Κείρα
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ναι βέβαια! Αν και δεν είναι αρκετά παλιό... Αν μου πεις από τελευταία σήριαλ δε θυμάμαι τίποτα εκτός του "Παρά πέντε" άντε και τις "Τρεις Χάριτες" αλλά αυτό είναι λογικό με τόσες επαναλήψεις. Τα παλιά, πολύύύύ παλιά όμως τα θυμάμαι. Επειδή είχαμε τηλεόραση από τότε που πρωτοήρθε στην Ελλάδα, από μωρό ήμουν μέγας τηλεορασάκιας! Αφού θυμάμαι και αυτά που δεν θα έπρεπε: π.χ. ομιλίες του Παπαδόπουλου με αυτή τη χαρακτηριστική φωνή κι εγώ να έχω την απορία "Μπαμπά γιατί γαυγίζει αυτός?"Τωρα που λετε για τηλεοραση θυμαται κανεις το Μυστικο του Χρυσου Πιθηκου;

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αυτό μου φαίνεται τόσο πρόσφατο, σαν να ήταν 2 ή 3 χρόνια πριν...αχ! πως περνάνε τα χρόνια???? θυμάται κάνεις το club στην Βουλιαγμένης <la mamounia>?? (νομίζω οτι έτσι γράφεται)![]()
Τελικά όντως έχω γεράσει!!! Δε χρειαζόταν να κανω το test...Και για τις πιο παλιές, μιας και έβγαινα από πολύ μικρή 13-14 μαζί με τη μεγαλύτερη αδελφή μου, θυμάται κανείς την San Lorenzo απέναντι από το Ασκληπείο Βούλας? Μετέπειτα έγινε Prison, Σαχάρα και πάει λέγοντας...
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό μου φαίνεται τόσο πρόσφατο, σαν να ήταν 2 ή 3 χρόνια πριν...Τελικά όντως έχω γεράσει!!! Δε χρειαζόταν να κανω το test...
Και για τις πιο παλιές, μιας και έβγαινα από πολύ μικρή 13-14 μαζί με τη μεγαλύτερη αδελφή μου, θυμάται κανείς την San Lorenzo απέναντι από το Ασκληπείο Βούλας? Μετέπειτα έγινε Prison, Σαχάρα και πάει λέγοντας...
αυτό ούτε που το έχω ποτέ ακουστά
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Που να τα έχεις ακουστά? Η San Lorenzo πρέπει να έκλεισε 1983-84, σαν Σαχάρα λειτουργούσε το ΄89, και σαν Prison και Ειρηνικός ούτε που θυμάμαι. Εσύ τότε θα ήσουν νήπιο. Πιο πιθανόνα τα θυμούνται η μαμά σου και ο μπαμπάς σου...αυτό ούτε που το έχω ποτέ ακουστά

mimikaki
Διάσημο μέλος
Τωρα που λετε για τηλεοραση θυμαται κανεις το Μυστικο του Χρυσου Πιθηκου;
το μυστηριο του χρυσου πιθηκου θελεις να πεις??? εγω ναι!!!! θυμαμαι οταν το εκοψαν που επαιρνα τηλεφωνο στην ερτ με τον αδερφο μου και τους βριζαμε και τους λεγαμε ποτε θα το ξαναβαλουν!!!!
εχω κασσετα με ολα τα μουσικα θεματα των έργων και κινουμένων σχεδίων της εποχης 80!!! πολυ γέλιο!!!
Την προσευχή μας!

mimikaki
Διάσημο μέλος
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και για τις πιο παλιές, μιας και έβγαινα από πολύ μικρή 13-14 μαζί με τη μεγαλύτερη αδελφή μου, θυμάται κανείς την San Lorenzo απέναντι από το Ασκληπείο Βούλας? Μετέπειτα έγινε Prison, Σαχάρα και πάει λέγοντας...
Άσε, Ασπασία, μάλλον μόνο εγώ τα θυμάμαι αυτά, καθώς δεσποινίς ετών 39... Καθώς κ την Πλάκα με τα μπαρ κ τα clubs πριν τα κλείσουν, αν κ αυτά τα πέτυχα ίσα-ίσα στα 13 με 15.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Άντε μπράβο! Κι είχα αρχήσει να νιώθω άσχημα που μόνο εγώ τα θυμόμουν...Άσε, Ασπασία, μάλλον μόνο εγώ τα θυμάμαι αυτά, καθώς δεσποινίς ετών 39... Καθώς κ την Πλάκα με τα μπαρ κ τα clubs πριν τα κλείσουν, αν κ αυτά τα πέτυχα ίσα-ίσα στα 13 με 15.
Κι εσύ την ίδια κλάσης μ'εμένα είσαι!
Όσο για το Μυστήριο του Χρυσού Πιθήκου που λέτε Κείρα & Μιμίκα, τώρα που βλέπω τον πρωταγωνιστή αναρωτιέμαι τι του έβρισκα και μ'αρεσε τότε. Αφήστε που παίζει και σε μια γλυκανάλατη αμερικάνικη σειρά Σάββατο ή Κυριακή σε κάποιο κανάλι (Star? Mega?) και κάνει έναν πολύτεκνο προτεστάντη (?) εφημέριο ή όπως τους λένε τέλος πάντων...

aspasiapef
Διάσημο μέλος
"Της μιας δραχμής τα γιασεμιά", "Ένα μπουκέτο μενεξέδες", "Μαραμένα τα γιούλια και οι βιόλες" και το αγαπημένο μου "Είδα μάτια".Την "Μάντρα του Αττίκ" κανείς;![]()
Χα!!! Μπορεί να μην πρόλαβα την Μάντρα του Αττίκ, η οποία έκλεισε γύρω στο 1944-45, αλλά τα τραγούδια του τα άκουγα από μικρή και έχω και πλάκες γραμμοφώνου δικές του. Τα άκουγε και τα τραγούδαγε πολύ ωραία η μητέρα μου!

ladycat
Διάσημο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
εγω παλι θυμαμαι ελαχιστα απο αυτα γιατι μια ζωη με τραβαγανε μαζι τους οι μεγαλοι για να μαθαινω ορισμενα μου φαινονται αγνωστα καλε ειμαι μωρο ακομηηηηηη

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Τωρα το είδα. Ευχαριστώ για την αφιερωση.

Τσακωνόμασταν για να μας αφησουν να το δούμε. (οι γονεις μου δεν ηταν υπερ της τηλεορασης)
RedCat
Διάσημο μέλος
) μου την έκλεψαν μαζί με το πορτοφόλι. ότι και να μου πείτε δεν θα με πείσετε ότι στόχος ήταν τα λεφτά στο πορτοφόλι και όχι αυτό το θαυμαστό κειμήλιο....
(κάποιος την έχει κορνιζάρει και γελάει με το σταιλιγκ)ένα θα πω: καληνύχτα Τζον-Μποϋ, καληνύχτα Μαιρη-Σου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool