meow1
Νεοφερμένο μέλος
Ενδιαφέρομαι, κάποια στιγμή, να αποκτήσω ένα γατάκι. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν κάποια τέστ με τα οποία μπορεί να ανακαλυφθεί αν υπάρχουν αλλεργίες σε γάτες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
meow1
Νεοφερμένο μέλος
Θες να σου πω λεπτομερειες?
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Aν δεν πάει καλά το πράγμα, θα το πάρουμε πίσω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meow1
Νεοφερμένο μέλος
Βασικά, έχω σκύλο και δεν έχει υπάρξει ποτέ πρόβλημα αλλά μερικές φορές όταν έρχομαι σε κοντινή επαφή με γάτες ( παιχνίδι, χάδια ) αρχίσουν να δακρύζουν τα μάτια μου και να έχω φαγούρα. Βέβαια, όχι πάντα, γι αυτό θα ήθελα να κάνω το τέστ ( τσιμπηματάκια με διάφορα αλλεργιογόνα και αναμονή να φανεί κάποια αντίδραση, υποθέτω ).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum