ιβανα
Επιφανές μέλος
Βρε Ιωάννα, τώρα το έπιασα κι εγώ το νόημα.... γιατί καλέ το ξανάρχισες;;;
οφ οφ οφ ουφφφφφφφφ

λυγισα.......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
οφ οφ οφ ουφφφφφφφφ
λυγισα.......![]()

μαζικη επιθεση!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
οφ οφ οφ ουφφφφφφφφ
λυγισα.......![]()

Κοίτα, εγώ δεν είμαι από τα καταλληλότερα άτομα που θα μπορούσαν να σε νουθετήσουν... απλά είναι κρίμα, γιατί είχες κάνει μεγάλη προσπάθεια μωρέεεεεεΔεν πειράζει για ένα-δυο ακόμα ποστς οφ-τόπικ

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
καλάαααααωχ κι αυτο το ειδες?ναι, ξαναρχισα...
αλλα δεν ειναι καλο να αρχισουμε αυτην την κουβεντα. βγαινεις οφ...
![]()
εγώ πάντως θυμάμαι Φιλανδία είχανε τασάκια στο δρόμο αλλά τα πεζοδρόμια τους ήταν γεμάτα μπουκάλια,κουτάκια μπύρας κ λιμνούλες από ξε****τα μιας κ εκεί την βότκα την έχουν για πρωινό
ιβανα
Επιφανές μέλος
Κοίτα, εγώ δεν είμαι από τα καταλληλότερα άτομα που θα μπορούσαν να σε νουθετήσουν... απλά είναι κρίμα, γιατί είχες κάνει μεγάλη προσπάθεια μωρέεεεεε
Δεν πειράζει για ένα-δυο ακόμα ποστς οφ-τόπικ![]()
το ξερω, το μετανιωσα...
αλλα ειναι αργα..
θα ξαναδοκιμασω να το κοψω καποια στιγμη..

ιβανα
Επιφανές μέλος
καλάαααααεγώ πάντως θυμάμαι Φιλανδία είχανε τασάκια στο δρόμο αλλά τα πεζοδρόμια τους ήταν γεμάτα μπουκάλια,κουτάκια μπύρας κ λιμνούλες από ξε****τα μιας κ εκεί την βότκα την έχουν για πρωινό
![]()
μπλιαχ
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
και πολύ αμερικανόφιλος λαός αλλά κ φασιστόμουτρα![]()
οι φινλανδοι?
κακως τους συμπαθω δηλ? παντως ακουνε ωραια μουσικη, ακουνε πολυ μεταλ κ ροκ σα λαος...
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Φαντάζομαι πέρασες ωραία!

Σπύρο καταρχήν respect για τις υπέροχες φωτογραφίες!

Και να πώ ότι σε ζηλεύω θανάσιμα που είδες το σέλας και το φωτογράφισες!

Τελικά κορίτσια δεν χρειαζόμαστε διαβατήριο για Κωνσταντινούπολη;;;
Γιατί το σκέφτομαι να πάω μιά εκδρομή του χρόνου πριν το Πάσχα.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Τέλειες οι φωτό Ιβανάκι!
Φαντάζομαι πέρασες ωραία!
Σπύρο καταρχήν respect για τις υπέροχες φωτογραφίες!
Και να πώ ότι σε ζηλεύω θανάσιμα που είδες το σέλας και το φωτογράφισες!
Τελικά κορίτσια δεν χρειαζόμαστε διαβατήριο για Κωνσταντινούπολη;;;
Γιατί το σκέφτομαι να πάω μιά εκδρομή του χρόνου πριν το Πάσχα.![]()
κουμπαρουλα μου,αυτο το ξερω σιγουρα....δεν χρειαζεται.....πριν απο μια εβδομαδα πηγε ενας κολλητος μου..

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
κουμπαρουλα μου,αυτο το ξερω σιγουρα....δεν χρειαζεται.....πριν απο μια εβδομαδα πηγε ενας κολλητος μου..![]()
Ευχαριστώ αγάπη.

ιβανα
Επιφανές μέλος
Τέλειες οι φωτό Ιβανάκι!
Φαντάζομαι πέρασες ωραία!![]()
ευχαριστωωω ! ναι, περασα ομορφα

νικη γιατι οχι φετος κωνσταντινουπολη? φετος υπαρχουν προσφορες...για κοιτα το...

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
ευχαριστωωω ! ναι, περασα ομορφα
νικη γιατι οχι φετος κωνσταντινουπολη? φετος υπαρχουν προσφορες...για κοιτα το...![]()
Μπά μετά την Έκθεση, δεν με πέρνει να λείψω ούτε μιά μέρα πριν τις γιοτρές.
Αυτήν την περιόδο πάντα έχει μεγαλύτερη πίεση.

Και τις γιορτές Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά θέλω να τα περνάω εδώ.

Ετσι που κοιτούσα το ημερολόγιο του 2010, η 25 Μαρτίου πέφτει πέμπτη οπότε μπορώ να λείψω και την παρασκευή, και μαζί με το Σ/Κ θα είχα ένα τετραήμερο για εκδρομή.Αλλά πρός το παρόν μια σκέψη έκανα ,να δούμε αν μπορέσω να την πραγματοποιήσω.

ιβανα
Επιφανές μέλος

και εχεις δικιο, ισως τοτε (την ανοιξη) ειναι καλυτερη εποχη

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
Θα πας ΚΑΙ Ολλανδία;

ιβανα
Επιφανές μέλος
ξερετε αν για γερμανια κ ολλανδια αρκει η ταυτοτητα η κανουρια, ή θελει διαβατηριο?![]()
ταυτοτητα μονο.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
) θα πας, δε γίνεται να μη θαυμάσεις αυτούς τους πίνακες... κι έχει και όλη του τη βιογραφία κρεμασμένη σε καδράκια στους τοίχους, δίπλα σε κάθε ζωγραφική του περίοδο
Αν προλάβεις, πας και στο Μουσείο Rijks, δίπλα είναι. Αλλά από το πρώτο θα πάρεις και πίνακα σε αντίγραφο, θα το καδράρεις και θα το καμαρώνεις για χρόοοονια
Φίνγκερ φουντ και καφέ οπωσδήποτε στη Leidseplein και θα κυκλοφορείς μόνο με το τραμ και τα πόδια. Και γύρνα να μας κάνεις ζήλιες, κάποιοι από μας θα παραμιλούν στα Ολλανδικά για μέρες
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
μπορει ισως να σας ζαλισω λιγο με β.γκογκ κ ρεμπραντ, κ οοοοολους τους πινακες που ειδα απο κοντα, κ οοοοολα τα αναμνηστικα που κορνιζαρα για το σπιτι, καθοτι ολιγον κολλημενη με τις πινακοθηκες.
στο αλλο το μουσειο που ειπες, τι εχει?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool