Ταβερνόγατες και...παιδάκια (λέμε τώρα)

εσυ μια χαρα εισαι οι υπολοιποι ειναι χωρις παιδεια κ δυστυχωσ κανουν κ τα παιδια τους σαν τα μουτρα τους:down:

χαιρομαι πολυ που ειμαι φιλοζωη, αλλα αισθανομαι χαλια που μεγαλωνουν παιδια διπλα μου μισωντας τις γατες. και να μη μπορω να κανω τιποτα για αυτο.....:(

ασε που ετσι συνεχιζεται ο φαυλος κυκλος των μη φιλοζωων. ποτε επιτελους θα εκσυγχρονιστουμε, οταν ακομα, το 2009 υπαρχουν γονεις που θεωρουν τα ζωα μιερα πλασματα??????:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αγαπη μου αυτοι που δεν αγαπουν τα ζωα νομιζεις οτι αγαπουν τους ανθρωπους?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εν τω μεταξυ αυτο που αναφερει η Αγνη ειναι κατι που εηθελα να επισημανω γιατι δεν μπορω να το καταλαβω.
Γιατι υπαρχουν ανθρωποι που αγαπαν τα σκυλια και σιχαινονται τις γατες ενω ολοι οσοι αγαπανε τις γατες αγαπανε ΚΑΙ τα σκυλια;-οπως και τα υπολοιπα ζωα φυσικα.
Το μονο που μπορω να φανταστω ειναι οτι το σκυλι τονωνει τον εγωισμο τους ενω οι γατες οχι.

Εν τω μεταξυ αυτο που αναφερει η Αγνη ειναι κατι που εηθελα να επισημανω γιατι δεν μπορω να το καταλαβω.
Γιατι υπαρχουν ανθρωποι που αγαπαν τα σκυλια και σιχαινονται τις γατες ενω ολοι οσοι αγαπανε τις γατες αγαπανε ΚΑΙ τα σκυλια;-οπως και τα υπολοιπα ζωα φυσικα.
Το μονο που μπορω να φανταστω ειναι οτι το σκυλι τονωνει τον εγωισμο τους ενω οι γατες οχι.

Ούτε και εγώ δεν το καταλαβαίνω αυτό.Και τα σκυλιά είναι υπέροχα,αλλά γιατί όλοι στην τάξη μου και όχι μόνο μισούν τις γάτες και λατρεύουν τα σκυλιά;

Το θεωρω παραλογο,οταν αγαπας τα ζωα δεν κανεις διαχωρισμους,δεν ειναι ζωοφιλια αυτο!:/::rolleyes:

Ούτε και εγώ δεν το καταλαβαίνω αυτό.Και τα σκυλιά είναι υπέροχα,αλλά γιατί όλοι στην τάξη μου και όχι μόνο μισούν τις γάτες και λατρεύουν τα σκυλιά;

είναι αυτό που λένε και παραπάνω, θέμα παιδείας.: ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, όλοι το λένε. άσχετα αν ο συμπαθέστατος σκύλος εχει μεταδοτικές ασθένειες αν δεν τον προσέχεις συστηματικά.

Το θεωρω παραλογο,οταν αγαπας τα ζωα δεν κανεις διαχωρισμους,δεν ειναι ζωοφιλια αυτο!:/::rolleyes:

Και μη νομίζεις αληθινή αγάπη.Περισσότερο στα κατοικίδια γίνεται αυτό.Στα αδέσποτα μόνο τι γλυκούλι.Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου νόνικα.Αυτοί δεν είναι αληθινού φιλόζωοι.:blink::/::down:

είναι αυτό που λένε και παραπάνω, θέμα παιδείας.: ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, όλοι το λένε. άσχετα αν ο συμπαθέστατος σκύλος εχει μεταδοτικές ασθένειες αν δεν τον προσέχεις συστηματικά.

Μα φυσικα,ο σκυλος ειναι ο καλυτερος φιλος ενω η γατα που δεν μας "γλειφει" ολη μερα δεν ειναι αξια της αγαπης μας.

Και μη νομίζεις αληθινή αγάπη.Περισσότερο στα κατοικίδια γίνεται αυτό.Στα αδέσποτα μόνο τι γλυκούλι.Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου νόνικα.Αυτοί δεν είναι αληθινού φιλόζωοι.:blink::/::down:

Ετσι,αγαπαμε το δικο μας σκυλι αλλα ουστ στο βρωμιαρικο αδεσποτο,δεν εχει ψυχη εκεινο.Το εχω ακουσει κι αυτο,"μονο το δικο μου αγαπαω".:rolleyes:

Δεν ξέρω τι γίνεται.Γιατί οι άνθρωποι είναι έτσι.Κάπου στο ίντερνετ/δεν θυμάμαι που,αν θυμηθώ θα σας βάλω το λινκ/είχα δει ότι κάποιος έγραφε: τα ζώα δεν έχουν ψυχή,δεν πονάνε,δεν νιώθουν.Οι Χριστιανοί δεν πρέπει να έχουν γάτες κλπ... και άλλες τέτοιες μπούρδες.ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΑ!!!Έχετε διαβάσει κάτι ανάλογο;

Παιδιά πρέπει να δείτε αστυνομικό ύφος που παίρνω όταν παιδιά πειράζουν γατάκια και γενικά ζωάκια. Τα ψαρώνω τόσο που σου λένε αυτή θα μας συλάβει πάμε να φύγουμε:lol:

αστο , μην το συζητας καλυτερα, μια πονεμενη ιστορια , τρελλη ρομαντικη , γραφικη κυριουλα , ειναι οι πλεον light χαρακτηρισμοι που εχω ακουσει , βαζω μπολακι με νερο φαγητο κρυφα λες και βαζω βομβες , να ειναι διαφανες να μην φαινεται , να μην αργησω να βαλω φαγητο μην πανε οι γατες εκει και περιμενουν και ενοχληθουν απο την θεα τους και μονο , ενα πραγμα σαν να κανεις αντισταση , και εγω ετσι σε στιγμες κρισης εκνευριζομαι και ουρλιαζω , ισως δεν ειναι σωστο , θελει μια πιο πολιτισμενη προσεγγιση αλλα ποτε δεν μου βγαινει , εχω πει οτι αν ολοι εμεις οπλοφορουσαμε θα ειχαμε σκοτωσει πολυ κοσμο , εσυ μην μασας συνεχισε ετσι ... :up::up::up:

Μ'αυτο το αστυνομικο υφος εκανα και το πιτσιρικι προχθες να μεινει μακρια,εκανε να ερθει το βλαμμενο,του εριχνα μια δολοφονικη ματια κι εκανε ξανα πισω.:lol:

Πριν λιγο με πηρε ο Δημητρης τηλεφωνο γιατι γυρνωντας σπιτι του ακουγε ενα γατακι κατω απο ενα αμαξι.Κονσερβακι,πιαστρακι για τα τρελα μου μαλλια,και εξω με τις σαγιοναρες και τις πιτζαμες (τα καημενα τα φανταρακια στο στρατοπεδο να μην ψυχαγωγηθουν λιγακι; )Πηγαμε στο αμαξι,μπηκα απο κατω,τιποτα.Ουτε με το κονσερβακι εβγαινε.Τελικα βγηκε για μερικα δευτερολεπτα και ξανατρομαξε και μπηκε παλι στη μηχανη.Σταματα ενα παιδι με το μηχανακι να δει μηπως παθαμε τιποτα,του λεμε το σκηνικο,χωνεται κι αυτος απο κατω.Το γατακι δεν ειναι εγκλωβισμενο,απλα τρομαγμενο,αφηνουμε λοιπον κονσερβακι,κι ενα σημειωμα για τον οδηγο,με το στυλο και το χαρτακι που ειχε το παιδι πανω του.Χαρηκα που ειδα ενα νεο παιδακι να ειναι τοσο προθυμο σχετικα με τα ζωακια.
Γυριζοντας στο σπιτι,με συνοδεσε ο σκυλος του στρατοπεδου.Εχει ενα λουρι που ολο το βγαζει,και τον ταϊζουν οι φανταροι.Σε ανταλλαγμα,αυτος καθεται στην πυλη και την υπερασπιζεται με σθενος.:PΣτα φαναρια σταματα ενα αμαξι διπλα μου,με μια κυρια που ειναι σαν να βγηκε μολις απο το κομμωτηριο.Ξερετε,ενα καρο ρουζ,και το ξαμμενο μαλλι πλατινε.Γαυγιζει ο σκυλος (νομιζω οτι μεταφραζοταν σε κατι οπως "που πας μαρη με τετοιο μαλλι,ειναι αλλης δεκαετιας") και μουρμουρα η κυρια "τι γαυγιζει το κοπροσκυλο".Γυρναω λοιπον κι εγω και της λεω ολο χαρη:"Το κοπροσκυλο γαυγιζει τους κοπρανθρωπους".Ευτυχως αναψε πρασινο γιατι θα της εσουρνα κι αλλα.
Ενα αλλο σκηνικο που μου αρεε ηταν με τον συζυγο μιας συναδελφου που εβγαλε βολτα το κοκερακι του γιου του,που λειπει στα καραβια.Ενας πιτσιρικας με την αναλογη ανατροφη,πηγε διπλα του και του ειπε "ουστ απο εδω παλιοσκυλο!" και η απαντηση του κυριου ηταν αυτοματα "ουστ εσυ παλιοπαιδο!"Φυσικα η μαμα του πηγε να κανει φασαρια,αλλα δεν την επαιρνε.Υπαρχουν λογης και λογης ανθρωποι.Δεν απαιτω να τους αρεσουν ολους τα ζωα,ή να τα αγαπουν.Αλλα αλλο να αποφευγεις τη γατα για να μην τριφτει πανω σου,κι αλλο να κανεις κακο.Νομιζω οτι τα παιδακια που μεγαλωνουν πλεον θα ειναι οχι μονο φοβικα με τα ζωα,αλλα φοβικα ακι με τους ανθρωπους,επειδη τους μαθαινουν οτι ολοι ειναι κακοι,παραξενοι,ασπροι,μαυροι,κιτρινοι...

Πριν λιγο με πηρε ο Δημητρης τηλεφωνο γιατι γυρνωντας σπιτι του ακουγε ενα γατακι κατω απο ενα αμαξι.Κονσερβακι,πιαστρακι για τα τρελα μου μαλλια,και εξω με τις σαγιοναρες και τις πιτζαμες (τα καημενα τα φανταρακια στο στρατοπεδο να μην ψυχαγωγηθουν λιγακι; )Πηγαμε στο αμαξι,μπηκα απο κατω,τιποτα.Ουτε με το κονσερβακι εβγαινε.Τελικα βγηκε για μερικα δευτερολεπτα και ξανατρομαξε και μπηκε παλι στη μηχανη.Σταματα ενα παιδι με το μηχανακι να δει μηπως παθαμε τιποτα,του λεμε το σκηνικο,χωνεται κι αυτος απο κατω.Το γατακι δεν ειναι εγκλωβισμενο,απλα τρομαγμενο,αφηνουμε λοιπον κονσερβακι,κι ενα σημειωμα για τον οδηγο,με το στυλο και το χαρτακι που ειχε το παιδι πανω του.Χαρηκα που ειδα ενα νεο παιδακι να ειναι τοσο προθυμο σχετικα με τα ζωακια.
Γυριζοντας στο σπιτι,με συνοδεσε ο σκυλος του στρατοπεδου.Εχει ενα λουρι που ολο το βγαζει,και τον ταϊζουν οι φανταροι.Σε ανταλλαγμα,αυτος καθεται στην πυλη και την υπερασπιζεται με σθενος.:PΣτα φαναρια σταματα ενα αμαξι διπλα μου,με μια κυρια που ειναι σαν να βγηκε μολις απο το κομμωτηριο.Ξερετε,ενα καρο ρουζ,και το ξαμμενο μαλλι πλατινε.Γαυγιζει ο σκυλος (νομιζω οτι μεταφραζοταν σε κατι οπως "που πας μαρη με τετοιο μαλλι,ειναι αλλης δεκαετιας") και μουρμουρα η κυρια "τι γαυγιζει το κοπροσκυλο".Γυρναω λοιπον κι εγω και της λεω ολο χαρη:"Το κοπροσκυλο γαυγιζει τους κοπρανθρωπους".Ευτυχως αναψε πρασινο γιατι θα της εσουρνα κι αλλα.
Ενα αλλο σκηνικο που μου αρεε ηταν με τον συζυγο μιας συναδελφου που εβγαλε βολτα το κοκερακι του γιου του,που λειπει στα καραβια.Ενας πιτσιρικας με την αναλογη ανατροφη,πηγε διπλα του και του ειπε "ουστ απο εδω παλιοσκυλο!" και η απαντηση του κυριου ηταν αυτοματα "ουστ εσυ παλιοπαιδο!"Φυσικα η μαμα του πηγε να κανει φασαρια,αλλα δεν την επαιρνε.Υπαρχουν λογης και λογης ανθρωποι.Δεν απαιτω να τους αρεσουν ολους τα ζωα,ή να τα αγαπουν.Αλλα αλλο να αποφευγεις τη γατα για να μην τριφτει πανω σου,κι αλλο να κανεις κακο.Νομιζω οτι τα παιδακια που μεγαλωνουν πλεον θα ειναι οχι μονο φοβικα με τα ζωα,αλλα φοβικα ακι με τους ανθρωπους,επειδη τους μαθαινουν οτι ολοι ειναι κακοι,παραξενοι,ασπροι,μαυροι,κιτρινοι...

Δώρα,καλά της είπες της απαίσιας.:up:Αμ,ο κύριος;Ουστ από εδώ παλιόπαιδο;:lol:Πάντως το ότι νιάστηκε ένα σχετικά νέο παιδί και μάλιστα αγόρι είναι πολύ ελπιδοφόρο...

Αγνή,γι' αυτά που λες με τους συμμαθητές σου,εγώ δεν τους μιλάω για ζωά κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο.:)Συζητήστε για κάτι κοινό.Σίγουρα δεν έιμαι και τόσο δημοφιλής στο σχολείο,αλλά δεν έχω και τίποτα προσωπικό με όλο το σχολείο.Καλά με μερικούς μερικούς έχω,και πολλά μάλιστα! :P

Όσο γι' αυτό με τον κύριο που χλαπάκιασε τα πα'ι'δάκια,το έχω ζήσει αρκετές φορές.:down: Ξέρετε τί έχω σύρει στα παιδάκια;:redface::lol::lol: Οι γάτες τουλάχιστον συνήθως μπορούν να προστατευτούν κοπανώντας τη.Αλλά τα σκυλάκια τα αγαθιάρικα;:/:

Πολλές φορές θέλω να γυρίσει το σκυλί,να τους πατήσει μια δαγκωνιά,να το ευχαριστηθώ!:D

Νομιζω οτι τα παιδακια που μεγαλωνουν πλεον θα ειναι οχι μονο φοβικα με τα ζωα,αλλα φοβικα ακι με τους ανθρωπους,επειδη τους μαθαινουν οτι ολοι ειναι κακοι,παραξενοι,ασπροι,μαυροι,κιτρινοι...

Σωστή, αλλά δε νομίζω ότι είναι καινούργιο αυτό. Από μικρή άκουγα το "μην εμπιστεύεσαι κανέναν, όλοι κοιτάνε να σε εκμεταλλευτούν" και τα σχετικά. Γι' αυτό είμαστε τόσο καχύποπτοι άνθρωποι.:/:

Αγνή, θα συμφνήσω με τη bunny. Μην δίνεις σημασία στους συμμαθητές σου, το κάνουν επίτηδες, επειδή βλέπουν ότι σε πειράζει. Τα περισσότερα παιδιά που ήμασταν πιο διαβαστερά (αυτό έχω καταλάβει για σένα) περάσαμε τέτοιες καταστάσεις. Θα αναθεωρήσουν σε ένα-δυο χρόνια, όταν θα σε παρακαλάνε να τους βοηθήσεις στα μαθήματα.:D

Πριν 2 χρονια περιπου,ειχαν μαζευτει στη γειτονια μου καποια αδεσποτα σκυλακια.Τα ταιζε σχεδον ολη η γειτονια,αλλα αυτα αγαπησαν εμενα περισσοτερο.Λοιπον,οπου πηγαινα ερχοντουσαν κι αυτα μαζι μου.Καποιες φορες πηγαινα στο σουπερμαρκετ με το ποδηλατο,κι αυτα καθοντουσαν διπλα στο ποδηλατο και το φυλαγαν.Για να μην πολυλογο...ενα πρωι(χειμωνας...θα ηταν ιανουαριος...)πηγαινα στο σχολειο.Μπροστα εγω και απο πισω κανα 10 σκυλια.πριν μπω στο προαυλιο,βλεπω να ερχεται η τοτε κολλητη μου.Το ενα απο τα σκυλια,η Λεσλη,ειχε τη συνηθεια να πηδαει πανω σου και να σε αγκαλιαζει.Βλεπει η Λεσλη την κοπελα και την πλησιασε χαρουμενη,αυτη η χαζη ουρλιαζε λες και θα την ετρωγε.Μου ελεγε <παρτο,παρτο,το κοπροσκυλο...ειναι βρωμικο...δεν θελω να με ακουμπησει....>,τα πηρα κι εγω στο κρανιο και λεω στη Λεσλη(η οποια ειχε μαθει καποιες εντολες...;))<κανε αγκαλιτσα στη κοπελα...κανε αγκαλιτσα Λεσλη...Μπραβο το κοριτσι μου!!!:P>Οπως καταλαβατε,η Λεσλη την αγκαλιασε:up:...και αυτη πηγε αμεσως στο σπιτι της για να αλλαξει ρουχα...Ελεος....:down::down::down:

Θέλω να γράψω τόσα πολλά, αλλά γμτ δεν προλαβαίνω....

Θα το πω όσο πιο απλά γίνεται. Αντιπαθώ τα παιδάκια του είδους αυτού και κυρίως τους μλκες γονείς που τα κάνουν σαν τα μούτρα τους.:down:
Έχω χάσει τον λογαριασμό πόσες φορές έχω αγριοκοιτάξει παιδάκια σε ταβέρνες που συμπεριφέρονται κατ'αυτό τον τρόπο που περιγράφει η Νόνικα

Δωράκι η περιγραφή σου άπαιχτη όπως πάντα.Ήθελα να ήμουν από μια μεριά να δω τη φάτσα της 'κοπράνθρωπου'.

Παιδιά πρέπει να δείτε αστυνομικό ύφος που παίρνω όταν παιδιά πειράζουν γατάκια και γενικά ζωάκια. Τα ψαρώνω τόσο που σου λένε αυτή θα μας συλάβει πάμε να φύγουμε:lol:
Το έχω από κοντά το 'ασυτνομικό ύφος' της Ράνιας. Απίστευτο:D

Το έχω από κοντά το 'ασυτνομικό ύφος' της Ράνιας. Απίστευτο:D

Ναι, κι εγώ θα ήθελα πολύ να το δω.:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back