Ταξίδιααααα

Βρε Ιωάννα, τώρα το έπιασα κι εγώ το νόημα.... γιατί καλέ το ξανάρχισες;;;

οφ οφ οφ ουφφφφφφφφ :P:P
λυγισα.......:redface::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οφ οφ οφ ουφφφφφφφφ :P:P
λυγισα.......:redface::redface:

:hmm::hmm: Κοίτα, εγώ δεν είμαι από τα καταλληλότερα άτομα που θα μπορούσαν να σε νουθετήσουν... απλά είναι κρίμα, γιατί είχες κάνει μεγάλη προσπάθεια μωρέεεεεε
Δεν πειράζει για ένα-δυο ακόμα ποστς οφ-τόπικ:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ωχ κι αυτο το ειδες?:redface::redface::redface:ναι, ξαναρχισα...:redface::redface:αλλα δεν ειναι καλο να αρχισουμε αυτην την κουβεντα. βγαινεις οφ...:rolleyes:
καλάααααα:mad:εγώ πάντως θυμάμαι Φιλανδία είχανε τασάκια στο δρόμο αλλά τα πεζοδρόμια τους ήταν γεμάτα μπουκάλια,κουτάκια μπύρας κ λιμνούλες από ξε****τα μιας κ εκεί την βότκα την έχουν για πρωινό:blink:

:hmm::hmm: Κοίτα, εγώ δεν είμαι από τα καταλληλότερα άτομα που θα μπορούσαν να σε νουθετήσουν... απλά είναι κρίμα, γιατί είχες κάνει μεγάλη προσπάθεια μωρέεεεεε
Δεν πειράζει για ένα-δυο ακόμα ποστς οφ-τόπικ:rolleyes:

το ξερω, το μετανιωσα...:redface:αλλα ειναι αργα..:/:
θα ξαναδοκιμασω να το κοψω καποια στιγμη..:/:

καλάααααα:mad:εγώ πάντως θυμάμαι Φιλανδία είχανε τασάκια στο δρόμο αλλά τα πεζοδρόμια τους ήταν γεμάτα μπουκάλια,κουτάκια μπύρας κ λιμνούλες από ξε****τα μιας κ εκεί την βότκα την έχουν για πρωινό:blink:

μπλιαχ :down:

και πολύ αμερικανόφιλος λαός αλλά κ φασιστόμουτρα:/:

και πολύ αμερικανόφιλος λαός αλλά κ φασιστόμουτρα:/:

οι φινλανδοι? :blink: κακως τους συμπαθω δηλ? παντως ακουνε ωραια μουσικη, ακουνε πολυ μεταλ κ ροκ σα λαος...:hmm:

Τέλειες οι φωτό Ιβανάκι!:up::up::up:
Φαντάζομαι πέρασες ωραία! :D

Σπύρο καταρχήν respect για τις υπέροχες φωτογραφίες!:up::up:
Και να πώ ότι σε ζηλεύω θανάσιμα που είδες το σέλας και το φωτογράφισες!:redface:

Τελικά κορίτσια δεν χρειαζόμαστε διαβατήριο για Κωνσταντινούπολη;;;
Γιατί το σκέφτομαι να πάω μιά εκδρομή του χρόνου πριν το Πάσχα.:hmm:

Σπύρο καταρχήν respect για τις υπέροχες φωτογραφίες!:up::up:
Και να πώ ότι σε ζηλεύω θανάσιμα που είδες το σέλας και το φωτογράφισες!:redface:

Τελικά κορίτσια δεν χρειαζόμαστε διαβατήριο για Κωνσταντινούπολη;;;
Γιατί το σκέφτομαι να πάω μιά εκδρομή του χρόνου πριν το Πάσχα.:hmm:

κουμπαρουλα μου,αυτο το ξερω σιγουρα....δεν χρειαζεται.....πριν απο μια εβδομαδα πηγε ενας κολλητος μου..:D:D:D

κουμπαρουλα μου,αυτο το ξερω σιγουρα....δεν χρειαζεται.....πριν απο μια εβδομαδα πηγε ενας κολλητος μου..:D:D:D

Ευχαριστώ αγάπη.:D:D:D

ευχαριστωωω ! ναι, περασα ομορφα :rolleyes::rolleyes:

νικη γιατι οχι φετος κωνσταντινουπολη? φετος υπαρχουν προσφορες...για κοιτα το...:hmm:

ευχαριστωωω ! ναι, περασα ομορφα :rolleyes::rolleyes:

νικη γιατι οχι φετος κωνσταντινουπολη? φετος υπαρχουν προσφορες...για κοιτα το...:hmm:

Μπά μετά την Έκθεση, δεν με πέρνει να λείψω ούτε μιά μέρα πριν τις γιοτρές.
Αυτήν την περιόδο πάντα έχει μεγαλύτερη πίεση.:(
Και τις γιορτές Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά θέλω να τα περνάω εδώ.:)
Ετσι που κοιτούσα το ημερολόγιο του 2010, η 25 Μαρτίου πέφτει πέμπτη οπότε μπορώ να λείψω και την παρασκευή, και μαζί με το Σ/Κ θα είχα ένα τετραήμερο για εκδρομή.Αλλά πρός το παρόν μια σκέψη έκανα ,να δούμε αν μπορέσω να την πραγματοποιήσω.:)

σου ευχομαι να καταφερεις να πας :up:
και εχεις δικιο, ισως τοτε (την ανοιξη) ειναι καλυτερη εποχη:up:

ξερετε αν για γερμανια κ ολλανδια αρκει η ταυτοτητα η κανουρια, ή θελει διαβατηριο?:hmm:

Ταυτότητα νέα μόνο.
Θα πας ΚΑΙ Ολλανδία;:mad:

ξερετε αν για γερμανια κ ολλανδια αρκει η ταυτοτητα η κανουρια, ή θελει διαβατηριο?:hmm:

ταυτοτητα μονο.

Ταυτότητα νέα μόνο.
Θα πας ΚΑΙ Ολλανδία;:mad:
ναι..:redface::redface: θα μεινω ντυσελντορφ, κ απο εκει ειναι 2 ωρες το αμστενταμ. να μην περασω να πω ενα γεια στον βαν γκογκ?:P
ευχαριστω κοριτσια για την απαντηση!

οσο για αυτο:

ονειρο... τι να πεις για τοση ομορφια? θελω οπωσδηπτοτε να το δω κ απο κοντα!

Ειδικά στο Μουσείο του Φαν Χοχ (Βαν Γκογκ:rolleyes:) θα πας, δε γίνεται να μη θαυμάσεις αυτούς τους πίνακες... κι έχει και όλη του τη βιογραφία κρεμασμένη σε καδράκια στους τοίχους, δίπλα σε κάθε ζωγραφική του περίοδο:) Αν προλάβεις, πας και στο Μουσείο Rijks, δίπλα είναι. Αλλά από το πρώτο θα πάρεις και πίνακα σε αντίγραφο, θα το καδράρεις και θα το καμαρώνεις για χρόοοονια;) Φίνγκερ φουντ και καφέ οπωσδήποτε στη Leidseplein και θα κυκλοφορείς μόνο με το τραμ και τα πόδια. Και γύρνα να μας κάνεις ζήλιες, κάποιοι από μας θα παραμιλούν στα Ολλανδικά για μέρες:rolleyes:

δν θα σας κανω ζηλιες, δν εμαι τετοιος τυπος:redface: μπορει ισως να σας ζαλισω λιγο με β.γκογκ κ ρεμπραντ, κ οοοοολους τους πινακες που ειδα απο κοντα, κ οοοοολα τα αναμνηστικα που κορνιζαρα για το σπιτι, καθοτι ολιγον κολλημενη με τις πινακοθηκες.:) στο αλλο το μουσειο που ειπες, τι εχει?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back