Τέστ γήρανσης!

Τωρα που λετε για τηλεοραση θυμαται κανεις το Μυστικο του Χρυσου Πιθηκου;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ δεν τα θυμάμαι, απλά τα ξέρω όλα. Και αυτό όχι λόγω ηλικίας αλλά γιατί εγώ έχω εγκυκλοπαιδικές γνώσεις και ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων. Όχι σαν κάτι άλλες!!!!!:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :mad: :lol: :P :P :P :P :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χα! θυμάμαι αρκετά, αλλά όχι όλα!!!! :P

Ναι βέβαια! Αν και δεν είναι αρκετά παλιό... Αν μου πεις από τελευταία σήριαλ δε θυμάμαι τίποτα εκτός του "Παρά πέντε" άντε και τις "Τρεις Χάριτες" αλλά αυτό είναι λογικό με τόσες επαναλήψεις. Τα παλιά, πολύύύύ παλιά όμως τα θυμάμαι. Επειδή είχαμε τηλεόραση από τότε που πρωτοήρθε στην Ελλάδα, από μωρό ήμουν μέγας τηλεορασάκιας! Αφού θυμάμαι και αυτά που δεν θα έπρεπε: π.χ. ομιλίες του Παπαδόπουλου με αυτή τη χαρακτηριστική φωνή κι εγώ να έχω την απορία "Μπαμπά γιατί γαυγίζει αυτός?":confused:

αχ! πως περνάνε τα χρόνια???? θυμάται κάνεις το club στην Βουλιαγμένης <la mamounia>?? (νομίζω οτι έτσι γράφεται):hmm:

αχ! πως περνάνε τα χρόνια???? θυμάται κάνεις το club στην Βουλιαγμένης <la mamounia>?? (νομίζω οτι έτσι γράφεται):hmm:
Αυτό μου φαίνεται τόσο πρόσφατο, σαν να ήταν 2 ή 3 χρόνια πριν...:/: Τελικά όντως έχω γεράσει!!! Δε χρειαζόταν να κανω το test...
Και για τις πιο παλιές, μιας και έβγαινα από πολύ μικρή 13-14 μαζί με τη μεγαλύτερη αδελφή μου, θυμάται κανείς την San Lorenzo απέναντι από το Ασκληπείο Βούλας? Μετέπειτα έγινε Prison, Σαχάρα και πάει λέγοντας...

έλα καλέ που έχεις γεράσει , νέα γυναίκα!!! το la mamounia δεν είναι και τόσο πρόσφατο, το θυμάμαι περίπου πριν 10 χρόνια?? ε δεν είναι και λίγα! μην μας πέρνει από κάτω , όταν θα πάμε 70 τι θα κάνουμε ???

Αυτό μου φαίνεται τόσο πρόσφατο, σαν να ήταν 2 ή 3 χρόνια πριν...:/: Τελικά όντως έχω γεράσει!!! Δε χρειαζόταν να κανω το test...
Και για τις πιο παλιές, μιας και έβγαινα από πολύ μικρή 13-14 μαζί με τη μεγαλύτερη αδελφή μου, θυμάται κανείς την San Lorenzo απέναντι από το Ασκληπείο Βούλας? Μετέπειτα έγινε Prison, Σαχάρα και πάει λέγοντας...

αυτό ούτε που το έχω ποτέ ακουστά

αυτό ούτε που το έχω ποτέ ακουστά
Που να τα έχεις ακουστά? Η San Lorenzo πρέπει να έκλεισε 1983-84, σαν Σαχάρα λειτουργούσε το ΄89, και σαν Prison και Ειρηνικός ούτε που θυμάμαι. Εσύ τότε θα ήσουν νήπιο. Πιο πιθανόνα τα θυμούνται η μαμά σου και ο μπαμπάς σου...;)

το μυστηριο του χρυσου πιθηκου θελεις να πεις??? εγω ναι!!!! θυμαμαι οταν το εκοψαν που επαιρνα τηλεφωνο στην ερτ με τον αδερφο μου και τους βριζαμε και τους λεγαμε ποτε θα το ξαναβαλουν!!!!
εχω κασσετα με ολα τα μουσικα θεματα των έργων και κινουμένων σχεδίων της εποχης 80!!! πολυ γέλιο!!!

όταν θα πάμε 70 τι θα κάνουμε ???

Την προσευχή μας! :rolleyes:

Κειρα αφιερωμένο!!!:up: :up:

https://www.youtube.com/watch?v=YdFN6agkNnQ

Άσε, Ασπασία, μάλλον μόνο εγώ τα θυμάμαι αυτά, καθώς δεσποινίς ετών 39... Καθώς κ την Πλάκα με τα μπαρ κ τα clubs πριν τα κλείσουν, αν κ αυτά τα πέτυχα ίσα-ίσα στα 13 με 15.

Άσε, Ασπασία, μάλλον μόνο εγώ τα θυμάμαι αυτά, καθώς δεσποινίς ετών 39... Καθώς κ την Πλάκα με τα μπαρ κ τα clubs πριν τα κλείσουν, αν κ αυτά τα πέτυχα ίσα-ίσα στα 13 με 15.
Άντε μπράβο! Κι είχα αρχήσει να νιώθω άσχημα που μόνο εγώ τα θυμόμουν...:( Κι εσύ την ίδια κλάσης μ'εμένα είσαι!:up:

Όσο για το Μυστήριο του Χρυσού Πιθήκου που λέτε Κείρα & Μιμίκα, τώρα που βλέπω τον πρωταγωνιστή αναρωτιέμαι τι του έβρισκα και μ'αρεσε τότε. Αφήστε που παίζει και σε μια γλυκανάλατη αμερικάνικη σειρά Σάββατο ή Κυριακή σε κάποιο κανάλι (Star? Mega?) και κάνει έναν πολύτεκνο προτεστάντη (?) εφημέριο ή όπως τους λένε τέλος πάντων...:sick: :mpliaks::mpliaks::mpliaks::mpliaks:

Την "Μάντρα του Αττίκ" κανείς;:rolleyes:

Την "Μάντρα του Αττίκ" κανείς;:rolleyes:
"Της μιας δραχμής τα γιασεμιά", "Ένα μπουκέτο μενεξέδες", "Μαραμένα τα γιούλια και οι βιόλες" και το αγαπημένο μου "Είδα μάτια".
Χα!!! Μπορεί να μην πρόλαβα την Μάντρα του Αττίκ, η οποία έκλεισε γύρω στο 1944-45, αλλά τα τραγούδια του τα άκουγα από μικρή και έχω και πλάκες γραμμοφώνου δικές του. Τα άκουγε και τα τραγούδαγε πολύ ωραία η μητέρα μου!;) :P :D

εγω παλι θυμαμαι ελαχιστα απο αυτα γιατι μια ζωη με τραβαγανε μαζι τους οι μεγαλοι για να μαθαινω ορισμενα μου φαινονται αγνωστα καλε ειμαι μωρο ακομηηηηηη:up: :up: :up:

:up: :up: :up: εγω παλι θυμαμαι ελαχιστα απο αυτα γιατι μια ζωη με τραβαγανε μαζι τους οι μεγαλοι για να μαθαινω ορισμενα μου φαινονται αγνωστα καλε ειμαι μωρο ακομηηηηηη:up: :up: :up:

Τωρα το είδα. Ευχαριστώ για την αφιερωση.:D
Τσακωνόμασταν για να μας αφησουν να το δούμε. (οι γονεις μου δεν ηταν υπερ της τηλεορασης)

εγώ δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι μέχρι και το 2004 κουβαλούσα ταυτότητα με φωτογραφία μου με χτένισμα χαίτη (τους Kajagoogoo το συγκροτημα άραγε τους θυμάται κανείς???). φανταστείτε την ντροπή μου όταν ένα βράδυ στου Ψυρρη σε gay-friendly bar (από τους αγαπημένους μου όρους:lol: ) μου την έκλεψαν μαζί με το πορτοφόλι. ότι και να μου πείτε δεν θα με πείσετε ότι στόχος ήταν τα λεφτά στο πορτοφόλι και όχι αυτό το θαυμαστό κειμήλιο....:lol: :lol: :lol: (κάποιος την έχει κορνιζάρει και γελάει με το σταιλιγκ)

ένα θα πω: καληνύχτα Τζον-Μποϋ, καληνύχτα Μαιρη-Σου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back