Τέστ για γατοαλλεργίες!

meow1

Νεοφερμένο μέλος

Ο meow1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα.
Ενδιαφέρομαι, κάποια στιγμή, να αποκτήσω ένα γατάκι. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν κάποια τέστ με τα οποία μπορεί να ανακαλυφθεί αν υπάρχουν αλλεργίες σε γάτες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σε αυτο θα σε βοηθουσε ενας γιατρος που ασχολειτε με αλεργιες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχουν τέτοια τεστ και είναι απλά και ανώδυνα. Μίλησε με έναν αλλεργιολόγο όπως είπε και η ladycat.

Όχι να ανακαλυφθεί αν υπάρχουν αλλεργίες σε γάτες. Αν είσαι αλλεργικός, στις γάτες.

Σωστό... Λάθος διατύπωση!

Ναι υπαρχουν.Τα εκανε η μαμα μου την προηγουμενη εβδομαδα.
Θες να σου πω λεπτομερειες?

Tι σε κάνει να πιστεύεις οτι μπορεί να έχεις; Eχεις αλλεργίες σε άλλα πράγματα; Mια άλλη λύση είναι πάρεις γατάκι δοκιμαστικά να δεις αν θα σου βγάλει αλλεργία. Eγώ να φανταστεις το Σάββατο θα δώσω ένα γατάκι αλλά ο γιος της κοπέλας που το παίρνει μικρός είχε αλλεργίες σε διάφορα. Oμως δεν χάνουμε τίποτα να δοκιμάσουμε ;) Aν δεν πάει καλά το πράγμα, θα το πάρουμε πίσω.

Καλημέρα!!!!

Βασικά, έχω σκύλο και δεν έχει υπάρξει ποτέ πρόβλημα αλλά μερικές φορές όταν έρχομαι σε κοντινή επαφή με γάτες ( παιχνίδι, χάδια ) αρχίσουν να δακρύζουν τα μάτια μου και να έχω φαγούρα. Βέβαια, όχι πάντα, γι αυτό θα ήθελα να κάνω το τέστ ( τσιμπηματάκια με διάφορα αλλεργιογόνα και αναμονή να φανεί κάποια αντίδραση, υποθέτω ).

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back