά εμείς είχαμε μείνει πιστοί σε ότι μας ειχε πει η δασκάλα μας.Του είχαμε σπάσει τα νεύρα, σε ότι μας έλεγε εμείς διαφωνούσαμε γιατί " Η κα. Γεωρία μας είπε ότι έτσι είναι το σωστό".Μια μέρα θυμάμαι είχε τόσο πολλύ τσαντιστεί που είχε πεί "δεν με ενδιαφέρει τι σας έχει πει η βλαμένη". Θα μου μείνει αξέχαστη η παγωμάρα
που είχε πέσει μέσα στην τάξη. Ειχε βρισει την ΘΕΑ μας.Εκεινη την εποχή η λέξη βλαμένη για εμας ήτανε ΦΟΒΕΡΗ βρισιά.Πάντως έχω να πώ ότι μέχρι το Γυμνάσιο έχω πολύ καλές αναμνήσεις
από χαρακτήρες δασκάλων και καθηγητών. Στο Λυκειο μετα λύπης μου μόνο κακές. 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Στο Γυμνάσιο "φίρμα" (οχι σταρ ομως) και στο Λύκειο "δεδομένο" αλλά για τους ίδιους λόγους.
Πολύ πλάκα...και ρε παιδια αμαρτία ξομολογημένη...το ότι τους δουλευα ψιλο γαζί και μπορούσα να το κάνω επειδή ως άριστη μαθήτρια δεν ειχα επιπτώσεις με καρα-έφτιαχνε!!!

Το οτι ημουν πάλι άριστη χωρις προσπάθεια, αυτο να δειτε ποσο με έφτιαχνε...σε σχέση με το δεύτερο σκέλος...Μιλάμε έπαιρνα το αιμα μου πισω για ολοκληρη τάξη και το καταφχαριστιόμουνα. Γενικά το έβρισκα ασύλλυπτα διασκεδαστικο.
Χαιντι...ωωωωω παιδικο ονειρο, ζωη στα βουνά με ζώα!
Παιδια το ξέρετε οτι τη δειχνει και τώρα τα πρωινά στο Αλτερ κατα τις 06.30-7 ???? (ωραιες ωρες κατάλληλες για παιδια πάντα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Χαιντι...ωωωωω παιδικο ονειρο, ζωη στα βουνά με ζώα!
Παιδια το ξέρετε οτι τη δειχνει και τώρα τα πρωινά στο Αλτερ κατα τις 06.30-7 ???? (ωραιες ωρες κατάλληλες για παιδια πάντα)
Ωραία, να σηκώνομαι από τις 5.30, να κάνω όλες τις δουλειές και μετά να βλέπω Χάιντι

Desdemona
Διάσημο μέλος
Ποιους δούλευες ως άριστη μαθήτρια; Τους καθηγητές; Καλά, εγώ δεν ήμουν και τόσο άριστη μαθήτρια, ένα δεκαεννιά με το ζόρι το έβγαζα, αλλά κάθε φορά που τους δούλευα, μια χαρά επιπτώσεις είχα...το ότι τους δουλευα ψιλο γαζί και μπορούσα να το κάνω επειδή ως άριστη μαθήτρια δεν ειχα επιπτώσεις με καρα-έφτιαχνε!!!![]()
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποιους δούλευες ως άριστη μαθήτρια; Τους καθηγητές; Καλά, εγώ δεν ήμουν και τόσο άριστη μαθήτρια, ένα δεκαεννιά με το ζόρι το έβγαζα, αλλά κάθε φορά που τους δούλευα, μια χαρά επιπτώσεις είχα...
Μην ξυπνάει ο φιλόλογος μέσα σου παιδι μου...και θίγεσαι...

Ναι καποιους απο αυτους δούλευα που κακώς κάκιστα επέλεξαν αυτόν τον κλάδο.
Αυτους που δεν ήταν τιποτα περισσότερο από απλοί δημοσιοι υπάλληλοι, που δεν ενδιαφέρονταν καθόλου για τα παιδια και για τη διδασκαλία, που κοιταζαν το ρολόι για να σχολάσουν, που εργάζονταν λες και καποιος τους έκανε καψόνι, που η όποια γνώση προσπάθησε να περάσει απο πάνω τους τους άφησε απολύτους ασυγκίνητους,αυτους που προσβάλουν τον κλάδο σας.
Δεν ειχα επιπτώσεις πάντως και δεν ξέρω αν έφταιγε το 19+ ή το οτι γενικά ήμουν αγαπητό παιδι- ισως και τα δυο.
Πήρα πάντως έτσι για την ιστορια μια ημερίσια αποβολή και κάνα δυο ψιλοκατσαδιάσματα light που ομως ούτε που τα ακουγα καθολου..και ξανά προς τη δόξα τραβούσα

Α, και μια φορά με έβγαλαν κι απο την τάξη γιατι τους εκανα να γελάνε λέει... κι ήταν ανοιξη κι ήταν τέλεια απο το να ακουω την τυπισα με το λυσαρι του Πατάκη και το χαρτί του ζαχαροπλαστείου απ' οξω

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωραία, να σηκώνομαι από τις 5.30, να κάνω όλες τις δουλειές και μετά να βλέπω Χάιντι![]()
Στο σωστό δρομο εισαι η παντρεμένη γυναίκα...
Ευγε !!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Τι λες παιδί μου... ο φιλόλογος μέσα μου δεν κοιμάται ποτέ!Μην ξυπνάει ο φιλόλογος μέσα σου παιδι μου...και θίγεσαι...![]()
Και δεν θίχτηκα, κάθε άλλο. Απλώς απόρησα με το σκεπτικό ότι ως άριστη μαθήτρια δεν είχες επιπτώσεις όταν δούλευες τους καθηγητές. Εμένα μία φορά μου συνέβη αυτό με μαθητή μου, άριστο κι αυτό, αλλά επειδή ακριβώς ήταν τόσο άριστος ήμουν δέκα φορές αυστηρότερη μαζί του.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι λες παιδί μου... ο φιλόλογος μέσα μου δεν κοιμάται ποτέ!
Και δεν θίχτηκα, κάθε άλλο. Απλώς απόρησα με το σκεπτικό ότι ως άριστη μαθήτρια δεν είχες επιπτώσεις όταν δούλευες τους καθηγητές. Εμένα μία φορά μου συνέβη αυτό με μαθητή μου, άριστο κι αυτό, αλλά επειδή ακριβώς ήταν τόσο άριστος ήμουν δέκα φορές αυστηρότερη μαζί του.
Κοίτα, αν το παιδι ειναι κ..@@παιδάκι, ουτε συζήτηση και λιγα λές!
Απλά στη δική μου περίπτωση υπήρχε πάντα αιτία, εισέπραταν την αντίδραση οπότε επειδή ηξεραν οτι υπήρχε λογος και συν όλα τα άλλα...
Ευτυχώς πάντως έχω να θυμάμαι 3 αξιολογότατους κι έχω να το λέω.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Χημικος ο Λυκειάρχης ή αλλιως μπαρμπαστρούμφ!
Γύρω γύρω όλοι σε αυτο το εκνευριστικό σουλάτσο ανάμεσα στα θρανία.
Να προσπαθείς να γράψεις ενώσεις και να σου έρχεται να του δώσεις τα παπούτσια να τα φάει με αυτο το εκνευριστικο τάκα τούκα τάκα τούκα...
Η Βάσω, η για χρονια διπλανή μου μες την απελπισία. Το γραπτό λίγο αριστερότερα...και το συστημα δουλευε τέλεια.
Ξαφνικά χραααααπ...απλώνει τη χερούκλα του ο τάπερμαν και βουτάει την κολλα μου.
- Καλέ που την πάτε την κόλα μου;
- Στην πήρα - περνα έξω
Ωχ ειδε τη Βάσω λέω...και μας τσάκωσε. Περιμένω λιγα δευτερολεπτα να δω τι θα κάνει.
- Εξω εσύ!
- Γιατι;; Καλέ δώστε μου την κολα μου να τελειώσω την άσκηση.. (το καλέ το ειχα ψωμοτύρι κι ακομη και σήμερα)
- Οχι
- Τι οχι ;;
- Οχι δε στη δινω
- Γιατι;
- Γιατι δε γράφεις...ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ !!!!!!!
Ατάκα που συχνά πυκνά τη χρησιμοποιώ ακομη λες και βγηκε απο ελληνικό κινηματογράφο..
Ο μπαρμπαστρουμφ παρενοχλουσε μαθητριες ενιοτε, βουταγε και απο το ταμειο οποτε πηρε το δρομο που τον οδηγησε εκτος σχολειων δήμου Αθηναίων...
Αργοτερα τον ειχε σε σχολειο της Καλλιπολης αδερφή φίλου. Απο τις περιγραφές της επιβεβαιώθηκε το "τον αράπη κι αν τον πλενεις...."
Κι επισης μου ακυρωσε το γραπτο...αλλά ποιος νοιαζόταν...!
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Εσύ καλό μου κακοποιήθηκες όντως.
Εμένα, που έβαζαν το συμμαθητή μου το Μανώλη να κουβαλήσει το αρμόνιό του (ο καυμένος το ειχε παρει αλλά δεν ειχε μαθει να παιζει και τον βάζανε να το κουβαλήσει για να παιξω εγώ...ντρεπόμουνα φρικτά!) για να παιξω εγώ η μεγίστη πιανίστα, τα τραγουδια του Θεοδωράκη στη γιορτή του Πολυτεχνείου;;; Τι ντροπή........Οχι για το παιξιμο για την κατάσταση. Το παιδι που ένιωθε σαν το χαμάλι κανεις δεν το σκέφτηκε. Στην τριτη Γυμνασιου τους το ξέκοψα με το έτσι θέλω. Χαμος έγινε αλλά το χάρηκα!
Συγνώμη που γράφω σε θέμα που δεν είναι για μένα αλλά θέλω να πω...
Το έχουν αυτό οι περισσότεροι δάσκαλοι.Νιάζονται μόνο για τους καλούς και αυτούς που έχουν ταλέντο και τους άλλους τους έχουν σαν σκουπίδια.Ανήκω στην πρώτη κατηγορία,αλλά το έβλεπα στους συμμαθητές μου!
bunny
Περιβόητο μέλος
Απίστευτο!!!Β' λυκείου, άνοιξη, διαγώνισμα στη χημεία μεσημεριάτικο.
Χημικος ο Λυκειάρχης ή αλλιως μπαρμπαστρούμφ!
Γύρω γύρω όλοι σε αυτο το εκνευριστικό σουλάτσο ανάμεσα στα θρανία.
Να προσπαθείς να γράψεις ενώσεις και να σου έρχεται να του δώσεις τα παπούτσια να τα φάει με αυτο το εκνευριστικο τάκα τούκα τάκα τούκα...
Η Βάσω, η για χρονια διπλανή μου μες την απελπισία. Το γραπτό λίγο αριστερότερα...και το συστημα δουλευε τέλεια.
Ξαφνικά χραααααπ...απλώνει τη χερούκλα του ο τάπερμαν και βουτάει την κολλα μου.
- Καλέ που την πάτε την κόλα μου;
- Στην πήρα - περνα έξω
Ωχ ειδε τη Βάσω λέω...και μας τσάκωσε. Περιμένω λιγα δευτερολεπτα να δω τι θα κάνει.
- Εξω εσύ!
- Γιατι;; Καλέ δώστε μου την κολα μου να τελειώσω την άσκηση.. (το καλέ το ειχα ψωμοτύρι κι ακομη και σήμερα)
- Οχι
- Τι οχι ;;
- Οχι δε στη δινω
- Γιατι;
- Γιατι δε γράφεις...ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ !!!!!!!
Ατάκα που συχνά πυκνά τη χρησιμοποιώ ακομη λες και βγηκε απο ελληνικό κινηματογράφο..
Ο μπαρμπαστρουμφ παρενοχλουσε μαθητριες ενιοτε, βουταγε και απο το ταμειο οποτε πηρε το δρομο που τον οδηγησε εκτος σχολειων δήμου Αθηναίων...
Αργοτερα τον ειχε σε σχολειο της Καλλιπολης αδερφή φίλου. Απο τις περιγραφές της επιβεβαιώθηκε το "τον αράπη κι αν τον πλενεις...."
Κι επισης μου ακυρωσε το γραπτο...αλλά ποιος νοιαζόταν...!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool