stellak
Διάσημο μέλος
απο κυκλαδες λατρευω σεριφο. ειναι ακατεργαστη και αγονη, μ'άρεσει πολυ πολυ..και εχει γυρω στις 80 !!!! υπεροχες παραλιες, δεν το ξερουν πολλοι...ειναι αγρια και ξερη, εχει κατι που δε μπορω να προσδιορισω η σεριφος, για μενα ειναι καρακουκλα.
![]()
Έγινε! Βρήκαμε τις επόμενες φωτό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Δυστυχώς κανείς δε θέλει να έρθει μαζί μου
μελινα εγω θελω να ερθω !

(κοιτα να δεις που εχω υποσχεθει στη φωτεινη ισλανδια, στη γιουλη κροατια, στη μελινα αγ. πετρουπολη.στο τελος θα παω μεχρι λουτρακι και θα φαω και ξυλο απο τις 3 σας

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
μελινα εγω θελω να ερθω !
(κοιτα να δεις που εχω υποσχεθει στη φωτεινη ισλανδια, στη γιουλη κροατια, στη μελινα αγ. πετρουπολη.στο τελος θα παω μεχρι λουτρακι και θα φαω και ξυλο απο τις 3 σας)

Fotini
Διάσημο μέλος
(κι έχουν κάνει τώρα και μια σιδηροδρομική σύνδεση Θεσσαλονίκη-Μόσχα σε 36 ώρες).
Έλααααααα

Καλέ, έτσι γίνεται ο στόχος πιο κοντινός! Κι έχω τρέλα με τα τρένα

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αχαΚαι δυστυχώς άδεια θα βγάλεις είναι πολλά τα χρήματα και ο καλός μου δε θέλει να πάω μόνη μου, μην ερωτευτώ κανένα ρώσο (έχω μια αδυναμία στους ψηλούς με τα ανοιχτόχρωμα μάτια )
Δυστυχώς οι παλιότερες φωτογραφίες μου δεν είναι σε ψηφιακή μορφή, πάντως θα ψάξω να σας ανεβάσω φωτογραφίες από Ολλανδία, που πήγα πέρισυ.
...εχω κατι Ρωσιδακια την επομενη εβδομαδα στο γραφειο
...ερχεσαι για καφε? 

στο λουτρακι θα κανουμε τα πλανα για τα ταξειδια μαςμελινα εγω θελω να ερθω !
(κοιτα να δεις που εχω υποσχεθει στη φωτεινη ισλανδια, στη γιουλη κροατια, στη μελινα αγ. πετρουπολη.στο τελος θα παω μεχρι λουτρακι και θα φαω και ξυλο απο τις 3 σας)

εγω να δειςΈλααααααα
Καλέ, έτσι γίνεται ο στόχος πιο κοντινός! Κι έχω τρέλα με τα τρένα![]()

Τελικά μας βλέπω μόνο φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο![]()

λες ε? Τουλαχιστον τα ονειρα ειναι τσαμπα

ιβανα
Επιφανές μέλος
βρηκα μια απο αγ.πετρουπολη σας την αφιερωνω
και αλλη μια
Fotini
Διάσημο μέλος
Τελικά μας βλέπω μόνο φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο![]()
Αρχίσαμε κιόλας...αν δεις πιο πάνω το ποστ της Ιωάννας με θέμα "Αγ. Πετρούπολη"..

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
παραμυθενιαβρηκα μια απο αγ.πετρουπολη σας την αφιερωνω
και αλλη μια

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Το τρενο παει καρφι απο Θεσ/νικη Μελινα ή αλλαζουμε σε καποια πολη?
Melini
Διάσημο μέλος
αχα...εχω κατι Ρωσιδακια την επομενη εβδομαδα στο γραφειο
...ερχεσαι για καφε?
![]()
Τώρα πια είμαι δεσμευμένη Γιούλη μου
βρήκα έναν Ελληνα ψηλό με ανοιχτόχρωμα μάτια
Melini
Διάσημο μέλος
Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει...
Το τρενο παει καρφι απο Θεσ/νικη Μελινα ή αλλαζουμε σε καποια πολη?
Τι, ετοιμάζεσαι εσυ;;;

Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη).
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλε ναι...τετοιο παιδι το αφηνεις??Τώρα πια είμαι δεσμευμένη Γιούλη μουβρήκα έναν Ελληνα ψηλό με ανοιχτόχρωμα μάτια
![]()
πλακα κανω...εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι Ρωσοι...μου αρεσουν οι Σερβοειδεις και οι Λατινοαμερικανοι
μαλιστα...Τι, ετοιμάζεσαι εσυ;;;
Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη).

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει...
quote]
τελεια ! θα σε εχουμε υποψη μας !
ωραια τα τρενα, αλλα τα φοβαμαι τοσες ωρες, για κλοπες κλπ...
εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε.![]()
δε θελω να σε στενοχωρησω, αλλα ειναι σε πολλες απο εδω μεσα απωθημενο η πετρουπολη![]()
Melini
Διάσημο μέλος
καλε ναι...τετοιο παιδι το αφηνεις??πλακα κανω...εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι Ρωσοι...μου αρεσουν οι Σερβοειδεις και οι Λατινοαμερικανοι
![]()
Στην Ολλανδία, όλοι οι άντρες ήταν πανύψηλοι
μια βδομάδα είχα ξεροσταλιάσει η κακομοίρα... αλλά ΟΧΙ
είχα από δίπλα τον άντρα να με επιτηρεί, ούτε βλέφαρο δε μπορούσα να κουνήσω 
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας???εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε.![]()

καναμε καμια λιστα μηπως?
ιβανα
Επιφανές μέλος
καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας???
καναμε καμια λιστα μηπως?
απο τη μεγαλη της λαχταρα, εχει πιστεψει στ'αληθεια οτι θα παμε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool