Ταξίδιααααα

Γαυδος

μονο που δε φαινονται τα νερα....:/:
gavdos_1.jpg

1443.jpg

9041299_0.jpg

spaceball.gif

spaceball.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

φανταζομαι πως περιπου θα ειναι..σαν το ελαφονησι που ειναι καργα τροπικο..:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα σε όλες τις ταξιδιάρες!
Πωπω! Έχασα πολλά απ'ότι είδα. Για το ταξίδι ή την εκδρομή ή τον καφέ τελικά, μην με ξεχνάτε. Εξακολουθώ να είμαι μεσα.
Κάτι είδα που είπατε για άντρες αλλά δεν θυμάμαι που είπατε ότι είναι. Που είναι τα σερνικά καλέ;;;;
Α! και κάτι ακόμα. Για Α. Πετρούπολη έχει καμία/κανένας να πει κάτι; Ειναι το δικό μου απωθημένο:(

Πωπω! Έχασα πολλά απ'ότι είδα. Για το ταξίδι ή την εκδρομή ή τον καφέ τελικά, μην με ξεχνάτε. Εξακολουθώ να είμαι μεσα.
Κάτι είδα που είπατε για άντρες αλλά δεν θυμάμαι που είπατε ότι είναι. Που είναι τα σερνικά καλέ;;;;
Α! και κάτι ακόμα. Για Α. Πετρούπολη έχει καμία/κανένας να πει κάτι; Ειναι το δικό μου απωθημένο:(
Κι εγω θελω να παω εκει...:)
Για τη Κροατια λεγαμε οτι εχει ωραια παληκαρια:P

Κι εγω θελω να παω εκει...:)
Για τη Κροατια λεγαμε οτι εχει ωραια παληκαρια:P

Κροατία εεε;;;:hmm: Ε καλά λοιπόν, αν είναι εκεί το πεπρωμένο μου. Μην του πάω και κόντρα. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε ας κάνουμε και μερικές υποχωρήσεις.:(
Την εκδρομούλα θα την κάνουμε τελικά;

εσυ που αλλου θες να πας, φωτεινη? περα απο σκανδιναβια :hmm::rolleyes:

αγαπημενη χωρα? η σουηδια? εγω οταν πηγα πηγα και ουψαλα. πηγες? δεν ηταν πολυ πολυ ομορφη ? την αγαπησα πολυ την ουψαλα :)

Ναι, μου άρεσε πολύ η Σουηδία. Είναι η μόνη χώρα που έχω επισκεφθεί στη Σκανδιναβία ως τώρα. Η Ουψάλα είναι, όντως, πανέμορφη. Μικρή, ρομαντική (τι υπέροχο κάστρο!), με πολύ ωραία κτίρια και μνημεία...είναι φοιτητούπολη, γι΄αυτό.. Τότε που ήμουν επάνω, ήθελα να πάω ως την Kiruna, να δω εκείνο το ξενοδοχείο που φτιάχνεται από πάγο. Εκείνα τα χρόνια, μάθαινα σουηδικά βλέπεις και είχα την τρέλα του Βορρά.. Τελικά, στην Kiruna (στο άκρο βόρειο σημείο της Σουηδίας) δεν κατάφερα να πάω, έτσι δεν είδα ούτε τον Ήλιο του Μεσονυχτίου..
Απωθημένα, Ιωάννα...άσε..
Αγαπημένη χώρα, όχι δεν είναι η Σουηδία.. είναι η Αίγυπτος (για προσωπικούς λόγους:redface:)

Πού αλλού θέλω να πάω;:hmm: Μμμμ, σε πολλά μέρη, κυρίως σε όσα δεν είναι αναπτυγμένα τουριστικά, γιατί αυτό με ξενερώνει απίστευτα! Θα ήθελα να κάνω το γύρο της Λατινικής Αμερικής, να τη διασχίσω από το Μεξικό ως τη Γη του Πυρός, να πάω στην Αλάσκα, στην Ανταρκτική (που είναι το μόνο σημείο στον πλανήτη που έχει μείνει ακόμα παρθένο), στο Δέλτα του Οκαβάνγκο στην Αφρική, στα υψίπεδα της Αιθιοπίας να δω τις πηγές του Νείλου...στην Ιαπωνία θα πήγαινα ευχαρίστως, στην επαρχία Yunan της Κίνας με τα καταπληκτικά τοπία, σε κάποιο εξωτικό νησί του Ειρηνικού να απλώσω την κορμάρα μου σε λευκές αμμουδιές..

Αχ...και μετά από αυτά ξύπνησα:rolleyes::lol:

Αμοργος

Αγαπημενο νησι...
με τα παιδια μας ταξειδευοντας προς Αμοργο απο το Κουφονησι:)

Συνημμένα

• 100_1567.JPG
    100_1567.JPG
    75,6 KB · Εμφανίσεις: 13
  • 100_1573.JPG
    100_1573.JPG
    67,1 KB · Εμφανίσεις: 10
  • 100_1585.JPG
    100_1585.JPG
    96,4 KB · Εμφανίσεις: 5
  • 100_1586.JPG
    100_1586.JPG
    91,8 KB · Εμφανίσεις: 7
Για Α. Πετρούπολη έχει καμία/κανένας να πει κάτι; Ειναι το δικό μου απωθημένο:(

Έχει πάει γνωστός μου.. και από όσα έχω διαβάσει και δει, είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ! Ειδικά εκείνο το παλάτι του Μεγάλου Πέτρου, που έχει το κανάλι μπροστά και συνδέεται απευθείας με τη θάλασσα! Μαγική πόλη..:up:

Aμοργος

το ανεβασμα στο Μοναστηρι της Χοζωβιοτισσας ειναι πολυ δυσκολο...:/:
Το ξεθεωσα το παιδι μου...κοιταξτε φατσα! :redface::lol::lol::lol:

Συνημμένα

• CIMG0069.JPG
    CIMG0069.JPG
    76,8 KB · Εμφανίσεις: 14
το ανεβασμα στο Μοναστηρι της Χοζωβιοτισσας ειναι πολυ δυσκολο...:/:
Το ξεθεωσα το παιδι μου...κοιταξτε φατσα! :redface::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:εχει μια φατσα το παιδι σαν να λεει:''μηπως να εμενα στην αθηνα τελικα''?
ψυχή μου μωρέ..ξεθεώθηκε το καημένο στο περπάτημα..:blink:

Έχει πάει γνωστός μου.. και από όσα έχω διαβάσει και δει, είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ! Ειδικά εκείνο το παλάτι του Μεγάλου Πέτρου, που έχει το κανάλι μπροστά και συνδέεται απευθείας με τη θάλασσα! Μαγική πόλη..:up:

:(:(:(Ζουλεύω.....
Θέλω σαν τρελή να πάω αλλά έχω δει ότι οι τιμές είναι απαγορευτικές.

:(:(:(Ζουλεύω.....
Θέλω σαν τρελή να πάω αλλά έχω δει ότι οι τιμές είναι απαγορευτικές.

Δεν είναι σαν της Ισλανδίας;)

Τώρα χτύπησες εκεί που πονάει!!! Εγώ έχω τρελή λόξα με τη Ρωσία :D Με ιστορία, μυθολογία, τους τσάρους και τους ρώσους. Να φανταστείς, έστρωσα τον κ..λο μου 4 χρόνια να μάθω ρώσικα για να διαβάσω Τολστόι και Πούσκιν απ'το πρωτότυπο!! :lol: (πήρα και το βιβλίο αλλά δεν κατάφερα να το διαβάσω :( πολύ δύσκολο) Πάντως, όταν θα πάω Αγία Πετρούπολη-Μόσχα και Κίεβο θα μπορώ να επικοινωνώ:D
Δυστυχώς κανείς δε θέλει να έρθει μαζί μου (κι έχουν κάνει τώρα και μια σιδηροδρομική σύνδεση Θεσσαλονίκη-Μόσχα σε 36 ώρες). Ακριβό και λίγο επικίνδυνι ταξίδι :( Μια μέρα πάντως θα τα καταφέρω... είναι το ταξίδι των ονείρων μου για την Ευρώπη...

Δεν είναι σαν της Ισλανδίας;)

Ναι όντως. Οπότε έχω κάποιες ελπίδες ακόμα, αλλά δεν βρίσκω παρέα που να ακολουθεί:rolleyes::whistle:. Ρίχνω άδεια τώρα....

Καλέ οι πολυταξιδεμένες μας, δεν έχουν πάει να μας βάλουν καμια φωτο;

αλλη μια εδω που θελει να παει ρωσια σαν τρελη..και για την μοσχα, αλλα κυριως για το λενινγκραντ, την αγ. πετρουπολη δηλ. και μενα εχει παει γνωστη μου, περασε τελεια. ολη η χωρα ειναι ενα μνημειο, σουπερ ! ειναι ακριβο ταξιδι παντως, αυτο ειναι αληθεια...:/::/:

:lol::lol::lol::lol:εχει μια φατσα το παιδι σαν να λεει:''μηπως να εμενα στην αθηνα τελικα''?
ψυχή μου μωρέ..ξεθεώθηκε το καημένο στο περπάτημα..:blink:
ναι μωρε ο δολιος...ειμαι σκληρη μανα ε? Μωρε Λακωνα θα τον κανω το ξενερωτο:P:lol:
Τώρα χτύπησες εκεί που πονάει!!! Εγώ έχω τρελή λόξα με τη Ρωσία :D Με ιστορία, μυθολογία, τους τσάρους και τους ρώσους. Να φανταστείς, έστρωσα τον κ..λο μου 4 χρόνια να μάθω ρώσικα για να διαβάσω Τολστόι και Πούσκιν απ'το πρωτότυπο!! :lol: (πήρα και το βιβλίο αλλά δεν κατάφερα να το διαβάσω :( πολύ δύσκολο) Πάντως, όταν θα πάω Αγία Πετρούπολη-Μόσχα και Κίεβο θα μπορώ να επικοινωνώ:D
Δυστυχώς κανείς δε θέλει να έρθει μαζί μου (κι έχουν κάνει τώρα και μια σιδηροδρομική σύνδεση Θεσσαλονίκη-Μόσχα σε 36 ώρες). Ακριβό και λίγο επικίνδυνι ταξίδι :( Μια μέρα πάντως θα τα καταφέρω... είναι το ταξίδι των ονείρων μου για την Ευρώπη...
τι ωραιο ειναι να ξερεις οτι στα τρελα σου ονειρα εχεις συντροφια:)
Ονειρεμενο ταξειδι κι'αυτο...:inlove:

Πήγε πολύ πρόσφατα ο αδερφός μου στην Α.Πετρούπολη και του άρεσε πολύ. Είπε ότι είναι ένας προορισμός που δεν είναι εύκολο να βρεις όμοιό του. Άρα, όποιος τρελαίνεται να πάει, ΝΑ ΠΑΕΙ! Άμα εγκρίνει ο δύσκολος...:rolleyes:

αλλη μια εδω που θελει να παει ρωσια σαν τρελη..και για την μοσχα, αλλα κυριως για το λενινγκραντ, την αγ. πετρουπολη δηλ. και μενα εχει παει γνωστη μου, περασε τελεια. ολη η χωρα ειναι ενα μνημειο, σουπερ ! ειναι ακριβο ταξιδι παντως, αυτο ειναι αληθεια...:/::/:
μονο το μετρο της Μοσχας ρε κοριτσια να δειτε...ειναι σα μουσειο:blink:

Φωτεινουλα, σου ευχομαι να πας κιρουνα και ηλιο μεσονυχτιου συντομα, και εσυ γιουλακο, εισαι μια κουκλα, ειτε στην αμοργο, ειτε στην αθηνα. αν και εχω μπουχτισει απο κυκλαδες, αμοργο δεν εχω παει..ελπιζω να παω συντομα..:)

απο κυκλαδες λατρευω σεριφο. ειναι ακατεργαστη και αγονη, μ'άρεσει πολυ πολυ..και εχει γυρω στις 80 !!!! υπεροχες παραλιες, δεν το ξερουν πολλοι...:P:P ειναι αγρια και ξερη, εχει κατι που δε μπορω να προσδιορισω η σεριφος, για μενα ειναι καρακουκλα. :D

Ναι όντως. Οπότε έχω κάποιες ελπίδες ακόμα, αλλά δεν βρίσκω παρέα που να ακολουθεί:rolleyes::whistle:. Ρίχνω άδεια τώρα....

Καλέ οι πολυταξιδεμένες μας, δεν έχουν πάει να μας βάλουν καμια φωτο;

Και δυστυχώς άδεια θα βγάλεις :( είναι πολλά τα χρήματα και ο καλός μου δε θέλει να πάω μόνη μου, μην ερωτευτώ κανένα ρώσο (έχω μια αδυναμία στους ψηλούς με τα ανοιχτόχρωμα μάτια ;))

Δυστυχώς οι παλιότερες φωτογραφίες μου δεν είναι σε ψηφιακή μορφή, πάντως θα ψάξω να σας ανεβάσω φωτογραφίες από Ολλανδία, που πήγα πέρισυ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back