stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:10 Η stellak έγραψε: #361 24-04-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: απο κυκλαδες λατρευω σεριφο. ειναι ακατεργαστη και αγονη, μ'άρεσει πολυ πολυ..και εχει γυρω στις 80 !!!! υπεροχες παραλιες, δεν το ξερουν πολλοι... ειναι αγρια και ξερη, εχει κατι που δε μπορω να προσδιορισω η σεριφος, για μενα ειναι καρακουκλα. Click για ανάπτυξη... Έγινε! Βρήκαμε τις επόμενες φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:12 Η ιβανα έγραψε: #362 24-04-09 11:12 και εγω -οταν τα καταφερω- θα σας ανεβασω λιγο σουηδια να δειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:16 Η ιβανα έγραψε: #363 24-04-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Δυστυχώς κανείς δε θέλει να έρθει μαζί μου Click για ανάπτυξη... μελινα εγω θελω να ερθω ! (κοιτα να δεις που εχω υποσχεθει στη φωτεινη ισλανδια, στη γιουλη κροατια, στη μελινα αγ. πετρουπολη.στο τελος θα παω μεχρι λουτρακι και θα φαω και ξυλο απο τις 3 σας ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:31 Η Fotini έγραψε: #364 24-04-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μελινα εγω θελω να ερθω ! (κοιτα να δεις που εχω υποσχεθει στη φωτεινη ισλανδια, στη γιουλη κροατια, στη μελινα αγ. πετρουπολη.στο τελος θα παω μεχρι λουτρακι και θα φαω και ξυλο απο τις 3 σας ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:33 Η Fotini έγραψε: #365 24-04-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: (κι έχουν κάνει τώρα και μια σιδηροδρομική σύνδεση Θεσσαλονίκη-Μόσχα σε 36 ώρες). Click για ανάπτυξη... Έλααααααα Καλέ, έτσι γίνεται ο στόχος πιο κοντινός! Κι έχω τρέλα με τα τρένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #366 24-04-09 11:33 Τελικά μας βλέπω μόνο φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #367 24-04-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και δυστυχώς άδεια θα βγάλεις είναι πολλά τα χρήματα και ο καλός μου δε θέλει να πάω μόνη μου, μην ερωτευτώ κανένα ρώσο (έχω μια αδυναμία στους ψηλούς με τα ανοιχτόχρωμα μάτια ) Δυστυχώς οι παλιότερες φωτογραφίες μου δεν είναι σε ψηφιακή μορφή, πάντως θα ψάξω να σας ανεβάσω φωτογραφίες από Ολλανδία, που πήγα πέρισυ. Click για ανάπτυξη... αχα...εχω κατι Ρωσιδακια την επομενη εβδομαδα στο γραφειο...ερχεσαι για καφε? Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μελινα εγω θελω να ερθω ! (κοιτα να δεις που εχω υποσχεθει στη φωτεινη ισλανδια, στη γιουλη κροατια, στη μελινα αγ. πετρουπολη.στο τελος θα παω μεχρι λουτρακι και θα φαω και ξυλο απο τις 3 σας ) Click για ανάπτυξη... στο λουτρακι θα κανουμε τα πλανα για τα ταξειδια μας Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Έλααααααα Καλέ, έτσι γίνεται ο στόχος πιο κοντινός! Κι έχω τρέλα με τα τρένα Click για ανάπτυξη... εγω να δεις Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τελικά μας βλέπω μόνο φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο Click για ανάπτυξη... λες ε? Τουλαχιστον τα ονειρα ειναι τσαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:36 Η ιβανα έγραψε: #368 24-04-09 11:36 βρηκα μια απο αγ.πετρουπολη σας την αφιερωνω και αλλη μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:37 Η Fotini έγραψε: #369 24-04-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τελικά μας βλέπω μόνο φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο Click για ανάπτυξη... Αρχίσαμε κιόλας...αν δεις πιο πάνω το ποστ της Ιωάννας με θέμα "Αγ. Πετρούπολη".. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #370 24-04-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βρηκα μια απο αγ.πετρουπολη σας την αφιερωνω και αλλη μια Click για ανάπτυξη... παραμυθενια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #371 24-04-09 11:41 Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... Το τρενο παει καρφι απο Θεσ/νικη Μελινα ή αλλαζουμε σε καποια πολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:44 Η Melini έγραψε: #372 24-04-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχα...εχω κατι Ρωσιδακια την επομενη εβδομαδα στο γραφειο...ερχεσαι για καφε? Click για ανάπτυξη... Τώρα πια είμαι δεσμευμένη Γιούλη μου βρήκα έναν Ελληνα ψηλό με ανοιχτόχρωμα μάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:47 Η Melini έγραψε: #373 24-04-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... Το τρενο παει καρφι απο Θεσ/νικη Μελινα ή αλλαζουμε σε καποια πολη? Click για ανάπτυξη... Τι, ετοιμάζεσαι εσυ;;; Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #374 24-04-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τώρα πια είμαι δεσμευμένη Γιούλη μου βρήκα έναν Ελληνα ψηλό με ανοιχτόχρωμα μάτια Click για ανάπτυξη... καλε ναι...τετοιο παιδι το αφηνεις??πλακα κανω...εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι Ρωσοι...μου αρεσουν οι Σερβοειδεις και οι Λατινοαμερικανοι Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τι, ετοιμάζεσαι εσυ;;; Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Click για ανάπτυξη... μαλιστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:00 Η Raktia έγραψε: #375 24-04-09 12:00 εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η ιβανα έγραψε: #376 24-04-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... quote] τελεια ! θα σε εχουμε υποψη μας ! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Click για ανάπτυξη... ωραια τα τρενα, αλλα τα φοβαμαι τοσες ωρες, για κλοπες κλπ... Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Click για ανάπτυξη... δε θελω να σε στενοχωρησω, αλλα ειναι σε πολλες απο εδω μεσα απωθημενο η πετρουπολη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:16 Η Melini έγραψε: #377 24-04-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ναι...τετοιο παιδι το αφηνεις??πλακα κανω...εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι Ρωσοι...μου αρεσουν οι Σερβοειδεις και οι Λατινοαμερικανοι Click για ανάπτυξη... Στην Ολλανδία, όλοι οι άντρες ήταν πανύψηλοι μια βδομάδα είχα ξεροσταλιάσει η κακομοίρα... αλλά ΟΧΙ είχα από δίπλα τον άντρα να με επιτηρεί, ούτε βλέφαρο δε μπορούσα να κουνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #378 24-04-09 12:26 Eμ δεν μου πέφτει το ρημάδι το ΛΟΤΤΟ το οποίο δεν παίζω και θα σας έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #379 24-04-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Click για ανάπτυξη... καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:38 Η ιβανα έγραψε: #380 24-04-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Click για ανάπτυξη... απο τη μεγαλη της λαχταρα, εχει πιστεψει στ'αληθεια οτι θα παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: απο κυκλαδες λατρευω σεριφο. ειναι ακατεργαστη και αγονη, μ'άρεσει πολυ πολυ..και εχει γυρω στις 80 !!!! υπεροχες παραλιες, δεν το ξερουν πολλοι... ειναι αγρια και ξερη, εχει κατι που δε μπορω να προσδιορισω η σεριφος, για μενα ειναι καρακουκλα. Click για ανάπτυξη... Έγινε! Βρήκαμε τις επόμενες φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:12 Η ιβανα έγραψε: #362 24-04-09 11:12 και εγω -οταν τα καταφερω- θα σας ανεβασω λιγο σουηδια να δειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:16 Η ιβανα έγραψε: #363 24-04-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Δυστυχώς κανείς δε θέλει να έρθει μαζί μου Click για ανάπτυξη... μελινα εγω θελω να ερθω ! (κοιτα να δεις που εχω υποσχεθει στη φωτεινη ισλανδια, στη γιουλη κροατια, στη μελινα αγ. πετρουπολη.στο τελος θα παω μεχρι λουτρακι και θα φαω και ξυλο απο τις 3 σας ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:31 Η Fotini έγραψε: #364 24-04-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μελινα εγω θελω να ερθω ! (κοιτα να δεις που εχω υποσχεθει στη φωτεινη ισλανδια, στη γιουλη κροατια, στη μελινα αγ. πετρουπολη.στο τελος θα παω μεχρι λουτρακι και θα φαω και ξυλο απο τις 3 σας ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:33 Η Fotini έγραψε: #365 24-04-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: (κι έχουν κάνει τώρα και μια σιδηροδρομική σύνδεση Θεσσαλονίκη-Μόσχα σε 36 ώρες). Click για ανάπτυξη... Έλααααααα Καλέ, έτσι γίνεται ο στόχος πιο κοντινός! Κι έχω τρέλα με τα τρένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #366 24-04-09 11:33 Τελικά μας βλέπω μόνο φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #367 24-04-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και δυστυχώς άδεια θα βγάλεις είναι πολλά τα χρήματα και ο καλός μου δε θέλει να πάω μόνη μου, μην ερωτευτώ κανένα ρώσο (έχω μια αδυναμία στους ψηλούς με τα ανοιχτόχρωμα μάτια ) Δυστυχώς οι παλιότερες φωτογραφίες μου δεν είναι σε ψηφιακή μορφή, πάντως θα ψάξω να σας ανεβάσω φωτογραφίες από Ολλανδία, που πήγα πέρισυ. Click για ανάπτυξη... αχα...εχω κατι Ρωσιδακια την επομενη εβδομαδα στο γραφειο...ερχεσαι για καφε? Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μελινα εγω θελω να ερθω ! (κοιτα να δεις που εχω υποσχεθει στη φωτεινη ισλανδια, στη γιουλη κροατια, στη μελινα αγ. πετρουπολη.στο τελος θα παω μεχρι λουτρακι και θα φαω και ξυλο απο τις 3 σας ) Click για ανάπτυξη... στο λουτρακι θα κανουμε τα πλανα για τα ταξειδια μας Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Έλααααααα Καλέ, έτσι γίνεται ο στόχος πιο κοντινός! Κι έχω τρέλα με τα τρένα Click για ανάπτυξη... εγω να δεις Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τελικά μας βλέπω μόνο φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο Click για ανάπτυξη... λες ε? Τουλαχιστον τα ονειρα ειναι τσαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:36 Η ιβανα έγραψε: #368 24-04-09 11:36 βρηκα μια απο αγ.πετρουπολη σας την αφιερωνω και αλλη μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:37 Η Fotini έγραψε: #369 24-04-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τελικά μας βλέπω μόνο φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο Click για ανάπτυξη... Αρχίσαμε κιόλας...αν δεις πιο πάνω το ποστ της Ιωάννας με θέμα "Αγ. Πετρούπολη".. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #370 24-04-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βρηκα μια απο αγ.πετρουπολη σας την αφιερωνω και αλλη μια Click για ανάπτυξη... παραμυθενια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #371 24-04-09 11:41 Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... Το τρενο παει καρφι απο Θεσ/νικη Μελινα ή αλλαζουμε σε καποια πολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:44 Η Melini έγραψε: #372 24-04-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχα...εχω κατι Ρωσιδακια την επομενη εβδομαδα στο γραφειο...ερχεσαι για καφε? Click για ανάπτυξη... Τώρα πια είμαι δεσμευμένη Γιούλη μου βρήκα έναν Ελληνα ψηλό με ανοιχτόχρωμα μάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:47 Η Melini έγραψε: #373 24-04-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... Το τρενο παει καρφι απο Θεσ/νικη Μελινα ή αλλαζουμε σε καποια πολη? Click για ανάπτυξη... Τι, ετοιμάζεσαι εσυ;;; Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #374 24-04-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τώρα πια είμαι δεσμευμένη Γιούλη μου βρήκα έναν Ελληνα ψηλό με ανοιχτόχρωμα μάτια Click για ανάπτυξη... καλε ναι...τετοιο παιδι το αφηνεις??πλακα κανω...εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι Ρωσοι...μου αρεσουν οι Σερβοειδεις και οι Λατινοαμερικανοι Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τι, ετοιμάζεσαι εσυ;;; Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Click για ανάπτυξη... μαλιστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:00 Η Raktia έγραψε: #375 24-04-09 12:00 εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η ιβανα έγραψε: #376 24-04-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... quote] τελεια ! θα σε εχουμε υποψη μας ! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Click για ανάπτυξη... ωραια τα τρενα, αλλα τα φοβαμαι τοσες ωρες, για κλοπες κλπ... Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Click για ανάπτυξη... δε θελω να σε στενοχωρησω, αλλα ειναι σε πολλες απο εδω μεσα απωθημενο η πετρουπολη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:16 Η Melini έγραψε: #377 24-04-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ναι...τετοιο παιδι το αφηνεις??πλακα κανω...εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι Ρωσοι...μου αρεσουν οι Σερβοειδεις και οι Λατινοαμερικανοι Click για ανάπτυξη... Στην Ολλανδία, όλοι οι άντρες ήταν πανύψηλοι μια βδομάδα είχα ξεροσταλιάσει η κακομοίρα... αλλά ΟΧΙ είχα από δίπλα τον άντρα να με επιτηρεί, ούτε βλέφαρο δε μπορούσα να κουνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #378 24-04-09 12:26 Eμ δεν μου πέφτει το ρημάδι το ΛΟΤΤΟ το οποίο δεν παίζω και θα σας έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #379 24-04-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Click για ανάπτυξη... καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:38 Η ιβανα έγραψε: #380 24-04-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Click για ανάπτυξη... απο τη μεγαλη της λαχταρα, εχει πιστεψει στ'αληθεια οτι θα παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και εγω -οταν τα καταφερω- θα σας ανεβασω λιγο σουηδια να δειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:16 Η ιβανα έγραψε: #363 24-04-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Δυστυχώς κανείς δε θέλει να έρθει μαζί μου Click για ανάπτυξη... μελινα εγω θελω να ερθω ! (κοιτα να δεις που εχω υποσχεθει στη φωτεινη ισλανδια, στη γιουλη κροατια, στη μελινα αγ. πετρουπολη.στο τελος θα παω μεχρι λουτρακι και θα φαω και ξυλο απο τις 3 σας ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:31 Η Fotini έγραψε: #364 24-04-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μελινα εγω θελω να ερθω ! (κοιτα να δεις που εχω υποσχεθει στη φωτεινη ισλανδια, στη γιουλη κροατια, στη μελινα αγ. πετρουπολη.στο τελος θα παω μεχρι λουτρακι και θα φαω και ξυλο απο τις 3 σας ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:33 Η Fotini έγραψε: #365 24-04-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: (κι έχουν κάνει τώρα και μια σιδηροδρομική σύνδεση Θεσσαλονίκη-Μόσχα σε 36 ώρες). Click για ανάπτυξη... Έλααααααα Καλέ, έτσι γίνεται ο στόχος πιο κοντινός! Κι έχω τρέλα με τα τρένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #366 24-04-09 11:33 Τελικά μας βλέπω μόνο φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #367 24-04-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και δυστυχώς άδεια θα βγάλεις είναι πολλά τα χρήματα και ο καλός μου δε θέλει να πάω μόνη μου, μην ερωτευτώ κανένα ρώσο (έχω μια αδυναμία στους ψηλούς με τα ανοιχτόχρωμα μάτια ) Δυστυχώς οι παλιότερες φωτογραφίες μου δεν είναι σε ψηφιακή μορφή, πάντως θα ψάξω να σας ανεβάσω φωτογραφίες από Ολλανδία, που πήγα πέρισυ. Click για ανάπτυξη... αχα...εχω κατι Ρωσιδακια την επομενη εβδομαδα στο γραφειο...ερχεσαι για καφε? Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μελινα εγω θελω να ερθω ! (κοιτα να δεις που εχω υποσχεθει στη φωτεινη ισλανδια, στη γιουλη κροατια, στη μελινα αγ. πετρουπολη.στο τελος θα παω μεχρι λουτρακι και θα φαω και ξυλο απο τις 3 σας ) Click για ανάπτυξη... στο λουτρακι θα κανουμε τα πλανα για τα ταξειδια μας Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Έλααααααα Καλέ, έτσι γίνεται ο στόχος πιο κοντινός! Κι έχω τρέλα με τα τρένα Click για ανάπτυξη... εγω να δεις Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τελικά μας βλέπω μόνο φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο Click για ανάπτυξη... λες ε? Τουλαχιστον τα ονειρα ειναι τσαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:36 Η ιβανα έγραψε: #368 24-04-09 11:36 βρηκα μια απο αγ.πετρουπολη σας την αφιερωνω και αλλη μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:37 Η Fotini έγραψε: #369 24-04-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τελικά μας βλέπω μόνο φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο Click για ανάπτυξη... Αρχίσαμε κιόλας...αν δεις πιο πάνω το ποστ της Ιωάννας με θέμα "Αγ. Πετρούπολη".. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #370 24-04-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βρηκα μια απο αγ.πετρουπολη σας την αφιερωνω και αλλη μια Click για ανάπτυξη... παραμυθενια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #371 24-04-09 11:41 Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... Το τρενο παει καρφι απο Θεσ/νικη Μελινα ή αλλαζουμε σε καποια πολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:44 Η Melini έγραψε: #372 24-04-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχα...εχω κατι Ρωσιδακια την επομενη εβδομαδα στο γραφειο...ερχεσαι για καφε? Click για ανάπτυξη... Τώρα πια είμαι δεσμευμένη Γιούλη μου βρήκα έναν Ελληνα ψηλό με ανοιχτόχρωμα μάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:47 Η Melini έγραψε: #373 24-04-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... Το τρενο παει καρφι απο Θεσ/νικη Μελινα ή αλλαζουμε σε καποια πολη? Click για ανάπτυξη... Τι, ετοιμάζεσαι εσυ;;; Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #374 24-04-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τώρα πια είμαι δεσμευμένη Γιούλη μου βρήκα έναν Ελληνα ψηλό με ανοιχτόχρωμα μάτια Click για ανάπτυξη... καλε ναι...τετοιο παιδι το αφηνεις??πλακα κανω...εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι Ρωσοι...μου αρεσουν οι Σερβοειδεις και οι Λατινοαμερικανοι Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τι, ετοιμάζεσαι εσυ;;; Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Click για ανάπτυξη... μαλιστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:00 Η Raktia έγραψε: #375 24-04-09 12:00 εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η ιβανα έγραψε: #376 24-04-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... quote] τελεια ! θα σε εχουμε υποψη μας ! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Click για ανάπτυξη... ωραια τα τρενα, αλλα τα φοβαμαι τοσες ωρες, για κλοπες κλπ... Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Click για ανάπτυξη... δε θελω να σε στενοχωρησω, αλλα ειναι σε πολλες απο εδω μεσα απωθημενο η πετρουπολη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:16 Η Melini έγραψε: #377 24-04-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ναι...τετοιο παιδι το αφηνεις??πλακα κανω...εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι Ρωσοι...μου αρεσουν οι Σερβοειδεις και οι Λατινοαμερικανοι Click για ανάπτυξη... Στην Ολλανδία, όλοι οι άντρες ήταν πανύψηλοι μια βδομάδα είχα ξεροσταλιάσει η κακομοίρα... αλλά ΟΧΙ είχα από δίπλα τον άντρα να με επιτηρεί, ούτε βλέφαρο δε μπορούσα να κουνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #378 24-04-09 12:26 Eμ δεν μου πέφτει το ρημάδι το ΛΟΤΤΟ το οποίο δεν παίζω και θα σας έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #379 24-04-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Click για ανάπτυξη... καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:38 Η ιβανα έγραψε: #380 24-04-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Click για ανάπτυξη... απο τη μεγαλη της λαχταρα, εχει πιστεψει στ'αληθεια οτι θα παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Δυστυχώς κανείς δε θέλει να έρθει μαζί μου Click για ανάπτυξη... μελινα εγω θελω να ερθω ! (κοιτα να δεις που εχω υποσχεθει στη φωτεινη ισλανδια, στη γιουλη κροατια, στη μελινα αγ. πετρουπολη.στο τελος θα παω μεχρι λουτρακι και θα φαω και ξυλο απο τις 3 σας ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:31 Η Fotini έγραψε: #364 24-04-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μελινα εγω θελω να ερθω ! (κοιτα να δεις που εχω υποσχεθει στη φωτεινη ισλανδια, στη γιουλη κροατια, στη μελινα αγ. πετρουπολη.στο τελος θα παω μεχρι λουτρακι και θα φαω και ξυλο απο τις 3 σας ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:33 Η Fotini έγραψε: #365 24-04-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: (κι έχουν κάνει τώρα και μια σιδηροδρομική σύνδεση Θεσσαλονίκη-Μόσχα σε 36 ώρες). Click για ανάπτυξη... Έλααααααα Καλέ, έτσι γίνεται ο στόχος πιο κοντινός! Κι έχω τρέλα με τα τρένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #366 24-04-09 11:33 Τελικά μας βλέπω μόνο φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #367 24-04-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και δυστυχώς άδεια θα βγάλεις είναι πολλά τα χρήματα και ο καλός μου δε θέλει να πάω μόνη μου, μην ερωτευτώ κανένα ρώσο (έχω μια αδυναμία στους ψηλούς με τα ανοιχτόχρωμα μάτια ) Δυστυχώς οι παλιότερες φωτογραφίες μου δεν είναι σε ψηφιακή μορφή, πάντως θα ψάξω να σας ανεβάσω φωτογραφίες από Ολλανδία, που πήγα πέρισυ. Click για ανάπτυξη... αχα...εχω κατι Ρωσιδακια την επομενη εβδομαδα στο γραφειο...ερχεσαι για καφε? Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μελινα εγω θελω να ερθω ! (κοιτα να δεις που εχω υποσχεθει στη φωτεινη ισλανδια, στη γιουλη κροατια, στη μελινα αγ. πετρουπολη.στο τελος θα παω μεχρι λουτρακι και θα φαω και ξυλο απο τις 3 σας ) Click για ανάπτυξη... στο λουτρακι θα κανουμε τα πλανα για τα ταξειδια μας Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Έλααααααα Καλέ, έτσι γίνεται ο στόχος πιο κοντινός! Κι έχω τρέλα με τα τρένα Click για ανάπτυξη... εγω να δεις Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τελικά μας βλέπω μόνο φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο Click για ανάπτυξη... λες ε? Τουλαχιστον τα ονειρα ειναι τσαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:36 Η ιβανα έγραψε: #368 24-04-09 11:36 βρηκα μια απο αγ.πετρουπολη σας την αφιερωνω και αλλη μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:37 Η Fotini έγραψε: #369 24-04-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τελικά μας βλέπω μόνο φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο Click για ανάπτυξη... Αρχίσαμε κιόλας...αν δεις πιο πάνω το ποστ της Ιωάννας με θέμα "Αγ. Πετρούπολη".. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #370 24-04-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βρηκα μια απο αγ.πετρουπολη σας την αφιερωνω και αλλη μια Click για ανάπτυξη... παραμυθενια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #371 24-04-09 11:41 Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... Το τρενο παει καρφι απο Θεσ/νικη Μελινα ή αλλαζουμε σε καποια πολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:44 Η Melini έγραψε: #372 24-04-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχα...εχω κατι Ρωσιδακια την επομενη εβδομαδα στο γραφειο...ερχεσαι για καφε? Click για ανάπτυξη... Τώρα πια είμαι δεσμευμένη Γιούλη μου βρήκα έναν Ελληνα ψηλό με ανοιχτόχρωμα μάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:47 Η Melini έγραψε: #373 24-04-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... Το τρενο παει καρφι απο Θεσ/νικη Μελινα ή αλλαζουμε σε καποια πολη? Click για ανάπτυξη... Τι, ετοιμάζεσαι εσυ;;; Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #374 24-04-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τώρα πια είμαι δεσμευμένη Γιούλη μου βρήκα έναν Ελληνα ψηλό με ανοιχτόχρωμα μάτια Click για ανάπτυξη... καλε ναι...τετοιο παιδι το αφηνεις??πλακα κανω...εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι Ρωσοι...μου αρεσουν οι Σερβοειδεις και οι Λατινοαμερικανοι Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τι, ετοιμάζεσαι εσυ;;; Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Click για ανάπτυξη... μαλιστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:00 Η Raktia έγραψε: #375 24-04-09 12:00 εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η ιβανα έγραψε: #376 24-04-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... quote] τελεια ! θα σε εχουμε υποψη μας ! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Click για ανάπτυξη... ωραια τα τρενα, αλλα τα φοβαμαι τοσες ωρες, για κλοπες κλπ... Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Click για ανάπτυξη... δε θελω να σε στενοχωρησω, αλλα ειναι σε πολλες απο εδω μεσα απωθημενο η πετρουπολη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:16 Η Melini έγραψε: #377 24-04-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ναι...τετοιο παιδι το αφηνεις??πλακα κανω...εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι Ρωσοι...μου αρεσουν οι Σερβοειδεις και οι Λατινοαμερικανοι Click για ανάπτυξη... Στην Ολλανδία, όλοι οι άντρες ήταν πανύψηλοι μια βδομάδα είχα ξεροσταλιάσει η κακομοίρα... αλλά ΟΧΙ είχα από δίπλα τον άντρα να με επιτηρεί, ούτε βλέφαρο δε μπορούσα να κουνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #378 24-04-09 12:26 Eμ δεν μου πέφτει το ρημάδι το ΛΟΤΤΟ το οποίο δεν παίζω και θα σας έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #379 24-04-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Click για ανάπτυξη... καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:38 Η ιβανα έγραψε: #380 24-04-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Click για ανάπτυξη... απο τη μεγαλη της λαχταρα, εχει πιστεψει στ'αληθεια οτι θα παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μελινα εγω θελω να ερθω ! (κοιτα να δεις που εχω υποσχεθει στη φωτεινη ισλανδια, στη γιουλη κροατια, στη μελινα αγ. πετρουπολη.στο τελος θα παω μεχρι λουτρακι και θα φαω και ξυλο απο τις 3 σας ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:33 Η Fotini έγραψε: #365 24-04-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: (κι έχουν κάνει τώρα και μια σιδηροδρομική σύνδεση Θεσσαλονίκη-Μόσχα σε 36 ώρες). Click για ανάπτυξη... Έλααααααα Καλέ, έτσι γίνεται ο στόχος πιο κοντινός! Κι έχω τρέλα με τα τρένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #366 24-04-09 11:33 Τελικά μας βλέπω μόνο φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #367 24-04-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και δυστυχώς άδεια θα βγάλεις είναι πολλά τα χρήματα και ο καλός μου δε θέλει να πάω μόνη μου, μην ερωτευτώ κανένα ρώσο (έχω μια αδυναμία στους ψηλούς με τα ανοιχτόχρωμα μάτια ) Δυστυχώς οι παλιότερες φωτογραφίες μου δεν είναι σε ψηφιακή μορφή, πάντως θα ψάξω να σας ανεβάσω φωτογραφίες από Ολλανδία, που πήγα πέρισυ. Click για ανάπτυξη... αχα...εχω κατι Ρωσιδακια την επομενη εβδομαδα στο γραφειο...ερχεσαι για καφε? Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μελινα εγω θελω να ερθω ! (κοιτα να δεις που εχω υποσχεθει στη φωτεινη ισλανδια, στη γιουλη κροατια, στη μελινα αγ. πετρουπολη.στο τελος θα παω μεχρι λουτρακι και θα φαω και ξυλο απο τις 3 σας ) Click για ανάπτυξη... στο λουτρακι θα κανουμε τα πλανα για τα ταξειδια μας Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Έλααααααα Καλέ, έτσι γίνεται ο στόχος πιο κοντινός! Κι έχω τρέλα με τα τρένα Click για ανάπτυξη... εγω να δεις Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τελικά μας βλέπω μόνο φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο Click για ανάπτυξη... λες ε? Τουλαχιστον τα ονειρα ειναι τσαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:36 Η ιβανα έγραψε: #368 24-04-09 11:36 βρηκα μια απο αγ.πετρουπολη σας την αφιερωνω και αλλη μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:37 Η Fotini έγραψε: #369 24-04-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τελικά μας βλέπω μόνο φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο Click για ανάπτυξη... Αρχίσαμε κιόλας...αν δεις πιο πάνω το ποστ της Ιωάννας με θέμα "Αγ. Πετρούπολη".. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #370 24-04-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βρηκα μια απο αγ.πετρουπολη σας την αφιερωνω και αλλη μια Click για ανάπτυξη... παραμυθενια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #371 24-04-09 11:41 Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... Το τρενο παει καρφι απο Θεσ/νικη Μελινα ή αλλαζουμε σε καποια πολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:44 Η Melini έγραψε: #372 24-04-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχα...εχω κατι Ρωσιδακια την επομενη εβδομαδα στο γραφειο...ερχεσαι για καφε? Click για ανάπτυξη... Τώρα πια είμαι δεσμευμένη Γιούλη μου βρήκα έναν Ελληνα ψηλό με ανοιχτόχρωμα μάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:47 Η Melini έγραψε: #373 24-04-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... Το τρενο παει καρφι απο Θεσ/νικη Μελινα ή αλλαζουμε σε καποια πολη? Click για ανάπτυξη... Τι, ετοιμάζεσαι εσυ;;; Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #374 24-04-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τώρα πια είμαι δεσμευμένη Γιούλη μου βρήκα έναν Ελληνα ψηλό με ανοιχτόχρωμα μάτια Click για ανάπτυξη... καλε ναι...τετοιο παιδι το αφηνεις??πλακα κανω...εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι Ρωσοι...μου αρεσουν οι Σερβοειδεις και οι Λατινοαμερικανοι Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τι, ετοιμάζεσαι εσυ;;; Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Click για ανάπτυξη... μαλιστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:00 Η Raktia έγραψε: #375 24-04-09 12:00 εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η ιβανα έγραψε: #376 24-04-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... quote] τελεια ! θα σε εχουμε υποψη μας ! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Click για ανάπτυξη... ωραια τα τρενα, αλλα τα φοβαμαι τοσες ωρες, για κλοπες κλπ... Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Click για ανάπτυξη... δε θελω να σε στενοχωρησω, αλλα ειναι σε πολλες απο εδω μεσα απωθημενο η πετρουπολη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:16 Η Melini έγραψε: #377 24-04-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ναι...τετοιο παιδι το αφηνεις??πλακα κανω...εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι Ρωσοι...μου αρεσουν οι Σερβοειδεις και οι Λατινοαμερικανοι Click για ανάπτυξη... Στην Ολλανδία, όλοι οι άντρες ήταν πανύψηλοι μια βδομάδα είχα ξεροσταλιάσει η κακομοίρα... αλλά ΟΧΙ είχα από δίπλα τον άντρα να με επιτηρεί, ούτε βλέφαρο δε μπορούσα να κουνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #378 24-04-09 12:26 Eμ δεν μου πέφτει το ρημάδι το ΛΟΤΤΟ το οποίο δεν παίζω και θα σας έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #379 24-04-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Click για ανάπτυξη... καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:38 Η ιβανα έγραψε: #380 24-04-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Click για ανάπτυξη... απο τη μεγαλη της λαχταρα, εχει πιστεψει στ'αληθεια οτι θα παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: (κι έχουν κάνει τώρα και μια σιδηροδρομική σύνδεση Θεσσαλονίκη-Μόσχα σε 36 ώρες). Click για ανάπτυξη... Έλααααααα Καλέ, έτσι γίνεται ο στόχος πιο κοντινός! Κι έχω τρέλα με τα τρένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #366 24-04-09 11:33 Τελικά μας βλέπω μόνο φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #367 24-04-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και δυστυχώς άδεια θα βγάλεις είναι πολλά τα χρήματα και ο καλός μου δε θέλει να πάω μόνη μου, μην ερωτευτώ κανένα ρώσο (έχω μια αδυναμία στους ψηλούς με τα ανοιχτόχρωμα μάτια ) Δυστυχώς οι παλιότερες φωτογραφίες μου δεν είναι σε ψηφιακή μορφή, πάντως θα ψάξω να σας ανεβάσω φωτογραφίες από Ολλανδία, που πήγα πέρισυ. Click για ανάπτυξη... αχα...εχω κατι Ρωσιδακια την επομενη εβδομαδα στο γραφειο...ερχεσαι για καφε? Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μελινα εγω θελω να ερθω ! (κοιτα να δεις που εχω υποσχεθει στη φωτεινη ισλανδια, στη γιουλη κροατια, στη μελινα αγ. πετρουπολη.στο τελος θα παω μεχρι λουτρακι και θα φαω και ξυλο απο τις 3 σας ) Click για ανάπτυξη... στο λουτρακι θα κανουμε τα πλανα για τα ταξειδια μας Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Έλααααααα Καλέ, έτσι γίνεται ο στόχος πιο κοντινός! Κι έχω τρέλα με τα τρένα Click για ανάπτυξη... εγω να δεις Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τελικά μας βλέπω μόνο φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο Click για ανάπτυξη... λες ε? Τουλαχιστον τα ονειρα ειναι τσαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:36 Η ιβανα έγραψε: #368 24-04-09 11:36 βρηκα μια απο αγ.πετρουπολη σας την αφιερωνω και αλλη μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:37 Η Fotini έγραψε: #369 24-04-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τελικά μας βλέπω μόνο φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο Click για ανάπτυξη... Αρχίσαμε κιόλας...αν δεις πιο πάνω το ποστ της Ιωάννας με θέμα "Αγ. Πετρούπολη".. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #370 24-04-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βρηκα μια απο αγ.πετρουπολη σας την αφιερωνω και αλλη μια Click για ανάπτυξη... παραμυθενια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #371 24-04-09 11:41 Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... Το τρενο παει καρφι απο Θεσ/νικη Μελινα ή αλλαζουμε σε καποια πολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:44 Η Melini έγραψε: #372 24-04-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχα...εχω κατι Ρωσιδακια την επομενη εβδομαδα στο γραφειο...ερχεσαι για καφε? Click για ανάπτυξη... Τώρα πια είμαι δεσμευμένη Γιούλη μου βρήκα έναν Ελληνα ψηλό με ανοιχτόχρωμα μάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:47 Η Melini έγραψε: #373 24-04-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... Το τρενο παει καρφι απο Θεσ/νικη Μελινα ή αλλαζουμε σε καποια πολη? Click για ανάπτυξη... Τι, ετοιμάζεσαι εσυ;;; Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #374 24-04-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τώρα πια είμαι δεσμευμένη Γιούλη μου βρήκα έναν Ελληνα ψηλό με ανοιχτόχρωμα μάτια Click για ανάπτυξη... καλε ναι...τετοιο παιδι το αφηνεις??πλακα κανω...εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι Ρωσοι...μου αρεσουν οι Σερβοειδεις και οι Λατινοαμερικανοι Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τι, ετοιμάζεσαι εσυ;;; Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Click για ανάπτυξη... μαλιστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:00 Η Raktia έγραψε: #375 24-04-09 12:00 εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η ιβανα έγραψε: #376 24-04-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... quote] τελεια ! θα σε εχουμε υποψη μας ! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Click για ανάπτυξη... ωραια τα τρενα, αλλα τα φοβαμαι τοσες ωρες, για κλοπες κλπ... Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Click για ανάπτυξη... δε θελω να σε στενοχωρησω, αλλα ειναι σε πολλες απο εδω μεσα απωθημενο η πετρουπολη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:16 Η Melini έγραψε: #377 24-04-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ναι...τετοιο παιδι το αφηνεις??πλακα κανω...εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι Ρωσοι...μου αρεσουν οι Σερβοειδεις και οι Λατινοαμερικανοι Click για ανάπτυξη... Στην Ολλανδία, όλοι οι άντρες ήταν πανύψηλοι μια βδομάδα είχα ξεροσταλιάσει η κακομοίρα... αλλά ΟΧΙ είχα από δίπλα τον άντρα να με επιτηρεί, ούτε βλέφαρο δε μπορούσα να κουνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #378 24-04-09 12:26 Eμ δεν μου πέφτει το ρημάδι το ΛΟΤΤΟ το οποίο δεν παίζω και θα σας έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #379 24-04-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Click για ανάπτυξη... καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:38 Η ιβανα έγραψε: #380 24-04-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Click για ανάπτυξη... απο τη μεγαλη της λαχταρα, εχει πιστεψει στ'αληθεια οτι θα παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελικά μας βλέπω μόνο φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #367 24-04-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και δυστυχώς άδεια θα βγάλεις είναι πολλά τα χρήματα και ο καλός μου δε θέλει να πάω μόνη μου, μην ερωτευτώ κανένα ρώσο (έχω μια αδυναμία στους ψηλούς με τα ανοιχτόχρωμα μάτια ) Δυστυχώς οι παλιότερες φωτογραφίες μου δεν είναι σε ψηφιακή μορφή, πάντως θα ψάξω να σας ανεβάσω φωτογραφίες από Ολλανδία, που πήγα πέρισυ. Click για ανάπτυξη... αχα...εχω κατι Ρωσιδακια την επομενη εβδομαδα στο γραφειο...ερχεσαι για καφε? Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μελινα εγω θελω να ερθω ! (κοιτα να δεις που εχω υποσχεθει στη φωτεινη ισλανδια, στη γιουλη κροατια, στη μελινα αγ. πετρουπολη.στο τελος θα παω μεχρι λουτρακι και θα φαω και ξυλο απο τις 3 σας ) Click για ανάπτυξη... στο λουτρακι θα κανουμε τα πλανα για τα ταξειδια μας Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Έλααααααα Καλέ, έτσι γίνεται ο στόχος πιο κοντινός! Κι έχω τρέλα με τα τρένα Click για ανάπτυξη... εγω να δεις Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τελικά μας βλέπω μόνο φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο Click για ανάπτυξη... λες ε? Τουλαχιστον τα ονειρα ειναι τσαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:36 Η ιβανα έγραψε: #368 24-04-09 11:36 βρηκα μια απο αγ.πετρουπολη σας την αφιερωνω και αλλη μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:37 Η Fotini έγραψε: #369 24-04-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τελικά μας βλέπω μόνο φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο Click για ανάπτυξη... Αρχίσαμε κιόλας...αν δεις πιο πάνω το ποστ της Ιωάννας με θέμα "Αγ. Πετρούπολη".. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #370 24-04-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βρηκα μια απο αγ.πετρουπολη σας την αφιερωνω και αλλη μια Click για ανάπτυξη... παραμυθενια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #371 24-04-09 11:41 Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... Το τρενο παει καρφι απο Θεσ/νικη Μελινα ή αλλαζουμε σε καποια πολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:44 Η Melini έγραψε: #372 24-04-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχα...εχω κατι Ρωσιδακια την επομενη εβδομαδα στο γραφειο...ερχεσαι για καφε? Click για ανάπτυξη... Τώρα πια είμαι δεσμευμένη Γιούλη μου βρήκα έναν Ελληνα ψηλό με ανοιχτόχρωμα μάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:47 Η Melini έγραψε: #373 24-04-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... Το τρενο παει καρφι απο Θεσ/νικη Μελινα ή αλλαζουμε σε καποια πολη? Click για ανάπτυξη... Τι, ετοιμάζεσαι εσυ;;; Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #374 24-04-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τώρα πια είμαι δεσμευμένη Γιούλη μου βρήκα έναν Ελληνα ψηλό με ανοιχτόχρωμα μάτια Click για ανάπτυξη... καλε ναι...τετοιο παιδι το αφηνεις??πλακα κανω...εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι Ρωσοι...μου αρεσουν οι Σερβοειδεις και οι Λατινοαμερικανοι Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τι, ετοιμάζεσαι εσυ;;; Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Click για ανάπτυξη... μαλιστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:00 Η Raktia έγραψε: #375 24-04-09 12:00 εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η ιβανα έγραψε: #376 24-04-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... quote] τελεια ! θα σε εχουμε υποψη μας ! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Click για ανάπτυξη... ωραια τα τρενα, αλλα τα φοβαμαι τοσες ωρες, για κλοπες κλπ... Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Click για ανάπτυξη... δε θελω να σε στενοχωρησω, αλλα ειναι σε πολλες απο εδω μεσα απωθημενο η πετρουπολη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:16 Η Melini έγραψε: #377 24-04-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ναι...τετοιο παιδι το αφηνεις??πλακα κανω...εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι Ρωσοι...μου αρεσουν οι Σερβοειδεις και οι Λατινοαμερικανοι Click για ανάπτυξη... Στην Ολλανδία, όλοι οι άντρες ήταν πανύψηλοι μια βδομάδα είχα ξεροσταλιάσει η κακομοίρα... αλλά ΟΧΙ είχα από δίπλα τον άντρα να με επιτηρεί, ούτε βλέφαρο δε μπορούσα να κουνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #378 24-04-09 12:26 Eμ δεν μου πέφτει το ρημάδι το ΛΟΤΤΟ το οποίο δεν παίζω και θα σας έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #379 24-04-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Click για ανάπτυξη... καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:38 Η ιβανα έγραψε: #380 24-04-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Click για ανάπτυξη... απο τη μεγαλη της λαχταρα, εχει πιστεψει στ'αληθεια οτι θα παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και δυστυχώς άδεια θα βγάλεις είναι πολλά τα χρήματα και ο καλός μου δε θέλει να πάω μόνη μου, μην ερωτευτώ κανένα ρώσο (έχω μια αδυναμία στους ψηλούς με τα ανοιχτόχρωμα μάτια ) Δυστυχώς οι παλιότερες φωτογραφίες μου δεν είναι σε ψηφιακή μορφή, πάντως θα ψάξω να σας ανεβάσω φωτογραφίες από Ολλανδία, που πήγα πέρισυ. Click για ανάπτυξη... αχα...εχω κατι Ρωσιδακια την επομενη εβδομαδα στο γραφειο...ερχεσαι για καφε? Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μελινα εγω θελω να ερθω ! (κοιτα να δεις που εχω υποσχεθει στη φωτεινη ισλανδια, στη γιουλη κροατια, στη μελινα αγ. πετρουπολη.στο τελος θα παω μεχρι λουτρακι και θα φαω και ξυλο απο τις 3 σας ) Click για ανάπτυξη... στο λουτρακι θα κανουμε τα πλανα για τα ταξειδια μας Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Έλααααααα Καλέ, έτσι γίνεται ο στόχος πιο κοντινός! Κι έχω τρέλα με τα τρένα Click για ανάπτυξη... εγω να δεις Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τελικά μας βλέπω μόνο φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο Click για ανάπτυξη... λες ε? Τουλαχιστον τα ονειρα ειναι τσαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:36 Η ιβανα έγραψε: #368 24-04-09 11:36 βρηκα μια απο αγ.πετρουπολη σας την αφιερωνω και αλλη μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:37 Η Fotini έγραψε: #369 24-04-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τελικά μας βλέπω μόνο φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο Click για ανάπτυξη... Αρχίσαμε κιόλας...αν δεις πιο πάνω το ποστ της Ιωάννας με θέμα "Αγ. Πετρούπολη".. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #370 24-04-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βρηκα μια απο αγ.πετρουπολη σας την αφιερωνω και αλλη μια Click για ανάπτυξη... παραμυθενια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #371 24-04-09 11:41 Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... Το τρενο παει καρφι απο Θεσ/νικη Μελινα ή αλλαζουμε σε καποια πολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:44 Η Melini έγραψε: #372 24-04-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχα...εχω κατι Ρωσιδακια την επομενη εβδομαδα στο γραφειο...ερχεσαι για καφε? Click για ανάπτυξη... Τώρα πια είμαι δεσμευμένη Γιούλη μου βρήκα έναν Ελληνα ψηλό με ανοιχτόχρωμα μάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:47 Η Melini έγραψε: #373 24-04-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... Το τρενο παει καρφι απο Θεσ/νικη Μελινα ή αλλαζουμε σε καποια πολη? Click για ανάπτυξη... Τι, ετοιμάζεσαι εσυ;;; Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #374 24-04-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τώρα πια είμαι δεσμευμένη Γιούλη μου βρήκα έναν Ελληνα ψηλό με ανοιχτόχρωμα μάτια Click για ανάπτυξη... καλε ναι...τετοιο παιδι το αφηνεις??πλακα κανω...εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι Ρωσοι...μου αρεσουν οι Σερβοειδεις και οι Λατινοαμερικανοι Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τι, ετοιμάζεσαι εσυ;;; Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Click για ανάπτυξη... μαλιστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:00 Η Raktia έγραψε: #375 24-04-09 12:00 εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η ιβανα έγραψε: #376 24-04-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... quote] τελεια ! θα σε εχουμε υποψη μας ! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Click για ανάπτυξη... ωραια τα τρενα, αλλα τα φοβαμαι τοσες ωρες, για κλοπες κλπ... Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Click για ανάπτυξη... δε θελω να σε στενοχωρησω, αλλα ειναι σε πολλες απο εδω μεσα απωθημενο η πετρουπολη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:16 Η Melini έγραψε: #377 24-04-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ναι...τετοιο παιδι το αφηνεις??πλακα κανω...εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι Ρωσοι...μου αρεσουν οι Σερβοειδεις και οι Λατινοαμερικανοι Click για ανάπτυξη... Στην Ολλανδία, όλοι οι άντρες ήταν πανύψηλοι μια βδομάδα είχα ξεροσταλιάσει η κακομοίρα... αλλά ΟΧΙ είχα από δίπλα τον άντρα να με επιτηρεί, ούτε βλέφαρο δε μπορούσα να κουνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #378 24-04-09 12:26 Eμ δεν μου πέφτει το ρημάδι το ΛΟΤΤΟ το οποίο δεν παίζω και θα σας έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #379 24-04-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Click για ανάπτυξη... καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:38 Η ιβανα έγραψε: #380 24-04-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Click για ανάπτυξη... απο τη μεγαλη της λαχταρα, εχει πιστεψει στ'αληθεια οτι θα παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βρηκα μια απο αγ.πετρουπολη σας την αφιερωνω και αλλη μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:37 Η Fotini έγραψε: #369 24-04-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τελικά μας βλέπω μόνο φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο Click για ανάπτυξη... Αρχίσαμε κιόλας...αν δεις πιο πάνω το ποστ της Ιωάννας με θέμα "Αγ. Πετρούπολη".. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #370 24-04-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βρηκα μια απο αγ.πετρουπολη σας την αφιερωνω και αλλη μια Click για ανάπτυξη... παραμυθενια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #371 24-04-09 11:41 Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... Το τρενο παει καρφι απο Θεσ/νικη Μελινα ή αλλαζουμε σε καποια πολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:44 Η Melini έγραψε: #372 24-04-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχα...εχω κατι Ρωσιδακια την επομενη εβδομαδα στο γραφειο...ερχεσαι για καφε? Click για ανάπτυξη... Τώρα πια είμαι δεσμευμένη Γιούλη μου βρήκα έναν Ελληνα ψηλό με ανοιχτόχρωμα μάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:47 Η Melini έγραψε: #373 24-04-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... Το τρενο παει καρφι απο Θεσ/νικη Μελινα ή αλλαζουμε σε καποια πολη? Click για ανάπτυξη... Τι, ετοιμάζεσαι εσυ;;; Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #374 24-04-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τώρα πια είμαι δεσμευμένη Γιούλη μου βρήκα έναν Ελληνα ψηλό με ανοιχτόχρωμα μάτια Click για ανάπτυξη... καλε ναι...τετοιο παιδι το αφηνεις??πλακα κανω...εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι Ρωσοι...μου αρεσουν οι Σερβοειδεις και οι Λατινοαμερικανοι Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τι, ετοιμάζεσαι εσυ;;; Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Click για ανάπτυξη... μαλιστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:00 Η Raktia έγραψε: #375 24-04-09 12:00 εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η ιβανα έγραψε: #376 24-04-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... quote] τελεια ! θα σε εχουμε υποψη μας ! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Click για ανάπτυξη... ωραια τα τρενα, αλλα τα φοβαμαι τοσες ωρες, για κλοπες κλπ... Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Click για ανάπτυξη... δε θελω να σε στενοχωρησω, αλλα ειναι σε πολλες απο εδω μεσα απωθημενο η πετρουπολη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:16 Η Melini έγραψε: #377 24-04-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ναι...τετοιο παιδι το αφηνεις??πλακα κανω...εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι Ρωσοι...μου αρεσουν οι Σερβοειδεις και οι Λατινοαμερικανοι Click για ανάπτυξη... Στην Ολλανδία, όλοι οι άντρες ήταν πανύψηλοι μια βδομάδα είχα ξεροσταλιάσει η κακομοίρα... αλλά ΟΧΙ είχα από δίπλα τον άντρα να με επιτηρεί, ούτε βλέφαρο δε μπορούσα να κουνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #378 24-04-09 12:26 Eμ δεν μου πέφτει το ρημάδι το ΛΟΤΤΟ το οποίο δεν παίζω και θα σας έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #379 24-04-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Click για ανάπτυξη... καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:38 Η ιβανα έγραψε: #380 24-04-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Click για ανάπτυξη... απο τη μεγαλη της λαχταρα, εχει πιστεψει στ'αληθεια οτι θα παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τελικά μας βλέπω μόνο φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο Click για ανάπτυξη... Αρχίσαμε κιόλας...αν δεις πιο πάνω το ποστ της Ιωάννας με θέμα "Αγ. Πετρούπολη".. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #370 24-04-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βρηκα μια απο αγ.πετρουπολη σας την αφιερωνω και αλλη μια Click για ανάπτυξη... παραμυθενια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #371 24-04-09 11:41 Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... Το τρενο παει καρφι απο Θεσ/νικη Μελινα ή αλλαζουμε σε καποια πολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:44 Η Melini έγραψε: #372 24-04-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχα...εχω κατι Ρωσιδακια την επομενη εβδομαδα στο γραφειο...ερχεσαι για καφε? Click για ανάπτυξη... Τώρα πια είμαι δεσμευμένη Γιούλη μου βρήκα έναν Ελληνα ψηλό με ανοιχτόχρωμα μάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:47 Η Melini έγραψε: #373 24-04-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... Το τρενο παει καρφι απο Θεσ/νικη Μελινα ή αλλαζουμε σε καποια πολη? Click για ανάπτυξη... Τι, ετοιμάζεσαι εσυ;;; Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #374 24-04-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τώρα πια είμαι δεσμευμένη Γιούλη μου βρήκα έναν Ελληνα ψηλό με ανοιχτόχρωμα μάτια Click για ανάπτυξη... καλε ναι...τετοιο παιδι το αφηνεις??πλακα κανω...εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι Ρωσοι...μου αρεσουν οι Σερβοειδεις και οι Λατινοαμερικανοι Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τι, ετοιμάζεσαι εσυ;;; Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Click για ανάπτυξη... μαλιστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:00 Η Raktia έγραψε: #375 24-04-09 12:00 εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η ιβανα έγραψε: #376 24-04-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... quote] τελεια ! θα σε εχουμε υποψη μας ! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Click για ανάπτυξη... ωραια τα τρενα, αλλα τα φοβαμαι τοσες ωρες, για κλοπες κλπ... Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Click για ανάπτυξη... δε θελω να σε στενοχωρησω, αλλα ειναι σε πολλες απο εδω μεσα απωθημενο η πετρουπολη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:16 Η Melini έγραψε: #377 24-04-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ναι...τετοιο παιδι το αφηνεις??πλακα κανω...εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι Ρωσοι...μου αρεσουν οι Σερβοειδεις και οι Λατινοαμερικανοι Click για ανάπτυξη... Στην Ολλανδία, όλοι οι άντρες ήταν πανύψηλοι μια βδομάδα είχα ξεροσταλιάσει η κακομοίρα... αλλά ΟΧΙ είχα από δίπλα τον άντρα να με επιτηρεί, ούτε βλέφαρο δε μπορούσα να κουνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #378 24-04-09 12:26 Eμ δεν μου πέφτει το ρημάδι το ΛΟΤΤΟ το οποίο δεν παίζω και θα σας έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #379 24-04-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Click για ανάπτυξη... καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:38 Η ιβανα έγραψε: #380 24-04-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Click για ανάπτυξη... απο τη μεγαλη της λαχταρα, εχει πιστεψει στ'αληθεια οτι θα παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βρηκα μια απο αγ.πετρουπολη σας την αφιερωνω και αλλη μια Click για ανάπτυξη... παραμυθενια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #371 24-04-09 11:41 Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... Το τρενο παει καρφι απο Θεσ/νικη Μελινα ή αλλαζουμε σε καποια πολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:44 Η Melini έγραψε: #372 24-04-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχα...εχω κατι Ρωσιδακια την επομενη εβδομαδα στο γραφειο...ερχεσαι για καφε? Click για ανάπτυξη... Τώρα πια είμαι δεσμευμένη Γιούλη μου βρήκα έναν Ελληνα ψηλό με ανοιχτόχρωμα μάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:47 Η Melini έγραψε: #373 24-04-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... Το τρενο παει καρφι απο Θεσ/νικη Μελινα ή αλλαζουμε σε καποια πολη? Click για ανάπτυξη... Τι, ετοιμάζεσαι εσυ;;; Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #374 24-04-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τώρα πια είμαι δεσμευμένη Γιούλη μου βρήκα έναν Ελληνα ψηλό με ανοιχτόχρωμα μάτια Click για ανάπτυξη... καλε ναι...τετοιο παιδι το αφηνεις??πλακα κανω...εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι Ρωσοι...μου αρεσουν οι Σερβοειδεις και οι Λατινοαμερικανοι Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τι, ετοιμάζεσαι εσυ;;; Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Click για ανάπτυξη... μαλιστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:00 Η Raktia έγραψε: #375 24-04-09 12:00 εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η ιβανα έγραψε: #376 24-04-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... quote] τελεια ! θα σε εχουμε υποψη μας ! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Click για ανάπτυξη... ωραια τα τρενα, αλλα τα φοβαμαι τοσες ωρες, για κλοπες κλπ... Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Click για ανάπτυξη... δε θελω να σε στενοχωρησω, αλλα ειναι σε πολλες απο εδω μεσα απωθημενο η πετρουπολη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:16 Η Melini έγραψε: #377 24-04-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ναι...τετοιο παιδι το αφηνεις??πλακα κανω...εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι Ρωσοι...μου αρεσουν οι Σερβοειδεις και οι Λατινοαμερικανοι Click για ανάπτυξη... Στην Ολλανδία, όλοι οι άντρες ήταν πανύψηλοι μια βδομάδα είχα ξεροσταλιάσει η κακομοίρα... αλλά ΟΧΙ είχα από δίπλα τον άντρα να με επιτηρεί, ούτε βλέφαρο δε μπορούσα να κουνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #378 24-04-09 12:26 Eμ δεν μου πέφτει το ρημάδι το ΛΟΤΤΟ το οποίο δεν παίζω και θα σας έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #379 24-04-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Click για ανάπτυξη... καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:38 Η ιβανα έγραψε: #380 24-04-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Click για ανάπτυξη... απο τη μεγαλη της λαχταρα, εχει πιστεψει στ'αληθεια οτι θα παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... Το τρενο παει καρφι απο Θεσ/νικη Μελινα ή αλλαζουμε σε καποια πολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:44 Η Melini έγραψε: #372 24-04-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχα...εχω κατι Ρωσιδακια την επομενη εβδομαδα στο γραφειο...ερχεσαι για καφε? Click για ανάπτυξη... Τώρα πια είμαι δεσμευμένη Γιούλη μου βρήκα έναν Ελληνα ψηλό με ανοιχτόχρωμα μάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:47 Η Melini έγραψε: #373 24-04-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... Το τρενο παει καρφι απο Θεσ/νικη Μελινα ή αλλαζουμε σε καποια πολη? Click για ανάπτυξη... Τι, ετοιμάζεσαι εσυ;;; Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #374 24-04-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τώρα πια είμαι δεσμευμένη Γιούλη μου βρήκα έναν Ελληνα ψηλό με ανοιχτόχρωμα μάτια Click για ανάπτυξη... καλε ναι...τετοιο παιδι το αφηνεις??πλακα κανω...εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι Ρωσοι...μου αρεσουν οι Σερβοειδεις και οι Λατινοαμερικανοι Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τι, ετοιμάζεσαι εσυ;;; Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Click για ανάπτυξη... μαλιστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:00 Η Raktia έγραψε: #375 24-04-09 12:00 εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η ιβανα έγραψε: #376 24-04-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... quote] τελεια ! θα σε εχουμε υποψη μας ! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Click για ανάπτυξη... ωραια τα τρενα, αλλα τα φοβαμαι τοσες ωρες, για κλοπες κλπ... Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Click για ανάπτυξη... δε θελω να σε στενοχωρησω, αλλα ειναι σε πολλες απο εδω μεσα απωθημενο η πετρουπολη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:16 Η Melini έγραψε: #377 24-04-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ναι...τετοιο παιδι το αφηνεις??πλακα κανω...εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι Ρωσοι...μου αρεσουν οι Σερβοειδεις και οι Λατινοαμερικανοι Click για ανάπτυξη... Στην Ολλανδία, όλοι οι άντρες ήταν πανύψηλοι μια βδομάδα είχα ξεροσταλιάσει η κακομοίρα... αλλά ΟΧΙ είχα από δίπλα τον άντρα να με επιτηρεί, ούτε βλέφαρο δε μπορούσα να κουνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #378 24-04-09 12:26 Eμ δεν μου πέφτει το ρημάδι το ΛΟΤΤΟ το οποίο δεν παίζω και θα σας έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #379 24-04-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Click για ανάπτυξη... καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:38 Η ιβανα έγραψε: #380 24-04-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Click για ανάπτυξη... απο τη μεγαλη της λαχταρα, εχει πιστεψει στ'αληθεια οτι θα παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχα...εχω κατι Ρωσιδακια την επομενη εβδομαδα στο γραφειο...ερχεσαι για καφε? Click για ανάπτυξη... Τώρα πια είμαι δεσμευμένη Γιούλη μου βρήκα έναν Ελληνα ψηλό με ανοιχτόχρωμα μάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:47 Η Melini έγραψε: #373 24-04-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... Το τρενο παει καρφι απο Θεσ/νικη Μελινα ή αλλαζουμε σε καποια πολη? Click για ανάπτυξη... Τι, ετοιμάζεσαι εσυ;;; Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #374 24-04-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τώρα πια είμαι δεσμευμένη Γιούλη μου βρήκα έναν Ελληνα ψηλό με ανοιχτόχρωμα μάτια Click για ανάπτυξη... καλε ναι...τετοιο παιδι το αφηνεις??πλακα κανω...εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι Ρωσοι...μου αρεσουν οι Σερβοειδεις και οι Λατινοαμερικανοι Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τι, ετοιμάζεσαι εσυ;;; Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Click για ανάπτυξη... μαλιστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:00 Η Raktia έγραψε: #375 24-04-09 12:00 εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η ιβανα έγραψε: #376 24-04-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... quote] τελεια ! θα σε εχουμε υποψη μας ! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Click για ανάπτυξη... ωραια τα τρενα, αλλα τα φοβαμαι τοσες ωρες, για κλοπες κλπ... Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Click για ανάπτυξη... δε θελω να σε στενοχωρησω, αλλα ειναι σε πολλες απο εδω μεσα απωθημενο η πετρουπολη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:16 Η Melini έγραψε: #377 24-04-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ναι...τετοιο παιδι το αφηνεις??πλακα κανω...εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι Ρωσοι...μου αρεσουν οι Σερβοειδεις και οι Λατινοαμερικανοι Click για ανάπτυξη... Στην Ολλανδία, όλοι οι άντρες ήταν πανύψηλοι μια βδομάδα είχα ξεροσταλιάσει η κακομοίρα... αλλά ΟΧΙ είχα από δίπλα τον άντρα να με επιτηρεί, ούτε βλέφαρο δε μπορούσα να κουνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #378 24-04-09 12:26 Eμ δεν μου πέφτει το ρημάδι το ΛΟΤΤΟ το οποίο δεν παίζω και θα σας έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #379 24-04-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Click για ανάπτυξη... καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:38 Η ιβανα έγραψε: #380 24-04-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Click για ανάπτυξη... απο τη μεγαλη της λαχταρα, εχει πιστεψει στ'αληθεια οτι θα παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... Το τρενο παει καρφι απο Θεσ/νικη Μελινα ή αλλαζουμε σε καποια πολη? Click για ανάπτυξη... Τι, ετοιμάζεσαι εσυ;;; Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #374 24-04-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τώρα πια είμαι δεσμευμένη Γιούλη μου βρήκα έναν Ελληνα ψηλό με ανοιχτόχρωμα μάτια Click για ανάπτυξη... καλε ναι...τετοιο παιδι το αφηνεις??πλακα κανω...εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι Ρωσοι...μου αρεσουν οι Σερβοειδεις και οι Λατινοαμερικανοι Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τι, ετοιμάζεσαι εσυ;;; Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Click για ανάπτυξη... μαλιστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:00 Η Raktia έγραψε: #375 24-04-09 12:00 εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η ιβανα έγραψε: #376 24-04-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... quote] τελεια ! θα σε εχουμε υποψη μας ! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Click για ανάπτυξη... ωραια τα τρενα, αλλα τα φοβαμαι τοσες ωρες, για κλοπες κλπ... Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Click για ανάπτυξη... δε θελω να σε στενοχωρησω, αλλα ειναι σε πολλες απο εδω μεσα απωθημενο η πετρουπολη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:16 Η Melini έγραψε: #377 24-04-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ναι...τετοιο παιδι το αφηνεις??πλακα κανω...εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι Ρωσοι...μου αρεσουν οι Σερβοειδεις και οι Λατινοαμερικανοι Click για ανάπτυξη... Στην Ολλανδία, όλοι οι άντρες ήταν πανύψηλοι μια βδομάδα είχα ξεροσταλιάσει η κακομοίρα... αλλά ΟΧΙ είχα από δίπλα τον άντρα να με επιτηρεί, ούτε βλέφαρο δε μπορούσα να κουνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #378 24-04-09 12:26 Eμ δεν μου πέφτει το ρημάδι το ΛΟΤΤΟ το οποίο δεν παίζω και θα σας έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #379 24-04-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Click για ανάπτυξη... καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:38 Η ιβανα έγραψε: #380 24-04-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Click για ανάπτυξη... απο τη μεγαλη της λαχταρα, εχει πιστεψει στ'αληθεια οτι θα παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τώρα πια είμαι δεσμευμένη Γιούλη μου βρήκα έναν Ελληνα ψηλό με ανοιχτόχρωμα μάτια Click για ανάπτυξη... καλε ναι...τετοιο παιδι το αφηνεις??πλακα κανω...εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι Ρωσοι...μου αρεσουν οι Σερβοειδεις και οι Λατινοαμερικανοι Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τι, ετοιμάζεσαι εσυ;;; Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Click για ανάπτυξη... μαλιστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:00 Η Raktia έγραψε: #375 24-04-09 12:00 εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η ιβανα έγραψε: #376 24-04-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... quote] τελεια ! θα σε εχουμε υποψη μας ! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Click για ανάπτυξη... ωραια τα τρενα, αλλα τα φοβαμαι τοσες ωρες, για κλοπες κλπ... Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Click για ανάπτυξη... δε θελω να σε στενοχωρησω, αλλα ειναι σε πολλες απο εδω μεσα απωθημενο η πετρουπολη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:16 Η Melini έγραψε: #377 24-04-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ναι...τετοιο παιδι το αφηνεις??πλακα κανω...εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι Ρωσοι...μου αρεσουν οι Σερβοειδεις και οι Λατινοαμερικανοι Click για ανάπτυξη... Στην Ολλανδία, όλοι οι άντρες ήταν πανύψηλοι μια βδομάδα είχα ξεροσταλιάσει η κακομοίρα... αλλά ΟΧΙ είχα από δίπλα τον άντρα να με επιτηρεί, ούτε βλέφαρο δε μπορούσα να κουνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #378 24-04-09 12:26 Eμ δεν μου πέφτει το ρημάδι το ΛΟΤΤΟ το οποίο δεν παίζω και θα σας έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #379 24-04-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Click για ανάπτυξη... καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:38 Η ιβανα έγραψε: #380 24-04-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Click για ανάπτυξη... απο τη μεγαλη της λαχταρα, εχει πιστεψει στ'αληθεια οτι θα παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η ιβανα έγραψε: #376 24-04-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... quote] τελεια ! θα σε εχουμε υποψη μας ! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Click για ανάπτυξη... ωραια τα τρενα, αλλα τα φοβαμαι τοσες ωρες, για κλοπες κλπ... Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Click για ανάπτυξη... δε θελω να σε στενοχωρησω, αλλα ειναι σε πολλες απο εδω μεσα απωθημενο η πετρουπολη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:16 Η Melini έγραψε: #377 24-04-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ναι...τετοιο παιδι το αφηνεις??πλακα κανω...εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι Ρωσοι...μου αρεσουν οι Σερβοειδεις και οι Λατινοαμερικανοι Click για ανάπτυξη... Στην Ολλανδία, όλοι οι άντρες ήταν πανύψηλοι μια βδομάδα είχα ξεροσταλιάσει η κακομοίρα... αλλά ΟΧΙ είχα από δίπλα τον άντρα να με επιτηρεί, ούτε βλέφαρο δε μπορούσα να κουνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #378 24-04-09 12:26 Eμ δεν μου πέφτει το ρημάδι το ΛΟΤΤΟ το οποίο δεν παίζω και θα σας έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #379 24-04-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Click για ανάπτυξη... καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:38 Η ιβανα έγραψε: #380 24-04-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Click για ανάπτυξη... απο τη μεγαλη της λαχταρα, εχει πιστεψει στ'αληθεια οτι θα παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην Α. Πετρουπολη αν ενδιαφερεστε σε μενα...θα μας κανουν εταιρικη τιμη οι συναδελφοι εκει... quote] τελεια ! θα σε εχουμε υποψη μας ! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τραίνο κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις. Πιθανότατα το βαγόνι "μεταπηδά" από τραίνο σε τραίνο όταν αλλάζεις χώρα (έτσι ήταν όταν περνούσαμε τα σύνορα με τραίνο στην Ευρώπη). Click για ανάπτυξη... ωραια τα τρενα, αλλα τα φοβαμαι τοσες ωρες, για κλοπες κλπ... Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Click για ανάπτυξη... δε θελω να σε στενοχωρησω, αλλα ειναι σε πολλες απο εδω μεσα απωθημενο η πετρουπολη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:16 Η Melini έγραψε: #377 24-04-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ναι...τετοιο παιδι το αφηνεις??πλακα κανω...εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι Ρωσοι...μου αρεσουν οι Σερβοειδεις και οι Λατινοαμερικανοι Click για ανάπτυξη... Στην Ολλανδία, όλοι οι άντρες ήταν πανύψηλοι μια βδομάδα είχα ξεροσταλιάσει η κακομοίρα... αλλά ΟΧΙ είχα από δίπλα τον άντρα να με επιτηρεί, ούτε βλέφαρο δε μπορούσα να κουνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #378 24-04-09 12:26 Eμ δεν μου πέφτει το ρημάδι το ΛΟΤΤΟ το οποίο δεν παίζω και θα σας έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #379 24-04-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Click για ανάπτυξη... καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:38 Η ιβανα έγραψε: #380 24-04-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Click για ανάπτυξη... απο τη μεγαλη της λαχταρα, εχει πιστεψει στ'αληθεια οτι θα παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ναι...τετοιο παιδι το αφηνεις??πλακα κανω...εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι Ρωσοι...μου αρεσουν οι Σερβοειδεις και οι Λατινοαμερικανοι Click για ανάπτυξη... Στην Ολλανδία, όλοι οι άντρες ήταν πανύψηλοι μια βδομάδα είχα ξεροσταλιάσει η κακομοίρα... αλλά ΟΧΙ είχα από δίπλα τον άντρα να με επιτηρεί, ούτε βλέφαρο δε μπορούσα να κουνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #378 24-04-09 12:26 Eμ δεν μου πέφτει το ρημάδι το ΛΟΤΤΟ το οποίο δεν παίζω και θα σας έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #379 24-04-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Click για ανάπτυξη... καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:38 Η ιβανα έγραψε: #380 24-04-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Click για ανάπτυξη... απο τη μεγαλη της λαχταρα, εχει πιστεψει στ'αληθεια οτι θα παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eμ δεν μου πέφτει το ρημάδι το ΛΟΤΤΟ το οποίο δεν παίζω και θα σας έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #379 24-04-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Click για ανάπτυξη... καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:38 Η ιβανα έγραψε: #380 24-04-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Click για ανάπτυξη... απο τη μεγαλη της λαχταρα, εχει πιστεψει στ'αληθεια οτι θα παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εεεεεεεεεεε!!! Δική μου ιδέα ηταν η Α. Πετρουπολη. Δικό μου απωθημένο είναι και απ'ότι βλέπω δεν με συμπεριλαμβάνετε. Click για ανάπτυξη... καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:38 Η ιβανα έγραψε: #380 24-04-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Click για ανάπτυξη... απο τη μεγαλη της λαχταρα, εχει πιστεψει στ'αληθεια οτι θα παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ποιος σου ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι μας??? καναμε καμια λιστα μηπως? Click για ανάπτυξη... απο τη μεγαλη της λαχταρα, εχει πιστεψει στ'αληθεια οτι θα παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.