ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓιούληηηηηηΣτην Ισλανδία υπάρχει κι ένα εκτροφείο με Βιρμανάάάκιαααα
![]()

ΠΟΥΝΤΟ????????? Κλειστε 3 εισιτηρια κοριτσα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais![]()
Έχει κάτι ωραίους Ισλανδούς, πάντως...
Αν είσαι του ξανθού και γαλανομάτικου, βεβαίως βεβαίως
Και οι βόρειοι έχουν μια προτίμηση στις Μεσογειακές γυναίκες, τους τραβάει το ταμπεραμέντο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
ΠΟΥΝΤΟ?????????
Κλειστε 3 εισιτηρια κοριτσα!!![]()
Παπαπαπαπα...
αμέσως, μην ακούσει για Βιρμανάκια..Δεν έχει ιστοσελίδα, μόνο e-mail

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
https://islands.zesoi.fer.hr/εννοια σου κοριτσι μου...θα σε φτιαξω εγω οταν θα παμε παρεα Κροατια...τα δυο μας...να φχαριστηθεις αρσενικο
εκει να δεις παραλιες και νησακια!μη το πεις ομως σε καμια...θα ειναι το μυστικο μας
![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος

παντου θελω να παω, μια ζωη δε μου φτανει

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
και πορτο χελι μπορουμε να παμε παιδια, στην αλικη του φορουμνομιζω μονοημερη γινεται, κοντα δεν ειναι ? αλικηηηηηηηηηη
Πάτε πάτε έχει κάτι ωραίες στροφούλες για γερά στομάχια.

ιβανα
Επιφανές μέλος
Πάτε πάτε έχει κάτι ωραίες στροφούλες για γερά στομάχια.![]()
αληθεια? ποση ωρα ειναι απο αθηνα? παει και πλοιο ?

vickymoon
Διάσημο μέλος
παει ιπταμενο δελφινι αλλα κοστιζει 39,80 ευρααληθεια? ποση ωρα ειναι απο αθηνα? παει και πλοιο ?![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος
παει ιπταμενο δελφινι αλλα κοστιζει 39,80 ευρα![]()
μπραβο γρηγορη απαντηση ! γελας γιατι τα λες ολη μερα στη δουλεια, τωρα τα λες και σε εμας ε ????

vickymoon
Διάσημο μέλος
ΑΚΡΙΒΩΣμπραβο γρηγορη απαντηση ! γελας γιατι τα λες ολη μερα στη δουλεια, τωρα τα λες και σε εμας ε ????![]()

stellak
Διάσημο μέλος

Στην προτελευταία φωτό είναι η πίσω αυλή του σπιτιού που έμενα με το κανάλι να περνάει από μπροστά και τον γάτο Ντόμμελς να σκέφτεται αν είναι η κατάλληλη στιγμή να πάει για ψάρεμα βατράχου
και στην τελευταία, ένα δρομάκι στο Μπόρχ, στρωμμένο με κοχύλια κι αχιβάδες και μια πεταλουδίτσα που είπε να ξεκουραστεί πάνω τους, ένα βήμα πριν την πατήσουμε
Συνημμένα
stellak
Διάσημο μέλος
και τους ελέφαντες) και η τελευταία φωτό από ένα ηλιόλουστο και φιλόξενο Αμστελόδαμο
Συνημμένα
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Λοιπόν σοβαρολογείτε για την μονοήμερη?

stellak
Διάσημο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
Τι υπέροχες φωτογραφίες κορίτσια!
Λοιπόν σοβαρολογείτε για την μονοήμερη?![]()
μπραβο στελλα, πολυ ωραιες ολλανδικες φωτος !

για τη μονοημερη φανταζομαι πολλες θελουμε βρε νικη μου, αλλα πρακτικα ειναι δυσκολο να το οργανωσεις μεσω ενος φορουμ. μαλλον θα πρεπει να παμε για εναν καφε κ να το συζητησουμε...
οσο για τελη σεπτεμβρη-αρχες οκτωβρη που ειχες αναφερει παλιοτερα για ταξιδι εξωτερικο, για μενα ειναι δυσκολο γιατι ξεκινω μαθηματα με παιδακια
ιβανα
Επιφανές μέλος
Durham, Αγγλία, Ιούνιος 2008
πολυ ομορφες ! στελλα, το durham ειναι κοντα σκωτια?
εχω παει αγγλια, εκει δεν πηγα..
εχω ακουσει ειναι πανεμορφαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Η λίμνη είναι αυτή της Νέσσυ
Συνημμένα
stellak
Διάσημο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
... κι ένα Εδιμβούργο μαζί με χάιλαντς καλοκαιρινά για την Ιωάννα μαςΗ λίμνη είναι αυτή της Νέσσυ
![]()
ΤΕΛΕΙΕΣ !!!!!! ΣΤΕΛΛΑ ευχαριστω ! βαλε λιγες ακομα χαιλαντς αν εχεις..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool