ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πανεμορφη κι η Γερμανια....αστα να πανε, δεν παλευεται το κρυο. Ενα θα πω, -16C (-26C windchill), μισο μετρο χιονι, 20cm παγος στο τσιμεντο, να περιμενω 45 λεπτα το λεωφορειο στην σχολη μου για να επιστρεψω σπιτι και να με πονανε φρικτα οι πατουσες απο το κρυο. Νομιζα πως ειχα παθει frostbite. Δεν μπορουσα να περπατησω απο τον πονο. Οταν επεστρεψα σπιτι μου πηρε κανενα 2ωρο να συνελθω. Αν παω ανταρκτικη και γροινλανδια, θα παω οταν θα εχουν καλοκαιριΓι'αυτο προτιμω τα τροπικα μερη πλεον! Αχχ gold coast, queensland!!!
To καστρο πολυ ωραιο. Ενα επισης πολυ ωραιο καστρο ειναι το neuschwanstein στην γερμανια. Αν πατε γερμανια μη παραλειψετε το συγκεκριμενο καστρο, ειναι φανταστικο!!!
Ολη η κεντρικη Ευρωπη με τα καστρα της ειναι απαιχτη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια![]()
Υπέροχη η Φλωρεντία! Δεν υπάρχουν λόγια για να την περιγράψει κανείς. Τόση αρμονία που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Βόρεια Ιταλία δαγκωτό.

Αυριο θα σας δείξω και φώτο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
η γεννετηρα της Αναγεννησης...Υπέροχη η Φλωρεντία! Δεν υπάρχουν λόγια για να την περιγράψει κανείς. Τόση αρμονία που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Βόρεια Ιταλία δαγκωτό.Αυριο θα σας δείξω και φώτο.
![]()

Μεσα κι εγω

ria23
Διάσημο μέλος

παρα πολυ ομορφα πηγα πρόπερσι και ηταν τελεια!!!!!!!
Συνημμένα
vickymoon
Διάσημο μέλος
για να καταλαβεις ποσο λατρευω τη γαυδο, εκτος του οτι παω τωρα 3 χρονια σερι διακοπες, περσι τον αυγουστο παντρευτηκα εκει!!!!!!Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω...........................
Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ.......
(ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο.
ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε
![]()
και ηταν τελεια, γραφικα. και αν ξερεις απο γαυδο καναμε το γλεντι στον φαρο. ισως για μενα απο τα πιο ωραια μερη που εχω δει.
θα σας βαλω το απογευμα φωτο.
marzep
Δραστήριο μέλος
ΝΑΙΙΙΙΙ!!!!Μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ματα-ξανα-ζηλευωγια να καταλαβεις ποσο λατρευω τη γαυδο, εκτος του οτι παω τωρα 3 χρονια σερι διακοπες, περσι τον αυγουστο παντρευτηκα εκει!!!!!!
και ηταν τελεια, γραφικα. και αν ξερεις απο γαυδο καναμε το γλεντι στον φαρο. ισως για μενα απο τα πιο ωραια μερη που εχω δει.

!Αυτος ηταν ο γαμος που ονειρευομουν,αλλα θεματα υγειας στην οικογενεια το κατεστησαν απαγορευτικο
,οποτε εμεις εχουμε ραντεβου σε 2 εβδομαδες στο Ναυπλιο

!Μπρος στ'ολοτελα,καλη κι η Παναγιωταινα!!!!!Α!!!Τοτε το καλοκαιρι,ραντεβου στη Γαυδο!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
θεικο νησι. εμεις κανουμε καμπινγκ στο λαυρακα. απλα τελεια.ΝΑΙΙΙΙΙ!!!!Μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ματα-ξανα-ζηλευω!Αυτος ηταν ο γαμος που ονειρευομουν,αλλα θεματα υγειας στην οικογενεια το κατεστησαν απαγορευτικο
,οποτε εμεις εχουμε ραντεβου σε 2 εβδομαδες στο Ναυπλιο
!Μπρος στ'ολοτελα,καλη κι η Παναγιωταινα!!!!!Α!!!Τοτε το καλοκαιρι,ραντεβου στη Γαυδο!!!!
γιατι το ναυπλιο ειναι ασχημο (δλδ παντρευεσαι σε δυο εβδομαδες στο ναυπλιο????)
εχεις παει στη γαυδο

δεν καταλαβα??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Περιμενουμε με αγωνια!!για να καταλαβεις ποσο λατρευω τη γαυδο, εκτος του οτι παω τωρα 3 χρονια σερι διακοπες, περσι τον αυγουστο παντρευτηκα εκει!!!!!!

Αντε και στα δικα μας οι...."ελευθερες"

εμεις αν ποτε...λεω ααααααν ποτε (ξανα)παντρευομασταν,
στο Κουφονησι θα παντρευομασταν
Ο κοσμος να πινει ρακομελα στη παραλια και εμεις να ερχομαστε απο το καρναγιο με το βαρκι μας...

μετα εκκλησσια και νησιωτικο γλεντι μεχρι πρωιας....Και μετα ξυπνησα

vickymoon
Διάσημο μέλος
τελειο θα ηταν στο κουφονησι. αλλο θεικο νησι.Περιμενουμε με αγωνια!!
Αντε και στα δικα μας οι...."ελευθερες"
εμεις αν ποτε...λεω ααααααν ποτε (ξανα)παντρευομασταν,στο Κουφονησι θα παντρευομασταν
Ο κοσμος να πινει ρακομελα στη παραλια και εμεις να ερχομαστε απο το καρναγιο με το βαρκι μας...μετα εκκλησσια και νησιωτικο γλεντι μεχρι πρωιας....
Και μετα ξυπνησα![]()
σε εμας το πιο ωραιο ηταν οτι ημασταν σε σκηνες ολη η παρεα (εκτος απο τους γονεις που μεναν σε δωματιο)
και το γαμηλιο ταξιδι μας ηταν στην παραλια

ιβανα
Επιφανές μέλος
τελειο θα ηταν στο κουφονησι. αλλο θεικο νησι.
σε εμας το πιο ωραιο ηταν οτι ημασταν σε σκηνες ολη η παρεα (εκτος απο τους γονεις που μεναν σε δωματιο)
και το γαμηλιο ταξιδι μας ηταν στην παραλια![]()
ουαου, πολυ πρωτοτυπο
το φοβερο θα ηταν να μενανε και οι γονεις σε σκηνες 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τελειο θα ηταν στο κουφονησι. αλλο θεικο νησι.
και το γαμηλιο ταξιδι μας ηταν στην παραλια![]()

...κι εσεις στο ξενοδοχειο...ουαου, πολυ πρωτοτυποτο φοβερο θα ηταν να μενανε και οι γονεις σε σκηνες
![]()

vickymoon
Διάσημο μέλος
ξερεις μια που θα μπαινανε και μετα δεν θα ξαναβγαινανε εξωουαου, πολυ πρωτοτυποτο φοβερο θα ηταν να μενανε και οι γονεις σε σκηνες
![]()

θα σας βαλω φωτο το απογευμα να τρελαθειτε με το μερος. ειναι εντελως τροπικο.
φαντασου οτι η αμμος απο την παραλια εκτεινεται περιπου 5 χιλιομετρα προς τα πανω.
το μισο νησι ειναι αμμος. επισης εχει πολλους κεδρους.
και το lonely planet εχει ανακυρηξει τον αγιο γιαννη τη δευτερη καλυτερη παραλια του κοσμου

η οποια ειναι θεικηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
ας βαλω και την κρητη (απο κει ειναι ο αντρας μου)!!!!!!
παρα πολυ ομορφα πηγα πρόπερσι και ηταν τελεια!!!!!!!
ρια ολη η κρητη ειναι κουκλα, αλλα τα χανια ειναι πιο κουκλα !
λατρεψα τα φαλασαρνα, το ελαφονησι, το χαλεπα, ολα τα χανια ειναι πανεμορφα ααααααααααΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
ξερεις μια που θα μπαινανε και μετα δεν θα ξαναβγαινανε εξω
θα σας βαλω φωτο το απογευμα να τρελαθειτε με το μερος. ειναι εντελως τροπικο.
φαντασου οτι η αμμος απο την παραλια εκτεινεται περιπου 5 χιλιομετρα προς τα πανω.
το μισο νησι ειναι αμμος. επισης εχει πολλους κεδρους.
και το lonely planet εχει ανακυρηξει τον αγιο γιαννη τη δευτερη καλυτερη παραλια του κοσμουη οποια ειναι θεικη
ακου απορια τωρα. με το νυφικο και την αμμο πως τα βγαλες περα ?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τι θα ελεγες για λευκο ολοσωμο μαγιο με φουστιτσα μινι με λευκη δαντελα και ασπρα σανδαλακια και ανθοδεσμη απο λευκα κρινακια που φυτρωνουν στην αμμο?ακου απορια τωρα. με το νυφικο και την αμμο πως τα βγαλες περα ?![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος
τι θα ελεγες για λευκο ολοσωμιο μαγιο με φουστιτσα μινι με λευκη δαντελα και ασπρα σανδαλακια?![]()
και μετα βουτια για μπανιο

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
ρια ολη η κρητη ειναι κουκλα, αλλα τα χανια ειναι πιο κουκλα !λατρεψα τα φαλασαρνα, το ελαφονησι, το χαλεπα, ολα τα χανια ειναι πανεμορφα αααααααααα
Την Δευτέρα το πρωι γύρισα απο Χανιά
. Είμαι απόλυτα ερωτευμένη με το μέρος. Έχω ζήσει ένα χρόνο εκεί και άνετα θα έμενα και μόνιμα.Δεν ήξερα ότι η Γαυδος εχει τοσους οπαδούς.
Μήπως να την εκμεταλευτώ την περιουσία μου εκεί τελικά;
vickymoon
Διάσημο μέλος
πολυ απλο, φοραγα ισιο παπουτσι σανδαλι δλδ και η εκκλησια ηταν σε στερεο εδαφος, οχι σε αμμο και τιναχτηκαακου απορια τωρα. με το νυφικο και την αμμο πως τα βγαλες περα ?![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος
Την Δευτέρα το πρωι γύρισα απο Χανιά. Είμαι απόλυτα ερωτευμένη με το μέρος. Έχω ζήσει ένα χρόνο εκεί και άνετα θα έμενα και μόνιμα.
ειναι απιθανα οντως..αυτο το λιμανι ειναι ονειρεμενο..ααααααχχ !

vickymoon
Διάσημο μέλος
πες μου ποσα θες???Την Δευτέρα το πρωι γύρισα απο Χανιά. Είμαι απόλυτα ερωτευμένη με το μέρος. Έχω ζήσει ένα χρόνο εκεί και άνετα θα έμενα και μόνιμα.
Δεν ήξερα ότι η Γαυδος εχει τοσους οπαδούς.Μήπως να την εκμεταλευτώ την περιουσία μου εκεί τελικά;
![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool