Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.735 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 19:16 Η Πουπουλίνα: #21 23-01-26 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τότε πρέπει να δεις οπωσδήποτε την πρώτη ταινία που έχω βάλει, στο πρώτο ακριβώς ποστ. Πααααρα πολύ ωραία ταινία και με μηνύματα. Click για ανάπτυξη... Θα την δω εγω...μαλλον αυτο το ΣΚ.Θα εξασκησω και τα τουρκικα μου. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.670 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 19:16 Η Υδροχόος έγραψε: #22 23-01-26 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τότε πρέπει να δεις οπωσδήποτε την πρώτη ταινία που έχω βάλει, στο πρώτο ακριβώς ποστ. Πααααρα πολύ ωραία ταινία και με μηνύματα. Click για ανάπτυξη... Θα την ψάξω σήμερα κιόλας. Δεν την ήξερα την ταινία... Και συνδυάζει κι άλλο ένα καλό. Την Πόλη... Δύο σε ένα, λοιπόν... Σ΄ ευχαριστώ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.821 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 19:19 Ο ultraviolence: #23 23-01-26 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα την δω εγω...μαλλον αυτο το ΣΚ.Θα εξασκησω και τα τουρκικα μου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Θα την ψάξω σήμερα κιόλας. Δεν την ήξερα την ταινία... Και συνδυάζει κι άλλο ένα καλό. Την Πόλη... Click για ανάπτυξη... Έχει υπέροχα πλάνα από την Πόλη! Την έχω βάλει σε ένα από τα ποστ, στο youtube. Θα βάλεις να κάνει αυτόματη μετάφραση και κουτσα στραβά θα γίνει η δουλειά. Προμηθευτείτε τα...θα χρειαστούν. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.735 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 19:22 Η Πουπουλίνα: #24 23-01-26 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Έχει υπέροχα πλάνα από την Πόλη! Την έχω βάλει σε ένα από τα ποστ, στο youtube. Θα βάλεις να κάνει αυτόματη μετάφραση και κουτσα στραβά θα γίνει η δουλειά. Προμηθευτείτε τα...θα χρειαστούν. Click για ανάπτυξη... Ναι..γιατι πραγματευεται και με το ζητημα ξερω οτι θα φυγω...τι θα απογινει το κατοικιδιο μου.Δεν ξερεις ποσες φορες το σκεφτομαι αυτο. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.821 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 19:28 Ο ultraviolence: #25 23-01-26 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι..γιατι πραγματευεται και με το ζητημα ξερω οτι θα φυγω...τι θα απογινει το κατοικιδιο μου.Δεν ξερεις ποσες φορες το σκεφτομαι αυτο. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Και την απάθεια του περίγυρου σου στην προσπάθεια να βρεις βοήθεια. Πολύ δυσάρεστο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2026 στις 07:52 Η glayki έγραψε: #26 24-01-26 07:52 Το είχα δει στο Netflix, γλυκύτατος ο σκυλάκος που προσπαθεί να βρει το δρόμο γυρισμου μέσα από πολλες περιπέτειες kostis76 Νεοφερμένο μέλος Ο kostis76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2026 στις 23:17 Ο kostis76 έγραψε: #27 30-01-26 23:17 Από κινούμενα σχέδια πολύ γέλιο έχουν ο Γκάρφιλντ, Μπάτε σκύλοι αλεστε, Μαδαγασκάρη κτλ Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι. Έχει γράψει 10.834 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:37 Ο Dias έγραψε: #28 01-02-26 13:37 Ψάχνοντας τον Nemo . . . ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.821 μηνύματα. Χθες στις 14:17 Ο ultraviolence: #29 Χθες στις 14:17 Γορίλες στην ομίχλη: Μια ταινία του 1988 με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη μου Sigourney Weaver! Η αληθινή ιστορία της Νταϊάν Φόσεϊ, μιας γυναίκας που εγκαταστάθηκε στη Ρουάντα, αφοσιώθηκε στη μελέτη του ορεινού γορίλα, μολονότι εραστέχνης κατάφερε να πλησιάσει και να επικοινωνήσει με τα επικίνδυνα αυτά θηλαστικά, ενώ παράλληλα πολέμησε τους λαθροθήρες που οδηγούσαν σε αφανισμό το είδος. Click για ανάπτυξη... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.735 μηνύματα. Χθες στις 14:41 Η Πουπουλίνα: #30 Χθες στις 14:41 Το εχω δει εννοειται.Ειναι αυτη που την δολοφονησαν ή οχι; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.821 μηνύματα. Χθες στις 14:55 Ο ultraviolence: #31 Χθες στις 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το εχω δει εννοειται.Ειναι αυτη που την δολοφονησαν ή οχι; Click για ανάπτυξη... Σωστά αυτή ακριβώς είναι! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.735 μηνύματα. Χθες στις 15:13 Η Πουπουλίνα: #32 Χθες στις 15:13 Πωπω γμτ...συγκλονιστικη ιστορια..ποση απιστευτη βρωμια εις βαρος των ζωων αλλα και τι Ανθρωπος αυτη η γυναικα... Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 Scandal giannhs2001 Libertus ρενακι 13 Unboxholics AggelikiGr rafaela11 Ilias__ Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τότε πρέπει να δεις οπωσδήποτε την πρώτη ταινία που έχω βάλει, στο πρώτο ακριβώς ποστ. Πααααρα πολύ ωραία ταινία και με μηνύματα. Click για ανάπτυξη... Θα την δω εγω...μαλλον αυτο το ΣΚ.Θα εξασκησω και τα τουρκικα μου.
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.670 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 19:16 Η Υδροχόος έγραψε: #22 23-01-26 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τότε πρέπει να δεις οπωσδήποτε την πρώτη ταινία που έχω βάλει, στο πρώτο ακριβώς ποστ. Πααααρα πολύ ωραία ταινία και με μηνύματα. Click για ανάπτυξη... Θα την ψάξω σήμερα κιόλας. Δεν την ήξερα την ταινία... Και συνδυάζει κι άλλο ένα καλό. Την Πόλη... Δύο σε ένα, λοιπόν... Σ΄ ευχαριστώ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.821 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 19:19 Ο ultraviolence: #23 23-01-26 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα την δω εγω...μαλλον αυτο το ΣΚ.Θα εξασκησω και τα τουρκικα μου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Θα την ψάξω σήμερα κιόλας. Δεν την ήξερα την ταινία... Και συνδυάζει κι άλλο ένα καλό. Την Πόλη... Click για ανάπτυξη... Έχει υπέροχα πλάνα από την Πόλη! Την έχω βάλει σε ένα από τα ποστ, στο youtube. Θα βάλεις να κάνει αυτόματη μετάφραση και κουτσα στραβά θα γίνει η δουλειά. Προμηθευτείτε τα...θα χρειαστούν. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.735 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 19:22 Η Πουπουλίνα: #24 23-01-26 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Έχει υπέροχα πλάνα από την Πόλη! Την έχω βάλει σε ένα από τα ποστ, στο youtube. Θα βάλεις να κάνει αυτόματη μετάφραση και κουτσα στραβά θα γίνει η δουλειά. Προμηθευτείτε τα...θα χρειαστούν. Click για ανάπτυξη... Ναι..γιατι πραγματευεται και με το ζητημα ξερω οτι θα φυγω...τι θα απογινει το κατοικιδιο μου.Δεν ξερεις ποσες φορες το σκεφτομαι αυτο. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.821 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 19:28 Ο ultraviolence: #25 23-01-26 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι..γιατι πραγματευεται και με το ζητημα ξερω οτι θα φυγω...τι θα απογινει το κατοικιδιο μου.Δεν ξερεις ποσες φορες το σκεφτομαι αυτο. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Και την απάθεια του περίγυρου σου στην προσπάθεια να βρεις βοήθεια. Πολύ δυσάρεστο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2026 στις 07:52 Η glayki έγραψε: #26 24-01-26 07:52 Το είχα δει στο Netflix, γλυκύτατος ο σκυλάκος που προσπαθεί να βρει το δρόμο γυρισμου μέσα από πολλες περιπέτειες kostis76 Νεοφερμένο μέλος Ο kostis76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2026 στις 23:17 Ο kostis76 έγραψε: #27 30-01-26 23:17 Από κινούμενα σχέδια πολύ γέλιο έχουν ο Γκάρφιλντ, Μπάτε σκύλοι αλεστε, Μαδαγασκάρη κτλ Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι. Έχει γράψει 10.834 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:37 Ο Dias έγραψε: #28 01-02-26 13:37 Ψάχνοντας τον Nemo . . . ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.821 μηνύματα. Χθες στις 14:17 Ο ultraviolence: #29 Χθες στις 14:17 Γορίλες στην ομίχλη: Μια ταινία του 1988 με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη μου Sigourney Weaver! Η αληθινή ιστορία της Νταϊάν Φόσεϊ, μιας γυναίκας που εγκαταστάθηκε στη Ρουάντα, αφοσιώθηκε στη μελέτη του ορεινού γορίλα, μολονότι εραστέχνης κατάφερε να πλησιάσει και να επικοινωνήσει με τα επικίνδυνα αυτά θηλαστικά, ενώ παράλληλα πολέμησε τους λαθροθήρες που οδηγούσαν σε αφανισμό το είδος. Click για ανάπτυξη... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.735 μηνύματα. Χθες στις 14:41 Η Πουπουλίνα: #30 Χθες στις 14:41 Το εχω δει εννοειται.Ειναι αυτη που την δολοφονησαν ή οχι; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.821 μηνύματα. Χθες στις 14:55 Ο ultraviolence: #31 Χθες στις 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το εχω δει εννοειται.Ειναι αυτη που την δολοφονησαν ή οχι; Click για ανάπτυξη... Σωστά αυτή ακριβώς είναι! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.735 μηνύματα. Χθες στις 15:13 Η Πουπουλίνα: #32 Χθες στις 15:13 Πωπω γμτ...συγκλονιστικη ιστορια..ποση απιστευτη βρωμια εις βαρος των ζωων αλλα και τι Ανθρωπος αυτη η γυναικα... Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 Scandal giannhs2001 Libertus ρενακι 13 Unboxholics AggelikiGr rafaela11 Ilias__ Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τότε πρέπει να δεις οπωσδήποτε την πρώτη ταινία που έχω βάλει, στο πρώτο ακριβώς ποστ. Πααααρα πολύ ωραία ταινία και με μηνύματα. Click για ανάπτυξη... Θα την ψάξω σήμερα κιόλας. Δεν την ήξερα την ταινία... Και συνδυάζει κι άλλο ένα καλό. Την Πόλη... Δύο σε ένα, λοιπόν... Σ΄ ευχαριστώ...
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.821 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 19:19 Ο ultraviolence: #23 23-01-26 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα την δω εγω...μαλλον αυτο το ΣΚ.Θα εξασκησω και τα τουρκικα μου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Θα την ψάξω σήμερα κιόλας. Δεν την ήξερα την ταινία... Και συνδυάζει κι άλλο ένα καλό. Την Πόλη... Click για ανάπτυξη... Έχει υπέροχα πλάνα από την Πόλη! Την έχω βάλει σε ένα από τα ποστ, στο youtube. Θα βάλεις να κάνει αυτόματη μετάφραση και κουτσα στραβά θα γίνει η δουλειά. Προμηθευτείτε τα...θα χρειαστούν. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.735 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 19:22 Η Πουπουλίνα: #24 23-01-26 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Έχει υπέροχα πλάνα από την Πόλη! Την έχω βάλει σε ένα από τα ποστ, στο youtube. Θα βάλεις να κάνει αυτόματη μετάφραση και κουτσα στραβά θα γίνει η δουλειά. Προμηθευτείτε τα...θα χρειαστούν. Click για ανάπτυξη... Ναι..γιατι πραγματευεται και με το ζητημα ξερω οτι θα φυγω...τι θα απογινει το κατοικιδιο μου.Δεν ξερεις ποσες φορες το σκεφτομαι αυτο. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.821 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 19:28 Ο ultraviolence: #25 23-01-26 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι..γιατι πραγματευεται και με το ζητημα ξερω οτι θα φυγω...τι θα απογινει το κατοικιδιο μου.Δεν ξερεις ποσες φορες το σκεφτομαι αυτο. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Και την απάθεια του περίγυρου σου στην προσπάθεια να βρεις βοήθεια. Πολύ δυσάρεστο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2026 στις 07:52 Η glayki έγραψε: #26 24-01-26 07:52 Το είχα δει στο Netflix, γλυκύτατος ο σκυλάκος που προσπαθεί να βρει το δρόμο γυρισμου μέσα από πολλες περιπέτειες kostis76 Νεοφερμένο μέλος Ο kostis76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2026 στις 23:17 Ο kostis76 έγραψε: #27 30-01-26 23:17 Από κινούμενα σχέδια πολύ γέλιο έχουν ο Γκάρφιλντ, Μπάτε σκύλοι αλεστε, Μαδαγασκάρη κτλ Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι. Έχει γράψει 10.834 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:37 Ο Dias έγραψε: #28 01-02-26 13:37 Ψάχνοντας τον Nemo . . . ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.821 μηνύματα. Χθες στις 14:17 Ο ultraviolence: #29 Χθες στις 14:17 Γορίλες στην ομίχλη: Μια ταινία του 1988 με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη μου Sigourney Weaver! Η αληθινή ιστορία της Νταϊάν Φόσεϊ, μιας γυναίκας που εγκαταστάθηκε στη Ρουάντα, αφοσιώθηκε στη μελέτη του ορεινού γορίλα, μολονότι εραστέχνης κατάφερε να πλησιάσει και να επικοινωνήσει με τα επικίνδυνα αυτά θηλαστικά, ενώ παράλληλα πολέμησε τους λαθροθήρες που οδηγούσαν σε αφανισμό το είδος. Click για ανάπτυξη... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.735 μηνύματα. Χθες στις 14:41 Η Πουπουλίνα: #30 Χθες στις 14:41 Το εχω δει εννοειται.Ειναι αυτη που την δολοφονησαν ή οχι; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.821 μηνύματα. Χθες στις 14:55 Ο ultraviolence: #31 Χθες στις 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το εχω δει εννοειται.Ειναι αυτη που την δολοφονησαν ή οχι; Click για ανάπτυξη... Σωστά αυτή ακριβώς είναι! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.735 μηνύματα. Χθες στις 15:13 Η Πουπουλίνα: #32 Χθες στις 15:13 Πωπω γμτ...συγκλονιστικη ιστορια..ποση απιστευτη βρωμια εις βαρος των ζωων αλλα και τι Ανθρωπος αυτη η γυναικα... Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 Scandal giannhs2001 Libertus ρενακι 13 Unboxholics AggelikiGr rafaela11 Ilias__ Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα την δω εγω...μαλλον αυτο το ΣΚ.Θα εξασκησω και τα τουρκικα μου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Θα την ψάξω σήμερα κιόλας. Δεν την ήξερα την ταινία... Και συνδυάζει κι άλλο ένα καλό. Την Πόλη... Click για ανάπτυξη... Έχει υπέροχα πλάνα από την Πόλη! Την έχω βάλει σε ένα από τα ποστ, στο youtube. Θα βάλεις να κάνει αυτόματη μετάφραση και κουτσα στραβά θα γίνει η δουλειά. Προμηθευτείτε τα...θα χρειαστούν.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.735 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 19:22 Η Πουπουλίνα: #24 23-01-26 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Έχει υπέροχα πλάνα από την Πόλη! Την έχω βάλει σε ένα από τα ποστ, στο youtube. Θα βάλεις να κάνει αυτόματη μετάφραση και κουτσα στραβά θα γίνει η δουλειά. Προμηθευτείτε τα...θα χρειαστούν. Click για ανάπτυξη... Ναι..γιατι πραγματευεται και με το ζητημα ξερω οτι θα φυγω...τι θα απογινει το κατοικιδιο μου.Δεν ξερεις ποσες φορες το σκεφτομαι αυτο. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.821 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 19:28 Ο ultraviolence: #25 23-01-26 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι..γιατι πραγματευεται και με το ζητημα ξερω οτι θα φυγω...τι θα απογινει το κατοικιδιο μου.Δεν ξερεις ποσες φορες το σκεφτομαι αυτο. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Και την απάθεια του περίγυρου σου στην προσπάθεια να βρεις βοήθεια. Πολύ δυσάρεστο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2026 στις 07:52 Η glayki έγραψε: #26 24-01-26 07:52 Το είχα δει στο Netflix, γλυκύτατος ο σκυλάκος που προσπαθεί να βρει το δρόμο γυρισμου μέσα από πολλες περιπέτειες kostis76 Νεοφερμένο μέλος Ο kostis76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2026 στις 23:17 Ο kostis76 έγραψε: #27 30-01-26 23:17 Από κινούμενα σχέδια πολύ γέλιο έχουν ο Γκάρφιλντ, Μπάτε σκύλοι αλεστε, Μαδαγασκάρη κτλ Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι. Έχει γράψει 10.834 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:37 Ο Dias έγραψε: #28 01-02-26 13:37 Ψάχνοντας τον Nemo . . . ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.821 μηνύματα. Χθες στις 14:17 Ο ultraviolence: #29 Χθες στις 14:17 Γορίλες στην ομίχλη: Μια ταινία του 1988 με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη μου Sigourney Weaver! Η αληθινή ιστορία της Νταϊάν Φόσεϊ, μιας γυναίκας που εγκαταστάθηκε στη Ρουάντα, αφοσιώθηκε στη μελέτη του ορεινού γορίλα, μολονότι εραστέχνης κατάφερε να πλησιάσει και να επικοινωνήσει με τα επικίνδυνα αυτά θηλαστικά, ενώ παράλληλα πολέμησε τους λαθροθήρες που οδηγούσαν σε αφανισμό το είδος. Click για ανάπτυξη... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.735 μηνύματα. Χθες στις 14:41 Η Πουπουλίνα: #30 Χθες στις 14:41 Το εχω δει εννοειται.Ειναι αυτη που την δολοφονησαν ή οχι; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.821 μηνύματα. Χθες στις 14:55 Ο ultraviolence: #31 Χθες στις 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το εχω δει εννοειται.Ειναι αυτη που την δολοφονησαν ή οχι; Click για ανάπτυξη... Σωστά αυτή ακριβώς είναι! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.735 μηνύματα. Χθες στις 15:13 Η Πουπουλίνα: #32 Χθες στις 15:13 Πωπω γμτ...συγκλονιστικη ιστορια..ποση απιστευτη βρωμια εις βαρος των ζωων αλλα και τι Ανθρωπος αυτη η γυναικα... Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 Scandal giannhs2001 Libertus ρενακι 13 Unboxholics AggelikiGr rafaela11 Ilias__ Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Έχει υπέροχα πλάνα από την Πόλη! Την έχω βάλει σε ένα από τα ποστ, στο youtube. Θα βάλεις να κάνει αυτόματη μετάφραση και κουτσα στραβά θα γίνει η δουλειά. Προμηθευτείτε τα...θα χρειαστούν. Click για ανάπτυξη... Ναι..γιατι πραγματευεται και με το ζητημα ξερω οτι θα φυγω...τι θα απογινει το κατοικιδιο μου.Δεν ξερεις ποσες φορες το σκεφτομαι αυτο.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.821 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 19:28 Ο ultraviolence: #25 23-01-26 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι..γιατι πραγματευεται και με το ζητημα ξερω οτι θα φυγω...τι θα απογινει το κατοικιδιο μου.Δεν ξερεις ποσες φορες το σκεφτομαι αυτο. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Και την απάθεια του περίγυρου σου στην προσπάθεια να βρεις βοήθεια. Πολύ δυσάρεστο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2026 στις 07:52 Η glayki έγραψε: #26 24-01-26 07:52 Το είχα δει στο Netflix, γλυκύτατος ο σκυλάκος που προσπαθεί να βρει το δρόμο γυρισμου μέσα από πολλες περιπέτειες kostis76 Νεοφερμένο μέλος Ο kostis76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2026 στις 23:17 Ο kostis76 έγραψε: #27 30-01-26 23:17 Από κινούμενα σχέδια πολύ γέλιο έχουν ο Γκάρφιλντ, Μπάτε σκύλοι αλεστε, Μαδαγασκάρη κτλ Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι. Έχει γράψει 10.834 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:37 Ο Dias έγραψε: #28 01-02-26 13:37 Ψάχνοντας τον Nemo . . . ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.821 μηνύματα. Χθες στις 14:17 Ο ultraviolence: #29 Χθες στις 14:17 Γορίλες στην ομίχλη: Μια ταινία του 1988 με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη μου Sigourney Weaver! Η αληθινή ιστορία της Νταϊάν Φόσεϊ, μιας γυναίκας που εγκαταστάθηκε στη Ρουάντα, αφοσιώθηκε στη μελέτη του ορεινού γορίλα, μολονότι εραστέχνης κατάφερε να πλησιάσει και να επικοινωνήσει με τα επικίνδυνα αυτά θηλαστικά, ενώ παράλληλα πολέμησε τους λαθροθήρες που οδηγούσαν σε αφανισμό το είδος. Click για ανάπτυξη... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.735 μηνύματα. Χθες στις 14:41 Η Πουπουλίνα: #30 Χθες στις 14:41 Το εχω δει εννοειται.Ειναι αυτη που την δολοφονησαν ή οχι; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.821 μηνύματα. Χθες στις 14:55 Ο ultraviolence: #31 Χθες στις 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το εχω δει εννοειται.Ειναι αυτη που την δολοφονησαν ή οχι; Click για ανάπτυξη... Σωστά αυτή ακριβώς είναι! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.735 μηνύματα. Χθες στις 15:13 Η Πουπουλίνα: #32 Χθες στις 15:13 Πωπω γμτ...συγκλονιστικη ιστορια..ποση απιστευτη βρωμια εις βαρος των ζωων αλλα και τι Ανθρωπος αυτη η γυναικα... Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 Scandal giannhs2001 Libertus ρενακι 13 Unboxholics AggelikiGr rafaela11 Ilias__ Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι..γιατι πραγματευεται και με το ζητημα ξερω οτι θα φυγω...τι θα απογινει το κατοικιδιο μου.Δεν ξερεις ποσες φορες το σκεφτομαι αυτο. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Και την απάθεια του περίγυρου σου στην προσπάθεια να βρεις βοήθεια. Πολύ δυσάρεστο.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2026 στις 07:52 Η glayki έγραψε: #26 24-01-26 07:52 Το είχα δει στο Netflix, γλυκύτατος ο σκυλάκος που προσπαθεί να βρει το δρόμο γυρισμου μέσα από πολλες περιπέτειες kostis76 Νεοφερμένο μέλος Ο kostis76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2026 στις 23:17 Ο kostis76 έγραψε: #27 30-01-26 23:17 Από κινούμενα σχέδια πολύ γέλιο έχουν ο Γκάρφιλντ, Μπάτε σκύλοι αλεστε, Μαδαγασκάρη κτλ Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι. Έχει γράψει 10.834 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:37 Ο Dias έγραψε: #28 01-02-26 13:37 Ψάχνοντας τον Nemo . . . ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.821 μηνύματα. Χθες στις 14:17 Ο ultraviolence: #29 Χθες στις 14:17 Γορίλες στην ομίχλη: Μια ταινία του 1988 με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη μου Sigourney Weaver! Η αληθινή ιστορία της Νταϊάν Φόσεϊ, μιας γυναίκας που εγκαταστάθηκε στη Ρουάντα, αφοσιώθηκε στη μελέτη του ορεινού γορίλα, μολονότι εραστέχνης κατάφερε να πλησιάσει και να επικοινωνήσει με τα επικίνδυνα αυτά θηλαστικά, ενώ παράλληλα πολέμησε τους λαθροθήρες που οδηγούσαν σε αφανισμό το είδος. Click για ανάπτυξη... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.735 μηνύματα. Χθες στις 14:41 Η Πουπουλίνα: #30 Χθες στις 14:41 Το εχω δει εννοειται.Ειναι αυτη που την δολοφονησαν ή οχι; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.821 μηνύματα. Χθες στις 14:55 Ο ultraviolence: #31 Χθες στις 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το εχω δει εννοειται.Ειναι αυτη που την δολοφονησαν ή οχι; Click για ανάπτυξη... Σωστά αυτή ακριβώς είναι! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.735 μηνύματα. Χθες στις 15:13 Η Πουπουλίνα: #32 Χθες στις 15:13 Πωπω γμτ...συγκλονιστικη ιστορια..ποση απιστευτη βρωμια εις βαρος των ζωων αλλα και τι Ανθρωπος αυτη η γυναικα... Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 Scandal giannhs2001 Libertus ρενακι 13 Unboxholics AggelikiGr rafaela11 Ilias__ Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το είχα δει στο Netflix, γλυκύτατος ο σκυλάκος που προσπαθεί να βρει το δρόμο γυρισμου μέσα από πολλες περιπέτειες
kostis76 Νεοφερμένο μέλος Ο kostis76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2026 στις 23:17 Ο kostis76 έγραψε: #27 30-01-26 23:17 Από κινούμενα σχέδια πολύ γέλιο έχουν ο Γκάρφιλντ, Μπάτε σκύλοι αλεστε, Μαδαγασκάρη κτλ Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι. Έχει γράψει 10.834 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:37 Ο Dias έγραψε: #28 01-02-26 13:37 Ψάχνοντας τον Nemo . . . ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.821 μηνύματα. Χθες στις 14:17 Ο ultraviolence: #29 Χθες στις 14:17 Γορίλες στην ομίχλη: Μια ταινία του 1988 με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη μου Sigourney Weaver! Η αληθινή ιστορία της Νταϊάν Φόσεϊ, μιας γυναίκας που εγκαταστάθηκε στη Ρουάντα, αφοσιώθηκε στη μελέτη του ορεινού γορίλα, μολονότι εραστέχνης κατάφερε να πλησιάσει και να επικοινωνήσει με τα επικίνδυνα αυτά θηλαστικά, ενώ παράλληλα πολέμησε τους λαθροθήρες που οδηγούσαν σε αφανισμό το είδος. Click για ανάπτυξη... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.735 μηνύματα. Χθες στις 14:41 Η Πουπουλίνα: #30 Χθες στις 14:41 Το εχω δει εννοειται.Ειναι αυτη που την δολοφονησαν ή οχι; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.821 μηνύματα. Χθες στις 14:55 Ο ultraviolence: #31 Χθες στις 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το εχω δει εννοειται.Ειναι αυτη που την δολοφονησαν ή οχι; Click για ανάπτυξη... Σωστά αυτή ακριβώς είναι! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.735 μηνύματα. Χθες στις 15:13 Η Πουπουλίνα: #32 Χθες στις 15:13 Πωπω γμτ...συγκλονιστικη ιστορια..ποση απιστευτη βρωμια εις βαρος των ζωων αλλα και τι Ανθρωπος αυτη η γυναικα... Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 Scandal giannhs2001 Libertus ρενακι 13 Unboxholics AggelikiGr rafaela11 Ilias__ Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι. Έχει γράψει 10.834 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:37 Ο Dias έγραψε: #28 01-02-26 13:37 Ψάχνοντας τον Nemo . . . ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.821 μηνύματα. Χθες στις 14:17 Ο ultraviolence: #29 Χθες στις 14:17 Γορίλες στην ομίχλη: Μια ταινία του 1988 με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη μου Sigourney Weaver! Η αληθινή ιστορία της Νταϊάν Φόσεϊ, μιας γυναίκας που εγκαταστάθηκε στη Ρουάντα, αφοσιώθηκε στη μελέτη του ορεινού γορίλα, μολονότι εραστέχνης κατάφερε να πλησιάσει και να επικοινωνήσει με τα επικίνδυνα αυτά θηλαστικά, ενώ παράλληλα πολέμησε τους λαθροθήρες που οδηγούσαν σε αφανισμό το είδος. Click για ανάπτυξη... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.735 μηνύματα. Χθες στις 14:41 Η Πουπουλίνα: #30 Χθες στις 14:41 Το εχω δει εννοειται.Ειναι αυτη που την δολοφονησαν ή οχι; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.821 μηνύματα. Χθες στις 14:55 Ο ultraviolence: #31 Χθες στις 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το εχω δει εννοειται.Ειναι αυτη που την δολοφονησαν ή οχι; Click για ανάπτυξη... Σωστά αυτή ακριβώς είναι! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.735 μηνύματα. Χθες στις 15:13 Η Πουπουλίνα: #32 Χθες στις 15:13 Πωπω γμτ...συγκλονιστικη ιστορια..ποση απιστευτη βρωμια εις βαρος των ζωων αλλα και τι Ανθρωπος αυτη η γυναικα... Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 Scandal giannhs2001 Libertus ρενακι 13 Unboxholics AggelikiGr rafaela11 Ilias__ Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.821 μηνύματα. Χθες στις 14:17 Ο ultraviolence: #29 Χθες στις 14:17 Γορίλες στην ομίχλη: Μια ταινία του 1988 με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη μου Sigourney Weaver! Η αληθινή ιστορία της Νταϊάν Φόσεϊ, μιας γυναίκας που εγκαταστάθηκε στη Ρουάντα, αφοσιώθηκε στη μελέτη του ορεινού γορίλα, μολονότι εραστέχνης κατάφερε να πλησιάσει και να επικοινωνήσει με τα επικίνδυνα αυτά θηλαστικά, ενώ παράλληλα πολέμησε τους λαθροθήρες που οδηγούσαν σε αφανισμό το είδος. Click για ανάπτυξη... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.735 μηνύματα. Χθες στις 14:41 Η Πουπουλίνα: #30 Χθες στις 14:41 Το εχω δει εννοειται.Ειναι αυτη που την δολοφονησαν ή οχι; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.821 μηνύματα. Χθες στις 14:55 Ο ultraviolence: #31 Χθες στις 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το εχω δει εννοειται.Ειναι αυτη που την δολοφονησαν ή οχι; Click για ανάπτυξη... Σωστά αυτή ακριβώς είναι! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.735 μηνύματα. Χθες στις 15:13 Η Πουπουλίνα: #32 Χθες στις 15:13 Πωπω γμτ...συγκλονιστικη ιστορια..ποση απιστευτη βρωμια εις βαρος των ζωων αλλα και τι Ανθρωπος αυτη η γυναικα... Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 Scandal giannhs2001 Libertus ρενακι 13 Unboxholics AggelikiGr rafaela11 Ilias__ Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γορίλες στην ομίχλη: Μια ταινία του 1988 με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη μου Sigourney Weaver! Η αληθινή ιστορία της Νταϊάν Φόσεϊ, μιας γυναίκας που εγκαταστάθηκε στη Ρουάντα, αφοσιώθηκε στη μελέτη του ορεινού γορίλα, μολονότι εραστέχνης κατάφερε να πλησιάσει και να επικοινωνήσει με τα επικίνδυνα αυτά θηλαστικά, ενώ παράλληλα πολέμησε τους λαθροθήρες που οδηγούσαν σε αφανισμό το είδος. Click για ανάπτυξη...
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.735 μηνύματα. Χθες στις 14:41 Η Πουπουλίνα: #30 Χθες στις 14:41 Το εχω δει εννοειται.Ειναι αυτη που την δολοφονησαν ή οχι; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.821 μηνύματα. Χθες στις 14:55 Ο ultraviolence: #31 Χθες στις 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το εχω δει εννοειται.Ειναι αυτη που την δολοφονησαν ή οχι; Click για ανάπτυξη... Σωστά αυτή ακριβώς είναι! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.735 μηνύματα. Χθες στις 15:13 Η Πουπουλίνα: #32 Χθες στις 15:13 Πωπω γμτ...συγκλονιστικη ιστορια..ποση απιστευτη βρωμια εις βαρος των ζωων αλλα και τι Ανθρωπος αυτη η γυναικα... Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 Scandal giannhs2001 Libertus ρενακι 13 Unboxholics AggelikiGr rafaela11 Ilias__ Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.821 μηνύματα. Χθες στις 14:55 Ο ultraviolence: #31 Χθες στις 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το εχω δει εννοειται.Ειναι αυτη που την δολοφονησαν ή οχι; Click για ανάπτυξη... Σωστά αυτή ακριβώς είναι! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.735 μηνύματα. Χθες στις 15:13 Η Πουπουλίνα: #32 Χθες στις 15:13 Πωπω γμτ...συγκλονιστικη ιστορια..ποση απιστευτη βρωμια εις βαρος των ζωων αλλα και τι Ανθρωπος αυτη η γυναικα... Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το εχω δει εννοειται.Ειναι αυτη που την δολοφονησαν ή οχι; Click για ανάπτυξη... Σωστά αυτή ακριβώς είναι!
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.735 μηνύματα. Χθες στις 15:13 Η Πουπουλίνα: #32 Χθες στις 15:13 Πωπω γμτ...συγκλονιστικη ιστορια..ποση απιστευτη βρωμια εις βαρος των ζωων αλλα και τι Ανθρωπος αυτη η γυναικα...
Πωπω γμτ...συγκλονιστικη ιστορια..ποση απιστευτη βρωμια εις βαρος των ζωων αλλα και τι Ανθρωπος αυτη η γυναικα...