Τέρας βασανίζει γάτες

ladycat

Διάσημο μέλος

Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
https://www.youtube.com/watch?v=m4OkBOTcnYI
https://www.youtube.com/watch?v=ceYIaUZnp_w
κ ειχε το θρασσος να μου αοαντησει οτι την ταισε πρωτα πρεπει να γινει καταγγελια επειγοντωςς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι κ μαλιστα ειχε μεγαλο θρασος το ατομο μα πολυ μεγαλο θρασος

:mad::mad::mad:τι μαλ******!!!!!!!!να προτείνω σε όποιον είναι μέλος στο youtube ή σε όποιον θέλει να γίνει....κάτω από το βίντεο υπαρχει η επιλογή FLAG επιλέγετε violent or repulsive content μετά animal abuse και πατάτε το flag this video.Θέλω να πιστεύω πως αν είναι πολύ αυτοί που θα το κάνουν θα το βγαλουν από το youtube!!!!!

:mad::mad::mad:τι μαλ******!!!!!!!!να προτείνω σε όποιον είναι μέλος στο youtube ή σε όποιον θέλει να γίνει....κάτω από το βίντεο υπαρχει η επιλογή FLAG επιλέγετε violent or repulsive content μετά animal abuse και πατάτε το flag this video.Θέλω να πιστεύω πως αν είναι πολύ αυτοί που θα το κάνουν θα το βγαλουν από το youtube!!!!!

Μάλλον το βγάλαν γιατί δεν το ανοιγει άλλο!

Το έβγαλε από μόνος του το βίντεο! αντε μπράβο! τι βλάξ!

Κάτι άσχετο ...:redface: Επιδή δεν έχω το adope flash player δε μπορώ να δω τα video στο youtube. Υπάρχει πρόβλημα αν το κάνω download που μπυ βγάζει. Ρωτάω, γιατί μου είπαν ότι αν έχω πειρατικά προγράμματα στον υπολογιστή και κατεβάσω απο ιντερνετ μπορεί να έχω πρόβλημα, όπως και είχα κάποτε με το microsoft. Όποιος ξέρει ας μου πει...:/::/::/:

πωπω ειναι πολυ σαικο το ατομο

Μάλλον το βγάλαν γιατί δεν το ανοιγει άλλο!
ναι το έβγαλαν γιατί λέει ότι το video αποσύρθηκε από τον χρήστη οπότε δεν μπορούμε να το δούμε άλλο....

Κάτι άσχετο ...:redface: Επιδή δεν έχω το adope flash player δε μπορώ να δω τα video στο youtube. Υπάρχει πρόβλημα αν το κάνω download που μπυ βγάζει. Ρωτάω, γιατί μου είπαν ότι αν έχω πειρατικά προγράμματα στον υπολογιστή και κατεβάσω απο ιντερνετ μπορεί να έχω πρόβλημα, όπως και είχα κάποτε με το microsoft. Όποιος ξέρει ας μου πει...:/::/::/:
To Adobe Flash Player ειναι freeware (διανεμεται δωρεαν) αρα δεν εχεις προβλημα, δεν μπορει να ειναι καν "πειρατικο" :)

(Ευτυχως το video δεν προλαβα να το δω)

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, το θέμα είναι ότι και τα smileys είναι freeware αλλά μου δημιούργησαν κάτι προβλήματα με ιούς γι' αυτό διστάζω.

εγω παλι γιατι το βλεπω?????????

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, το θέμα είναι ότι και τα smileys είναι freeware αλλά μου δημιούργησαν κάτι προβλήματα με ιούς γι' αυτό διστάζω.
Σωστα.. Το Adobe Player ομως ειναι της Adobe η οποια ειναι μεγαλη εταιρεια παγκοσμιας εμβελειας και παραγει πολυ γνωστο λογισμικο οπως το Acrobat Reader κλπ, δεν υπαρχει περιπτωση να "βγαλει" επικινδυνο λογισμικο προς διαθεση. Ο μονος κινδυνος ειναι να "κατεβασει" κανεις κατι το οποιο ειναι Trojan (εκ του γνωστου Δουρειου Ιππου της Τροιας), παριστανει δηλαδη πχ οτι ειναι το Adobe Player ενω στην πραγματικοτητα ειναι μια "πειραγμενη" εκδοση που περιεχει επισης κρυφο κακοβουλο κωδικα. Αυτο το αποφευγει κανεις σιγουρα αν "κατεβασει" το λογισμικο απο το επισημο site και μόνο και οχι απο οπουδηποτε αλλου στο Internet μπορει να "υπαρχει" (και να ειναι "πειραγμενο")
Sorry για το off-topic :)

ladycat, για στείλε μας ξανά το link!!

α ωραια κατσε να δω κ ααλο ενα παιδια

https://www.youtube.com/watch?v=iekzeC83pQY
αλλο ενα καλο παιδακι

:down::down:έχει τρελαθεί ο κόσμος...:down::down::down::(:(:(
όποιος μπορεί FLAG σε όλα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back