ladycat
Διάσημο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=ceYIaUZnp_w
κ ειχε το θρασσος να μου αοαντησει οτι την ταισε πρωτα πρεπει να γινει καταγγελια επειγοντωςς
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeannine
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
varvara83
Νεοφερμένο μέλος

τι μαλ******!!!!!!!!να προτείνω σε όποιον είναι μέλος στο youtube ή σε όποιον θέλει να γίνει....κάτω από το βίντεο υπαρχει η επιλογή FLAG επιλέγετε violent or repulsive content μετά animal abuse και πατάτε το flag this video.Θέλω να πιστεύω πως αν είναι πολύ αυτοί που θα το κάνουν θα το βγαλουν από το youtube!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
τι μαλ******!!!!!!!!να προτείνω σε όποιον είναι μέλος στο youtube ή σε όποιον θέλει να γίνει....κάτω από το βίντεο υπαρχει η επιλογή FLAG επιλέγετε violent or repulsive content μετά animal abuse και πατάτε το flag this video.Θέλω να πιστεύω πως αν είναι πολύ αυτοί που θα το κάνουν θα το βγαλουν από το youtube!!!!!
Μάλλον το βγάλαν γιατί δεν το ανοιγει άλλο!
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Επιδή δεν έχω το adope flash player δε μπορώ να δω τα video στο youtube. Υπάρχει πρόβλημα αν το κάνω download που μπυ βγάζει. Ρωτάω, γιατί μου είπαν ότι αν έχω πειρατικά προγράμματα στον υπολογιστή και κατεβάσω απο ιντερνετ μπορεί να έχω πρόβλημα, όπως και είχα κάποτε με το microsoft. Όποιος ξέρει ας μου πει...

ladycat
Διάσημο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
ναι το έβγαλαν γιατί λέει ότι το video αποσύρθηκε από τον χρήστη οπότε δεν μπορούμε να το δούμε άλλο....Μάλλον το βγάλαν γιατί δεν το ανοιγει άλλο!
ladycat
Διάσημο μέλος
αλλο ενα ελληνικο τερας
Ga-takis
Νεοφερμένο μέλος
To Adobe Flash Player ειναι freeware (διανεμεται δωρεαν) αρα δεν εχεις προβλημα, δεν μπορει να ειναι καν "πειρατικο"Κάτι άσχετο ...Επιδή δεν έχω το adope flash player δε μπορώ να δω τα video στο youtube. Υπάρχει πρόβλημα αν το κάνω download που μπυ βγάζει. Ρωτάω, γιατί μου είπαν ότι αν έχω πειρατικά προγράμματα στον υπολογιστή και κατεβάσω απο ιντερνετ μπορεί να έχω πρόβλημα, όπως και είχα κάποτε με το microsoft. Όποιος ξέρει ας μου πει...
![]()

(Ευτυχως το video δεν προλαβα να το δω)
Raisa
Περιβόητο μέλος
varvara83
Νεοφερμένο μέλος
το βγάλανε!!
μόλις!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Ga-takis
Νεοφερμένο μέλος
Σωστα.. Το Adobe Player ομως ειναι της Adobe η οποια ειναι μεγαλη εταιρεια παγκοσμιας εμβελειας και παραγει πολυ γνωστο λογισμικο οπως το Acrobat Reader κλπ, δεν υπαρχει περιπτωση να "βγαλει" επικινδυνο λογισμικο προς διαθεση. Ο μονος κινδυνος ειναι να "κατεβασει" κανεις κατι το οποιο ειναι Trojan (εκ του γνωστου Δουρειου Ιππου της Τροιας), παριστανει δηλαδη πχ οτι ειναι το Adobe Player ενω στην πραγματικοτητα ειναι μια "πειραγμενη" εκδοση που περιεχει επισης κρυφο κακοβουλο κωδικα. Αυτο το αποφευγει κανεις σιγουρα αν "κατεβασει" το λογισμικο απο το επισημο site και μόνο και οχι απο οπουδηποτε αλλου στο Internet μπορει να "υπαρχει" (και να ειναι "πειραγμενο")Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, το θέμα είναι ότι και τα smileys είναι freeware αλλά μου δημιούργησαν κάτι προβλήματα με ιούς γι' αυτό διστάζω.
Sorry για το off-topic

Jeannine
Δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
αλλο ενα καλο παιδακι
varvara83
Νεοφερμένο μέλος

όποιος μπορεί FLAG σε όλα!!!
Raisa
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool