Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 19:16 Η Πουπουλίνα: #21 23-01-26 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τότε πρέπει να δεις οπωσδήποτε την πρώτη ταινία που έχω βάλει, στο πρώτο ακριβώς ποστ. Πααααρα πολύ ωραία ταινία και με μηνύματα. Click για ανάπτυξη... Θα την δω εγω...μαλλον αυτο το ΣΚ.Θα εξασκησω και τα τουρκικα μου. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 19:16 Η Υδροχόος έγραψε: #22 23-01-26 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τότε πρέπει να δεις οπωσδήποτε την πρώτη ταινία που έχω βάλει, στο πρώτο ακριβώς ποστ. Πααααρα πολύ ωραία ταινία και με μηνύματα. Click για ανάπτυξη... Θα την ψάξω σήμερα κιόλας. Δεν την ήξερα την ταινία... Και συνδυάζει κι άλλο ένα καλό. Την Πόλη... Δύο σε ένα, λοιπόν... Σ΄ ευχαριστώ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 19:19 Ο ultraviolence: #23 23-01-26 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα την δω εγω...μαλλον αυτο το ΣΚ.Θα εξασκησω και τα τουρκικα μου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Θα την ψάξω σήμερα κιόλας. Δεν την ήξερα την ταινία... Και συνδυάζει κι άλλο ένα καλό. Την Πόλη... Click για ανάπτυξη... Έχει υπέροχα πλάνα από την Πόλη! Την έχω βάλει σε ένα από τα ποστ, στο youtube. Θα βάλεις να κάνει αυτόματη μετάφραση και κουτσα στραβά θα γίνει η δουλειά. Προμηθευτείτε τα...θα χρειαστούν. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 19:22 Η Πουπουλίνα: #24 23-01-26 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Έχει υπέροχα πλάνα από την Πόλη! Την έχω βάλει σε ένα από τα ποστ, στο youtube. Θα βάλεις να κάνει αυτόματη μετάφραση και κουτσα στραβά θα γίνει η δουλειά. Προμηθευτείτε τα...θα χρειαστούν. Click για ανάπτυξη... Ναι..γιατι πραγματευεται και με το ζητημα ξερω οτι θα φυγω...τι θα απογινει το κατοικιδιο μου.Δεν ξερεις ποσες φορες το σκεφτομαι αυτο. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 19:28 Ο ultraviolence: #25 23-01-26 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι..γιατι πραγματευεται και με το ζητημα ξερω οτι θα φυγω...τι θα απογινει το κατοικιδιο μου.Δεν ξερεις ποσες φορες το σκεφτομαι αυτο. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Και την απάθεια του περίγυρου σου στην προσπάθεια να βρεις βοήθεια. Πολύ δυσάρεστο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2026 στις 07:52 Η glayki έγραψε: #26 24-01-26 07:52 Το είχα δει στο Netflix, γλυκύτατος ο σκυλάκος που προσπαθεί να βρει το δρόμο γυρισμου μέσα από πολλες περιπέτειες kostis76 Νεοφερμένο μέλος Ο kostis76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 33 μηνύματα. Παρασκευή στις 23:17 Ο kostis76 έγραψε: #27 Παρασκευή στις 23:17 Από κινούμενα σχέδια πολύ γέλιο έχουν ο Γκάρφιλντ, Μπάτε σκύλοι αλεστε, Μαδαγασκάρη κτλ Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι. Έχει γράψει 10.822 μηνύματα. Κυριακή στις 13:37 Ο Dias έγραψε: #28 Κυριακή στις 13:37 Ψάχνοντας τον Nemo . . . Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 Πουπουλίνα Scandal Libertus ρενακι 13 Unboxholics Joji AggelikiGr rafaela11 Ilias__ Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τότε πρέπει να δεις οπωσδήποτε την πρώτη ταινία που έχω βάλει, στο πρώτο ακριβώς ποστ. Πααααρα πολύ ωραία ταινία και με μηνύματα. Click για ανάπτυξη... Θα την δω εγω...μαλλον αυτο το ΣΚ.Θα εξασκησω και τα τουρκικα μου.
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 19:16 Η Υδροχόος έγραψε: #22 23-01-26 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τότε πρέπει να δεις οπωσδήποτε την πρώτη ταινία που έχω βάλει, στο πρώτο ακριβώς ποστ. Πααααρα πολύ ωραία ταινία και με μηνύματα. Click για ανάπτυξη... Θα την ψάξω σήμερα κιόλας. Δεν την ήξερα την ταινία... Και συνδυάζει κι άλλο ένα καλό. Την Πόλη... Δύο σε ένα, λοιπόν... Σ΄ ευχαριστώ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 19:19 Ο ultraviolence: #23 23-01-26 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα την δω εγω...μαλλον αυτο το ΣΚ.Θα εξασκησω και τα τουρκικα μου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Θα την ψάξω σήμερα κιόλας. Δεν την ήξερα την ταινία... Και συνδυάζει κι άλλο ένα καλό. Την Πόλη... Click για ανάπτυξη... Έχει υπέροχα πλάνα από την Πόλη! Την έχω βάλει σε ένα από τα ποστ, στο youtube. Θα βάλεις να κάνει αυτόματη μετάφραση και κουτσα στραβά θα γίνει η δουλειά. Προμηθευτείτε τα...θα χρειαστούν. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 19:22 Η Πουπουλίνα: #24 23-01-26 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Έχει υπέροχα πλάνα από την Πόλη! Την έχω βάλει σε ένα από τα ποστ, στο youtube. Θα βάλεις να κάνει αυτόματη μετάφραση και κουτσα στραβά θα γίνει η δουλειά. Προμηθευτείτε τα...θα χρειαστούν. Click για ανάπτυξη... Ναι..γιατι πραγματευεται και με το ζητημα ξερω οτι θα φυγω...τι θα απογινει το κατοικιδιο μου.Δεν ξερεις ποσες φορες το σκεφτομαι αυτο. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 19:28 Ο ultraviolence: #25 23-01-26 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι..γιατι πραγματευεται και με το ζητημα ξερω οτι θα φυγω...τι θα απογινει το κατοικιδιο μου.Δεν ξερεις ποσες φορες το σκεφτομαι αυτο. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Και την απάθεια του περίγυρου σου στην προσπάθεια να βρεις βοήθεια. Πολύ δυσάρεστο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2026 στις 07:52 Η glayki έγραψε: #26 24-01-26 07:52 Το είχα δει στο Netflix, γλυκύτατος ο σκυλάκος που προσπαθεί να βρει το δρόμο γυρισμου μέσα από πολλες περιπέτειες kostis76 Νεοφερμένο μέλος Ο kostis76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 33 μηνύματα. Παρασκευή στις 23:17 Ο kostis76 έγραψε: #27 Παρασκευή στις 23:17 Από κινούμενα σχέδια πολύ γέλιο έχουν ο Γκάρφιλντ, Μπάτε σκύλοι αλεστε, Μαδαγασκάρη κτλ Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι. Έχει γράψει 10.822 μηνύματα. Κυριακή στις 13:37 Ο Dias έγραψε: #28 Κυριακή στις 13:37 Ψάχνοντας τον Nemo . . . Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 Πουπουλίνα Scandal Libertus ρενακι 13 Unboxholics Joji AggelikiGr rafaela11 Ilias__ Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τότε πρέπει να δεις οπωσδήποτε την πρώτη ταινία που έχω βάλει, στο πρώτο ακριβώς ποστ. Πααααρα πολύ ωραία ταινία και με μηνύματα. Click για ανάπτυξη... Θα την ψάξω σήμερα κιόλας. Δεν την ήξερα την ταινία... Και συνδυάζει κι άλλο ένα καλό. Την Πόλη... Δύο σε ένα, λοιπόν... Σ΄ ευχαριστώ...
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 19:19 Ο ultraviolence: #23 23-01-26 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα την δω εγω...μαλλον αυτο το ΣΚ.Θα εξασκησω και τα τουρκικα μου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Θα την ψάξω σήμερα κιόλας. Δεν την ήξερα την ταινία... Και συνδυάζει κι άλλο ένα καλό. Την Πόλη... Click για ανάπτυξη... Έχει υπέροχα πλάνα από την Πόλη! Την έχω βάλει σε ένα από τα ποστ, στο youtube. Θα βάλεις να κάνει αυτόματη μετάφραση και κουτσα στραβά θα γίνει η δουλειά. Προμηθευτείτε τα...θα χρειαστούν. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 19:22 Η Πουπουλίνα: #24 23-01-26 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Έχει υπέροχα πλάνα από την Πόλη! Την έχω βάλει σε ένα από τα ποστ, στο youtube. Θα βάλεις να κάνει αυτόματη μετάφραση και κουτσα στραβά θα γίνει η δουλειά. Προμηθευτείτε τα...θα χρειαστούν. Click για ανάπτυξη... Ναι..γιατι πραγματευεται και με το ζητημα ξερω οτι θα φυγω...τι θα απογινει το κατοικιδιο μου.Δεν ξερεις ποσες φορες το σκεφτομαι αυτο. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 19:28 Ο ultraviolence: #25 23-01-26 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι..γιατι πραγματευεται και με το ζητημα ξερω οτι θα φυγω...τι θα απογινει το κατοικιδιο μου.Δεν ξερεις ποσες φορες το σκεφτομαι αυτο. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Και την απάθεια του περίγυρου σου στην προσπάθεια να βρεις βοήθεια. Πολύ δυσάρεστο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2026 στις 07:52 Η glayki έγραψε: #26 24-01-26 07:52 Το είχα δει στο Netflix, γλυκύτατος ο σκυλάκος που προσπαθεί να βρει το δρόμο γυρισμου μέσα από πολλες περιπέτειες kostis76 Νεοφερμένο μέλος Ο kostis76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 33 μηνύματα. Παρασκευή στις 23:17 Ο kostis76 έγραψε: #27 Παρασκευή στις 23:17 Από κινούμενα σχέδια πολύ γέλιο έχουν ο Γκάρφιλντ, Μπάτε σκύλοι αλεστε, Μαδαγασκάρη κτλ Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι. Έχει γράψει 10.822 μηνύματα. Κυριακή στις 13:37 Ο Dias έγραψε: #28 Κυριακή στις 13:37 Ψάχνοντας τον Nemo . . . Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 Πουπουλίνα Scandal Libertus ρενακι 13 Unboxholics Joji AggelikiGr rafaela11 Ilias__ Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα την δω εγω...μαλλον αυτο το ΣΚ.Θα εξασκησω και τα τουρκικα μου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Θα την ψάξω σήμερα κιόλας. Δεν την ήξερα την ταινία... Και συνδυάζει κι άλλο ένα καλό. Την Πόλη... Click για ανάπτυξη... Έχει υπέροχα πλάνα από την Πόλη! Την έχω βάλει σε ένα από τα ποστ, στο youtube. Θα βάλεις να κάνει αυτόματη μετάφραση και κουτσα στραβά θα γίνει η δουλειά. Προμηθευτείτε τα...θα χρειαστούν.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 19:22 Η Πουπουλίνα: #24 23-01-26 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Έχει υπέροχα πλάνα από την Πόλη! Την έχω βάλει σε ένα από τα ποστ, στο youtube. Θα βάλεις να κάνει αυτόματη μετάφραση και κουτσα στραβά θα γίνει η δουλειά. Προμηθευτείτε τα...θα χρειαστούν. Click για ανάπτυξη... Ναι..γιατι πραγματευεται και με το ζητημα ξερω οτι θα φυγω...τι θα απογινει το κατοικιδιο μου.Δεν ξερεις ποσες φορες το σκεφτομαι αυτο. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 19:28 Ο ultraviolence: #25 23-01-26 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι..γιατι πραγματευεται και με το ζητημα ξερω οτι θα φυγω...τι θα απογινει το κατοικιδιο μου.Δεν ξερεις ποσες φορες το σκεφτομαι αυτο. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Και την απάθεια του περίγυρου σου στην προσπάθεια να βρεις βοήθεια. Πολύ δυσάρεστο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2026 στις 07:52 Η glayki έγραψε: #26 24-01-26 07:52 Το είχα δει στο Netflix, γλυκύτατος ο σκυλάκος που προσπαθεί να βρει το δρόμο γυρισμου μέσα από πολλες περιπέτειες kostis76 Νεοφερμένο μέλος Ο kostis76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 33 μηνύματα. Παρασκευή στις 23:17 Ο kostis76 έγραψε: #27 Παρασκευή στις 23:17 Από κινούμενα σχέδια πολύ γέλιο έχουν ο Γκάρφιλντ, Μπάτε σκύλοι αλεστε, Μαδαγασκάρη κτλ Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι. Έχει γράψει 10.822 μηνύματα. Κυριακή στις 13:37 Ο Dias έγραψε: #28 Κυριακή στις 13:37 Ψάχνοντας τον Nemo . . . Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 Πουπουλίνα Scandal Libertus ρενακι 13 Unboxholics Joji AggelikiGr rafaela11 Ilias__ Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Έχει υπέροχα πλάνα από την Πόλη! Την έχω βάλει σε ένα από τα ποστ, στο youtube. Θα βάλεις να κάνει αυτόματη μετάφραση και κουτσα στραβά θα γίνει η δουλειά. Προμηθευτείτε τα...θα χρειαστούν. Click για ανάπτυξη... Ναι..γιατι πραγματευεται και με το ζητημα ξερω οτι θα φυγω...τι θα απογινει το κατοικιδιο μου.Δεν ξερεις ποσες φορες το σκεφτομαι αυτο.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 19:28 Ο ultraviolence: #25 23-01-26 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι..γιατι πραγματευεται και με το ζητημα ξερω οτι θα φυγω...τι θα απογινει το κατοικιδιο μου.Δεν ξερεις ποσες φορες το σκεφτομαι αυτο. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Και την απάθεια του περίγυρου σου στην προσπάθεια να βρεις βοήθεια. Πολύ δυσάρεστο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2026 στις 07:52 Η glayki έγραψε: #26 24-01-26 07:52 Το είχα δει στο Netflix, γλυκύτατος ο σκυλάκος που προσπαθεί να βρει το δρόμο γυρισμου μέσα από πολλες περιπέτειες kostis76 Νεοφερμένο μέλος Ο kostis76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 33 μηνύματα. Παρασκευή στις 23:17 Ο kostis76 έγραψε: #27 Παρασκευή στις 23:17 Από κινούμενα σχέδια πολύ γέλιο έχουν ο Γκάρφιλντ, Μπάτε σκύλοι αλεστε, Μαδαγασκάρη κτλ Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι. Έχει γράψει 10.822 μηνύματα. Κυριακή στις 13:37 Ο Dias έγραψε: #28 Κυριακή στις 13:37 Ψάχνοντας τον Nemo . . . Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 Πουπουλίνα Scandal Libertus ρενακι 13 Unboxholics Joji AggelikiGr rafaela11 Ilias__ Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι..γιατι πραγματευεται και με το ζητημα ξερω οτι θα φυγω...τι θα απογινει το κατοικιδιο μου.Δεν ξερεις ποσες φορες το σκεφτομαι αυτο. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Και την απάθεια του περίγυρου σου στην προσπάθεια να βρεις βοήθεια. Πολύ δυσάρεστο.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2026 στις 07:52 Η glayki έγραψε: #26 24-01-26 07:52 Το είχα δει στο Netflix, γλυκύτατος ο σκυλάκος που προσπαθεί να βρει το δρόμο γυρισμου μέσα από πολλες περιπέτειες kostis76 Νεοφερμένο μέλος Ο kostis76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 33 μηνύματα. Παρασκευή στις 23:17 Ο kostis76 έγραψε: #27 Παρασκευή στις 23:17 Από κινούμενα σχέδια πολύ γέλιο έχουν ο Γκάρφιλντ, Μπάτε σκύλοι αλεστε, Μαδαγασκάρη κτλ Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι. Έχει γράψει 10.822 μηνύματα. Κυριακή στις 13:37 Ο Dias έγραψε: #28 Κυριακή στις 13:37 Ψάχνοντας τον Nemo . . . Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 Πουπουλίνα Scandal Libertus ρενακι 13 Unboxholics Joji AggelikiGr rafaela11 Ilias__ Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το είχα δει στο Netflix, γλυκύτατος ο σκυλάκος που προσπαθεί να βρει το δρόμο γυρισμου μέσα από πολλες περιπέτειες
kostis76 Νεοφερμένο μέλος Ο kostis76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 33 μηνύματα. Παρασκευή στις 23:17 Ο kostis76 έγραψε: #27 Παρασκευή στις 23:17 Από κινούμενα σχέδια πολύ γέλιο έχουν ο Γκάρφιλντ, Μπάτε σκύλοι αλεστε, Μαδαγασκάρη κτλ Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι. Έχει γράψει 10.822 μηνύματα. Κυριακή στις 13:37 Ο Dias έγραψε: #28 Κυριακή στις 13:37 Ψάχνοντας τον Nemo . . . Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι. Έχει γράψει 10.822 μηνύματα. Κυριακή στις 13:37 Ο Dias έγραψε: #28 Κυριακή στις 13:37 Ψάχνοντας τον Nemo . . .