Ταξίδιααααα

Μην λέτε για Καμ.Βούρλα γιατί έχω καεί! Όταν γνώρισα τον άντρα μου αποφάσισε να μου δείξει που έκανε διακοπές με τους γονείς του και με πήγε εκεί για 1 βδομάδα!!! Ευτυχώς που ήμασταν ακόμη στα μέλια και δεν τον έδειρα. Κάναμε μπάνιο με τα ΚΑΠΗ και το βράδυ για ποτό στα ρομαντικά καφέ με παρέα τους παπούδες και τις γιαγιάδες! Φρίκη σας λέω.
Δεν με ενδιαφέρει πολύ η ξενάγηση, αν πάρω μόνη μου λεωφορείο και πάω στο Σάλτσμπουργκ ας πούμε, λέτε να μην καταφέρω να τα δω όλα και να χαθώ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κ αμα χαθεις θα ρωτησεις και θα ξαναβρεθεις:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω πολυ Δωρακι ! :):)

ξεχασα να βαλω τη σκωτια στη λιστα μου πριν..θελω και γω να παω πολυ..θα πας και χαιλαντς ? εκει πρεπει να ειναι πανεμορφα...να πατε και εκει και να μας ανεβασετε πολλες φωτος :up:
ΕΙΝΑΙΙΙΙΙΙ.Οποιος παει Σκοτολανδη,να ανεβει και πανω απο Inverness!Απλα,ειναι υπεροχα!!!!:happy::happy::happy:αν με αφησει ο καλος μου,να ξανακουμπησω το pcακι του μπορει να ανεβασω καμια φωτογραφια...ΑΝ....:lol:

ποτε λετε? μηνα εννοω...:hmm:σκωτια πρεπει να ειναι προς ιουνιο καλα, φθινοπωρο μην πατε, λογικα θα βρεχει συνεχεια
Αν εισαι γκαντεμης,βρεχει οποτε θελει,ντεν εκει μηνα που να μην....(εγω ειμαι:lol::lol::lol:) Το καλοκαιρακι ειναι πολυ ομορφα,αλλα νυχτωνει 12 το βραδυ και ξημερωνει 4 το πρωι:blink::lol:!Αντε να κοιμηθω η Ελληνις!!!!

A πουλάκι μου και εσύ Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων σπουδάζεις? Welcome to the club να φας καλά και εσύ:lol::P

ναι καλε!!!!!!!!!:P:P:lol::lol: ειμαι ενα εξαμηνο πριν την πρακτικη μου:blink::P
θελω να τελειωνωωωωωωωωωωωωωωωω επιτελους:blink::blink:εχω να φαω αστα Ρανια μου...:lol::lol::lol:

ΕΙΝΑΙΙΙΙΙΙ.Οποιος παει Σκοτολανδη,να ανεβει και πανω απο Inverness!Απλα,ειναι υπεροχα!!!!:happy::happy::happy:αν με αφησει ο καλος μου,να ξανακουμπησω το pcακι του μπορει να ανεβασω καμια φωτογραφια...ΑΝ....:lol:

πολυ σε ζηλευω που εχεις παει χαιλαντς, πρεπει να ειναι παραμυθενια ε???????? :rolleyes::rolleyes: κανε τα κονε σου να σε αφησει ο καλος σου να δουμε και εμεις καμια φωτο ! :P κουνησου για τις φιλες σου :lol:

πολυ σε ζηλευω που εχεις παει χαιλαντς, πρεπει να ειναι παραμυθενια ε???????? :rolleyes::rolleyes: κανε τα κονε σου να σε αφησει ο καλος σου να δουμε και εμεις καμια φωτο ! :P κουνησου για τις φιλες σου :lol:
Εγω και να κουνηθω και.....αλλα τελευταια φορα,νομιζω οτι εκαψα το τροφοδοτικο:redface:,οποτε.....:(:(:(,δεν ξερω!
:P:P:P:P:lol::lol::lol:

Εγω και να κουνηθω και.....αλλα τελευταια φορα,νομιζω οτι εκαψα το τροφοδοτικο:redface:,οποτε.....:(:(:(,δεν ξερω!
:P:P:P:P:lol::lol::lol:

καταλαβα...;);) θα παει η δωρα αρχες ιουλιου, και θα δουμε δικες της τοτε :happy::happy:

Άν έχεις τέτοια καψούρα με τα χάιλαντς, βρε Ιωάννα μου, να βρω τις δικές μου φωτό... τι προτιμάς, χειμερινές με ένα μέτρο χιόνι ή καλοκαιρινές με λουλουδάκια και χορταράκια;:rolleyes: Θες κι εμένα μέσα ή μόνο τοπία;:bleh::bleh:

Άν έχεις τέτοια καψούρα με τα χάιλαντς, βρε Ιωάννα μου, να βρω τις δικές μου φωτό... τι προτιμάς, χειμερινές με ένα μέτρο χιόνι ή καλοκαιρινές με λουλουδάκια και χορταράκια;:rolleyes: Θες κι εμένα μέσα ή μόνο τοπία;:bleh::bleh:

:mad::mad::mad::lol::lol: σκατοπαιδακι πρωι πρωι που με πειραζεις αν τις θελω χειμερινες ή καλοκαιρινες :mad::P

καλοκαιρινες παρακαλω :rolleyes:

Αυτό είναι ανοιχτό λεωφορείο και σε πάει εντός της πόλης, απ'ότι κατάλαβα. Εμείς θέλουμε να πάμε για παράδειγμα στο Κάρλοβυ Βάρυ, που είναι πολλά χλμ.

Θα βρεις στο ξενοδοχείο σου φυλλάδια για μονοήμερες εκδρομές και θα κλείσεις από εκεί. Όσο για το Βιέννη-Σάλτζμπουργκ, μπορείς να πας με τραίνο (αν θυμάμαι καλά είναι περίπου 2 ώρες) και στο Σάλτσμπουργκ να πας στα Wasserspiele, ένα κήπο με υπέροχα συντριβάνια και κατασκευές που λειτουργούν με νερό (Και μην κάτσεις στα μαρμάρινα σκαμπώ!!! Θυμίσου το!!)

ειδες? επικοινωνουμε εμεις παιδι μου τελικα :P:lol::up: πολυ χαιρομαι που θες να πας ρωσια και ιαπωνια:D

αυτο με τα τιπς μου αρεσε πολυ. μικρα μυστικα για να περασουμε καλα. γιουπιιιιι !:up: αντε και καποια στιγμη να οργανωσουμε ενα ταξιδι εξωτερικο ολες μαζι :up:

μετα τις φωτος της γιουλης θελω να παω και πορτογαλια:P
Καλημερα!
Καλε....τωρα το ειδα αυτο το θεμα:redface:
Θα σας κουραζα αν εγραφα που θα ηθελα να παω εγω...:redface:
Γιατι ειναι παρα πολλα τα μερη....

Αφιερωμενες οι δυο φωτο απο τη Λισσαβωνα...
Γιατι ο Ελληνικος Μυθος, ειναι Παγκοσμιου φημης:hmm::)
Ο εικονιζομενος κυριος ειναι ενα "ζωντανο" αγαλμα...:P

Συνημμένα

• CIMG3381.JPG
    CIMG3381.JPG
    58,5 KB · Εμφανίσεις: 6
  • CIMG3382.JPG
    CIMG3382.JPG
    68,7 KB · Εμφανίσεις: 6
δε μας κουραζεις. που θα ηθελες να πας? πιο πολυ ??? :hmm:

δε μας κουραζεις. που θα ηθελες να πας? πιο πολυ ??? :hmm:
Θα σου πω:)
Μονο πρωτα...να σε ρωτησω κατι...Στην Ελλαδα...που δεν την ανεφερες στους στοχους σου...
Εχεις ταξειδεψει?

Μια απο τις ωραιοτερες πολεις που εχω δει....Ελλαδα και εξωτερικο, ειναι η Καστορια...Αυτη τη πολη την ερωτευτηκα...με μαγεψε η λιμνη της....και τα πουλια:inlove::inlove:

Συνημμένα

• 100_1303.JPG
    100_1303.JPG
    44,2 KB · Εμφανίσεις: 3
  • 100_1308.JPG
    100_1308.JPG
    68 KB · Εμφανίσεις: 7
  • 100_1324.JPG
    100_1324.JPG
    42,2 KB · Εμφανίσεις: 2
ειπα να ανοιξω ενα θεματακι για τα ταξιδια.
ταξιδια που εχουμε κανει και για αυτα που θα θελαμε να κανουμε. μπορουμε να ανεβαζουμε φωτος, να ανταλλασουμε αποψεις και αλλα πολλα :up::up:
αν εχει ανοιχτει παρομοιο θεμα παλιοτερα συγχωρηστε με ! :P

και ξεκιναω. θα ηθελα να παω παντου. αλλα ειδικοτερα, μεξικο, τζαμαικα, θιβετ, αργεντινη, ισλανδια, νεα ζηλανδια, ιαπωνια. απο ευρωπη θελω να παω χωρες βαλτικης, ρωσια, πολωνια, ιρλανδια και αλλες πολλες. :) ευχηθειτε μου να παω σε ολες, για να δουμε.:rolleyes:

εχω παει vancouver :P, victoria, seattle, abbotsford (δεν ειχα σκοπο να παω, αλλα εκανα 2 ωρες δρομο για να δω τον ναρουτο, ευτυχως δεν χρειαστηκε να ξαναπαω γιατι μου τον εφεραν σπιτι), tofino, whistler, frankfurt, amsterdam, munich & SF.

Θελω πολυ να παω osaka, tokyo, kyoto, okinawa, bora bora, queensland, sydney, great barrier reef, amazon, antarctica, greenland, montreal, banff, miami, terra del fuego, paris, switzerland, milan, rome, egypt, hawaii, taipei & madrid.

Φετος αποφασισα να ερθω ελλαδα για 3 μηνες. Θα πηγαινα κενυα για 1 μηνα με ενα μαθημα οικολογιας για ερευνα αλλα μολις ακουσα ποσα εμβολια πρεπει να κανω και τι κινδυνοι υπαρχουν εκανα πισω. 7 εμβολια και κινδυνος για TB, ελωνοσια και κατι αλλες τρομακτικες ασθενειες που δεν τις καλυπτουν εμβολια. Μας ειπε και ο καθηγητης τι επαθαν περυσι που τους επιτεθηκε ελεφαντας στο jeep και αλλαξα εντελως γνωμη για το ταξιδι. Το επομενο μου ταξιδι θα ειναι σιγουρα στην ιαπωνια. Ευτυχως ειναι πιο κοντα απο εδω και εχω αρκετους γνωστους στην osaka και στο kyoto, οποτε θα δω καλυτερα τα αξιοθεατα :D

Μονο πρωτα...να σε ρωτησω κατι...Στην Ελλαδα...που δεν την ανεφερες στους στοχους σου...
Εχεις ταξειδεψει?

Μια απο τις ωραιοτερες πολεις που εχω δει....Ελλαδα και εξωτερικο, ειναι η Καστορια...Αυτη τη πολη την ερωτευτηκα...με μαγεψε η λιμνη της....και τα πουλια:inlove::inlove:

εννοειται μπορουμε να λεμε και για την ελλαδα..απλα το εξωτερικο ειναι πιο ... πιπερατο ! :D
ελλαδα εχω ταξιδεψει αρκετα, αλλα θελω να δω παρα πολλα μερη ακομα. απο τα ωραιοτερα μερη για μενα τα γιαννενα και ολα τα τριγυρω, μετσοβο ζαγορια κλπ...και αγαπημενο χωριο στην ελλαδα, η ζαχλωρου κοντα στα καλαβρυτα. ο απολυτος νεραιδοτοπος. νομιζεις οτι θα σκασει η νεραιδα του παραμυθιου ανα πασα στιγμη..και απο νησια αγαπω τρελα τα κυθηρα. :rolleyes::rolleyes:

Εχεις ταξειδεψει?

Πολύ ωραία η Καστοριά!!! Κι εγώ θέλω να ξαναπάω!!! Πάντως για μένα το τοπ ήταν και θα είναι πάντα η Κέρκυρα!! Εζησα εκεί 6 χρόνια, τη ρούφηξα, την ευχαριστήθηκα με τη ψυχή μου και μου λείπει ακόμα... πανέμορφο νησί για όσους αγαπούν το πράσινο, υπέροχη πόλη, τέλειες παραλίες και δυο βήματα πιο κάτω ο παράδεισος των Παξών...

Πολύ ωραία η Καστοριά!!! Κι εγώ θέλω να ξαναπάω!!! Πάντως για μένα το τοπ ήταν και θα είναι πάντα η Κέρκυρα!! Εζησα εκεί 6 χρόνια, τη ρούφηξα, την ευχαριστήθηκα με τη ψυχή μου και μου λείπει ακόμα... πανέμορφο νησί για όσους αγαπούν το πράσινο, υπέροχη πόλη, τέλειες παραλίες και δυο βήματα πιο κάτω ο παράδεισος των Παξών...

α ρε πατριδα !:up:πολυ ομορφη η κερκυρα, ευχαριστω παιδια απο εκει ειμαι, :lol::redface::P:D:rolleyes: αλλα σπιτι δεν εχω..γμτ ! :/:

εννοειται μπορουμε να λεμε και για την ελλαδα..απλα το εξωτερικο ειναι πιο ... πιπερατο ! :D
ελλαδα εχω ταξιδεψει αρκετα, αλλα θελω να δω παρα πολλα μερη ακομα. απο τα ωραιοτερα μερη για μενα τα γιαννενα και ολα τα τριγυρω, μετσοβο ζαγορια κλπ...και αγαπημενο χωριο στην ελλαδα, η ζαχλωρου κοντα στα καλαβρυτα. ο απολυτος νεραιδοτοπος. νομιζεις οτι θα σκασει η νεραιδα του παραμυθιου ανα πασα στιγμη..και απο νησια αγαπω τρελα τα κυθηρα. :rolleyes::rolleyes:
Απιστευτη η πεζοπορια που καναμε ακολουθωντας τις γραμμες του τρενου μεχρι τη Ζαχλωρου...:)

Απο Ευρωπη δεν εχω παει Σκανδιναβια και στον Βορειο Αρκτικο κυκλο και εκει ειναι ο επομενος στοχος...οπως και η Σκωτια...
Επισης στην Αγια Πετρουπολη στη Ρωσια...

Η Αφρικη ειναι η Ηπειρος στην οποια θα ηθελα να συνεχισω τις αναζητησεις μου και αμεσως μετα η Λατινικη Αμερικη...Τελος ο Καναδας...
Η Ασια για καποιο παραξενο λογο δεν με ελκυει:hmm:
ουτε τα εξωτικα νησια...

Φετος αποφασισα να ερθω ελλαδα για 3 μηνες. Θα πηγαινα κενυα για 1 μηνα με ενα μαθημα οικολογιας για ερευνα αλλα μολις ακουσα ποσα εμβολια πρεπει να κανω και τι κινδυνοι υπαρχουν εκανα πισω. 7 εμβολια και κινδυνος για TB, ελωνοσια και κατι αλλες τρομακτικες ασθενειες που δεν τις καλυπτουν εμβολια. Μας ειπε και ο καθηγητης τι επαθαν περυσι που τους επιτεθηκε ελεφαντας στο jeep και αλλαξα εντελως γνωμη για το ταξιδι. Το επομενο μου ταξιδι θα ειναι σιγουρα στην ιαπωνια. Ευτυχως ειναι πιο κοντα απο εδω και εχω αρκετους γνωστους στην osaka και στο kyoto, οποτε θα δω καλυτερα τα αξιοθεατα :D

μου κανεις πλακα? ειχες ευκαιρια να πας κενυα και δεν πηγες ? ααααααα ! να παω εγω στη θεση σου ?:P

παντως να πας ιαπωνια, πρεπει να ειναι τελεια, θελω πολυ να παω και εγω. αλλα δυσκολο προς το παρον, ειναι πολυ ακριβο ταξιδι για μενα αυτ τη στιγμη, γυρω στα 4-5.000 κοστιζει....:/::/: καποια στιγμη αργοτερα θα το κανω ομως..σιγουρα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back