ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το ιδιο μερος δεν ειναι?ωραία είναι, αλλά πιο ωραία ως τα όρια του φανταστικού είναι στο Ηραίο.. αυτό το μέρος απλά δεν υπάρχει![]()
Λεγεται Λιμνη Βουλιαγμενης ή Ηραιου? Στο Ηραιο δεν υπαρχει κι ενας φαρος?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αι μαρι....στο Κουφονησι θα παμε ουτως ή αλλωςτσ, τσ, τσ...τόσο εύκολα "τα πουλάμε" τα Κουφονήσια, μανδάμ;![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
ισλανδια εχω παει και ειναι μοναδικα. σαν να εισαι σε ντοκυμαντερπηγαινετε εσεις κορφο και εγω με τη φωτεινη θα παμε ισλανδια στα ηφαιστεια και τα παγοβουνα![]()
ειχα παει μαρτιο και δεν νυχτωσε ποτε.
το πιο ωραιο ειναι που οι εκδρομες που κανεις ειναι στη θαλασσα να δεις φαλαινες. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΕΑΜΑ
το κακο ειναι οτι τα σουβενιρ που πουλανε ειναι δοντια, κοκκαλα και αλλα τετοια απο φαλαινα
τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο...
Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις?
σπιτακια μη φανταστεις. κατι δωματια χωρις ρευμα, δλδ με γεννητρια που το βραδυ την κλεινουν και εισαι με λαμπες πετρελαιου.
Fotini
Διάσημο μέλος
το ιδιο μερος δεν ειναι?
Λεγεται Λιμνη Βουλιαγμενης ή Ηραιου? Στο Ηραιο δεν υπαρχει κι ενας φαρος?![]()
Η Λίμνη Βουλιαγμένης είναι πριν φτάσεις στο Ηραίο. Υπάρχει δρόμος από εκεί που ανεβαίνει ως επάνω και φτάνει στο Ηραίο και τον Φάρο

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Χαζεψα τη Γαυδο στο google...Κι εστειλα και μηνυμα στο καλο μου να με παει εκει

Fotini
Διάσημο μέλος
ισλανδια εχω παει και ειναι μοναδικα. σαν να εισαι σε ντοκυμαντερ
το πιο ωραιο ειναι που οι εκδρομες που κανεις ειναι στη θαλασσα να δεις φαλαινες. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΕΑΜΑ
το κακο ειναι οτι τα σουβενιρ που πουλανε ειναι δοντια, κοκκαλα και αλλα τετοια απο φαλαινα
:cry::cry: φτου σου...:cry::cry:
Fotini
Διάσημο μέλος
αι μαρι....στο Κουφονησι θα παμε ουτως ή αλλως![]()
Αχ, και εκεί είναι πολύ όμορφα.. πρώτη φορά πήγα το 1996 και λάτρεψα τις παραλίες του.. κρίμα που δεν έχω καταφέρει να ξαναπάω

marzep
Δραστήριο μέλος
Καλε τι παραδεισος ειναι αυτος?
Χαζεψα τη Γαυδο στο google...Κι εστειλα και μηνυμα στο καλο μου να με παει εκει![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλε τωρα εσυ γιατι κλαις??:cry::cry: φτου σου...:cry::cry:

Εγω θα παω Νεα Ζηλανδια...Ζηλια!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ακομα δεν μου απαντησε...μηπως επεσε ξερος? Κατσε να παρω τη γραμματεα του να δω αν ζει

marzep
Δραστήριο μέλος
Αμφιβαλλω!Θα πεσει ομως,οταν δει την ομορφια της Γαυδου!!!!ακομα δεν μου απαντησε...μηπως επεσε ξερος? Κατσε να παρω τη γραμματεα του να δω αν ζει![]()
υπαρχουν δε σαφως περισσοτερες πιθανοτητες να ταβλιαστει,οταν ανακαλυψει οτι το νησι δεν εχει ρευμα

!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
μη φρικαρεται απο τον κοσμο ειμασταν ολοι φιλοι που ειχαμε παει για το γαμο. κανονικα ειναι ο ενας εδω κι ο αλλος στου διαολου τη μανα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Μπα δεν θα τον πειραξει το Μαριο η ελλειψη ηλεκτρικου...τα γουσταρει αυτα

marzep
Δραστήριο μέλος
Στον Μανο κανατε το τραπεζι?????Με τον παλαβιαρη αδερφο που ειναι οδηγος του λεωφορειου??????????αυτη ειναι η χειροτερη παραλια της γαυδου.
μη φρικαρεται απο τον κοσμο ειμασταν ολοι φιλοι που ειχαμε παει για το γαμο. κανονικα ειναι ο ενας εδω κι ο αλλος στου διαολου τη μανα
![]()
vickymoon
Διάσημο μέλος
πηραμε φαγητα απο τη κυρια μαρια, ποτα απο τον γιωργη το δαμορακη στο φαρο και στησαμε ενα σκηνικο στην αυλη του φαρου, θεικο.
ιβανα
Επιφανές μέλος
ισλανδια εχω παει και ειναι μοναδικα. σαν να εισαι σε ντοκυμαντερ
Εγω θα παω Νεα Ζηλανδια...Ζηλια!![]()
για καλο το ανοιξα το θεμα?

40 ανεβηκε η πιεση 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τι ωραια!οχι ρε στο φαρο καναμε το γλεντι.
πηραμε φαγητα απο τη κυρια μαρια, ποτα απο τον γιωργη το δαμορακη στο φαρο και στησαμε ενα σκηνικο στην αυλη του φαρου, θεικο.

Fotini
Διάσημο μέλος
marzep
Δραστήριο μέλος

!Η κατω ταβερνα+ δωματια=Μανος.Σωστα τα λεω η το αλτσχαιμερ χτυπα την πορτα μου????Βοηθειααααααααααααααα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool