Τέλος θηλασμού και αρχή οίστρου

Κείρα

Δραστήριο μέλος

Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα.
Χρειάζομαι και παλι τις συμβουλές σας. Τα γατάκια της Κείρας έχουν απογαλακτοποιηθεί και οι μαστοι της μαμάς τους δεν είναι πια φουσκωμενοι. Βέβαια ποτε ποτε κανουν οτι θηλαζουν για ένα δυο λεπτα και μετα η μαμα τους τα διωχνει. Το προβλημα είναι οτι η Κείρα έχει μαλλον αρχισει να έχει οιστρο και είναι εκνευρισμενη και ξεσπαει στα γατακια οταν την πολυενοχλουν. Θελω να την παω για στειρωση αλλα φοβαμαι την αναρρωση με τρια μωρα γυρω της να μην την αφηνουν σε ησυχια. Δεν θα θέλει την ηρεμια της μετα την εγχειριση;
(Και στο σπιτι μας δεν εχουμε δυνατοτητα να κλεισουμε ένα δωματιο, εκτος απο το μπανιο)
Τι λετε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν υπαρχει προβλημα να την εχεις 3-4 μερες στο μπανιο,ουτως η αλλως θα ειναι ζαβλακομενη την 1-2 μερα οποτε δεν θα θελει και πολλα ,πολλα εκτος αυτου αν θες μπορεις να πεις στον κτηνιατρο να στην κρατησει τις πρωτες μερες.θα πρεπει ομως να προσεξει να μην του φυγει.πολλα εχω ακουσει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν υπαρχει προβλημα να την εχεις 3-4 μερες στο μπανιο,ουτως η αλλως θα ειναι ζαβλακομενη την 1-2 μερα οποτε δεν θα θελει και πολλα ,πολλα εκτος αυτου αν θες μπορεις να πεις στον κτηνιατρο να στην κρατησει τις πρωτες μερες.θα πρεπει ομως να προσεξει να μην του φυγει.πολλα εχω ακουσει.
Καλή ιδέα αλλά το μπανιο μας είναι μικρό κι αν μπει μεσα η Κείρα εμεις θα πηγαινουμε ...στο κήπο:D Οσο για τον κτηνιατρο ισως είναι καλη λυση. Δεν το ηξερα οτι μπορει να την κρατησει. Και για μια μερα καλα θα ειναι γιατι φοβαμαι μην της ανοιξουν την πληγη θελοντας να θηλασουν.

Τα ίδια και η Ζιζού

Η Ζιζού μια μέρα περίμενε ,αφού έδωσα το τελευταίο μωρό.
Από την επόμενη δεν κρατιέται μέσα .
Κανόνισα και εγώ να τη στειρώσω μέσα στη βδομάδα.
Βέβαια οι αρσενικοί της γειτονιάς δεν την αφήνουν σε ησυχία.
Αν και η δική σου κυκλοφορεί, καλίτερα να τη στειρώσεις και συ αμέσως.

Μολις μίλησα με τον κτηνιατρο και την περιμενει αυριο το πρωι για στειρωση:(. (Εχω μια αγωνια!!!)
Μου είπε οτι η γατα μπορει ηδη να μεινει εγκυος και πρεπει να στειρωθεί. Με εχει πιασει ενας φοβος αλλο πραγμα:redface:. Ελπιζω ολα να πανε καλα

Όλα μια χαρά θα πάνε μην ανησυχείς!;) :P :D

Σκέφτομαι και εγώ να στειρώσω την Ears (μαμά Φριξακίου :P ). Έχει κινδύνους η επέμβαση? Δεν αντέχω άλλες αγωνίες! Μάλλον είμαι πολύ ευθυνόφοβη... Σε βαθμό υστερίας! :(

Τον ρωτησα τον γιατρο για τους κινδυνους και μου ειπε οτι προκειται για εγχειριση ρουτινας και με καθησυχασε, αλλα οτι ειναι παρολαυτα "εγχειριση". Αρα φανταζομαι οτι εχεις τους σπανιους κινδυνους της ναρκωσης με οτι αυτο συνεπαγεται. Καλό είναι παντως να διαλεξει κανεις ενα γιατρο με πειρα (οπως και με τους ανθρωπους αλλωστε)

Τι κάνει η Κείρα;

πως είναι η Κείρα μας? το μωρό της ρωτάει..:P

Ουφ Μπορώ επιτελους να αναπνευσω πιο ελευθερα:). Η Κείρα χθες το πρωι στειρωθηκε και μεχρι το βραδυ είχε το χαλι της. Η μονη κινηση που εκανε ηταν να σηκωνει το κεφαλι για να γλυψει τα μωρα της. Αλλα σημερα το πρωι σηκωθηκε "αλλη γατα". Κανει τις βολτες της στο σπιτι, απαιτησε μανιωδως φαγητό και κοιμαται με τα μωρά της (χθες δεν κουνηθηκε ρουπι απο το κρεβατι μας).
Τα μικρα την γλυφουν και την "θηλαζουν" αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι δεν πειραζει αφου φαινεται να μην ποναει.:up: Δεν παιζει αλλα δεν ανησυχω. Νομιζω οτι ειχε πολυ γρηγορη αναρρωση και οτι ολα θα πανε καλα:)
Νοτα, αν ηταν η Νεφελη εδω θα ετρωγε η κακομοιρα ενα γλυψιμο!!! Μουσκεμα τα εκανε απο το αχτι της την Πουνκι και τον Ρου.:lol:

:up:Μπράβο η Κείρα!!!

Τελικά δεν καταφέραμε να τα πούμε τηλεφωνικά αλλά δεν πειράζει. να'μαστε εδώ..:) πολύ χαίρομαι για την Κείρα. Για το Νεφελάκι μην ανησυχείς. Ο Τσε την έχει μουλιάσει από το πολύ γλείψιμο, ειδικά τα αυτάκια της τα έχει κάνει και λάμπουν:) . (την κρυφοδαγκώνει βέβαια κιόλας αλλά και αυτό το μικρό δεν τον αφήνει ήσυχο)

Την καημένη την Κείρα....(Εγω το εχω αυτο το αντιφατικό με τη στείρωση...):( Καλα πηγε ομως και αδικα ανησύχησες!!!:)
Νοτα αρχισαν τα μπάνια?????
Η μικρη τον πλένει? Ή μονο ο Τσε? Τελικά οι μικρές με τους μεγαλύτερους και "πονεμένους" ταιριάζουν γάντι!!!;)

κυρίως ο Τσε την μπανιάρει...αυτή παίζει πολύ με την ουρά του και κυλιουνται, δαγκώνονται, γλύφονται..και πάει λέγοντας..

Ειστε λιγο πιο πίσω απο μας γι αυτο... Η συνέχεια της ταινίας ειναι αυτη! Μετα δεν ξέρω...

Ειστε λιγο πιο πίσω απο μας γι αυτο... Η συνέχεια της ταινίας ειναι αυτη! Μετα δεν ξέρω...
Καλά εσένα τα έχουν κάνει όλα πια! Συγνώμη! Σχεδόν όλα... Υπάρχει και κάτι που δεν μπορούν να κάνουν...:redface:
Αλλά ο Σίβα μέχρι που έχει θηλάσει την Αργυρώ!!!:lol:

Καλά εσένα τα έχουν κάνει όλα πια! Συγνώμη! Σχεδόν όλα... Υπάρχει και κάτι που δεν μπορούν να κάνουν...:redface:
Αλλά ο Σίβα μέχρι που έχει θηλάσει την Αργυρώ!!!:lol:
Υπάρχει το ...."ακατανόμαστο":redface: . Δυστυχως απο εδω και περα θα εχω ασεξουαλ γατες....:cool:
(Εντομεταξυ τον θηλάζει ακόμη και κανει και ηχο..."τσιοπ, τσιοπ, γκλουπ"....:blink: Μα τι πίνει?)

Τελευταια νεα της Κείρας: Σημερα μου φαινεται μια χαρούλα, πηδαει ψηλα και βγηκε και δυο λεπτουλα στην αυλη για να διωξει μια πανεμορφη γατούλα που τολμησε να εισχωρησει στην Κειροχώρα χωρίς διαβατήριο.:)
Μονο που δεν παιζει ακομη.
Αλλα δεν ξερω τι να κανω με το φαγητο της. Εχει φαει μονο κροκετες kitten (στην αρχη λογω ηλικιας και μετα λογω θηλασμου) Τωρα θελει ειδικη τροφή για στειρωμενες γατες; Κι αν ναι πως θα την χωρισω απο τα μωρα της που τρωνε τις kitten;:hmm:

Μπράβο !Ολα καλά για την Κείρα:D
Η στείρωση ήταν η καλύτερη απόφαση.
Η Ζιζού στειρώθηκε χθές το απόγευμα .Η κτηνίατρος μου είπε ότι όλα πήγαν καλά με τη στείρωση ,αλλά έχουμε πρόβλημα με το στήθος της:( :είχε πετρώσει το γάλα και σε πρώτη φάση θα χρειαστει αντιβίωση ,αν δεν υποχωρήσει μπορεί και χειρουργείο. Θα την κρατήσει στο ιατρείο μέχρι τη Δευτέρα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back