Ταβερνόγατες και...παιδάκια (λέμε τώρα)

Σωστή, αλλά δε νομίζω ότι είναι καινούργιο αυτό. Από μικρή άκουγα το "μην εμπιστεύεσαι κανέναν, όλοι κοιτάνε να σε εκμεταλλευτούν" και τα σχετικά. Γι' αυτό είμαστε τόσο καχύποπτοι άνθρωποι.:/:

Αγνή, θα συμφνήσω με τη bunny. Μην δίνεις σημασία στους συμμαθητές σου, το κάνουν επίτηδες, επειδή βλέπουν ότι σε πειράζει. Τα περισσότερα παιδιά που ήμασταν πιο διαβαστερά (αυτό έχω καταλάβει για σένα) περάσαμε τέτοιες καταστάσεις. Θα αναθεωρήσουν σε ένα-δυο χρόνια, όταν θα σε παρακαλάνε να τους βοηθήσεις στα μαθήματα.:D
Εγώ δεν θυμάμαι να μου έλεγαν κάτι,γιατί το καλό με τους συμμαθητές μου στο δημοτικό ήταν ότι είχαμε περισσότερα κοινά πράγματα παρά διαφορές.:)Αυτό που είχαμε στο δημοτικό ήταν μοναδικό και δεν πιστεύω ότι θα το έχω ποτέ ξανά με την τάξη μου...:/: Κι αυτό γιατί τα περισσότερα παιδιά έχουν αλλάξει,επειδή νομίζουν πως αφού πήγαν στο γυμνάσιο ''μεγάλωσαν''.:hmm:Είναι παράξενο να βλέπεις τους καλύτερους φίλους σου να έχουν αλλάξει τόσο πολύ μέσα σε ένα καλοκαίρι.:confused:

Σίγουρα δεν έχω τόσους φίλους όσους είχα τότε,αλλά ακόμα είναι καλά.:)

Δε θέλω να μακρυγορίσω άλλο,ξέρω πως είναι κουραστικό.:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πριν λιγο με πηρε ο Δημητρης τηλεφωνο γιατι γυρνωντας σπιτι του ακουγε ενα γατακι κατω απο ενα αμαξι.Κονσερβακι,πιαστρακι για τα τρελα μου μαλλια,και εξω με τις σαγιοναρες και τις πιτζαμες (τα καημενα τα φανταρακια στο στρατοπεδο να μην ψυχαγωγηθουν λιγακι; )Πηγαμε στο αμαξι,μπηκα απο κατω,τιποτα.Ουτε με το κονσερβακι εβγαινε.Τελικα βγηκε για μερικα δευτερολεπτα και ξανατρομαξε και μπηκε παλι στη μηχανη.Σταματα ενα παιδι με το μηχανακι να δει μηπως παθαμε τιποτα,του λεμε το σκηνικο,χωνεται κι αυτος απο κατω.Το γατακι δεν ειναι εγκλωβισμενο,απλα τρομαγμενο,αφηνουμε λοιπον κονσερβακι,κι ενα σημειωμα για τον οδηγο,με το στυλο και το χαρτακι που ειχε το παιδι πανω του.Χαρηκα που ειδα ενα νεο παιδακι να ειναι τοσο προθυμο σχετικα με τα ζωακια.
Γυριζοντας στο σπιτι,με συνοδεσε ο σκυλος του στρατοπεδου.Εχει ενα λουρι που ολο το βγαζει,και τον ταϊζουν οι φανταροι.Σε ανταλλαγμα,αυτος καθεται στην πυλη και την υπερασπιζεται με σθενος.:PΣτα φαναρια σταματα ενα αμαξι διπλα μου,με μια κυρια που ειναι σαν να βγηκε μολις απο το κομμωτηριο.Ξερετε,ενα καρο ρουζ,και το ξαμμενο μαλλι πλατινε.Γαυγιζει ο σκυλος (νομιζω οτι μεταφραζοταν σε κατι οπως "που πας μαρη με τετοιο μαλλι,ειναι αλλης δεκαετιας") και μουρμουρα η κυρια "τι γαυγιζει το κοπροσκυλο".Γυρναω λοιπον κι εγω και της λεω ολο χαρη:"Το κοπροσκυλο γαυγιζει τους κοπρανθρωπους".Ευτυχως αναψε πρασινο γιατι θα της εσουρνα κι αλλα.
Ενα αλλο σκηνικο που μου αρεε ηταν με τον συζυγο μιας συναδελφου που εβγαλε βολτα το κοκερακι του γιου του,που λειπει στα καραβια.Ενας πιτσιρικας με την αναλογη ανατροφη,πηγε διπλα του και του ειπε "ουστ απο εδω παλιοσκυλο!" και η απαντηση του κυριου ηταν αυτοματα "ουστ εσυ παλιοπαιδο!"Φυσικα η μαμα του πηγε να κανει φασαρια,αλλα δεν την επαιρνε.Υπαρχουν λογης και λογης ανθρωποι.Δεν απαιτω να τους αρεσουν ολους τα ζωα,ή να τα αγαπουν.Αλλα αλλο να αποφευγεις τη γατα για να μην τριφτει πανω σου,κι αλλο να κανεις κακο.Νομιζω οτι τα παιδακια που μεγαλωνουν πλεον θα ειναι οχι μονο φοβικα με τα ζωα,αλλα φοβικα ακι με τους ανθρωπους,επειδη τους μαθαινουν οτι ολοι ειναι κακοι,παραξενοι,ασπροι,μαυροι,κιτρινοι...

Σωστοτατη!!!:up::up::up:

Πριν 2 χρονια περιπου,ειχαν μαζευτει στη γειτονια μου καποια αδεσποτα σκυλακια.Τα ταιζε σχεδον ολη η γειτονια,αλλα αυτα αγαπησαν εμενα περισσοτερο.Λοιπον,οπου πηγαινα ερχοντουσαν κι αυτα μαζι μου.Καποιες φορες πηγαινα στο σουπερμαρκετ με το ποδηλατο,κι αυτα καθοντουσαν διπλα στο ποδηλατο και το φυλαγαν.Για να μην πολυλογο...ενα πρωι(χειμωνας...θα ηταν ιανουαριος...)πηγαινα στο σχολειο.Μπροστα εγω και απο πισω κανα 10 σκυλια.πριν μπω στο προαυλιο,βλεπω να ερχεται η τοτε κολλητη μου.Το ενα απο τα σκυλια,η Λεσλη,ειχε τη συνηθεια να πηδαει πανω σου και να σε αγκαλιαζει.Βλεπει η Λεσλη την κοπελα και την πλησιασε χαρουμενη,αυτη η χαζη ουρλιαζε λες και θα την ετρωγε.Μου ελεγε <παρτο,παρτο,το κοπροσκυλο...ειναι βρωμικο...δεν θελω να με ακουμπησει....>,τα πηρα κι εγω στο κρανιο και λεω στη Λεσλη(η οποια ειχε μαθει καποιες εντολες...;))<κανε αγκαλιτσα στη κοπελα...κανε αγκαλιτσα Λεσλη...Μπραβο το κοριτσι μου!!!:P>Οπως καταλαβατε,η Λεσλη την αγκαλιασε:up:...και αυτη πηγε αμεσως στο σπιτι της για να αλλαξει ρουχα...Ελεος....:down::down::down:

Καλα της εκανες!:lol:

Ακουστε ηλιθια δικαιολογια γειτονισσας που εχει εξολοθρευσει εκατονταδες γατια:mad::mad::mad: "Οταν ημουν μικρη μου πεταξαν ενα γατακι και γραπωθηκε στην μπλουζα μου και τρομαξα,απο τοτε τα σιχαινομαι".
Εεεεεε;;;;;:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α καλά αυτή η δικαιολογία είναι standard... όλα αυτά τα κατά καιρούς δύσμοιρα "θύματα" αιμοβόρων γατιών επικαλούνται τέτοιες ηλίθιες ιστορίες για να δικαιολογήσουν γιατί απεχθάνονται τις γάτες ή γιατί τις θεωρούν και κατά τη γνώμη τους η ηλίθια ιστορία τους αποδεικνύει κιόλας (!) κακά πλάσματα!
Πόση βλακεία μπορεί να αντέξει κανείς;
Άλλη μία έκφανση της έλλειψης παιδείας που έχουν οι περισσότεροι φίλτατοι συντοπίτες μας... να ήταν μόνο αυτό, καλά θα ήταν...
Η άλλη κλασική ατάκα του καλοκαιριού για μένα (από κόσμο που γνώρισα και συζήτησα για ζώα/γάτες):
"Εγώ τα ζώα τα αγαπώ... αρκεί να είναι εκτός του σπιτιού μου και σε μια απόσταση ασφαλείας... έτσι... από μακριά βρε παιδί μου"
ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ.
Όμως αν τους απαντήσεις αυτό που στ'αλήθεια σκέφτεσαι, θα κερδίσεις κάτι; Είναι σίγουρο ότι δε θα προβληματιστούν παραπέρα. Τέτοιοι άνθρωποι έχουν μια συγκεκριμένη στάση ζωής. Τη στάση "πιστεύω όσα πιστεύω χωρίς να ακούω νέα πράγματα, και είμαι πολύ ευτυχισμένος με αυτά τα standard που ξέρω, γιατί δεν έχω διάθεση/παιδεία/ευφυϊα να μάθω άλλα". Από τέτοιους ανεγκέφαλους... να φας με το κουτάλι!
Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!
Και να κρατάτε ένα κομμάτι από το φιλετάκι σας στις ταβέρνες να το ταίζετε στα καημένα τα γατάκια! (είμαι σίγουρη ότι όλοι εδώ μέσα το κάνουμε αυτό) και φυσικά να μην επιτρέπουμε σε κανέναν να τους συμπεριφέρεται επιθετικά... και αν μας κοιτάνε στραβά, δεν πειράζει... θα έρθει η ώρα να καταλάβουν τη βλακεια που τους δέρνει.. αν όχι, εμείς τουλαχιστον δε θα έχουμε μείνει άπραγοι παθητικοί δέκτες. Θα νιώθουμε καλύτερα προς τον εαυτό μας και προς τα ζώα.

Εν τω μεταξυ αυτο που αναφερει η Αγνη ειναι κατι που εηθελα να επισημανω γιατι δεν μπορω να το καταλαβω.
Γιατι υπαρχουν ανθρωποι που αγαπαν τα σκυλια και σιχαινονται τις γατες ενω ολοι οσοι αγαπανε τις γατες αγαπανε ΚΑΙ τα σκυλια;-οπως και τα υπολοιπα ζωα φυσικα.
Το μονο που μπορω να φανταστω ειναι οτι το σκυλι τονωνει τον εγωισμο τους ενω οι γατες οχι.

Συμφωνω απολυτα!:up:Οσοι δηλωνουν οτι ειναι φιλοζωοι,αλλα τους αρεσουν μονο τα σκυλια ειναι κομπλεξαρες που θελουν να εχουν ενα ζωο σηκω σηκω,κατσε κατσε.Και να του δινουν και δυο αναποδες οταν δεν κανουν αυτα που τους εχουν μαθει.Λες και το ζωο ειναι υπηρετης.
Γι'αυτο δεν γουσταρουν τις γατες,επειδη ειναι ανεξαρτητες και πρεπει να ψαξεις τον εγκεφαλο τους για να επικοινωνησεις μαζι τους.;)

Στο παλιο μου σπιτι,ειχα μια κλωσσα στη διπλανη πολυκατοικια,που τα μπαλκονια μας ηταν σχεδον στο ιδιο υψος.Την αμμο των γατιων την ειχα σε αυτο το μπαλκονι(σ.σ. κλειστη τουαλετα)
Εκεινο λοιπον το καλοκαιρι,οι γατουλες μου απο μια,ειχαν αυξηθει σε τρεις(οι δυο τοτε ηταν 3ων μηνων).Ειδε λοιπον 3 γατια αυτη και επαθε!:blink:
Γυρναω απο διακοπες και με πετυχαινει να πλενω το μπαλκονι.
-"Σε περιμενω τοσες μερες σαν το κερακι της λαμπρης!:blink: Καλα δεν ντρεπεσαι?3 γατια μαζεψες?και ουτε καν με χλωρινη δεν πλενεις το μπαλκονι σου.Ουτε μια φορα δεν εχω δει να μυριζει χλωρινη.Και εμεις απο χωριο ειμαστε και ξερουμε οτι το κατουρο της γατας δεν φευγει χωρις χλωρινη!!!!!Εχουμε και μικρα παιδια,θα κολλησουν τιποτα!!!!(σ.σ τα "μικρα" της γαιδουρια,16 και 18,ηταν μπαλκονι,δωματιο,μαλλιοτραβηγμα,μπαλκονι,αυτη ηταν η ζωη τους,αντε και κανενα οικογενειακο βρισιδι τα απογευματα στο μπαλκονι)

Εγινα Τουρκος!Μαζι με αλλα που της εσουρα,την προσκαλεσα να ερθει την επομενη φορα που θα πληνω,να γλυψει τα πατωμα για να δει αν εχω κανει καλη απολυμανση.:lol::mad:
Την επομενη,πηρα μια καλαμωτη 2.20 μ. και το απογευμα που ηταν ολοι εξω στο μπαλκονι τους,την τοποθετησα προκλητικοτατα,λεγοντας τους:καλο θα ειναι απο δω και περα να μην βλεπομαστε!!!:lol::lol::lol:

Πηρε και τον σπιτονοικοκυρη μου τηλ να διαμαρτυρηθει,ο οποιος εμενε ακριβως διπλα μου,και ηρθε ο ανθρωπακος να μου το πει!
Περιττο να πω οτι οι εγγονες του,που εμεναν απο κατω(5 και 7 ετων)
ηταν τουλαχιστον 1 φορα την εβδομαδα στο σπιτι μου,ζωγραφιζαμε μαζι και παιζαμε με τα γατακια.Αφου η μικρη τους την εκανε σκαστη τα απογευματα και μου χτυπαγε απαλα την πορτα να παιξει με τα μωρα(οταν οι μαμα τους παθαινε σοκ,με επαιρνε με τρεμαμενη φωνη:Αντιγονη!!!!πες μου οτι η Ελευθερια ειναι σε εσενα,την εχασα παλι.....!!!!!τρελλο γελιο)

Ενας τοιχος με χωριζε και απο την κλωσσα δεξια,ενα τοιχος με χωριζε και απο τον κ.Λευτερη αριστερα......Το χασμα στα μυαλα αυτων των δυο ανθρωπων ομως ηταν πολυ μεγαλυτερο απο 30 ποντους τοιχο.....:)

Δεν ξερω ρε παιδια αλλα εγω δεν θα μπορουσα να τα φτιαξω ποτε με καποιον μη φιλοζωο με την εννοια που εχω εγω στο μυαλο μου!Το βασικο μου στοιχειο ειναι οτι ειμαι φιλοζωη αυτο χαρακτηριζει ολους τους τομεις της ζωης μου,απο το σπιτι μεχρι την εξοδο μου!Τι κοινο θα ειχα με αυτον τον ανθρωπο?Εχω που εχω τον πατερα μου-που δεν μπορω να τον αλλαξω-να φοβαται μην κανω καμια σκηνη σε κατι τετοια κωλοπαιδα,μην τον κανω ρεζιλι αν ταισω τα αδεσποτα και με δει ο κοσμος,αν δωσω πα'ι'δακια που εχει πληρωσει σε κανα ζωακι!Δεν θελω και γκομενο ετσι λοιπον!Ευχαριστω,δε θα παρω!:mad::lol: Θελω καποιον το ιδιο με μενα ή τουλαχιστον να καταλαβαινει και να μη με κοιτα σαν εξωγηινη που κραζω καποιους που φερονται ασχημα στα ζωα!Δεν θα μπορουσα εξαλλου να κανω χωριο με καποιον διαφορετικο!

Συμφωνω απολυτα!:up:Οσοι δηλωνουν οτι ειναι φιλοζωοι,αλλα τους αρεσουν μονο τα σκυλια ειναι κομπλεξαρες που θελουν να εχουν ενα ζωο σηκω σηκω,κατσε κατσε.Και να του δινουν και δυο αναποδες οταν δεν κανουν αυτα που τους εχουν μαθει.Λες και το ζωο ειναι υπηρετης.
Γι'αυτο δεν γουσταρουν τις γατες,επειδη ειναι ανεξαρτητες και πρεπει να ψαξεις τον εγκεφαλο τους για να επικοινωνησεις μαζι τους.;)

Στο παλιο μου σπιτι,ειχα μια κλωσσα στη διπλανη πολυκατοικια,που τα μπαλκονια μας ηταν σχεδον στο ιδιο υψος.Την αμμο των γατιων την ειχα σε αυτο το μπαλκονι(σ.σ. κλειστη τουαλετα)
Εκεινο λοιπον το καλοκαιρι,οι γατουλες μου απο μια,ειχαν αυξηθει σε τρεις(οι δυο τοτε ηταν 3ων μηνων).Ειδε λοιπον 3 γατια αυτη και επαθε!:blink:
Γυρναω απο διακοπες και με πετυχαινει να πλενω το μπαλκονι.
-"Σε περιμενω τοσες μερες σαν το κερακι της λαμπρης!:blink: Καλα δεν ντρεπεσαι?3 γατια μαζεψες?και ουτε καν με χλωρινη δεν πλενεις το μπαλκονι σου.Ουτε μια φορα δεν εχω δει να μυριζει χλωρινη.Και εμεις απο χωριο ειμαστε και ξερουμε οτι το κατουρο της γατας δεν φευγει χωρις χλωρινη!!!!!Εχουμε και μικρα παιδια,θα κολλησουν τιποτα!!!!(σ.σ τα "μικρα" της γαιδουρια,16 και 18,ηταν μπαλκονι,δωματιο,μαλλιοτραβηγμα,μπαλκονι,αυτη ηταν η ζωη τους,αντε και κανενα οικογενειακο βρισιδι τα απογευματα στο μπαλκονι)

Εγινα Τουρκος!Μαζι με αλλα που της εσουρα,την προσκαλεσα να ερθει την επομενη φορα που θα πληνω,να γλυψει τα πατωμα για να δει αν εχω κανει καλη απολυμανση.:lol::mad:
Την επομενη,πηρα μια καλαμωτη 2.20 μ. και το απογευμα που ηταν ολοι εξω στο μπαλκονι τους,την τοποθετησα προκλητικοτατα,λεγοντας τους:καλο θα ειναι απο δω και περα να μην βλεπομαστε!!!:lol::lol::lol:

Πηρε και τον σπιτονοικοκυρη μου τηλ να διαμαρτυρηθει,ο οποιος εμενε ακριβως διπλα μου,και ηρθε ο ανθρωπακος να μου το πει!
Περιττο να πω οτι οι εγγονες του,που εμεναν απο κατω(5 και 7 ετων)
ηταν τουλαχιστον 1 φορα την εβδομαδα στο σπιτι μου,ζωγραφιζαμε μαζι και παιζαμε με τα γατακια.Αφου η μικρη τους την εκανε σκαστη τα απογευματα και μου χτυπαγε απαλα την πορτα να παιξει με τα μωρα(οταν οι μαμα τους παθαινε σοκ,με επαιρνε με τρεμαμενη φωνη:Αντιγονη!!!!πες μου οτι η Ελευθερια ειναι σε εσενα,την εχασα παλι.....!!!!!τρελλο γελιο)

Ενας τοιχος με χωριζε και απο την κλωσσα δεξια,ενα τοιχος με χωριζε και απο τον κ.Λευτερη αριστερα......Το χασμα στα μυαλα αυτων των δυο ανθρωπων ομως ηταν πολυ μεγαλυτερο απο 30 ποντους τοιχο.....:)
ΑΠΛΑ ΓΑΜΑΤΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ! Να σε ρωτησω:τι ειναι η καλαμωτη?:lol:

ΑΠΛΑ ΓΑΜΑΤΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ! Να σε ρωτησω:τι ειναι η καλαμωτη?:lol:

Κανουμε και πνευμα, μικρο κουνελι???????:lol::lol::lol::lol:

Απο βλακεια καλα παει ο κοσμος τελικα,οσες ιστοριες προστιθενται αυτο αποδεικνυουν.
Εννοειται οτι κι εγω δεν υπηρχε περιπτωση να εχω γκομενο τετοιου ειδους ακομα και στον Μπραντ Πιτ να εμοιαζε,μονο για κλωτσιες ειναι τετοια ατομα.

εμενα φετος μου ελεγαν οτι ειμαι υπερβολικη με τη γατα και πρεπει να μην την αγαπω τοσο γαιτι μεγαλη κοπελα ειμαι σε λιγο καιρο μπορει να θελω να ειμαι με κανεναν και αυτος να μην θελει τα ζωα τοτε τι θα κανες θα χωρισεις για την γατα ετσι μου λενε οταν απαντω οτι δεν θα ειμαι με κανανα που δεν αγαπα τα ζωα και δεν θελει τι γατα μου λενε κατσε αν ερωτευτεις και τα λεμε στο λεπτο θα την διωξεις.Η γιαγια μου παλι λεει οταν μεινεις εγκυος ,εγω λεω σε καμια 10 τουλαχιστον χρονια,θα αναγκαστεις να την διωξεις τι θα κανεις θα αποβαλλεις για την γατα και οταν τηε λεω οτι δεν ειναι απαραιτητο γελα:mad:και λει οτι θα την διωξει εκεινη:mad:.Και τωρα που παμε σε ταβερνες οταν ταιζω τιε ψιψινες λενε οτι κανω σαν χαζο μεγαλη κοπελα.Μα πανε στα καλα τους?????????????

εμενα φετος μου ελεγαν οτι ειμαι υπερβολικη με τη γατα και πρεπει να μην την αγαπω τοσο γαιτι μεγαλη κοπελα ειμαι σε λιγο καιρο μπορει να θελω να ειμαι με κανεναν και αυτος να μην θελει τα ζωα τοτε τι θα κανες θα χωρισεις για την γατα ετσι μου λενε οταν απαντω οτι δεν θα ειμαι με κανανα που δεν αγαπα τα ζωα και δεν θελει τι γατα μου λενε κατσε αν ερωτευτεις και τα λεμε στο λεπτο θα την διωξεις.Η γιαγια μου παλι λεει οταν μεινεις εγκυος ,εγω λεω σε καμια 10 τουλαχιστον χρονια,θα αναγκαστεις να την διωξεις τι θα κανεις θα αποβαλλεις για την γατα και οταν τηε λεω οτι δεν ειναι απαραιτητο γελα:mad:και λει οτι θα την διωξει εκεινη:mad:.Και τωρα που παμε σε ταβερνες οταν ταιζω τιε ψιψινες λενε οτι κανω σαν χαζο μεγαλη κοπελα.Μα πανε στα καλα τους?????????????

κοπελια σε νιωθω...πανω κατω τα ιδια ακουω..αλλα εμενα με κοροιδεουνε ..με τη καλη εννοια!!!
εγψ απλα λεω οτι αν ειχα την οικονομικη ανεση....θα επερνα και θα φροντιζα οσες γατουλες μπορω...και μου τη λενε..εχεις προβλημα ρε-εχεις σκαλωσει με τις γατες..ειπαμε αλλα οχι και ετσι...
ενταξει τι να πεις...εχω ακουσει και αυτο με το αν μεινεις εγκυος...τι σκατα καταρες μου ριχνουν?ειπα εγω σε κανεναν οτι θελω παιδι??ΓΑΤΙ ΘΕΛΩ!!!:up:
--ευτυχως παρολο που με ψιλοδουλευει το αγορι μου ,αγαπαει τα ζωακια και ειμαστε κομπλε!!!
δεν θα μπορουσα να ειμαι με καποιον που αντιπαθει τις γατες...ειλικρινα μου δινουν στα νευρα αυτοι οι ανθρωποι!!!!!!!!!
θελω γατακια -πονυ-ενα κοαλα και ενα παντα!! :P

εμενα ευτυχως ο φιλος μου με υποστηριζει και με το παραπανω!!δηλαδη αν καποιος μου πει τιποτα για κανενα ζωο θα χυμηξει να τον φαει ζωντανο!!και προτιμαει να μεινει νηστικος και να δωσει ολο του το φαγητο σε καποιο αδεσποτακι!οχι σαν κατι αλλα που διαβασα παραπανω για κατι πα'ι'δακια!:lol::lol:
οι ''φιλες μου''(οσο μπορουν να 'ναι φιλες μου) δεν εχουν και πολλες σχεσεις με τα ζωα και καθε φορα που χαιδευω η ταιζω καποιο αδεσποτο,παιρνουν ενα υφακι αλλα και παλι δεν λενε και τιποτα γιατι δεν τους αφηνω και πολλα περιθωρια...:mad::rolleyes:
ειμαι καθετη σ'αυτο το θεμα..βεβαια οταν ειμαι με τους δικους μου δεν ειμαι και πολλη εκδηλωτικη για ευνοητους λογους!!;)

κοπελια σε νιωθω...πανω κατω τα ιδια ακουω..αλλα εμενα με κοροιδεουνε ..με τη καλη εννοια!!!
εγψ απλα λεω οτι αν ειχα την οικονομικη ανεση....θα επερνα και θα φροντιζα οσες γατουλες μπορω...και μου τη λενε..εχεις προβλημα ρε-εχεις σκαλωσει με τις γατες..ειπαμε αλλα οχι και ετσι...
ενταξει τι να πεις...εχω ακουσει και αυτο με το αν μεινεις εγκυος...τι σκατα καταρες μου ριχνουν?ειπα εγω σε κανεναν οτι θελω παιδι??ΓΑΤΙ ΘΕΛΩ!!!:up:
--ευτυχως παρολο που με ψιλοδουλευει το αγορι μου ,αγαπαει τα ζωακια και ειμαστε κομπλε!!!
δεν θα μπορουσα να ειμαι με καποιον που αντιπαθει τις γατες...ειλικρινα μου δινουν στα νευρα αυτοι οι ανθρωποι!!!!!!!!!

σωστηηηηη!!!!!!!!:up:
εγω παλι αργοτερα και παιδακια θελω και γατακια και το αγορι μου να κανει κατι για να μην εχει αλλεργια στην μπιανκα μου!!

Σωστη!!!!:up::up::up:

εμενα ευτυχως ο φιλος μου με υποστηριζει και με το παραπανω!!δηλαδη αν καποιος μου πει τιποτα για κανενα ζωο θα χυμηξει να τον φαει ζωντανο!!και προτιμαει να μεινει νηστικος και να δωσει ολο του το φαγητο σε καποιο αδεσποτακι!οχι σαν κατι αλλα που διαβασα παραπανω για κατι πα'ι'δακια!:lol::lol:
οι ''φιλες μου''(οσο μπορουν να 'ναι φιλες μου) δεν εχουν και πολλες σχεσεις με τα ζωα και καθε φορα που χαιδευω η ταιζω καποιο αδεσποτο,παιρνουν ενα υφακι αλλα και παλι δεν λενε και τιποτα γιατι δεν τους αφηνω και πολλα περιθωρια...:mad::rolleyes:
ειμαι καθετη σ'αυτο το θεμα..βεβαια οταν ειμαι με τους δικους μου δεν ειμαι και πολλη εκδηλωτικη για ευνοητους λογους!!;)

Οι φιλες μου ειναι ολες ζωοφιλες,αλλιως δεν θα ηταν φιλες μου,πολυ απλα.:happy:

σωστηηηηη!!!!!!!!:up:
εγω παλι αργοτερα και παιδακια θελω και γατακια και το αγορι μου να κανει κατι για να μην εχει αλλεργια στην μπιανκα μου!!

Ευτυχως ο δικος μου δεν εχει αλλεργια,μονο κατι με την φρεσκοχρησιμοποιημενη αμμο τους εχει!:lol:

Οι φιλες μου ειναι ολες ζωοφιλες,αλλιως δεν θα ηταν φιλες μου,πολυ απλα.:happy:

απλα μαλλον δεν συναντησα τα καταλληλα κοριτσια!!ευτυχως ο φιλος μου με καταλαβαινει πληρως και αυτο μου αρκει..παντως εισαι τυχερη που ολες οι φιλες σου αγαπουν τα ζωα!!

Κι εσυ εισαι τυχερη που ο φιλος σου μοιραζεται την ιδια τρελα!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back